Powered By Blogger

Recent Posts

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

vineri, 12 septembrie 2008

Radu Buică - omul şi comisia

Comisia Paritară s-a întrunit azi la Ministerul Justiţiei în formaţie aproape completă. S-a discutat, aşa cum era stabilit, proiectul de Ordonanţă de urgenţă a Guvernului pentru modificarea şi completarea Legii nr.293/2004 privind Statutul funcţionarilor publici din Administraţia Naţională a Penitenciarelor.
.
S-a remarcat Radu Buică care a încercat să-şi depăşească condiţia de scrib oficial al Ministerului Justiţiei. A spus cuvinte, a avut idei şi chiar le-a argumentat... din punct de vedere teoretic. Bravo Radule! Uite aşa te ridici şi tu uşurel, şi mâine poimâine, te văd director adjunct la Registrul Comerţului.
.
Au fost discutate toate propunerile, singura în divergenţă rămânând deja celebrul articol 28, cel care stabileşte ordinea în care se ocupă posturile vacante. Urmează ca ANP şi sindicatele din penitenciare să definitiveze proiectul pentru a fi înaintat MJ în vederea promovării.
***
Conducerea Direcţiei de Cetăţenie din cadrul Ministerului Justiţiei a intrat în vizorul ministrului. Se pare că Dan Sfârnă et co nu sunt doar manageri slabi, ministrul primind informaţii şi despre 'micile atenţii' care grăbesc aplicarea "prevederilor legale în materie de cetăţenie". Numeroase plângeri din partea celor care solicită cetăţenie română au convins ministrul că trebuie luate măsuri.
.
Se pregătesc mişcări de trupe la Registrul Comerţului. Bogdan Găurean pregăteşte un atac surpriză împotriva directorilor de altă culoare politică. E posibil să se ducă în tăcere ca şi ceilalţi 10, dar poate se coalizezază şi atunci să vezi bătălie.
.
Link util:

62 comentarii:

Anonim spunea...

Nu cred ca este corect ca prima data sa se ocupe posturile pentru functiile de executie din sursa interna si abia apoi din sursa externa. Corect ar fi sa aiba toti aceeasi sansa, sa dea concursul odata, atat agentii care au terminat taras-grapis o facultate, cat si cei de afara. Daca vom continua asa, sa nu ne mai miram ca vom avea ofiteri agramati si batuti in cap. Sunt convins ca intre agentii care au terminat facultatea sunt si oameni buni. Sa o dovedeasca la concurs, in conditii egale cu cei din exterior.

Anonim spunea...

Siigur ca da... Vine din afara, n-a mai vazut o puscarie decat la tv si e egal cu cel care si-a mancat 5 sau 10 ani din viata nas in nas cu pleava societatii si sub sagetile unor sefi idioti si plini de ei... Brava... n-am ce zice.

Anonim spunea...

Ba nu. Te-ai angajat la puscarie si nu mai trebuie sa te dezvolti. Ai devenit expert doar pentru ca ai invatat limbajul hotilor, ai devenit jupan si esti smecherit. Ai facut o scoala ca vai de ea, habar n-ai de nimic, dar meriti sa fii ofiter. Nu ai curaj sa concurezi cu unul care a invatat cu adevarat. Crezi ca puscaria e o institutie pentru cei cu handicap scolar? Ai facut scoala speciala si acum trebuie sa avansezi? Unde ti-e respectul fata de tine?

Anonim spunea...

Concurenti care vin din sursa externa, le ajunge media 5 la examen, cei din interior, care au dat concurs sau urmeaza sa dea, TREBUIE SA FACA NOTA 7 desi nu este corect, daca ne gandim bine agenti trebuie sa faca aceeasi nota pe care o fac cei pentru functii de conducere !! TOT MAI FAVORIZATI SUNT CEI DINAFARA, au sanse mai mari. CHIAR NU E CORECT !!

Anonim spunea...

Te-ai duce sa te consilieze unul care a terminat psihologia la ID, care nu are nici minimele cunostinte de psihologie, dar care si care "si-a mancat 5 sau 10 ani din viata nas in nas cu pleava societatii si sub sagetile unor sefi idioti si plini de ei... "?

