Powered By Blogger

Recent Posts

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

joi, 6 august 2009

Stadiul negocierilor

38 comentarii:

Anonim spunea...

Sa ma iertati va rog frumos...totul e un mare fsssssss...sunt dezamagit!

Anonim spunea...

nu vreti sa fiti mai concreti in privinta art.29.din Acordul Colectiv?In ce sens doriti stucturarea diferentiata la pct.1-3 ?Structura actuala a art.29 spune foarte clar ca orele suplimentare se platesc cu 75-100% si orelene nelucratoare cu 100%.Conform prezentului acord ANP ar trebui sa plateasca orele suplimentare conform art. 29 iar orele lucrate in zilele de repaus saptamanasl si sarbatori legale cu 100%.
Ce noutati interesante sau bune ar aduce modificarea acestui art.?
Va rog sa spuneti concret ce se urmareste.

Anonim spunea...

Repausul saptamanal si sporul pentru lucrul in aceasta perioada

Propun sa incepem saptamana cu un repaus... saptamanal de data aceasta. E reconfortant, nu-i asa?
Repausul saptamanal este reglementat in dispozitiile Capitolului II „Repausuri periodice” – Sectiunea 2 intitulat „Repausul saptamanal” (art. 132 – 133) din Codul muncii.



Din dispozitiile art. 132 alin. (2) coroborat cu alin. (3) din Codul muncii deducem ca in cazul in care repausul in zilele de sambata si duminica ar prejudicia interesul public sau desfasurarea normala a activitatii, repausul saptamanal poate fi acordat si in alte zile stabilite prin contractul colectiv de munca aplicabil sau prin regulamentul intern, situatie in care salariatii vor beneficia de un spor la salariu stabilit prin contractul colectiv de munca sau, dupa caz, prin contractul individual de munca.

Astfel, in cazul in care salariatul este privat de beneficiul zilelor de repaus saptamanal in zilele de sambata si duminica, legiuitorul a inteles sa instituie in folosul acestuia plata unui spor la salariu, drept subiectiv instituit prin Codul muncii in favoarea salariatului.
Integral pe LegislatiaMuncii. ro

Anonim spunea...

Sistemul penitenciar trecea pana acuma printr-o transformare, insa acum este in criza. Una financiara, desi sistemul a fost mereu subfinantat. Sa ne intelegem nu vorbesc despre ppl ci despre cadre. Despre acesti oameni care stau mai mult la serviciu decat pe acasa. Despre respectul aratat de sefii ANP acestor cadre s-ar putea scrie un roman. Ultimul capitol il reprezinta aceste negocieri, acest joc de glezne al ANP care ne ia ochii. Pai a venit mai de mult o hotarare de guvern care ne obliga sa purtam grade pe umeri. Deja au trecut 7 luni si nu le-am vazut. Daca s-ar fi dat un hotarare de guvern prin care ppl trebuiau sa poarte adidasi Nike se facea imiediat sedinta, se infiinta o comisie care masura ppl la talpi, nu cumva sa dea ppl statul in judecata. E mare grija fata de ppl. Cadrele sa le lasam ca doar ei sunt o cantitate neglijabila...
"Cred ca adevarul si justitia sunt fundamentale unei ordini sociabile durabile." John D. Rockfeller
TARABOSTES

PENTIUM PĂTRU spunea...

