Powered By Blogger

Recent Posts

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

sâmbătă, 21 iunie 2008

29 iunie - Ziua Şpaiucului?

Gheorghe Şpaiuc pregăteşte voios serbarea zilei de 29 iunie. În timp ce sistemul penitenciar este cu un picior în groapă, Ziua personalului din penitenciare este un nou prilej de distracţie pentru şefii Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor.
.
"... 0 serie de manifestări menite să sensibilizeze societatea civilă în legătură cu problematica reintegrării sociale a persoanelor private de libertate, să asigure reprezentativitatea muncii desfăşurate de personalul de penitenciare şi să promoveze imaginea obiectivă a sistemului penitenciar" vor marca Ziua personalului din penitenciare, după cum ne informează un comunicat de presă din 19.06.2008 al ANP.
.
Şpaiuc maestru în ceremonii şi director amator
.
Vom avea teatru, expoziţie, simpozion şi... dineu. Gheorghe Şpaiuc va fi amfitrionul acestor evenimente în calitate de director general - delegat. Va savura gloria pe care numai cei ca el o merită. N-a reuşit să ajungă în vârful piramidei ANP prin forţe proprii, dar important e că şi-a adjudecat dregătoria.
.
În 2005 a picat concursul pentru şefia Penitenciarului Iaşi, dar asta nu-l complexează. Mai sunt vreo 3 - 4 şefi picaţi la examene pentru funcţii de conducere şi promovaţi de fostul ministru Q-ariu.
.
Şi-a aranjat biroul ca nimeni altul. Frunzele, muzica şi feng-shuiul l-au ajutat să treacă peste perioada în care Marius Iosif i-a fost şef. Micuţul dar cochetul birou i-a fost refugiu când bădăranul de Iosif îl trimitea în chip de represalii să-şi refacă stratul de lac de unghii.
.
Gheorghe Şpaiuc dedicat patriei în ziua de salariu
.
Gheorghe Şpaiuc a cerut să nu-i mai fie luate lucrările semnate pentru că dumnealui întâi semnează şi ulterior, când şi dacă îşi face timp, citeşte.
.
La câteva săptămâni când se declara foarte apropiat sufleteşte de sistemul penitenciar a primit faimoasa întrebare: Când? În ziua de salariu? Nici până acum nu a dat un răspuns.
.
Tot 'măiastrul' director Şpaiuc este autorul deciziei care împiedică personalul să mănânce în timpul serviciului. Rezultaul scontat rămâne în visul dumnealui. Nu mai departe de ieri au fost prezentate cifrele care demonstrează inutilitatea acestei măsuri.
.
Sindicatele şi comisia de disciplină la cuţite cu directorul feng - shui
.
Recent s-a remarcat prin lupta la cuţite cu mailurile sindicale. S-a dat de gol că spionează corespondenţa sindicală şi a cerut ca un intrigant de duzină lămuriri urgente preşedintelui sindicatului violat informatic.
.
Mai nou se bate cu comisia de disciplină. Va avea una nouă care nu va putea lucra dacă i se va cere să decidă după dictare ca la Parchetul Iaşi. Azi au fost negocieri intense cu sindicatele pe acest aspect.
.
La înscăunarea dlui. Denis Darie în funcţia de director al Penitenciarului Rahova s-a trezit spunând că dacă nu poate angaja agenţi şi ofiţeri de penitenciare va angaja ciobani. Poetic şi plin de sens poate dar foarte prost exprimat gândul.
.
Şefii ANP sărbătoresc eşecul
.
Şefu' penitenciarelor n-ar fi Şpaiuc destul dacă n-ar fi şi fudul. Ca act final al serbării pregăteşte un dineu - chiolhan la care se va servi printre altele mai clasice ardei gras cu brânză pe kiwi, babic per ghiudem, file de somon pe lămâie, file pe anşoa şi berbecuţ la proţap. Trasnsportul va fi cu autobuzele ANP, ţinuta lejeră, muzica live şi preţul pentru buzunare largi.
.
Pentru mine însă motivul aplombului sărbătoresc rămâne un mister. ANP este în incapacitate de plată, iar penitenciarele se plâng constant de contra-performanţa echipei Marin Dumitru - Bogdan Costaş. Cetăţenii şefi în schimb se plimbă prin America şi se joacă de-a teoria managementului.
.
Ameţitul de Petre Stan marea speranţă cu cap roşu a resurselor umane a măsluit un concurs, a făcut nişte detaşări, a zăpăcit un statut şi cam atât. A mai încercat să treacă şi o lege pe sub mână dar asta nu i-a reuşit atât de plenar.
.
Nu vreau să intru în amănunte dar, chiar nu înţeleg ce e de sărbătorit cu atâta fast. Ziua personalului din penitenciare trebuie să fie a celor care muncesc în şi pentru penitenciare. O sărbătoare de bun simţ şi atât.
.
Link-uri utile:

PS. Astăzi Marius Iosif s-a îndurat, după mai bine de 5 săptămâni, să-şi predea preţiosul birou ANP-ului. L-a ţinut închis sub cheie până azi şi a cedat cu greu rugăminţilor lui Şpaiuc de a-l deschide şi reda uzului instituţiei. Bine că n-a plecat cu ela acasă cum a făcut cu imprimante mobile, modemuri şi alte electrocasnice primite pe inventar.

Tot astăzi Dumitru Nădrag, fostul de la Penitenciarul Spital Poarta Albă, aştepta spăşit să fie primit în audienţă de mai marii temniţelor. Mai speră la o şefie mică pe undeva.

40 comentarii:

Anonim spunea...

E o continua bataie de joc si un dispret total adus angajatilor din penitenciare prin aceste manifestari si simpozioane ce se organizeaza la Bucuresti.
De ziua personalului din penitenciare noi promovam talentele de actori,poeti si pictori ale detinutilor??? Rade lumea de noi!!!
Sunteti penibili domnilor din conducerea ANP.
Domnul Spaiuc la un penitenciar din tara a declarat ca nu se primesc prime de 29 iunie.Multumim,venim spectatori la acea piesa de teatru, aplaudam la scena deschisa prestatia detinutilor si daca ne raman bani cumparam un tablou si de ce nu participam si la simpozion.Rusine sa va fie,cu astfel de evenimente le multumiti angajatilor pentru munca depusa intr-un an, cu alte cuvinte va bateti joc de munca noastra.
Dupa aceste zile o sa muncim mai cu drag si daca rasare soarele intr-o zi imi depun demisia, sa vina ciobanii domnului Spaiuc sa lucreze in penitenciar ca nu trebuie multa minte.

Anonim spunea...

da multumim intr-un glas ,si cind ati fost la Poarta Alba ne-ati dat vesti bune ca s-au inghetat toate fondurile pe anul asta si nu vom beneficia de preme si de nimic pina la sfirsitul anului.La ce mai avem ziua penitenciarelor?la ce se mai organizeaza petreceri?sa se distreze sefii?oricum noi nu mai avem satisfactii,organizam petreceri sa avem unde plinge?si de altfel sa se stinga bani si la acea "petrecere" iar cu citeva zile inainte sa se spuna ca nu mai sunt locuri suficiente iar la unii sa se returneze banii? rusine si A.N.P.-ului si conducerii.Ne cuprinde deznadejdea in a fi mai bine,poate peste mii de ani.Domnule Spaiuc,lumea munceste pentru bani,alminteri am sta acasa,stimulati-ne intr-un fel,noi traim din salariu,nu din vorbe.Succes blogului.Sper sa scrie mai multi.

Huginn spunea...

E ciudat că acest eveniment devine un eveniment de imagine. Cel puţuin aşa se încearcă în goana disperată a şefilor ANP de a arăta că mişcă ceva.

Pentru angajaţii din sistem grija e mai mică. Nu sunt bani pentru asta aşa că ne bucurăm de ziua noastră prin reprezentanţi.

Anonim spunea...