Anonim spunea...

"Siigur ca da..." Vine la concurs unul care a vazut facultatea doar la TV si nu vrea sa concureze cu cei care au fost la scoala.

Anonim spunea...

"Concurenti care vin din sursa externa, le ajunge media 5 la examen, cei din interior, care au dat concurs sau urmeaza sa dea, TREBUIE SA FACA NOTA 7 desi nu este corect, daca ne gandim bine agenti trebuie sa faca aceeasi nota pe care o fac cei pentru functii de conducere !! TOT MAI FAVORIZATI SUNT CEI DINAFARA, au sanse mai mari. CHIAR NU E CORECT !!"

Bine zici. Sa concuram odata cu ei, in conditii egale. Sa nu fie favorizatii nici cei din sursa externa, dar nici cei din sursa interna. Cei mai buni sa castige!

Anonim spunea...

"Concurentii", "agentii"...!

Anonim spunea...

L-am corectat pe anonimul de la 19.27.

Anonim spunea...

Ptr. anonimul de la 19.27:
ATENTIE la virgula intre subiect si predicat!!!
Mai bine renunta la a mai folosi virgula.

Anonim spunea...

Exista oare cineva care a invatat in Romania ceva in ultimii 20 de ani? Hai sa fim seriosi... Facultatile s-au facut pe bani, plocoane, favoruri de alta natura, etc... Mai sunt si cei care au invatat cu adevarat si chiar au tinut sa se perfectioneze, dar aceia nu au sa vina la puscarie... se duc pe bani adevarati in alta parte. Citind postarile lu edy recunosc cac nimic nu e mai echitabil pe lumea asta decat ceea ce spune el, cei din sursa externa pot face doar de 5 pe cand cei din intern trebuie sa faca de 7...

Anonim spunea...

Tu unde te-ai scolit mai ametitule de la ora 17.35 esti cumva component al promotiilor de obleti care parasesc anual fabrica de gradati Baneasa si care ies dupa ceva ani mai prosti decat au intrat, te-ai vazut in scaun si acum dai indicatii,mai ai curaj sa mergi la vreun concurs netrucat. Vezi de treaba ta si multumeste-i celui de sus ca la incadrare nu ti-a verificat nimeni bogatele cunostinte acumulate in padurea Baneasa ca nu mai erai tu ofiter de puscarie in vecii vecilor si asta datorita faptului ca in celebra scoala de gradati Baneasa ai invatat 1 an componenta baionetei de la PM,1 an componenta mastii de gaze,2 ani ai facut plantoane si ai avut permisii si concedii si acum esti ofiter.Daca continui sa gandesti asa sigur vei ajunge COMISAR SEF DE PUSCARIE

Anonim spunea...

Dar parcă nota 7 e nota minimă pentru toate concursurile, indiferent că sunt de avansare sau de încadrare directă. Deci unde-i discriminarea. Normal ar fi ca cei care doresc accesul într-o categorie superioară să-şi dovedească nivelul de cmpetenţă alături de cei din exterior.
Oricum, problema competenţei şi obiectivităţii comisiilor de concurs va rămâne un subiect nerezolvat încămult timp.

Anonim spunea...

Corect, 21.44. Avem cu totii doua probleme: competenta si corectitudinea comisiilor de concurs. Selectia si pregatirea membrilor comisiilor se fac intr-un stil pompieristic de neinchipuit. Suntem inapoiati rau.

Anonim spunea...

Exista oare cineva care a invatat in Romania ceva in ultimii 20 de ani?"
Daca citesti comentariile lui Edy, Si totusi, Pruteanu, Theo, Pelinu'de puscarie, Albert, Veninul si canepa si a catorva alti anonimi care au postat aici te convingi ca mai sunt unii care au invatat in Romania in ultimii ani. Si toti au ajuns in acest sistem "din sursa externa".

Anonim spunea...

"Exista oare cineva care a invatat in Romania ceva in ultimii 20 de ani?"

