Powered By Blogger

Recent Posts

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

sâmbătă, 5 aprilie 2008

Incompatibilitate nesancţionată. Gabriel Gunescu, director de penitenciar cu contract de muncă şi judecător

Numirea. În 2006 dl. Gabriel Gunescu a fost angajat director al Penitenciarului de Minori şi Tineri din Craiova (PMT Craiova), după ce în acelaşi an a renunţat intempestiv la cariera de judecător în cadrul Tribunalului Bucureşti.

Istoric. Anterior angajării la PMT Craiova, Gabriel Gunescu, încercase deja mai multe meserii:

matematician la Oltcit Craiova, până în 1988

1988 - 1995, contabil-şef la Colegiul “Carol I”

1995 - 1997, şef de inovaţii la Daewoo

1998 - 1999 şi 2000 - 2004, avocat la Baroul Dolj

1999 - 2000, director al FPS Dolj

2004 -2006 judecător la Judecătoria Sectorului 6 Bucureşti

sursa: Ediţie Specială, http://www.editie.ro/mod.php?mod=stiri&idstire=31579

Presă. În presă, activitatea judecătorului Gunescu, este legată de o serie inginerii financiare de partid:

Gabi Gunescu, fostul director al FPS Dolj, a „maritat“ aproape pe degeaba unitatile agricole (sursa: Gazeta de Sud, http://www.gds.ro/print/2520)

SC COMINTEX SA, care a fost vinduta cu mai putin de 25% din valoarea reala, de fostul director al FPS Dolj, Gabriel Gunescu, cu concursul sefului sau direct, „onor“ Radu Sirbu. Ulterior acelei tranzactii, cei care au stat in umbra afacerii au incalcat cu buna stiinta toate clauzele contractuale. (sursa: Gazeta de Sud, 21.09.2001)

(...) a condus FPS Dolj in guvernarea CDR (96-20000), fiind un apropiat al lui Radu Sarbu. A fost personajul principal al unor scandaluri din presa locala, legate de suspiciuni de gestiune defectuoasa si fraude in privatizari. A devenit avocat, dupa noiembrie 2000, intrand in umbra si lasand timpul sa treaca. (sursa: Ziua, http://www.ziua.ro/display.php?id=204326&data=2006-07-27)

Răzgândirea. Gabriel Gunescu a considerat, după numirea la PMT Craiova, de salariul primit la penitenciar este prea mic şi a cerut, în instanţă anularea decretului prezidenţial care-i constata demisia din funcţia de judecător la Tribunalul Bucureşti.

Jocul cu demisia la CSM. Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) refuză în 2006 reprimirea în magistratură a lui Gunescu, în pofida solicitării Ministerului Justiţiei. (Nota Direcţiei resurse umane şi organizare nr. 7449/DRUO/1548/ST/2006, privind cererea de renunţare la solicitarea de eliberare din funcţia de judecător, prin demisie, a domnului Gunescu Gabriel, judecător la Tribunalul Bucureşti.)

Procesul. Gunescu îşi dă în judecată propria demisie, iar foştii colegi îi dau câştig de cauză. Astfel redevine judecător. Şi dacă tot a redevine judecător se gândeşte că nu i-ar strica să beneficieze şi de mega-salariile magistraţilor din sistemul penitenciar. Aşa că face mai multe cereri de fi detaşat ca magistrat în funcţia de director al Penitenciarului. În acest timp starea de incompatibilitate în care se află, este evidentă, acesta fiind şi personal contractual ANP şi judecător.

CSM se răzgândeşte. La 20 martie 2008 sub nr. 9000/1154/2008, soluţionând Nota Direcţiei resurse umane şi organizare nr. 1/6820/2008, privind solicitarea domnului Gunescu Gabriel de revocare a Hotărârii nr. 355/17.05.2006 a Plenului Consiliului Superior al Magistraturii, Plenul Consiliului Superior al Magistraturii, Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât admiterea solicitării formulate de domnul Gunescu Gabriel, de revocare a Hotărârii nr. 355/17.05.2006 a Plenului Consiliului Superior al Magistraturii.

Gunescu plusează. La numai câteva zile Gunescu solicită detaşarea la Ministerul Justiţiei. În şedinţa din 27 martie 2008 CSM, care nu mai înţelege nimic din toate aceste solicitări, amână discutarea cererii şi solicită obţinerea unor avize.

În loc de concluzii.
Judecătorul Gunescu, de la Tribunalul Bucureşti, este incompatibil cu directorul Gunescu de la Penitenciarul de Minori şi Tineri, unde are un contract de muncă (art. 6 din legea 303/2004 privind statutul judecătorilor şi procurorilor stabileşte fără echivoc că "Funcţiile de judecător, procuror, magistrat-asistent şi asistent judiciar sunt incompatibile cu orice alte funcţii publice sau private, cu excepţia funcţiilor didactice din învăţământul superior, în condiţiile legii.")
***
Aşteptăm ca Minsiterul Justiţiei (MJ), Administraţia Naţională a Penitenciarelor (ANP) şi CSM să aplice corespunzător legea privind statutul magistraţilor şi să elimine incompatibilitatea grosolană în care se află judecătorul Gunescu.
***
Linkuri utile:

64 comentarii:

Anonim spunea...

,,Corb la corb nu-şi scoate ochii", aşa ca o sa aşteptăm mult şi bine!!! Domnul Iosif îşi iubeşte tovarăşii de cocteiluri.