Piesele de teatru au rolul lor in plan social. E nevoie si de ele pentru ca societatea sa ne usureze putin rolul pe care noi il avem in reintegrarea sociala a persoanelor private de libertate. Nu cred ca asta e problema. E util sa iesim in comunitate, sa nu ramanem inchistati intre ziduri si mentalitati mucegaite. Altceva reprezinta, insa, goana dupa imagine (de sine) a directorilor care organizeaza mese festive pentru a-si apropia potentatii zilei si pentru a-si rasplati lingaii. Aceasta practica vine din aceleasi timpuri de cand exista si mentalitatea ca n-ar trebui sa mai facem atatea activitati cu detinutii.Sa nu incurcam borcanele, dragi colegi. Si sa primim salarii si prime, ca le meritam dupa toata aceasta varza in care trebuie sa ne desfasuram activitatea. Penifestul aduce in fata nevoia de normalitate si de minti limpezi. Domnule Spaiuc, faceti festivitati, da' mai faceti si altceva domnule!

Anonim spunea...

Ii doresc lui Spaiuc petrecere frumoasa............si "PRACTICE SAFE SEX,GO FUCK YOURSELF" :)

Anonim spunea...

Ce penibili suntem cu "ziua personalului"! Ar trebui sa fie ziua tuturor celor din sistemul penitenciar. Sfintii Petru si Pavel n-au facut parte dintre temniceri, ci au fost inchisi. E ziua noastra pentru ca toti trebuie sa invatam cate ceva in aceasta zi. Putem invata, unii sa fim mai responsabili si sa nu mai comitem infractiuni, altii sa ne purtam dupa principii corecte, fara prejudecati, cu cei care au ajuns dupa gratii. Sa invatam ca noi suntem aici ca sa livram siguranta societatii si valori morale persoanelor private de libertate, sa invatam sa fim mai umani, mai fermi si mai buni in ceea ce facem. E ziua nostra. Sa nu o aruncam in derizoriu negandu-i importanta sau transformand-o in circ ieftin. E o zi de sarbatoare. Sa ne bucuram!

Anonim spunea...

Parcarile noastre sunt pline de masini trasnet si noi ne plangem ca ultimii amarati.

Anonim spunea...

Si daca sefii nostri pleaca in timpul programului sa sarbatoreasca ,desi nu ar avea motive , noua celor da rand de ce nu ne dau liber, ca poate vrem si noi sa-i sarbatorim?
Ei , la banii pe care ii iau , ar trebui sa stea cel putin 12 ore in unitate , nu sa se plimbe pe bani publici!
Ziua de 27 se considera zi de munca la ei , dar eu ca merg la un parastas trebuie sa-mi iau liber si sa recuperez .
E normal domnilor directori sau poate puscaria e mostenire de la tata?
HALAL PROSTIE PE FATA!

Anonim spunea...

Stiti ce este greu de inteles? de ce se tine agatat acest Nadrag de functie? cum de nu isi aduce aminte de modul in care fostul director(pe care l-a sapat, impreuna cu soferul Ibadula,ca sa ii ia locul)a plecat: DEMN!....si el, fostul director a facut multe pentru Spitalul Poarta Alba nu ca Nadrag care ne-a innebunit cu obsesia lui pentru Dobreasca si cu liota lui de lichele,oportunisti,pupin...risti si hoti marunti (Selea)...auziti expresie de director:,,Selea este doar un hot marunt si mai este si carpit in c..r de sarac ce este,,...si totusi Selea era ridicat la rang de director economic-administrativ cu un salariu de 5500 lei...va vine sa credeti? cum incuraja acest Nadrag hotia?...cu toata liota lui de soferi pe care ii conduce Ibadula cu cei 4000 de lei (compusi din 50%+salariu de merit+ore suplimentare)...si nu este decat un sofer!...si liota logisticosilor care il ajutau pe amaratul de Selea cu scosul pe ,,consumabile,, (hahahahah)...domnule astia au facut dezastru in Spitalul Poarta Alba...este strigator la cer ce tupeu are Nadrag cand sustine ca ,,echipa manageriala,, condusa de el a facut numai lucruri bune...bune doar pentru alesi! treziti-va colegi cei care il plangeti pe Nadrag si Selea ca ei nu si-au vazut decat interesul lor si al acolitilor lor iar vorbele ,, va iubesc pe toti si vreau sa va vad fericiti,, erau doar praf in ochi...el, ii facea fericiti doar pe cei care l-au ajutat sa ,,mânăreasca,, acte, asa ca sa nu mai incerece ,,piticul,, sa insitige oamenii ca ,,seful(nadrag) este pe val,, ca nu mai tine...un sfat le dam la toti(se stiu ei care si ii stim si noi): nu fiti mai prosti si mai lichele decat ati fost pana acum si bagati-va capul la cutie macar acum in al 9-lea ceas! Iar lui Nadrag ii spunem: LASA-NE! ca ne-ai imbolnavit pe toti de nervi ca daca esti tu paranoic asta nu inseamna ca trebuie sa ne innebunesti pe toti!
In alta ordine de idei vreau sa spun ca daca in toate penitenciarele se intampla ce s-a intamplat la noi, cu banii cheltuiti doar pe poftele directorului(birou de mahon,parcari,tablouri,gazon etc.),cu angajari pe baza de contract,cu salarii de merit si 50% dati aiurea, cu zeci de curse in scop personal facute cu masinile unitatii si multe altele, atunci exista o explicatie de ce ANP-ul nu mai are fonduri sa plateasca norma de harana si imi este teama ca nu va mai dura mult si nu stiu de unde vor mai avea bani de salarii ca despre chirii, ore suplimentare si alte sporuri( TBC,HIV) nu mai poate fi vorba... la noi oricum nu se luau...ca banii trebuiau pentru plata ,,serviciilor,, lichelelor de care era inconjurat Nadrag!