Asta e o justificare ca sa promovam incompetenta si incultura? Sa-ti dau o justificare de-a p.p.l.: "Toata lumea fura. Eu de ce n-as fura?" O stii prea bine. Cu ce suntem mai buni decat ei?

Anonim spunea...

Incepe anul scolar incepand de la Targsor. Felicitari celor de acolo si doamnei Puscas. Un eveniment cu adevarat remarcabil, demn de postat pe site-ul ANP. Soarele rasare de la Targsor de acum.

Anonim spunea...

Oare in cate alte penitenciare mai incepe anul scolar? Cred ca in toate, in afara de Jilava, Rahova si sp. penit. Nu e penibil ca a aparut pe site acest eveniment? Corect ar fi fost sa se posteze stirea ca incepe anul scolar si in institutiile penitenciare din Romania. Sau au vrut sa puncteze un prim succes in dreptul doamnei super-directoare?

Anonim spunea...

e un lucru bun sa se marcheze inceputul anului scolar.doar noi, cei din unitati stim cu cate eforturi scolarizam si calificam, ca legislatia nu ne prea ajuta. Pana la urma reflecta munca tuturor celor de la socio.Nu e o competitie intre penitenciare si nu e meritul unui om, ci al unei echipe.Bravo celor care fac din asta un eveniment si fac sa se vorbeasca pozitiv despre penitenciare, ca destul apar stiri negative.

Anonim spunea...

Nu fiti carcotasi! Bravo ei! Doar noi comentam intentiile directorului de a-si aduce plus de imagine, societatea afla ca in puscarie se face si scoala. Nimic nu ii impiedica pe ceilalti directori sa prezinte presei ca se deschide anul scolar si in institutiile pe care le conduc.

Anonim spunea...

Eu n-am spus de ea, ci de cei care aleg ce posteaza pe site. Corect era sa scrie ca incepe scoala si in sistemul penitenciar.

Anonim spunea...

Exista oare cineva care a invatat in Romania ceva in ultimii 20 de ani?"
Daca citesti comentariile lui Edy, Si totusi, Pruteanu, Theo, Pelinu'de puscarie, Albert, Veninul si canepa si a catorva alti anonimi care au postat aici te convingi ca mai sunt unii care au invatat in Romania in ultimii ani. Si toti au ajuns in acest sistem "din sursa externa".

12.09.2008 23:24:00

Asa e, au ajuns, dar pe cati bani?
Auzeam la un moment dat ca potul era de 10000 de euro pentru un post de ofiter...

Anonim spunea...

anmut spunea...
Incepe anul scolar incepand de la Targsor. Felicitari celor de acolo si doamnei Puscas. Un eveniment cu adevarat remarcabil, demn de postat pe site-ul ANP. Soarele rasare de la Targsor de acum.

12.09.2008 23:55:00

Si matale nu ati auzit defel de pupincurism...
Anul scolar incepe peste tot. Numai la puscarie hotul si violatorul incepe si anul scolar si anul de renta ca primeste bani si zile castig sa se duca la scoala. Afara parintii sa-si trimita copii la scoala fac credite in banca.
Si mai e ceva: ati auzit proverbul acela ca din coada de caine nu veti face sita de matase?
Asa cum trec ppl-ii prin scoala de penitenciar asa au trecut si unii absolventi de studii superioare care au venit din sursa externa si s-au facut ofiteri de puscarie.
Cunosc eu unul care planifica un om in doua locuri de munca in aceeasi zi... Bravos nene Nae, halal pregatire. Altele care au studii tot asa de superioare si se combina cu hotii, le aduc saracilor de ei drogulete, telefonase si apoi le plange lumea de mila pe net ca ce daca, nu au facut mare lucru...

Anonim spunea...

Era o ironie. Matale nu ai (se scrie "ai", nu "ati") auzit de ironie sau nu o percepi? Si ironia nu era referitoare la scoala (chiar daca multi din sistem au resentimente fata de scoala si fata de educatie in general), ci la sistemul de relatii, care scoate in evidenta doar rezultatele unora, chiar daca sunt facute pe spinarea altora.

Anonim spunea...

Asa e... Era o ironie... Ca doar n-o intoarcem cu carul.