Anonim spunea...

Ia sa vedem, nu cumva puneti si asta in sarcina Domnului Stan ?! Macar mergeti pana la capat!

Anonim spunea...

In calitate de director general adjunct al ANP, STAN(că dacă ar fi domn s-ar cere afară), are în subordine şi Direcţia management şi resurse umane, care este acum condusă de o fostă subofiţeră de la Rahova care după ce a ajuns ofiţer la Jilava nu prea i-a plăcut munca acolo şi s-a descurcat ajungând in ANP.Aşa conducere aşa rezultate. Se duce de răpă SISTEMUL PENITENCIAR.

Anonim spunea...

Nu in sarcina Domnului Stan. Dar poate sa ajute la definirea sistemului. Arata ca indiferent de cine are painea si cutitul, oricand se gaseste un locsor caldut pentru cei care nu reusesc in alta parte dar au suficiente cunostinte care sa aiba grija de ei. Si, in plus, cred ca este un alt exemplu de conducator fara idee de management penitenciar.

Anonim spunea...

OK! Avem o problema cu dl Stan Petre. Dar nu mai intelegem nimic . Pana acum cateva zile ne dadeam de ceasul mortii ca modificarea la Lg.293 nu mai permitre acesul agentilor in fct de conducere. Acum criticam ca un agent de la Jilava a ajuns sa conduca o Directie. Stimate coleg nu a ajuns agentul care trebuia? Si ce legatura are asta cu subiectul Gunescu. Behaim ca niste capre si nu intelegem ce se intampla cu sistemul penitenciar din 2005 si pana in prezent.Ori dl Gunescu in ce an a ajuns director la PMT? Acum spunem ca are o problema? Cand iesira aia patru din penitenciar peste gard si apoi s-au intors la PC 1 cum fusera stimati colegi? Cine a luat masuri? In 2007 a avut cele mai multe evenimente si culmea vrem salar de merit si 50%. Iar in legatura cu "cocteluri", cum fusera petrecerea la Hanul Doctorului? Stim. Toxiinfectie alimentara si de aceea avea buzele umflate dupa kef.

Anonim spunea...

"... modificarea la Lg.293 nu mai permitre acesul agentilor in fct de conducere " - Eu cred că aşa este corect! Aşa cum, nici un ofiţer fără vechime nu ar trebui să poată ocupa o funcţie de conducere! Cum ar putea face faţă cineva (nu vorbesc de excepţii, cei care se "nasc" conducători), indiferent de gradul lui, la o funcţie de conducere dacă ştie doar din teorie (eventual) ce înseamnă organizarea, coordonarea şi controlul muncii?!! Întrebarea e retorică pentru că, din păcate, avem destule exemple în sistem care să ne răspundă.
Să vă spun ce se întâmplă (chiar deacă cei mai mulţi dintre voi ştiţi deja) atunci când un agent/ofiţer ajunge într-o funcţie de conducere: 1. e foarte mândru că, în sfârşit, a ajuns acolo unde merita după atât efort (învătând pe rupte, plocoane în stânga şi în dreapta sau după o lungă aşteptare de a-i surâde norocul);2. îşi aminteşte de toţi care erau "deasupra" (sau nu) lui şi îi făceau zile fripte sau profitau punându-l la muncă;3. trece la acţiune: îşi aranjează biroul (doar are nevoie de mediu prielnic pentru a munci bine şi, în plus, acum are această şansă de privilegiat), încearcă să fie prezent în toate colţurile unităţii pentru ca lumea să-l cunoască şi în noua postură (să mai îndulcesc: de fapt el încearcă să se pună în temă cu probleme unităţii!), revine la statul în birou de unde poate organiza, coordona şi chiar controla (trăiască tehnica!) procesul muncii.
Am uitat ceva? Doar nu vă gândiţi că se apucă de studiat pe îndelete cum trebuie să-şi facă treaba? Doar nu a ajuns "orişicum" în funcţia asta!! Sau că întreabă pe cei care se pricep (pentru că există şi astfel de persoane!) despre una sau alta legate de sarcinile sale de serviciu? Ar fi culmea, eventual îşi pune predecesorul la treabă!
Închei aici pentru că până la acest moment au ajuns cei care îi ştiu eu.
Nu mă risc să generalizez dintr-un optimism incurabil care mă face să sper că doar eu am avut neşansa unor astfel de exemple!
SOAD

Anonim spunea...

,,Acum criticam ca un agent de la Jilava a ajuns sa conduca o Directie. Stimate coleg nu a ajuns agentul care trebuia?"

Tovarasa subofitera ajunsa sefa de DIRECTIE MANAGEMENT SI RESURSE UMANE ,,MUSAMALIZA, in calitate de PRESEDINTA DE COMISIE DE CONCURS ÎN 2007 la ANP, promovarea cateorva PILE a catorva smekeri din ANP ( cu tot protestul organizatiilor sindicale).
Ca RASPLATA acum este IMPUTERNICITA SEF SERVICIU IN DIRECTIA DE MAI SUS, SI PRIN DECIZIE DE ZI PE UNITATE, Director DIRECTIE MANAGEMENT SI RESURSE UMANE. Asta este, traiasca sistemul penitenciar care le-a vazut pe toate.

Anonim spunea...