Vorbim de fonduri, bugete şi necesitatea de a face reduceri ale cheltuielilor de orice fel. Vorbim de criză financiară. Vorbim de un mare impas economic.
Sorinele i-auzi câteva şmecherii penitenciare:
- la un penitenciar mare din ţară, compartimentul socio-educativ are director adjunct şi doi şefi de serviciu cu 9 ( nouă ) oameni în subordine ( posturi ocupate, nu total posturi în statul de funcţii – acolo sunt vreo 30 ) !!!!!!!!! Un şef serviciu regim sau siguranţă are în subordine între 80 şi 120 de oameni !!!!!!!!!
De ce este nevoie de director adjunct şi doi şefi de serviciu pentru 9 până la 30 de oameni?? Chiar nu era de ajuns un şef de serviciu şi doi şefi de birou?? Chiar nu sesizează nimeni discrepanţa crasă de mai sus, nesimţirea cu care se înfiinţează anumite funcţii?? Chiar nu observă nimeni pe ce bani rezeamă ăştia vântul prin unităţi??
Director adjunct cu 11 oameni în subordine, şef de serviciu cu 4 oameni în subordine!!!!!
Vă imaginaţi câtă linişte au în creier băieţii ăştia şi pe ce bani??
- de ce este nevoie de spor de pericol 30% pentru întreg sectorul administrativ?? A văzut cineva vreun computer sau vreun dosar cu cuţitul la gâtul vreunei contabile, sau vreun vestiar cu documente vorbind la telefon în cambuză?? A văzut cineva vreun gestionar luat ostatic sau înjurat sau scuipat de raftul cu piese din magazie??
Unde este pericolul? Doar în faptul că intră pe poarta unui penitenciar? Ne este cumva teamă că vom rămâne fără contabili, gestionari,etc.? Hai să vedem unde se vor duce! Ce ziceţi?
Vă imaginaţi câţi încuie subordonaţii în fişet sau magazie şi pe ce bani nu au nici o apăsare??
Ştiţi că sunt comandanţi de unităţi în sistemul de apărare care iau cel mult 20% spor de pericol şi ar fi îndreptăţiţi să aibă poate 50%??
- de ce este nevoie pentru compartimentul ec.-adm. de director adjunct şi trei şefi de serviciu ???? Doar ca să inventăm funcţii care în unităţi similare din sistemul de apărare nu există?? Chiar nu era de ajuns un şef de serviciu ( contabil şef ) şi doi – trei şefi de birou??
- de ce este nevoie în compartimentul ec.-adm. numai de funcţionari publici cu statut special?? Nu pot fi doar salariaţi civili? Chiar trebuie să le umplem şifonierele de uniforme, norme de hrană, grade şi funcţii de 2,90 doar pentru atractivitatea posturilor respective din penitenciar? Iar ne temem că nu vom avea astfel de posturi ocupate? Ce-ar fi să ne uităm un pic peste gardul unităţii, în contextul actual!
Ce zici Sorinele? Ce ziceţi oameni buni? Facem oarece economii?

Anonim spunea...

Domnilor Sindicalisti si Domnilor lideri de Sindicat ATENTIE in vreme de criza nu se negociaza contractul colectiv de munca , deoare s-ar putea sa iesiti foarte sifonati in concluzie sa pierdeti si anumite drepturi pe care le -ati obtinut anterior deci inca odata ATENTIE ,ATENTIE,ATENTIE ca-ci in spatele DVS aveti mii de suflete si ar fi grav ca sa-i dezamagiti.
Va multumesc GERULA este alaturi de voi.

Anonim spunea...

Fratilor eu va propun sa dati afara titi contabili,bineinteles,si seful serviciului financiar-contabilitate ,ca doar in societatea romaneasca ne gasim locuri de munca si sa functionati!
Dar,reversul medaliei,daca un agent paza nu va mai lucra in penitenciar,ce loc de munca isi va gasi in societatea civila,sau mai exact ce salar va primi dupa poara?
Paznic la restaurant?

Anonim spunea...

D-le PĂTRU,mergi sa cultivi ogorul!
Ridica agricultura pe culmi de glorie, daca vrei sa primesti o medalie!Fa ceea ce te pricepi!
Sa pazesti!

Anonim spunea...

pt. PENTIUM PATRU
De ce iti urasti colegii de la DEA? Uiti care iti sunt interesele? Poate asa iti urasti si fratii, daca ai! Rusine!

Anonim spunea...

esti pentium zero barat.
Esti pazist si ai impresia ca voi faceti toata munca in puscarie .
Eu as face o incercare as muta din paza in economic si invers sa vedem care este treaba .
Nu va mai vaietati atat ca nu da in greu nimeni la puscarie.

Dolphin spunea...