Anonim spunea...

E greu sa intelegi, ca doar carul cu prosti s-a rasturnat in localitatea ta.

Anonim spunea...

pentru pazistul anonim de la 10,19, singurul care a facut carte cu adevarat (sic!) Daca e cum spui, hai sa-i tinem pe camera, sa nu mai facem nici o activitate, sa dam afara educatorii si sa transformam penitenciarele in lagare. Mai bine pensioneaza-te si scuteste sistemul de inca un ratat nemultumit ca nu mai poate sa-si arate barbatia ca altadata. Nu penitenciarele trebuie sa renunte la scoala, ci comunitatea sa asigure conditii copiilor, ca daca ii tinem pe detinuti sa se tampeasca si mai tare, nu au nimic de castigat cei din afara.

Anonim spunea...

Aduc si eu felicitari initiativei de la Targsor. Bravo celor de acolo.
Nu sunt pupincurist, doar ma intreb de ce in unitate la noi nu se poate face asa ceva. Nu are cine, prioritatile sunt altele: rautatea, prostia, barfa, incompetenta, lenea, nepasarea.

Anonim spunea...

Da' ce initiativa au avut la Targsor, fratilor? Incepe scoala. In toata tara incepe scoala. Maine se va scrie ca la Targsor se completeaza dosare. Pana acum nu a inceput scoala la Targsor? E vorba de politica ANP. Ceea ce fac ei si ai lor e bine, ce fac ceilalti e banal. Noi incepem scoala de ani de zile si nu am aparut de site. Se fac activitati deosebite, le trimitem la ANP si nu avem nicio aparitie pe site. Sunt frustrat? Desigur. Sa vina Laiu director la noi ca sa se scrie si de noi ca mergem la serviciu in fiecare zi. Ceea ce pentru noi a devenit banal, pentru ei, pentru ANP e deosebit, dar doar daca pot sa-si asume ei meritele. N-am nimic cu educatorii si cu ceilalti specialisti socio de la Targsor. Tot respectul pentru ei. Ma bucur ca au un director de la socio, dar nu pot sa ma impac cu atitudinea ANP. Asta e tot. Ma iertati daca am suparat pe cineva dintre cei care nu merita sa fie deranjati.

Anonim spunea...

Doamna Puscas a fost inspirata si a ordonat sa se trimita un comunicat cu si despre deschiderea anului scolar la Targsor. Stie cum stau lucrurile si stie sa-si vanda marfa. Sa faca la fel si celelalte unitati, despre care, sunt sigur, se va scrie, oricum, luni si/sau marti.
In alta ordine de idei, mi-e greu sa cred ca cei din sursa externa sunt numai baieti buni(sau fete bune). Avem atatea exemple de civili ajunsi in sistem care nu au confirmat incat ma tem ca de asta s-a si revenit la pregatirea in scolile militare(ma rog, cum s-or mai numi ele acuma, ca sunt unii care fac alergie la auzul acestor institutii). Exista tot felul de ciudati si de ratati care au gasit in sistemul nostru un refugiu(loc de munca sigur, salariu bun etc). Mie imi vine greu sa cred ca o persoana care se gandeste sa vina in sistemul penitenciar dupa varsta de 30 de ani are vocatie pentru munca cu detinutii(scuzati cacofonia). Mai curand cred ca nu a reusit in alte locuri si a ales puscaria ca pe o solutie de compromis.
De asta am eu, personal, mai multa consideratie pentru cei care au ales de tineri sa faca o scoala gen Academie sau Tg. Ocna ... Asta nu inseamna ca printre cei care au absolvit asemenea scoli nu sunt si uscaturi. Cat despre cei 10.000 de euroi care se dadeau la angajare, sunt de acord cu cel ce era aproape sigur de asta. Se intampla sa cunosc prea bine acest sistem ca sa nu fiu de acord cu faptul ca s-au facut o gramada de mizerii. Nu intru in detalii. Sa ne intelegem: ca esti "academician", ca esti fost MAN-ist, ca esti venit din civilie,ca esti barbat sau femeie ar trebui sa te recomande profesionalismul, integritatea, omenia, onoarea etc. Simplu, nu-i asa? Putin imi pasa ce scoala ai terminat si de unde vii, pana la urma, daca esti un tip/tipa de treaba, cu calitatile enumerate mai sus, este in regula. Am prieteni foarte buni din toate categoriile - ca sa le zic asa - , pentru care as baga mana in foc, si cunosc, deasemenea, jigodii ordinare(scuzati) tot din fiecare categorie. Zona din care venim nu ne deosebeste cu nimic, ne deosebesc calitatea umana si faptele. Parerea mea. Hai Dinamo.