Stimate coleg!Ca sa nu facem o confuzie:
1. cine era d.g. la A.N.P. cand s-au organizat concursurile?
2. termenul de musamalizare este prea general.La ce va referiti?
3. cat de importanete sunt persoanele?
Daca tot facem afirmatii sa le ducem la bun sfarsit. Ori daca sindicatul a protestat in aceeasi maniera, este clar ca acest sistem isi merita soarta.

Anonim spunea...

Sunt de acord cu ultimul anonim:
- Nu e corect să acuzăm fără a aduce şi argumente, măcar din respect faţă de cei care ne citesc rândurile! Apoi, doamna pe care o acuzaţi nu avea cum să muşamalizeze singură rezultatele: era preşedinta unei comisii, aşa că musai sunt implicate şi alte persoane/colegi (dacă e adevărat).
- Despre sindicat mi-e greu să vorbesc fără a fi subiectivă, aşa că prefer să mai aştept. Sunt, totuşi, curioasă: despre ce sindicat e vorba? în faţa cui a protestat?

SOAD

Anonim spunea...

Marea pegra a penitenciarelor e ofiterimea scolita in timpul lui Ceausescu.Luati de la strung si facuti ofiteri in trei ani.Ei sunt deranjati de directorii magistrati.Ei au instituit un regim de pile si coruptie in penitenciare.Semianalfabeti si putrezi,betivi, lipsiti de scrupule si suflet,santajisti,corupti,corupatori,agresori sexuali-ei trebuie sa dispara si nu magistratii

Anonim spunea...

cum sa nu fie bine?
domnul gunescuA luat detinuti acasa pe data de 02.01.2008 pentru activitati in interes propriu, fara a fi aprobat punct de lucru exterior de catre comisia care trebuie sa aprobe acest lucru Numai datorita d-lui ASP Lupu Sandel, sef post control 1 in acea zi, care efectiv a interzis iesirea din unitate fara table nominal aprobat, s-a facut in graba un tabel de mana aprobat de dl director Gunescu Gabriel. Detinutii au fost insotiti de domnul AS Bontea Mihai. Detinutii care au facut deplasarea acasa la dl director Gunescu Gabriel sunt:Frunza Ionel, Timar Zsolt, Dricu Mihai, Haidau Gheorghe. Acestia s-au deplasat cu mijloc de transport al unitatii Mercedes Sprinter inmatriculat cu nr. DJ 72 NRI, condus de ASA Dozescu Stefan (lasand unitatea fara sofer de service, iar mijlocul de transport nu a fost platit) Deplasarea este inregistrata in caietul de iesire a mijloacelor proprii de transport in intervalul orar 11.45-14.00 Si ce e mai frumos este ca acestia sunt inregistrati ca plecati la activitati gospodarestiA venit in nenumarate randuri in unitate in stare de ebrietate si a mers la detinuti, stand de vorba cu acestia, fiind situatii in care a cazut in curte, neputandu-se tine pe picioare. (pe data de 31.12.2007 a chemat in biroul directorului la ora 13.10 pe detinutul Frunza Ionel, loc in care acesta a ramas pana la ora 18.00, intorcandu-se la camera mirosind puternic a alcool. Dupa aproximativ 2-3 ore dl Gunescu a venit in locul de detinere,la sectia a II-a in camera in care era repartizat Frunza Ionel, a servit din ceea ce se afla pus pe masa pregatita de detinuti cu ocazia anului nou, loc in care a ramas cateva ore)
Consumul de alcool l-a adus in mai multe randuri in ipostaze ce nu fac cinste unui director( in primavera anului 2007 i s-a suspendat dreptul de a conduce pe o perioada de 3 luni datorita consumului de alcool, iar la inceputul lunii februarie 2008 a avut o altercatie cu fostul prefect de Dolj Dl. Constantin Raducanoiu in urma careia dl. Gunescu a fost bine fardat si a stat acasa aproximativ 10 zile, incident de care are cunostinta inclusiv jandarmeria– altercatie produsa tot pe fondul consumului de alcool)
Ultima isprava este din noaptea de inviere cand a fost scos afara din biserica unitatii de insasi preotul capelan Iulian Dimieru pentru simplul motiv ca domnul Gunescu voia sa fumeze in Biserica.
Sa nu mai vorbim de amenintarile la care a fost supus Ilie Cristian -sef tura la PMT Craiova - pentru ca si-a permis sa spuna adevarului in fata cand in noaptea de Florii a fost chemat la alarma fara nici un motiv, domnul Gunescu permitandu-si sa il numeasca dobitoc si sa-i spuna in repetate randuri de fata cu peste 150 colegi"stai dracului jos si taci dracu din gura"

Anonim spunea...

Mintiti, mintiti tot ramane ceva!Ilie Cristian era beat la alarma si vorbea in dodii.E unu Craioveanu in spatele lui Ilie Cristian sau (si)Najap?Gunescu beat in curtea unitatii cazut? Minciuni.Stie Najap de ce si Giovani colegul de profesionala al lui Najap ajuns lider national sindical.Fiti mai subtili baieti.Prea va aflam usor.Vedeti dosarul lui Craioveanu si al lui Najap si cate sant acolo.

Anonim spunea...

cum sa nu fie bine raspuns cu intrebari
Celor din SDRP le sta in gat Gunescu ca nu-si pot face afacerile.Si la sefa de la contabilitate.Ce date au astia de la sindicat care scriu agramat.Giovani tu ai scris cum ti-a spus Najap? Ce naiba asa scriati cand erati colegi la strung.Acum aveti functii!!!Fiti si voi mai destepti cand dati date ca nu va ies minciunile.Sunteti la fel de isteti ca un registru de punct control scris de un sef de post control .Poate Ilie Cristian ne spune cum l-a adus GEN Chis in sistem ptr ca mama lui se ducea saptamanal la Bucuresti sa o coafeze pe dna Chis.