Coleg anonim 20.17, ai mare dreptate si se vede ca ai prins timpurile cand toata logistica mergea bine cu 5 oameni din care unul la GAZ, financiarul cu 2 oameni, reeducarea cu trei din care unul preot, medicalul numai cu asistent medical iar paza cu 3 ofiteri instructori. Intr-adevar erau 12 ofiteri in toata unitatea de care vorbesti. Totul mergea struna. Se fura si atunci dar furau 10 nu 100.
Ai mare dreptate cu cele 3 functii de conducere la SEAP platite cu indemnizatii pe masura, la un asa nr. de cadre. Deficitul e ca pe langa indemnizatii unii mai au si 50% merit pentru ca nu le ajunge cu cat le este platit "creierul odihnit" (eu ii spun totusi prostie).
Stii care e cel mai daunator efect? La sumele cu care sunt platiti lunar oamenii astia (nici lor nu le vine a crede)chiar sunt convinsi ca reprezinta niste genii intelectuale...

Anonim spunea...

pt pentium patru ,ai foarte mare dreptate iar cei care te blameaza sunt de la administrativ,am spus-o si o mai spun nu este corect ca cei de la administrativ sa ai ba aceleasi sporuri ca cei de la operativ chiar sa aiba si o atitudine de superioritate si sa ne rida in nas pt faptul ca beneficiaza de niste avantaje nemeritate,sunt la administrativ persoane care doar in poze vad detinutii

LITOVOI spunea...

Domnilor treziti-va.Ce treaba aveti uni cu alti.Eu sunt din paza dar asta nu inseamna ca acest sector are numai eroi,iar restul sunt niste anonimi.Si v-o spune unul cu 20 de ani de paza,din care 17 in interior.Este adevarat ca sectoarele incriminate au si uscaturi,dar nici noi cei din paza nu avem numai trandafiri.Este adevarat ca munca cu detinutul este foarte grea,dar de acest lucru nu sunt de vina ceilalti colegi ai nostri.Va trebui sa obtinem o altfel de motivare financiara pentru cei care lucreaza direct cu detinutii,o suplimentare a celor 7 zile la concediu,alceva care sa compenseze stresul in care lucram,dar nu cred ca aruncand cu noroi uni in alti, rezolvam ceva.Daca ne certam intre noi nu facem decat jocul conducerii,care nu va avea altceva de facut decat sa se uite linistita la incrancenarea noastra,in loc sa se zbata sa rezolve problemele.

Ptr.anonimul din 06.08.2009,ora 15:09:00

Credem ca scoaterea orelor lucrate in zilele de repaus saptamanal si a zilelor de sarbatori legale din sfera orelor suplimentare si deci acordarea liberelor sau plata acestora conform codului muncii,ar limpezi si in acelasi timp ar repara un prejudiciu tuturor salariatilor,in mod special acelora care i-si petrec repausul saptamanal sau sarbatorile legale cu detinutii si nu acasa cu familia.Actuala formulare aduce grave prejudicii personalului, intrucat permite administratiei sa interpreteze restrictiv si implicit sa nu aplice in mod corect legislatia muncii.

Anonim spunea...

Tovarase Pentium patru, oricat de mult ai vrea sa pari inteligent facand jocuri de cuvinte de tip Catavencu, te tradeaza mentalitatea de cap-ist. Se pare ca esti un frustrat de la paza dar ar fi bine sa afli ca si la paza sunt oameni de calitate, nu sunt toti complexati ca tine. Spui ca seful de la regim are in subordine 80 de oameni,numai ca ai uitat sa spui, pseudointeligentule , ca respectivul mare sef are drept ajutoare n comandanti de sectii, n sefi de tura, n loctiitori sefi tura, n instructori paza, asa ca , de fapt, lui ii revin spre directa conducere mult mai putini. Vrei sa mai discutam depsre calitatea actului managerial al unora dintre cei de la paza carora le plangi tu de mila. Nu cred ca vei avea destule argumente. Asa ca , domnule macac, vezi-ti de rontaitul trestiei de zahar in continuare si nu-ti mai face inima rea pentru alte sectoare , ca risti sa faci icter negru.