Anonim spunea...

Astea sunt rezultatele unui om venit din domeniul socio la comanda unei unitati. In ceea ce priveste situatia inversa, a venirii unui director de unitate intr-o functie de conducere la socio, eventual la ANP, cu siguranta nu se va auzi nimic (eventual doar de rau).
Bravo d-nei Puscas, initiativei si permisivitatii sale.

Anonim spunea...

Nu este corect sa ne citati pentru comentariile noastre care dovedesc ca am invatat ceva in ultimii 20 de ani si dupa aceea sa faceti afirmatii gen "pe citi bani?"au venit din sursa externa,eu personal am luat harta orasului pentru a vedea cum sa ajung la penitenciar si nu am dat nici 1 leu si nici alte favoruri pentru a ma angaja,am dat concurs eram 5 candidati pentru 1 post.

Anonim spunea...

Probabil ca am platit pe cineva ca sa ne scrie si comentariile. Biet veninas, sarman anonim.

Anonim spunea...

Si totusi, de ce nu faci tu pasi de pe blog, psiholog amarat? Du-te si mai invata putin, apoi sa te intorci daca te-o mai primi cineva. Theo, tu ce esti: barbat sau femeie? Sexul tau e incert. Aici pe blog scriu doar doi sau trei barbati adevarati.

Anonim spunea...

theo,nici el(ea)nu mai stie de capul lui(ei),ba a lucrat in spital,ba a lucrat pontator intr-o fabrica.acum ce lucrezi?sau asa sun cei de la ID?mai este o facultate, Spiru Haret,sau x si 0.dar ce mai conteaza,luam 25% la salar?luam.mai conteaza daca am invatat sau nu?ofiteri sa ajungem!!DAR NE SUPARAM CAND NE CHEAMA PPL-ul in instanta si chiar ne castiga!sunt cumva un agramat?ei bine am o scuza!~nu am facultate~.ce zici invatacel?eu totusi cred ca esti pruteanu,ai de grija la servici sa nu spui cumva ca esti directorul penit.cate emotii,sentimente si altruism!!

Anonim spunea...

Nu ai scuza ca nu ai facultate pentru faptul ca esti agramat. Gramatica limbii romane se invata in scoala generala. Deduc ca iti lipseste dupa CUM scrii. Iar, dupa CE scrii, se pare ca nici cei 7 ani de-acasa nu ii ai!

Anonim spunea...

"Anonim spunea...
pentru pazistul anonim de la 10,19, singurul care a facut carte cu adevarat (sic!) Daca e cum spui, hai sa-i tinem pe camera, sa nu mai facem nici o activitate, sa dam afara educatorii si sa transformam penitenciarele in lagare."

Lagare sunt geniule generator de genii dintre hoti talhari si violatori...
Penitenciarele sunt locuri in care oamenii ajung pentru ca au gresit.
Si mi se pare o insulta la adresa mea de platitor de impozite sa ma duc in spital bolnav dupa ce o viata am muncit pentru comunitate si sa-mi cumpar medicamente si ce-mi mai trebuie acolo (hotului i se dau), mancarea in spitale este sub orice critica, mult mai proasta ca cea din penitenciare,scolile cad pe copii si noi asiguram conditii hotilor. Daca sunt sarac fac ceea ce trebuie si ceea ce are prioritate, in acest caz asigur pe cei corecti si cinstiti care duc tara in spate si ii las la urma pe cei care au gresit. La noi e invers... hai sa le facem puscariasilor conditii pe care unii dintre ei nici nu le-au visat si pe cei care platesc pentru asta...completezi tu mai departe.
In orice caz consider ca "efortul" creativ pe care-l faceti cu ppl este mult dimensionat. Luati la bani marunti ppl-ii iesiti din scolile de penitenciare sunt la fel de analfabeti si agramati cum au intrat.