Anonim spunea...

TU ASTA CARE TE DAI MARE CE TREABA ARE CRAIOVEANUL, CARE E PLECAT DE 5 ANI DE LA PMT LA PRMS.? CE TREABA ARE GUNESCU CU BRATAN, PT CE SE JUDECA? CE TREABA ARE DIANA CU TOATE MAGARIILE LUI? ALALTAIERI CAND S-AU VANDUT DESE3URILE UNDE S-AU DUS? CINE LE-A CUMPARAT SI LA CE PRET? ZICETI CA E NEVINOVAT GUNESCU? CINE L-A VAZUT CAND A CAZUT MORT DE BEAT IN FATA INFIRMERIEI SI CATA SUTURI I-A DAT COPILULUI SAU DE A FACUT PE EL? CRED CA TOT PENITENCIARUL. ASA CA NU MAI INCERCATI VOI SA IL ABSOLVITI DE VINA, PT CA NU SUNTETI DCAT CATEII LUI. EXISTA NUMAI FRUNZA SI VADUVA IN PUSCARIE? SAU EI SUNT CEI CARE DECARTEAZA? CA NU OM CREDE ACUM CA SI-A SCHIMBAT PREFERINTELE SEXUALE? SAU LA CINE STIE LA CE SA NE MAI ASTEPTAM DE LA MAJESTATEA SA DL GUNESCU GABRIEL

Anonim spunea...

TU ASTA CARE TE DAI MARE CE TREABA ARE CRAIOVEANUL, CARE E PLECAT DE 5 ANI DE LA PMT LA PRMS.? CE TREABA ARE GUNESCU CU BRATAN, PT CE SE JUDECA? CE TREABA ARE DIANA CU TOATE MAGARIILE LUI? ALALTAIERI CAND S-AU VANDUT DESE3URILE UNDE S-AU DUS? CINE LE-A CUMPARAT SI LA CE PRET? ZICETI CA E NEVINOVAT GUNESCU? CINE L-A VAZUT CAND A CAZUT MORT DE BEAT IN FATA INFIRMERIEI SI CATA SUTURI I-A DAT COPILULUI SAU DE A FACUT PE EL? CRED CA TOT PENITENCIARUL. ASA CA NU MAI INCERCATI VOI SA IL ABSOLVITI DE VINA, PT CA NU SUNTETI DCAT CATEII LUI. EXISTA NUMAI FRUNZA SI VADUVA IN PUSCARIE? SAU EI SUNT CEI CARE DECARTEAZA? CA NU OM CREDE ACUM CA SI-A SCHIMBAT PREFERINTELE SEXUALE? SAU LA CINE STIE LA CE SA NE MAI ASTEPTAM DE LA MAJESTATEA SA DL GUNESCU GABRIEL

guny gaby spunea...

domnilor care il aparati pe dl gunescu, ce traba are craioveanul, care e plecat de 5 ani la prms? mai bine sa aiba doamna notarita grija de dl gunescu pt ca daca ea nu are grija de el are doamna predut. alarma nu a fost data pt cadre ci pt a o putea scoate pe doamna predut din casa. cautati in pc1 ora sosirii dnei purtatoare de cuvant si ora plecarii dansei. cat a durat alarma???????referitor la ilie cristian a fost singurul care a avut curajul sa il infrunte pe dl gunescu. oricat ar fi fost ilie de beat(pt ca asa i s-a reprosat) nu avea nimeni dreptul sa il faca nesimtit si s il injure la sala. si chiar daca ar fi fost asa, era in timpul liber, era sarbatoarea de florii, era ziua sotiei lui si putea sa fie cum avea el chef. dl general chis este plecat din sistem de 8-9ani. dl gunescu a venit cu mana franta motivand ca a cazut pe scara blocului, motivul stiindul insa doamna caratista, pardon notarita, nescapand insa nici ea fara 1 ochi fardat mai strident. si revenind la ,,betia,, lui ilie cristan fac o comparatie cu majestatea sa gunescu gabriel care mort de beat fiind, a cazut in fata infirmeriei din picioare(si aici ma refer la infirmeria penitenciarului)si care, mandru de isprava sa asi-a batut propriul copil pana ce acesta a facut pe el. asa ca domnilor va intreb eu pe voi? ce cauta el mort de beat in curtea penitenciarului??????? si mai are tupeu sa se ia de ilie cristian? nesintire........ aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. si inca ceva: cu ce drept dl gunescu interzice angajatilor penitenciarului venirea cu pachet cu hrana pt ei insisi la servici? ce lege e asta??????/

Anonim spunea...

Craioveanu plecat de ptr incompetenta si afaceri necurate de 5 ani are in continuare grija si e gelos daca cineva ii ia amantele ( in speta Predut) si e gelos ca nevasta lui a fost pusa prima data putator de cuvant.Aveti grija cu gramatica ca iar va deconspir.

Anonim spunea...