Anonim spunea...

de cand se vor purta gradele pe umar conform legii?

Scarface spunea...

PAZA are cuvantul cel mai greu de spus tot timpul!!!asa ca voi economisti de doi lei luati-va banii doar pe ceea ce meritati, daca meritati.chiar daca in sindicate exista si economisti ,acestea nu trebuie sa va apere niste drepturi salariale care nu le meritati.si cel din postul de paza ptr ca o sa va legati de el isi merita intru totul toate sporurile,fiind folosit oricand si in interior.chiar nu va este rusine sa mai luati si sase luni la an?cand sunteti dati pe ture sa-si ia AGENTUL tura libera,sa intariti dispozitivul de paza la PL si instante va simtiti injositi.nu va uraste nimeni pentru ca nu voi ati ales aceasta remunerare ci viermii din ANP!!!pentru salarii si apoi pensii babane.resursele umane de ce sa primeasca si ei spor de pericol?la fel compartimentul IT?achizitiile?si tot ce inseamna DEA!ASA CA DRAGILOR SA VA BUCURATI CAT MAI AVETI ACESTE PORTOFOLII GRASE,VOR APARE CELE TERITORIALE DIN CARE POATE NU O SA MAI FACETI PARTE,DAR FIINDCA NU VA URAM O SA VA PRIMIM LA NOI LA OPERATIV,ADICA LOCUL IN CARE ATI FOST ANGAJATI SI,APOI O SA MAI DISCUTAM!APROPO,IA SPUNETI VOI CUM DECONTATI SI IN CE ORDINE, ORDINELE DE SREVICI LA INTOARCEREA DIN CONCEDIU?va amintesc eu ca voua va este greu:director,adj,nepoteii acestora,nevestelor,slugilor ce sunteti!!!cred ca asta este pericolul la care unteti supusi!altul este plictiseala!ASA CA NU VA MAI DATI LOVITI SI LUATI CEEA CE VI SE CUVINE,CA NISTE OAMENI VERTICALI SI INTELIGENTI AI BUNULUI SIMT PE CARE CREDETI CA IL AVETI!VANT DIN PUPA!!!

Anonim spunea...

ALARMA LA MARGINENI!!!! SE FURA CA/N CODRU, SE FURA DIN FABRICA, SE FURA DIN UNITATE, SE FURA DIN GAZ. NU SE MAI STIE DE UNDE . DIR. ADJ. IN CONCEDII.BIRECTORUL MARE SE FACE CA NU VEDE, NU STIE,... ESTE OCUPAT CU AMENAJAREA BIROULUI "SEFEI DE CABINET" bRAVO MARGINENI !!! 4 DIRECTORI ___ 5 SECRETARE !!!!!! nimeni nu sufla...LA MAI MULTE ... CA ITI MERGE !!!!

Anonim spunea...

Stresul exista si la DEA.
Intrebare pt.Pătru:
Aveti un venit de 300 lei.Trebuie sa va hraniti familia(tata,mi-e foame),la asociatie figurati cu intretinere,cu un an inainte ati facut un imprumut in banca,trebuie sa va platiti rata lunara,pt.igiena mai cheltuiti ceva!Bugetul familiei,din pacate,nu-l puteti depasi ca, rude care sa va lase mosteniri,n-aveti!
Cum dormiti noaptea,ce solutie gasiti ca sa existati?
Ganditi-va ca,cei de la DEA,SE CONFRUNTA CU ACEASTA SITUATIE,la serviciu!
Fiecare cu stresul locului in care-si desfasoara activitatea!
Dar acestia ne sunt colegii si trebuie sa-i acceptam,chiar si pe acest blog!
Un incompetent de la DEA!

Anonim spunea...

