Powered By Blogger

Recent Posts

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

luni, 19 mai 2008

NEWS ALERT: Nu mai e zvon - Mocuţa şi Kibedi sunt pe făraş!!!

Am avut dreptate! Acum ce ar trebui să facem? Să murim de râs? Să-i transmitem salutările noastre din mers domnului Mocuţa? Să ne lăudam că am fost primii care am transmis ştirea? Să facem mişto de scrisoarea domnului Mocuţa? Habar nu am, dar asta e ştirea serii, preluată de pe Hotnews:

"Premierul Calin Popescu Tariceanu a decis, astazi, inlocuirea din functie a doi secretari de stat din Ministerul Justitiei - Gheorghe Mocuta si Catalin Chibedi, anunta televiziunile de stiri.

In locul celor doi au fost numiti secretari de stat la Ministerul Justitiei Gabriel Tanasescu si Radu Constantin Ragea."

Scurt istoric:

1. Penifest anunţă pe 16 mai posibilitatea ca cei doi secretari de stat să fie schimbaţi din funcţie;

2. Gheorghe Mocuţa ne trimite în dimineaţa de luni, 19 mai, o scrisoare interminabilă în care spune multe prostii, printre care şi aceea că nu va fi schimbat din funcţie;

3. PENITENCIAR! răspunde domnului Mocuţa tot pe 19 mai, ora 16.00, cu o postare având următorul titlu: Fiecare secretar de stat pre limba lui...

4. 19 mai, ora 21.30, se confirmă ştirea dată de Penifest în 16 mai: Gheorghe Mocuţa şi Katalin Kibedi sunt pe făraş!

***

P.S. Scuzaţi-ne expresia, dar, având în vedere scrisoarea ţâfnoasă scrisă azi de domnul Mocuţa blog-ului nostru, la o juma' de oră de la confirmarea mazilirii celor doi secretari de stat încă suntem crăcănaţi de ras! Cred că Academia Caţavencu ar trebui să se alerteze: umorul de situaţie e absolut delicios!

5 comentarii:

Anonim spunea...

KIBEDI si MOCUTA dati afara de la MJ de catre PREMIER!!!

STIREA ZILEI... E BINE ... DE LUNI INCEP DEMITERILE!!!!

Cine mai urmeaza!!!! Sa fie intr-un ceas bun!!

Anonim spunea...

Fratilor,

lamuriti-l pe don Mocuta de ce a fost remaniat de catre premier - ca sa nu zic concediat - ,
ca se arata tare nedumerit pe agentiile de presa...

Cunoscind bine personajul, nu ma indoiesc de faptul ca si madame Kibedi are convingerea ca e perfecta, unica si de neinlocuit.
poate le faceti un pustiu de bine astora doi geniali,

Caci Ministrul a fost cu adevarta elegant cind nu le-a pus pe tapet incompetenta... a lasat doar sa se inteleaga faptul caci, cu ei doi intzepenitzi acolo, MJ are doar de pierdut in termeni de performanta si credibilitate - cum s-a intimplat pina acum...

Anonim spunea...

Sunt deja semnale in teritoriu ca treaba aia cu imputernicitul, delegatul, detasatul s-a cam imputit!!! Si totusi MARITII de la ANP nu gasesc solutii , nici macar nuse gandesc sa repete figura aia din august-septembrie 2006 cu concursul de directori!

Oare de ce? Oare nu sunt in unitatile penitenciare valori care sa poata fi promovate? Oare nu vor sa organizeze concursuri ca sa nu cada in aceeasi meteahna ca Serban si Dumitrascu???

Oare nu li s-a facut lehamite de vocea sindicalistilor, cel putin a celor de la FSANP, ca nu organizeaza concursurile potrivit OMJ-ului?

Oare acest ultim OMJ , abia modificat, va fi corelat cu OUG 4/2008 ... si cand????

Oare OUG 4/2008 va fi aprobata asa cum este prin lege , ori vor fi aduse modificarile necesare in Parlament???


CAND VOR FI PROMOVATE VALORI IN ANP SI IN PENITENCIARE? CAND ?????

Anonim spunea...

LA SFANTU ASTEAPTA.

Anonim spunea...

Nu prea curand dupa cum merg treburile in momentul de fata si cat va fi dl. Stan adj. la ANP.
Cat despre OUG 4/2008, a fost deja incalcata, prin modalitatea in care s-au ocupat posturi de conducere vacante !!!