Cel ce semneaza guny gabi e de la sindicatul lui Giovani dar cine e in spatele lui?Tu Viorele Najap? Bratan omul de casa (servitorul)lui Craioveanu.Sa spuna Najap cum a rezolvat cazul Ene cu mobilul adus la detinuti cand era la comanda.Cat i-a dat Ene-euro- ca sa-l scoata basma curata si sa ia maistrul de la scoala 'mortu"?

Anonim spunea...

Denis asa erai alintata,stii tu,de maiestatea sa dl Gaby Gunescu!Vezi ca si tu faci greseli de exprimare si ai fost putator de cuvant!

Anonim spunea...

Giovani opreste-te!Vezi ca dai in tine si colegul tau de la strung Najap.Acolo crapa!

Anonim spunea...

Chis a plecat dar au ramas nulitatile aduse de el in sistem.Cine sta in PC2 cand se face controlul pachetelor cu alimente nu Najap?

Anonim spunea...

Craioveanu l-a reclamat si pe fostul director magistrat Lepadat ptr ca i-o luase pe Predut si pe altele.Asta e legatura lui chiar daca a plecat cu tinicheaua de coada la PRMS ptr afaceri necurate.Vedeti dosarul.Vorbiti cu preotul de la PMT care desminte hotarat ca Gunescu a intrat cu tigara aprinsa in biserica si ca l-ar fi dat afara.Sau ca ar fi avut o atitudine aroganta si nepoliticoasa si ca ar fi fost baut!

Anonim spunea...

Vorbiti de Frunza si Vaduva.Nu mobilul lui Vaduva l-a dat Najap fetei lui?Vreti sa scriu si despre Grancea?Ce ziceti Giovani si Najap?Ce fin al lui Najap aducea mobile la detinuti cand era pe sectie si dimineata baga nasu " piata" si le recupera ptr revanzare?

Anonim spunea...

Hei, ma gunoaiele P.M.T.- ului, mai aveti mult de imprastiat duhoarea voastra peste intreaga tara?
Cum aveti timp pentru toate astea, rufe spalate in public de anonimi iar daca aveti sange in vene, de ce nu iesiti cu fruntea sus sa infruntati neregulile ca oamenii, nu ca gunoaie!
Mereu ati improscat cu duhoarea voastra in stanga si in dreapta, indiferent cine a fost la conducere, fara sa ganditi ca asta e unitatea care v-a angajat, care va hraneste familiile, ca altfel ati fi rasul lumii asa cum meritati de altfel…
Puneti mana si munciti, lasati toate astea, ca va veni el timpul competentei, atunci sa va vad pe unde scoateti camasa, ratatilor…voi cei care va hraniti cu durerea si greutatile altora!
Daca ati avea capacitatea intelectuala si morala, v-ati pune o clipa in locul celor pe care ii blamati cu ardoarea gunoaielor ce sunteti, si ati vedea altfel lucrurile, dar de unde…capacitate intelectuala la unii ca voi?
Va luati de Predut, ati fost voi la c…rul ei sa vedeti cu cine si-o trage, sau sunteti gelosi ca ratati sau invidioase ca ratate ce sunteti?
Cu Denis, ce aveti, s-a retras din ochii vostri, a fost isteata, altfel era ea in locul d. Predut, ca sa aveti subiect…asa ca lasati-o!
Chiar credeti ca intereseaza pe cineva? Numai mintile bolnave, eu personal si altii ca mine, ii compatimesc ca traiesc printre gunoaie si mai trebuie sa-i si suporte!
V-ati gandit ce traume lasati copiilor celor care i-ati aruncat in mizeria voastra, ce gandesc, cum sufera, ma voi cei care nu aveti nimic sfant, asa sa va ajute Dumnezeu!
Ce mai incerc eu acum, e in zadar, oricum nu „va duce” asta este, gura voastra, pamantul o inchide, dar scriu pentru cei care citesc, si sunt multi, care sper sa-si dea seama ce se urmareste, distrugere de destine, cu asta se hranesc dintotdeauna, rafuieli personale, sau pur si simplu lipsa de preocupare!
Cand citesc, am senzatia ca trec pe langa babe pe marginea santului care barfesc cu sete de la ministru si pana la ultimul amarat de om care este intr-o pozitie mai …altfel considerata de micimea lor…avantajoasa.
Poate, cu ajutorul lui Dumnezeu, vor fi scrise si lucrurile bune din justitiesi sistem, ca sunt destule…

coolcobra11 spunea...

voi credeti ca mie imi convin toate?1?eu am trecut si trec prin multe iar cand am avut ceva de zis am facut-o pe fata si nu a contat gradul sau functia celuilalt!anonimi...asa va semnati asa o sa ramaneti!!!

coolcobra11 spunea...

ATENTIE pt anonimii rau intentionati!aveti grija ce scrieti!a intrat un jucator nou!sunt cu ochii pe voi!postati-va ideeile fara sclavagisme!sa nu fiu gresit inteles,eu nu am de gand sa iau apararea nimanui,ci doar a dreptatii si a bunului simti!vi s-a dat o teava,ok,SUFLATI!,dar atentie aveti grija ce suflati ,s-ar putea sa va vina in gat inzecit!cu respect pt cititori!

Anonim spunea...

badOooo! Teava te-a deconspirat Bogdane finule cu mobilele!Cobra scuipatoare nu 11.Ce destin de fin ai si tu!Nu voi ai lui Najap ati inceput?Ti-e frica cu tel mobile aduse?Fii cu ochii pe cei care i-ai servit si acum sant afara.Nu mai sant detinuti adica sclavii vostri.

