Powered By Blogger

Recent Posts

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

marți, 16 decembrie 2008

Radu Buică - prost la concurs, revenit la contestaţie

Dintr-un condei 5,46 devine 6,86

După ce am scris, acum cîteva zile, despre isprava scribului ministerial cineva m-a avertizat că încă mai există posibilitatea ca Radu Buică să fie făcut promovat. N-am crezut. Nimeni n-ar putea face o măgărie atât de evidentă. Dar, aproape că s-a întâmplat. Comisia de contestaţii l-a săltat pe tovarăşul consilier ministerial de la media 5,46 la media 6,86. Au lipsit doar 14 sutimi până la nota de trecere.

Credeţi că a mai obţinut cineva aşa o diferenţă atât de mare la nota finală. Ei bine nu. Doar Radu Buică a fost nedreptăţit atât de tare de Comisia de concurs. Competenţele dumisale în materie de drept civil au primit reperaţia necesară doar la contestaţie, unde s-a mai adăugat câte ceva şi pe la penal. Câte puţin să nu scoată ochii chiorilor din comisie.

Radu George Buică

Drept civil

Drept procesual civil

Drept penal

Drept procesual penal

Nota finală

Nota iniţială (09.12.2008)

3,57

4,00

7,18

7,07

5,46

Nota după contestaţie (15.12.2008)

5,73

6,20

7,66

7,85

6,86

Diferenţă

+ 2,16

+ 2,20

+ 0,59

+ 0,78

+ 1,40

Repetentul - membru în comisii de concurs

Îşi mai aminteşte cineva că acest individ, tras de păr ca să i se lungească neuronii, a făcut parte din comisiile de concurs pentru funcţiile de conducere vacante din ANP? Ar trebui, pentru că indivizi de genul ăsta sunt supravieţuitorii de prin Ministerul Justiţiei. Indivizi de genul ăsta dau indicaţii şi emit opinii din poziţia lor de tufe de veneţia.

Nu cred că Radu Buică e singurul care a fost punctat greşit la toate cele 4 probe şi că tocmai la el s-au găsit motive să primească note de trecere ca să nu se facă în totalitate de băcănie. Dar, să nu fim răi. Să zicem că Radu Buică nu e chiar un prost de nota 5,40. Să zicem că e un mediocru de 6,86 aşa cum l-a scos Comisia de contestaţii. Să zicem, aşa, de amorul artei.

Prostie sau fraudă? Diferenţe atât de mari între nota acordată de Comisia de concurs şi Comisia de contestaţii nu pot avea decât două explicaţii. Ce alegeţi domnule ministru?

Link util:

11 comentarii:

gherla spunea...

Incurcate sunt caile domnului,bucurativa, plata voastra in ceruri va fi...., dar pana atunci,aici pe pamant nimic?

Anonim spunea...

Eiiiii ! Au mai fost cazuri, chiar langa noi întâmplate. Popescu de la BAGR ? Cum a ajuns director !

Anonim spunea...

are dreptate colegul dar uite una tare de tot : tov. Bala : sa aduceti jucarii si dulciuri de acasa fiecare cadru pentru copii ppl-istilor . ASTA DA FRATE DIRECTIVA DE SUS [ ANP ] UITE CE GRIJA AU EI DE COPII ALTORA , DAR DE AI NOSTRI NU SA VAZUT ABSOLUT NIMIC .DACA EI AU SALARII BABANE CE ROST AU SA SE GANDEASCA LA PLEBEA DE JOS .

Anonim spunea...

incep jocurile celor de la resurse , "la tine cine concureaza pe postul cutare ? - daca vine si de la mine un baiat are sanse ? - aaa pe postul ala nu poate pe acesta ca nu e nimeni interesant . " credeti ca va fi un concurs corect ? astept comentarii .

Anonim spunea...

Eu cred ca domnul Buica are scrisul mai urat si in prima faza n-au inteles, ce a scris. La contestatie au citit mai atent si au inteles, dar s-au oprit la note de trecere, ca daca citeau tot , pana la capat, trebuiau sa-i dea 10,01.
"ASA FACE TOATE" comisiile astea.

Anonim spunea...

Bună seara Huginn.
Cu astfel de oameni la Justiţie să nu se mire nimeni.
Recomand: articolul de pe hotnews.ro
Decizie istorica, posibil precedent: Haosul legislativ din Romania condamnat la CEDO

Anonim spunea...

la galati este imputernicit de ceva vreme la paza ionescu.a luat la examen cind au fost scoase la concurs posturile 2,50. despre concursurile din structurile militare si foste militare cred in continuare in teoria conspiratiei adica ceva de genu: se da un telefon de la partid [pd} si se zice : vezi ca vine un baiat trimis de mine recte tudor de la galati. rezultatul? pozitiv normal baiatu ia concursu.asa va fi mereu dar vor fi si ceva "fraieri" care vor lua examenele ca sa dea o spoiala de autenticitate.banii de haine au intrat . acu asteptam prema daca o mai veni.

Anonim spunea...

Pour les connaiseurs:

http://www.pesurse.ro/
http://sutu.ro/
http://www.ancaalexandrescu.ro/blog/

Ii rog pe administratori sa organizeze un poll cu cateva numne de ministri de justitie vehiculate in ultima vreme pentru a sti cam pe unde ne aflam ca sistem.

Anonim spunea...

nu-l bagati in seama pe ionescu.
nu merita.
el este boc-ul lui tugui.
rolul lui este sa rada cand face cate ceva pentru tugui.


bleh, deja vorbesc prea mult de el....

Anonim spunea...

in legatura cu nota lui ionescu....
nu a luat 2,50, ci 2,80.
fi obiectiv atunci cand faci afirmatii, colegule.
eu nu-i tin partea lui ionescu, dar nu este frumos sa nu recunoastem ce este a lui.

Anonim spunea...

Tot e bine ca MARA de la Deva a luat 2,54 si Timar 3,14 ...sunt de risul lumii cu asemenea note conduc ca interimari de ani de zile,
si Bota directorul e la fel de varza ca si ceilalti doi