Bună ziua dragi frustraţi, care vă daţi nume de mari oameni ptr. simplu motiv că voi sunteţi mult prea mici. Am uitat, aţi făcut facultate dragilor la Spiru Haret şi deja credeţi că sunteţi inteligenţi.
Litovoi te felicit ptr.curajul postării şi cred că ai mare dreptate, însă la Galaţi (despre acel penitenciar este vorba - Pentium Pătru) colegii noştri frustraţi consideră că au numai drepturi iar când e vorba de obligaţii mai uşor; au dreptul la spor de confidenţialitate, spor de studii superioare, etc., dar pizmuiesc oamenii care chiar fac ceva ptr.acea unitate în timp ce ei simt că nu mai merge cum era odată (afaceri cu ppl, telefoane, droguri, scoateri la muncă, recompense acordate toate ppl care dădeau sume de bani sau favoruri).
Venirea unui fost ofiţer la conducerea unităţii, om integru şi care nu acceptă compromisurile pe care le făcea Ţugui cu Ioneştii, Vârgolici, Hilohe Radu, etc., care a luat un concurs împotriva tuturor şi care a fost în stare să înlăture toate barierele prin propriile forţe, este murdărit pe acest blog deoarece se speră în revenirea celor nominalizaţi la putere.
Câţi ştiu că Ţugui şi-a cumpărat tăcerea SNLP Galaţi prin acordarea unui 50% domnului lider Hilohe, a pazei prin acordarea unor excepţionale total nemeritate şi 50% aceloraşi oameni corupţi; că au fost f.multe plîngeri penale contra lui ptr.favoruri primite de la ppl, bani mulţi care nu îi poate justifica faţă de câştiguri.
Domnule Burlibaşa nu te lăsa bătut, continuă schimbările începute ptr.că eu cred (nu sunt singurul) că ,,bobocii se numără toamna'', ptr.că o parte din echipa formată este bună - te lămureşti pe parcurs.
Atenţie la Varlam, deoarece este un tip dual şi la fel ca predecesorul Miler - au amândoi şcoala M.Ap.N., unde erau neica nimeni.

Huggin, respectă te rog aşa zisele reguli de postare, deoarece observ că publici doar mizerie şi nu accepţi că se pot spune şi lucruri bune la adresa unor oameni linşaţi pe acest blog de nişte inculţi.

Anonim spunea...

In penitenciarul in care-mi desfasor activitatea,transportul in CO,cei de la financiar ,ni-l deconteaza la 2 zile dupa ce depunem ordinul de deplasare.Spalati-va rufele la voi si nu mai generalizati!
Lozinca este:daca prime de vacanta nu au voie sa deconteze,macar transport in CO,sa acorde in timp util!
Cate bordee atatea obicee!

Scarface spunea...

17:36-nu trebuie sa te camuflezi sub"Un incompetent de la DEA!"pentru ca nu te cred decat 1%ca nu ai somn noaptea din cauza cheltuielilor puscariei si,nici nu te gandesti la colegul care are rate sau ai apelat la manipulare tati mi-e foame!hai sa fim seriosi,fiecare familie cu problemele ei dealtfel nu imi place sa cunosc ce este intr-o familie,se pare ca voi de la DEA cam cu asta va ocupati.da,poate daca lucrai la privat era o alta situatie si o alta framantare dar,la stat nu exita asa ceva in domeniul DEA!fiti realisti!ti se pare mult?

Anonim spunea...

La noi transportul in CO se deconteaza dupa 2 zile da la depunerea ordinului de serviciu.Spalati-va rufele la voi acasa si nu generalizati!
Lozinca noastra este:daca primele de vacanta nu se pot acorda macar transportul in Co sa-l luam in timp util.

Anonim spunea...