Anonim spunea...

Poate ca e bine ca se spun unele lucruri sub anonimat.Cei din PC1 ca Spiridon care se crede sarpe cool si nu destept cred ca se pot reabilita dar memoria detinutilor nu uita cate tepe au luat cu mobilele si cu piata bagata dimineata.Sa vedem ce zice DNA

Anonim spunea...

Mai e ceva desteptilor de la pmt.Cine il serveste cu informatii si-l ajuta la reclamatii pe fostul dir Lepadat Ion?El vrea sa revina in fonctie?De ce a plecat din fct de judecator delegat de la prms?Tot cineva din sindicatul lui Goivani?Najap vezi cum te lucreaza astia ai tai?Stii ca Lepadat a dat de pamant cu ofiterii care l-au inselat?Sapati groapa ca veti cadea si voi in ea!Sigur ca e normal pe multi care au plecat din sindicatul lui Giovani i-ai chemat la tine in birou si i-ai amenitat si santajat sa revina.

Anonim spunea...

De ce minstrul si Iosif de la ANP nu se debaraseaza de de ofiterii facuti pe timpul comunistilor?Ei sunt merele putrede din sistem care strica si pe cei noi veniti majoritatea facuti in facultatile de drept particulare-Diplome spoite, creiere goale de continut.Cat costa pensionarea lor asteptata ,discutata,de cand am intrat in UE si NATO?Ei sunt cancerul sistemului si fara extirparea lui organismul ramane bolnav si corupt.In tot sistemul e aceasta situatie!!!

Anonim spunea...

Buna asta cu scoaterea din sistem a celor facuti ofiteri din muncitori pe timpul lui Ceusescu.Sigur ca trebuie scosi la pensie.N-au inima, n-au suflet ,n-au demnitate. Slugoi,corupti,nu stiu decat de pile,turnatorii,si hartuire sexuala.Vedeti cate rude si-au adus in sistem si cate incuscriri au facut.Nr finilor e enorm!

Anonim spunea...

sa spuna Najap cum impartea cu Bala si Diana primele personalului.Nu se dadeau pe card ca sa nu plece statele la banca si oamenii primeau un fluturas contafacut cu bani mai putini.Vedeti si dosarul facut de ultimul of SIPA cu ce au facut Bala si Diana cand s-a reabilitat Comandamentul.

Anonim spunea...

cum s-a luat cineva de voi cum incepeti sa discreditati ca si cand cuvantul vostru ar conta!pe langa ce spuneti mai trebuie aduse si probe,sau cel putin fapte concrete cu nume si detalii cum faceti cu gabita la care se leaga!ar fi fraier,in caz ca se va dovedi ca e bogdan,sa va raspunda,dar la cum il cunosc eu deja va da ignore si nu se va cobori in bezna si mocirla in care va aflati!

coolcobra11 spunea...

vai,ce suparat sunt(apropo,se scrie cu u)de ce s-a scris despre ID-ul meu!ma topesc de suparare,of,of! cineva care imi stie ID meu de pe mess a facut o gluma proasta sa ma bage in rahatu vostru si se pare ca a reusit!cine se scuza se acuza,asa ca nu o sa-i raspund nimanui la atacurile virulente la adresa mea pt ca inca mai am decenta in mine,acesta fiind un neologism pt voi si oricum nu l-ati intelege!daca s-a ajuns sa se scrie si despre mine inseamna ca va roade rau si cateodata e buna publicitatea,fie ea si negativa!asta imi da sperante ca nu voi fi uitat,decat sa fiu un neica nimeni ca voi,anumiti anonimi,pt ca exista si anonimi care chiar spun adevaruri dar inca nu au puterea sa stea in fata!Bogdan

Anonim spunea...

Bravo Bogdane Spiridon! o data scrii anonim odata cu sarpele cu ochelari.Cine a bagat decenta in tine? Nasu Najap?In afara esti de rahat.De ce te-a scos Guny dupa sectie? Nu ptr mobilele aduse?

Anonim spunea...

Cata decenta ai in tine Bogdane!!!In afara esti o nulitate.Stii cum te porti cu doamnele care intra pe poarta.Sau crezi ca glumele tele timpite de 4 clase sunt inteligente!Inteligente pauca! Ce zice nasule te-ai prins?sau lasa ca te fortezi degeaba.Te vom lumina noi P...le cum ne zici tu cand ne ataci!

Anonim spunea...

Ai dat singur un telefon sa te lauzi plus ca ai spus si asa crezi ca te-ai deconspirat dl Bogdan PC1.E vorba de expresia ta cu teava nu fa pe prostul ca si asa esti considerat "deosebit" de inteligent.

Anonim spunea...

Dl Najap are subordonati fff decenti si respectuosi!Cand unul dintre ei a intrat in biroul dir adj Najap si-a gasit nevasta in bratele sefului!!!Si-a cerut scuze cu voce tare si a iesit afara!Subaltern educat?Nu, stia si el ce inseamna ca o angajata sa-i cada cu tronc lui Najap.Oamenii se tem.

Anonim spunea...

pt anonimul cu DNA-ul,mai nene ti-am spus sa nu te mai uiti la emisiunile cu jiji becali?!?esti dus rau cu pluta!abia astept sa-mi iesi in cale!pupincuristi din sclavagism ca tine servesc zilnic la mic dejun cate o duzina si am arsuri groaznice!vezi ca intreaba zilnic de tine Buteica,cica ai fi mai bun acolo la el ca aici faci umbra degeaba si mai si duhnesti!fi si tu mai concret,lumea vrea sa afle totul!arunci pastila si lasi in coada de peste?!sau esti obisnuit cu mirosul de peste din dormitorul tau?!?deh,te compatimesc!