Anonim spunea...

theo, daca zici ca ai luat harta ca sa ajungi la puscarie, probabil ca nu esti din cale afara de destept. Sper ca nu ai pasit sprinten si peste sinele de tramvai, de frica sa nu te curenteze?! Puteai lua un taxi. Sau erai muritor de foame? Ai grija ce raspunzi sa nu te contazici. Mai bine taceai.

Anonim spunea...

albertino, las-o mai moale cu judecatile de valoare , ca nici tu esti chiar in regula cu scrisul. Ca sa nu mai zic de stil.

Anonim spunea...

un baiat destept spunea ca iti poti da seama de nivelul de trai al unui popor vizitand o puscarie.
daca cineva vede cum o duc hotii in puscariile noastre (nu in toate ce-i drept) se va intreba de ce dracului ne vaitam de saracie.
Parerea mea este ca avem o atitudine de neam de sluga si bravam tot timpul laudandu-ne cu deosebitele conditii pe care le asiguram banditilor in situatia in care stiti prea bine ca societatea civila nu percepe in acelasi fel faptul ca cei mai rai membri ai ei o duc mai bine decat majoritatea platitorilor de impozite.
ai furat, ai omorat, ai violat sau ai talharit, hopa! la puscarie si :
esti asigurat la asigurarile sociale de sanatate desi nu ai platit un leu toata viata ta, papi 3 mese calde pe zi la ore potrivite, dormi minimum 8 ore pe zi, ai tv prin cablu si, pentru ca sistemul e subred si cenusereasa a ministerului justitiei iar legea de executare e de cacat, mai tragi un joint, mai injuri un supraveghetor, mai vorbesti cu femeia la mobil, trai neneaca!
america si europa democrata si-au construit infrastructura rutiera si feroviara cu detinutii iar noi scoatem din legea de executare obligatia de a munci.
lucrul asta ma face sa ma simt discriminat pentru ca eu daca nu muncesc nu am ce manca iar jigodiile astea nenorocite stau toata ziua, ma sfideaza si eu trebuie sa fac frumos ca altfel ma dau in judecata pentru rele tratamente sau dracu' mai stie pentru ce!
cred ca am fost cam patimas dar ma intriga foarte tare realitatea din sistem si perceptia pe care o are ministerul justitiei vizavi de puscarii in conditiile in care au trecut 17 ani de cand penitenciarele au trecut in subordinea sa iar oamenii de acolo ar fi trebuit sa le acorde importanta cuvenita.
peste tot in europa exista o stransa legatura intre toate structurile care asigura ordinea si linistea publica, asta incluzind puscariile care uneori au chiar un statut privilegiat!
hai salut ca m-am sictirit de tot!

Anonim spunea...

S-a trezit ninosu' si are chef sa se "contazica" :-))

Anonim spunea...

si totusi, dupa cum scrie, cred ca este putintel ofticata de faptul ca doamna puscas a ajuns intr-o functie importanta si ea a ramas palmas. Rusinica, si totusi. Si totusi, rusinica!

Anonim spunea...

Da sant de acord cu anonimul de la 19;48 zii asa ca bine-i zici

Anonim spunea...

In ceea ce priveste Directia Cetatenie,ar trebuii verificata si adjuncta lui,Simona Chiric,nu numai Dan Sfarna.....sunt mana in mana si impart banii primiti ca MITA de la cetatenii straini pt urgentarea primirii cetateniei romane....si nu sunt deloc putini...in jur de 3000 de euro de dosar....cunosc persoane care au dat suma asta....Oricum sunt oamenii lui Chiuariu si este ,,normal,, ceea ce fac.....

Anonim spunea...