Anonim spunea...

Sefii A.N.P.-ului sarbatoresc anul
acesta ca la anul nu vor mai avea unde si pentru ce!
La anul nu v-a mai fi ziua Spaiuc , ci ziua .....
Noi cu drag vom munci !
Pretul invitatiei este 85 lei, pentru directori ,nu pentru noi .

Anonim spunea...

ce mai vrea Limba Dulce Nadrag ca ati scris ca se pensioneaza?\

a spus in sedinta ca el a condus ,si cind nu era imputernicit da uita ca a pus numa gazonu///

ce sefie ?? aaaaaaa era la usa cabinetului directorului general ca sa intre primu cind deschide Iosif, pretenaru ???

asa face, intii se impreteneste cu directoru si pe urma ii ocupa locu !!!!

domn Spaiuc aveti grija //e pacat sa va ocupe locu ca asa s a laudat//doctore in managemente ,pardone aranjamente

avem ce sarbatori de 29 ,debandada si haimanalicu ,da pe bani buni

Marini si Costasi la loteria vizelor si ..pa fara geamantane
in tara viselor ca sint prea buni pentru noi

Anonim spunea...

Nu e numai ziua Spaiucului, ci si a lui Cravatica. Baiat fin, cu camasuta la dunga, cu pantalonasii scosi din cutie, cu unghiutele date cu lac, Cravatica isi invita la cocteil doar ofiterii de vaza. Prostimea de la paza poate sa stea la curu hotului si de ziua puscariei. Oare ce sarbatoreste? Faptul ca a mai trecut pe la unitate? Va vom prezenta in zilele care vin angajatii care merg cu el peste tot: la chefuri, la pescuit, in strainatate, pe munte etc., oamenii cu care pune pe butuci puscaria.

Huginn spunea...

Am scris despre sărbătoarea ANP pentru că mă enervează pervertirea unui eveniment simplu şi de bun simţ într-un dineu ştăbăresc.

Mie îmi plăcea mai mult ceafa la grătar cu cartofi pai în compania colegului de pe secţia X decât şalăul file pe kiwi sau mai ştiu eu ce burghezisme în prezenţa filfizonilor inutili care garnisesc ANP-ul.

Poate că am fixuri proletare dar... vă mai amintiţi cum era altădată?

Anonim spunea...