Anonim spunea...

PMT=PENSIUNE PENTRU HOTI SI TEROARE PENTRU CADRE....I-AUZI CICA "DREPTURILE OMULUI", PAI ALE CADRELOR UNDE DRAQ SUNT DREPTURILE ASTEA?????PMT-UL ASTA E DE KKT DE FAPT ASA E TOT SISTEMUL PENITENCIAR. CAT DESPRE GUNY CE SA ZIC...PARCA AR FI PATRON PE PUSCARIA ASTA SI INCA CEVA...E LIPSA TOTALA DE COLEGIALITATE LA PMT...MULTI CATZEI

Anonim spunea...

Ptr anonimul de cobra care isi zice si Bogdan.Se vede de la Gherla ca iti e frica si esti nevinovat daca ameninti cu bataia.Asta care il aperi tu e ruda cu tine de l-ai pus nas? Faci si ture de noapte? Ca si in alte puscarii e la fel si nasii au grija de fini dar si de finute.In toate penitenciarele din tara e la fel.Ofiterii facuti din muncitori pe timpul lui "Impuscatu" sunt munti de inselaciune perfidie si imoralitate!De ce ministru nu da atat de asteptatul decret de scoatere la pensie.Altfel nu se curata sistemul.

Anonim spunea...

Vad ca sunt multi interesati de ce apare despre PMT.Recunosc si eu.Il acuzati pe Gunescu ca se poarta ca un patron dar nu si de coruptie.Aici e buba ca nu prea ii lasa pe altii.Si vadca finiisunt suparati,sefa de la contabilitate cu primele la fel iar seful de la regim se mai "racoreste ' cu cate o angajata.Si in alte penitenciare e la fel dar marii vinovati sunt tot cei luati de la saiba pe timpul comunistilor.

Anonim spunea...

Bogdane nu iti asculti nasul.El ti-a spus sa nu mai scrii. Nu vezi ca adevarul te supara si ai inceput sa ameninti.Vezi ca s-au eliberat unii care i-ati tepuit.Daca se autodenunta?

Anonim spunea...

gata catzei?nu mai aveti otrava?de epava,nea litra-anghelescu nu ziceti nimic?sau de disperatul de judecator delegat care instiga detinutii sa ne dea in judecata ca sa aiba si el cate un proces ca are casa de terminat nu ziceti?va mancati intre voi ca pupezele!

Anonim spunea...

Destept esti! hai sa facem o diversiune.Nea Litra cum zici catele nu e corupt.El vine din alt sistem.El nu cere dreptul la subalterni ca Nasu Najap si nici nu se ia de doamnele din pmt si daca nu-i cedeaza incepe nasu sa le vorbeasca cat de bune amante sunt.

Anonim spunea...

Ma bucur ca l-ati bagat si Anghelescu in oala.El stie multe .Dar nu ati uitat ca la bilant a zis ca sindicatul lui Gyovani e subordonat lui Najap.Asteptam cu nerabdare replica.

coolcobra11 spunea...

mare cornuta esti taica!chiar daca esti ofiter tot un bou esti cum erai cand erai civil apoi subofiter si acum ofiter!au trecut anii,ai copil si tot vampa ramai!rasule eu daca eram vinovat mai aveam tupeul sa vb si sa stau in fata ?ma retrageam ca tine dupa un anonimat si faceam pe strutu cum faci tu si mahalagioaica de nevasta-ta!bine ca ti-am dat apa la moara,ca ai vazut ca primesti ignore din alte parti!nu te amenint fraiere dar o sa vina vremea rasplatii pt fiecare ce zice neacoperit fara probe!daca sti asa multe despre ce as fi facut sau ce fac eu de ce nu te duci sa ma denunti si sa-mi faci felul?!sunt destui care imi vor raul si te-ar putea ajuta!iti spun eu de ce nu o faci,pt ca e o mare diversiune din partea voastra ca familie de idioti si tot tu esti acela care esti frustat ca ti-ai fi prins nevasta pe picioarele unui sef dar ai gresit persoana pt ca nu mai e in unitate cea adevarata dar pt tine e mai usor sa te dai prin anonimat la cine ti-a taiat basu si sa arunci cu otrava expirata!cand iti era sef nu stiai de cate ori sa bati la usa ca nu cumva sa mai fi pus intr-o situatie naspa in care esti si acum ca oricum te face cu tine de mana!trebuia sa te ard cand am avut ocazia dar a doua oara nu mai scapi usor!asta e un pamflet asa ca ia-l ca atare!bogdan

coolcobra11 spunea...

va dau pauza sa va mai incarcati hardu cu informatii despre mine si apoi le dezbatem!aveti o saptamana intreaga fara replica(promit) sa va afirmati in voie!da-ti ce puteti mai bun sau mai stricat din voi!aveti priza la public,va garantez,sunteti cititi rau!bafta si ne auzim exact peste o sapt!see you

Anonim spunea...