Imi pare rau ca trebuie sa spun lucrul asta, dar la ultimele concursuri organiyate din sursa externa s-a dovedit tineret INGRAMADIT rau de tot ! datorita ultimilor veniti in sistem, din sursa externa, AM AJUNS UNELE UNITATI DIN ELITA IN SATISFACATOR SAU NESATISFACATORI. Deci, cei care s-au penisonat iar in locul lor au venit altii, NU AU FACUT NIMIC, din contra unii tineri care le-au luat locul pensionarilor, nu fac altceva decat SE STRADUIE CA PRIN REZULTATELE MUNCII LOR SA ADUCA UNITATI BUNE LA PRAGUL DE RUSINE ! Nu va ganditi ca ati intrat cu nota 5 majoritatea ? Acum pentru a lua un concurs, indiferent pe executie ori conducere, trebuie sa faci 7. Am urmarit notele celor veniti in sistem, asa ca...sa taceti, cei veniti de 1-2 ani, ca nu faceti nimic decat va lamentati si nu stiti cum sa va puneti mai bine pe langa sefi sa scapati de sectii, locurile pe care ati venit, psihologi, as. sociali,educatori, contabili, etc...BANUIESC CA SI PSIHOLOAGA CARE A CONSILIAT BINE PPL., e tot tanara, unul CU SCAUN LA CAP...consilia bine, o fi luat cu 5 examenul iar acum se mai comenteaza de cei din interior care au dovedit experienta, nu s-a mai auzit lucruri asa rusinoase in sistemul nostru numai de cand cu INTEGRAREA ASTA A TINERILOR...oricum, nu o sa va integrati numai la pensie...imi pare rau ca tr sa va spun dar o sa va doara adevarul acesta. CEI TINERI FAC BOACANE, din prea multa experienta, de aceea nene, trebuie sa i-a examenele cei din sistem ca sunt MAI COPTI LA MINTE !

Anonim spunea...

Amice esti cretin. Penitenciarele tale erau extraodinare inainte sa se angajeze tineret. Perfect logic pentru o minte beata.

Pai uite ca eu imi amitesc si cum era inainte de angajarile din 2006. De prin 94 tot stiu cum erau astia coptii la minte. Imi amintesc o lume plina de alcoolici, care nu plecau de la munca fara sa fure ce le pica in mana, ciubucari şi brute.

problema voastra e ca vi se strica afacerile, ca pentru prima data in viata aveti concurenta si ca nu va mai puteti comporta ca cele mai cazone cizme.

Anonim spunea...

Dragi colegi ma bucur pentru atentia pe care o acordati comentariilor mele si faptul ca aveti intrebari referitor la ceea ce scriu denota ca ma bucur de atentia dumneavoastra dar nu prea multa,din pacate.Sexul meu nu are importanta,pentru voi cel putin si cu toate ca este cel putin a 2-a oara cind cineva intreaba acest lucru, nu raspund.Am scris in comentariul de la acest articol ca am schimbat 3 profesii si 5 locuri de munca pina la 30 de ani,m-am angajat la penitenciar la peste 30 de ani si sub 35 de ani[era conditie de virsta pentru militari],intre cele 3 profesii 1 era pontator,profesia actuala este asistent medical si nu am venit cu repartitie in penitenciar[nici nu mi-am lasat opincile la bariera],am avut vechime in meseria de asistent,vechimea am cistigat-o in spital[de regula acolo lucreaza asistentii medicali].Referitor la harta nu am luat taximetrul pentru ca o viata sanatoasa presupune sa faci miscare cu picioarele nu cu taximetrul.

Anonim spunea...

Cineva scria ca s-a trezit ninosu. Nu s-a trezit, fratilor. A fost ninosu, si-a luat-o in freza, s-a transformat in aripel, si-a rupt aripa rau de tot, apoi in veninosu', da' a ramas acelasi misogin, promotor al conflictelor si al jignirilor de natura sexuala. Si se mai da doctor militar.

Anonim spunea...

Theo, mai bine ramaneai pontator. Oricum ai o meserie neinteresanta. sa le cauti toata ziua in cur la hoti nu cred ca e frumos si pana la urma s-ar putea sa o pecesti si tu, ca doar esti femeie.