Ai dreptate, Huginn. Ceafa e mult mai buna. Si mie imi place compania colegului de pe sectie pentru ca lui ii pot vorbi deschis si nu imi este teama sa nu-i pic unsoare oe cravatica, dar ma enerveaza cand vad un filfizon cum isi da aere de aristocrat si ne tot spune cum isi aduce el cunoscutii la cocteil ca sa ne scoata in lume, ca sa auda lumea de noi. Ce sa-ti povestesc... Parca daca n-ar fi fost el, unul care abia trece pe la unitate, nu ne-ar fi cunoscut nimeni. Nu cumva trebuie sa ne inchinam locului pe unde trece ori de cate ori vine din strainatate?

Anonim spunea...

Eu nu stiu cum a fost in anii trecuti ca nu sunt prea vechi, da' stiu ca am sa ies de la serviciu si ams a merg cu colegii la "Casa Romaneasca" si, dupa vreo cateva beroase, ii tragem niste injuraturi militienesti lu' Cravatica, omul care ne trateaza ca pe niste militieni de mana a doua. Om fi noi frustrati, da' e normal sa fim. Nu era mai bine sa ne intalnim noi, toti colegii,sa petrecem si sa uitam de toate relele dintre noi, sa radem de micile neintelegeri si sa ne bucuram? Nimeni nu s-a gandit sa organizeze decat teatru pentru hoti si cocteil pentru smecheri. da' nu-i nimic, ca si al Casa Romaneasca e bine. Decat strugurii aia acri. Nu-i asa?

Anonim spunea...

Ai vazut cum te respecta cei de pe blog, huginn? Ce interes avem sa tinem cont de ceea ce "spui" tu? Am putea sa nu tinem seama de ceea ce ne tot transmiti tu, am putea sa te contram, sa-ti scriem ceea ce le spunem macar in gand sefilor nostri (unora dintre ei). Dar noi ce facem? Te ascultam. Daca e e o disputa in cadrul careia cineva se aprinde, iar tu intervii, oamenii se calmeaza si isi cer scuze. De ce? Pentru ca tu te comporti aici ca un lider democrat, inteligent, implicat, echilibrat, corect, cu opinii clare si noi te respectam. Te iubim pentru ca tu ne lasi sa ne spunem pasurile fara sa ne critici, dar spunandu-ti si tu parerea. Aviz liderilor nostri de la unitati si nu numai. V-am respecta mult mai mult daca ati invata ceva din acest mod de a conduce. Coborati din palatul de clestar in care stiti prea bine cum ati urcat! Veniti intre oameni ca nu veti fi intinati! Vorbiti si ascultati si oamenii va vor iubi. Nu va temeti ca va veti pierde autoritatea. Daca-i veti castiga pe oameni, abia atunci veti fi cu adevarat ascultati si urmati in ceea ce faceti.

Anonim spunea...

Haideti sa lansam un concurs. Cine raspunde cel mai bine la intrebarea: "Ce este un spaiuc?"

Anonim spunea...

Spaiucul este prajina care tine nasul anp-ului ridicat.

Anonim spunea...

Nu, nu... Spaiucul e tot ceva care are legatura cu nasul. E... vata pe care ANP si-o pune in nasa ca sa nu simta duhoarea de la mizeria pe care o lasa sa dospeasca.

Huginn spunea...

O definiţie la fel de scurtă.

Şpaiucul este unitatea de măsură pentru incompetenţa politică promovată în funcţii de conducere la Administraţia Naţională a Penitenciarelor.

Anonim spunea...

Spaiucul s-ar putea sa fie instrumentul ala cu care sun ridicati in functii incompetentii. Ala mai de sus, ca ala roscat care seamana cu un spaiuc e stanel.

Anonim spunea...

Spaiucul e matrita spaiuceilor risipiti prin unitati in cautare de ciolanele.

Anonim spunea...

Nu ştiu cum l-aş putea defini, dar ştiu că dacă i-aş spune cuiva Băi nu fi Şpaiuc!, nu ar fi de laudă.

Anonim spunea...

Spaiucul e robotelul zambitor de pe scaunelul lui Iosif.

Anonim spunea...

Spaiucul e un stanisor renovat de dinafara,dar ramas binisor pe dinautru.

Anonim spunea...

Spaiucul e marioneta pe care o foloseste Marinul cand vrea sa o faca pe vizionarul.

Anonim spunea...