Bou mai esti Bogdane care mai semnezu si cobracool11.Te iei de un ofiter si de nevasta lui.Nu stii ca te poate baga in comisia aia cu disciplina ?Nu ti-a spus nasul tau Najap sa nu mai scrii ca iti dai tesla in cap?te iei de litra si alti ofiteri si familiile lor!Trebuie ca esti tampit!dar nasu de ce nu te opreste ca vad ca pe Gyovani l-a oprit?Sau o iei tu asa de-amboul!

Anonim spunea...

Publicati ba mai repede cum va jecmaneste seful vostru najap ce va cere si cat ca suntem si noi astia din nord curiosi.Va felicitam ca aveti curaj sa scrieti de sefii vostri.La noi toti fac pe ei de frica si tac dar voi oltenii sunteti tari .Bravo! "Simpatia" noastra pentru Bogdan care isi apara nasul!!!

Anonim spunea...

chiar asa se intampla la voi in sud?bogdane mai vrem pamflete ca ne-ai facut curiosi!da si nume ca pana acum nu ai zis nume!stai linistit in privinta comisiei disciplinare,daca nu dai nume nu are cine sa te traga la raspundere,cel putin asa e la noi!trebuie sa fii cineva incomod si important de te ataca asa lumea sau anumite persoane!ai ajuns vedeta dintr-un simplu subofiter!pe aici pe la noi se vorbeste de voi si de lupta voastra!te asteptam peste o sapt cum ai zis cu noi "pamflete"!

Anonim spunea...

moare lumea de necaz ca ti-ai luat masina pe telefoanele vandute!asa se stie la noi in nord!sunteti bazati acolo in sud!cand isi ia elicopter sa ne anu8ntati si pe noi!

Anonim spunea...

Bogdy zicea ca o saptamana taci.Ai scris anonim doua note dar stilul te tradeaza.Asa te laudai si cand ti-ai luat masina.Acum recunosti cum ai reusit.Cat despre pamflete pe care singur te lauzi ca le-ai scris uita-te in dictionar si vezi ce e ala pamflet.Nu te lua dupa nasu ca n-ai dat nume.Aveti si voi dreptul nu stangul intreaba un avocat.

Anonim spunea...

Ce incomd si important te crezi Spiridoane.Bazat da pe nasu,dar daca pleaca si vine iar Fulga?

Anonim spunea...

eabOare citeste cineva din ANP ce ziceti aici?.Astia din ANP nu vad ce fac ofiterii cu studii pe vremea comunista in toata tara?

Anonim spunea...

delia,ce faci mamica?te-ai luat de saracul baiat sa-i furi mintile?!te crezi asa apetisanta incat sa-si lase baiatul familia?!si noi l-am vrut dar asre omu familie cu copil!ce mai semeni cu mamica ta!sau esti supalata ca te-au lucrat colegii ofiteri?!?mai bine ai mai pune ceva kile pe tine ca ai slabit rau,sau asa spui tu cand vii pe la noi in birou si te dai mare,mamica!

Anonim spunea...

Delia era f buna cand i-o tragea Najap.Acum ca l-a parasit o vorbeste la toata lumea.o face proasta in fata detinutilor ii zice fa si a si scos-o de pe sectie.ce-l mai asculta seful pe Najap!!!Cand s-a mutat in casa Najap a fost la masa si la bautura si cu sotia si acu va pune pe voi finii sa scrieti ca din partea unor cucoane de la birouri geloase!

Anonim spunea...

Bogdan se ia acu de Delia,fosta amanta a lui nasu Najap.L-a parasit pentru altu mai tanar si mai frumos si Najap se razbuna prin fini.Ce vremi cind era el sef la PMS si traia cu Raluca Nitoiu.

Anonim spunea...

Da Raluca Nitoiu cu care Najap e incurcat de 8-9 ani .La pms a dat biroul educativ peste cap Raluca.Si la pmt a rupt cu spatele pe linga Najap avind si alti amanti subofiteri,civili si ofiteri.

Anonim spunea...

Ce va legati ba de Raluca Nitoiu?E fata desteapta stie cu cine sa si-o puna ca daia sunt sefi sa-i calmeze!Barbatul ei stie ca e cu Najap de 8 ani ,dar Najap nu stie ca si-a pus-o cu 20 in afara de el de la PRMS.va spun alta data si citi au iubit-o dela Pmt

Anonim spunea...

Ca bine le mai ziceti voi, oltenilor, in mica voastra mahala - pmt-ul!Totusi ati ridicat o minge la fileu care nu este deloc de neglijat!Apropo de aceasta d-soara/d-na sau ce *** o mai fi -sefa de sectie - cum face, sau mai bine, nu face anp-ul selectia de personal?Am avut prilejul sa o cunosc - profesional=0, intelect=minim, tact=nu stie ce este..., parvenire=MAXIMA!!!Directorul nu mai stie probabil cum sa mai spele problemele cauzate de ea sau mai bine intreaba comisia de concurs care a primit "recomandarile"....Cu asemenea etaloane de prostie, nu exista selectie in sistem ci doar aburire pentru cei neavizati!

Anonim spunea...

Asa ,asa cu parvenirea.Cei facuti de nea Nicu sint si mai imbecili.Hoti,,nemernici,violatori.Sefa asta a trait cu Najap.El a invatat-o meserie!!!!

Anonim spunea...

pt. cine nu stie, coolcobra11 este spiridon bogdan, finul lui najap

Anonim spunea...

si de astea nu poti tu sa stai linistit ca sunt eu finul lui najap!asta e oful tau?!?mare e gradina Domnului!