Anonim spunea...

Anmut, ce destept te dai tu! Stai linistit ca n-ai sa ajungi niciodata la nivelul lui Ninosu. ce diplome ai tu, ma? Dar zi-mi din alea adevarate, obtinute intr-o institutie serioasa, nu la cucuietii din deal. Domnul Ninosu e doctor militar. Bravo lui! Si cred ca e si un camarad bun. Nu ca barbatii-muieri care tot scriu pe blog.

Anonim spunea...

depinde ce ponteaza!?!?si ptr. cine ponteaza,cum ponteaza,unde ponteaza.cred ca nu poate sa pronunte litera m.era o gluma?

Anonim spunea...

in viata este o vorba: bataia si f...... nu se mai intorc. Vad ca Anmut se tot chinuie sa-si redobandesca demnitatea calcata in picioare de "antipaticul" de veninosu din braila. Este o lupta de uzura pe care anmut se chinuie sa o poarte pe cand veninosu o face din placere. Anmut, cred ca mai bine cedezi, daca te consideri superior. Daca nu, macar nu mai fa pe mironosita, ca nu te deosebesti prea mult de veninosu. Macar veninosu isi asuma rolul negativ. Te-a deranjat rau de tot , ca vad ca nu rezisti tentatiei de a-l tachina. Sau voi doi va iubiti, nebunilor? Puterea unei farse se vede dupa intensitatea reactiei pacalitului. Tu te transformi, incet, incet, in pacalici.

Anonim spunea...

Poate cineva dintre moderatori sa-l opreasca pe Militar, preferatul VeNinosului? A depasit orice limita a bunului simt.

Anonim spunea...

Militar, ia-l, baiatule, pe Venin si mergeti si spuneti-va singuri cuvinte obscene in timp ce faceti instructie unul cu altul, ca vad ca va place, ma baieti. Lasati-ne pe noi in pace! Avem ceva de discutat si ne-ati cam dezgustat. Bine?

Anonim spunea...

Militarule, ia-l pe dr. Venin si imprastiati-va, ca sunteti atacati de idei obscene si iar va masturbati in public.

Anonim spunea...

Veninosule, degeaba iti trimiti singur mesaje de sustinere, ca nu te mai crede nimeni. Intoarce-te in gaura aia de unde ai venit. Ai dreptate doar cand "spui" ca nu meriti atentie. Asa am sa fac. Si daca tot vrei sa faci cumva aluzii indecente, incearca la Militar. Sunteti amandoi perversi.

Anonim spunea...

Ia-o tu pe Theo si stii ce sa-i faci, nu trebuie sa te invat eu.

Anonim spunea...

Domnule militar pentru ceea ce faceti dumneavoastra sunt site-uri gen:XXL.Aici noi suntem cu adevarat preocupati de sistemul in care lucram,de evolutia acestui sistem.In tineretea mea aveam mare admiratie pentru militari ii consideram integrii,loiali unor principii,cu o gindire logica asta pentru ca nu te cunosteam pe dumneata!

Anonim spunea...

Pt. Theo:
Eu nu m-am gandit la asta (XXL), dar daca zici tu...

Anonim spunea...

Se scrie pe aici de nota 5, de nota 7, dar nu trebuie sa uitam ca acum comisiile sunt din unitati, sunt regionale si se presupune ca notele pe care le vor da vor fi mult mai mari decat cele date in 2006. Si totusi, ramane problema componentei, competentei si onestitatii fiecare comisii. Mare problema.

Fox spunea...

ptr militar...

Mareanee, hei, Dumitrache , nu auzi? Lasa blogul, ca aici nu-i un loc pentru misogini! Te oftici ca exista femei cu un coeficient de inteligenta mai mare decat al tau?
Iar iti dai in petec asa cum iti dai de obicei la Codlea.
Incearca macar o singura data sa fi intelept si asculta-i si pe ceilalti din jurul tau. Nu esti doar tu mintea luninata a sistemului (am vazut la ce rezultate ne-ai adus - nesatisfacator)

Anonim spunea...

Se scrie "sa fii", nu "sa fi".