Dragi concurenti,
Trebuie sa va spun ca am pierdut cu totii pentru ca, din pacate, Spaiuc este Directorul General al Administratiei Nationale a Penitenciarelor. Daca ar fi doar ceea ce ati spus dvs., n-ar fi fost nimic grav, dar el este cel care ne conduce spre nicaieri. Din fericire, nu vom ajunge niciodata. Nu va suparati pe mine. Poate ca am facut o gluma proasta, dar nu e mai proasta decat adevarul. Totusi, drept premiu de consolare, va invit sa beti o bere cand veti primi banii de mancare. Ca prime n-om primi noi, doar n-om fi spaiuci sa credem asta.

Anonim spunea...

De fapt, ati avut cu totii dreptate, dar raspunsul oficial e cel care ne doare. Pleaca, spaiucule, si poti sa fii ce-i fi.

Anonim spunea...

Manifestari pentru detinuti,frumos din partea conducerii ANP,oare au uitat ai nostri conducatori ca personalul are restante neplatite de 3 ani.HALAL!!!
Apropo in trupa de teatru de la P.Craiova condusa de "Director Adj"RALUCA TARCA sunt numai detinuti "MODEL"( numai mafioti ),detinuti ceilalti urlă ca nu sunt scosi la activitati de reeducare au prioritate tot mafiotii Turcan Daniel etc.....
Toate programele de reeducare facute de RALUCA TARCA se fac numai pe hartii.Daca în controleaza cineva pe cei de la reeducare spun ca sunt cei mai buni au cele mai multe hârtii ,realitatea este crunta nu sunt scosi detinutii la activitati cu saptamanile.
S-a ales praful de acest sistem .Cea mai rea perioada din ultimii 10 ani.

Anonim spunea...

Din pacate, ceea ce scriati despre hartii e o realitate in intreg sistemul. Cei de la socio fac ceea ce li se cere: hartii. Suntem niste hartogari scarbosi. Sa nu credeti ca ne place. Am vrea sa lucram cu detinutii, dar e imposibil.

Anonim spunea...

Va salut . Imi aduc aminte cu drag pri anul 1994 cand la Margineni era o echipa formata din dl Carnaru ,dl Rizea (dumnezeu sai odihneasca) si dl Lita ca au organizat o serbare canpeneascape la Moroieni unde au participat cu exceptia cadrelor din servici(pluton)toate cadrele cu familiile lor a fost super organizat si in anii urmatori sau organizat pina sau prapadit dar de atunci nu mai are cine sa mai organizeze pentu ca sefii care sau perindat la conducerea unitatii au reusit sa ne dezbine (ca se poate ei sa conduca).IN prezent avem numai niste otravuri care nustiu de capul lor(dna Dinu ,dl Popa dl badoiu etc)au reusit sa desfiinteze popota sa nu mai mincam o ciorba calda sa mincam hrana rece adusa de acasa in punga de celofan transparenta si domnii de mai sus tot la ff au facut facultatea cam atit deocamdata mai revin si cu alte aspecte .Va salut.

Anonim spunea...

Cu ocazia zilei de 29 iunie Marele Director General ANP Spaiuc organizeaza spectacole, teatre cu detinutii, umpland fortat salile de spectacol cu ofiteri si agenti din Penitenciarele Bucurestene.
Pe 23.06.2008 la Teatrul Notara un "cioban" (agent) de la Rahova a indraznit sa-l intrebe pe Marele Spaiuc "ce cauta in dispozitivul care asigura pauza detinutilor la teatru" bineinteles pe un ton politicos dar ferm. Acesta foarte ofensat a spus "Ce ma nu ma cunosti? Sunt seful directiei", dupa care i s-a adresat directorul Darie de la Rahova spunandu-i "Unde ai gasit ciobanii astia?" Spaiuc habar nu are ca exista un regulament de paza, escortare si supraveghere, care reglementeaza activitatile din penitenciare cu detinutii.
La deschiderea spectacolului Spaiuc a spus: "Am venit aici pentru a urmarii spectacolul prezentat de colegii nostrii de dupa gratii". Probabil ca domnul Spaiuc simte ceva si anume ca dumnealui va fi coleg cu acestia, noi lucratorii de penitenciare n-am fost si nu vom fi niciodata coelgi cu detinutii.
Acestia sunt marii conducatori ai sistemului penitenciar.
Draga Penifest daca te intereseaza acest subiect dezvolta-l

Anonim spunea...

Bai pazistule invechit venit din vremuri de ciobanie. Si pe tine te-au angajat astia cu arcanul? Ce p.p.l. ati scos voi la teatru? Sunt in regim inchis cumva (ati incalcat legea daca e asa)? Pai daca sunt in regim semideschis sau deschis ce perimetru ai facut tu, incuiatule? Ne faci de minune. De-aia ne fac astia prosti. Vino in secolul XXI, militianule. Toti astia vechi sunteti la fel. Pacat de noi, ofiterii si agentii mai tineri, ca trebuie sa stam la rand dupa voi.

Anonim spunea...

Nu cred ca a zis "a urmarii" ci "a urmari".

Anonim spunea...

Dumitrache ne-a dat alarma ca sa ne spuna ca nu luam prime si ca va face si el ceva pentru unitate promovandui imaginea. Mutrele noastre erau: somnoroase, apoi morocanoase, apoi incruntate, apoi incordate pentru ca apoi sa se dezlantuie intrun hohot de ras. Nea vorbit despre constinta comuna si despre datorie intrun nevinovat stil comunist. Apoi a mimat dorinta de a ne asculta dar a dat chix cand a auzit problemele concrete (ex: agentele nu au intimitate la WC, agentul de pe o sectie trebuie sa paraseasca sectia pentru a merge la WC). Deja la a doua problema nu sa mai putut concentra si a renuntat dand din umeri. Apoi ne-a mai felicitat inca o data intrun hohot de rasete nervoase si injuraturi printre dinti. Sedinta sa incheiat. A ba nu. Sa mai vorbit despre penifest si despre faptul ca cine scrie despre el afecteaza imaginea unitatii. Vorba acea: dai in mine, dai in fabrici si uzine. Bravo tovarase director.

Anonim spunea...

Bai, ne-a disperat cu piesele lor de teatru, cu scalambaielile hotilor la televizor. Asa sarbatoresc astia ziua personalului? In loc sa ne dea prime, ne da teatru? Acum mai aduce si civili in penitenciar. Dumitrache, lasa-ne cu teatralismele astea si cu civilismele si lupta-te pentru banii de prime, ca e naspa de tot. Nu de multumiri avem nevoie ci de bani. Intelegi Dumitrache intelegi Coman intelegi Spaiuc?

Anonim spunea...

Nu e vina domnului director ca nu s-au dat banii pentru prime, iar pentru sectia femei nu sunt bani. Asta e. Credeti ca era un subiect potrivit pentru o sedinta festiva ca aceea de azi dimineata? A fost chiar penibil. Astea nu sunt probleme de discutat intr-o sedinta serioasa.

Anonim spunea...

D-lor va invit la o" serbare cinpenasca la clubul unitatii la ora 15 "citat din anuntul afisat prin toata unitatea bineinteles daca tia mai ramas bani din salariu .Acest lucru se petrece la Margineni binenteles pentru ca nu cred sa se mai intinple si la alte unitati . serbare cinpeneasca la clubul unitatii ? ha ha ha ha ha ha ha .huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.

Anonim spunea...

Bai Anonim....in primul rand popota nu a fost desfintata , esti total dezinformat...in al 2-lea rand exista directori la penitenciarul Margineni care ei dispun si conduc...asa ca nu mai vorbi din auzite...Asa ca "hai nu`i nimic" si "dai cu praf de mers"

Anonim spunea...

Dle Marian cred ca nu stii pe ce lume traiesti cand ai mincat ultima data la popota si ce ai mincat (era moale) vezi ca de cind sa renovat pavilionul (cu aer conditionat, cu parchet melaminat, ca ala de stejar nu mai era bun cu gresie pe holuri si scari care a inceput sa se desfaca)popota nu mai functioneaza dar cred ca tu esti unu din aia care iese pe la prinz afara pe la magazin sa iti iei de mincare si bagi si vreo dusca nu mai vorbi aiurea.