Dragi colegi care sunt temerile voastre? Care sunt problemele care va chinuie? Voi le-ati ales, nu v-au fost impuse. Cine v-a spus sa fiti gelosi pe altii mai inteligenti, mai puternici, mai bogati? De ce ati ales sa fiti invidiosi? Geloziile si invidiile va distrug inutil energia. Mai degraba gasiti alte utilizari pentru aceasta energie, mai creative. Si va spun un mare adevar: nu exista om pe lume care sa nu se fi nascut cu ceva de care poate fi mandru, care sa nu poate aduce ceva nou, frumos, care sa imbogateasca existenta. Nimeni n-a venit in aceasta lume gol de continut. Ati vazut copiii nou-nascuti? Manutele lor sunt stranse. O mana inchisa, un pumn, este un mister, nimeni nu stie ce se ascunde inauntru. Ati vazut vreodata un om mort? E imposibil sa-si tina mainile stranse – pumn. Omul moare cu mana deschisa, gol, epuizat. Acestea sunt metafore. Va spun ca un copil e plin de posibilitati, nu are de ce sa fie gelos pe nimeni. Eu unul n-am fost gelos niciodata, nici pe Lao Tze, Moise, Krishna sau Buddha. Am fost si sunt enorm de fericit ca macar cativa oameni ajung sa-si realizeze potentialul. Si mi s-a spus nu de putine ori: “Apartii aceleiasi semintii. Daca Buddha s-a ridicat atat de sus, si tu vei putea, intr-un domeniu sau altul. Poate te vei ridica chiar mai sus; timp de douazeci si cinci de secole s-au invatat si descoperi atatea, si mii de oameni au atins acele inaltimi – Kabir, Nanak, Iisus, Rabindranath... Tu de ce sa nu poti?” Adevarul e ca nimeni nu te impiedica, in afara propriei tale persoane.Sindicatul este un cal alb superb in a carei sa nu are loc decat un om ,care nu e Mesia , ceilalti alearga alaturi de el ,alearga dupa el alearga alearga ...dupa el ,pana ce obosesc ,dupa care se vor intoarce furiosi cu ...180 grade.Atentie la timp mare atentie..Shalom

Anonim spunea...

07.08.2009 17:48:00 vezi ca ai in unitate colegi cu spiru care au luat examenul de ofiter colegule.printre cei care au 50% sunt si oameni care muncesc si fac treaba sefilor de sectie.dar de madam agache nimic?

Anonim spunea...

Se pare ca este unul care stie ce se intampla pe la Galati si care le stie pe toate. De ce n-ai curaj sa-ti dai numele baiete? Tie ciuda ca nu ai luat niciodata s.m.? Pai nu ai muncit corespunzator! Vargoliciule lasa-l pe Varlam in pace. Tie ciuda ca el e Director la Socio? Pai e cel mai apt dintre cei de acolo. Si mai avem un sfat pentru tine:mai lasa-ne cu vrajeala ta de psiholog expirata! Vrei sa-ti deschidem dosarul de cand ofiter de serviciu?
RADU CEL FRUMOS

Anonim spunea...

Propun sa declaram CRAIOVA-REPUBLICA SIPAREZA ,sau Super DPCT (SDPCT)!

In cele trei penitenciare activeaza:
12 ofiteri fosti sau actuali SIPAREZI
3 subofiteri fosti sau actuali siparezi.

Nu poti sa mai mergi nici la buda de ei !

Anonim spunea...

Lucrez la CRAIOVA ! VREAU SPOR DE SRES (ANTI SIPAREZ) !

ninosul dunarean spunea...

Sa vina Dediu inapoi la Galati sa ne faca ordine in unitate ca nu se mai poate asa. Daca striga odata la voi si scoate bata ei fermecata nu mai scrieti unul pe blog.

AROMA DI ROMA PENTRU AROMA DI KK spunea...

perche se cenzureaza mesajele in italiana...era un mesaj ptr colega mea Balica Anica care zaa vb, in sedinta de ieri ff urat la adresa mea...Ii recomand sa nu-si mai bata copilul in locuri publice (faleza dunarii anul 2008)si-i amintesc sa-i aduca sotiei mele cei 63 de euro pe care ii datoreaza de pe parfumul J'adore de acum 2 ani.Sotia vine pe 10 august in tara, daca-i este rusine sa dea ochii cu ea sa-i aduca la spitalul militar unde sunt internat.daca ati fi lasat mesajul in italiana nu se facea de kk..railor..

Anonim spunea...

Bai anonimule din 07-08 -2009:17:20tu stii pe ce lume traiesti?cand ai fost ultima data in fabrica sau in GAZ ? ce dracu sa furi ? doar caiini(care sunt in jur de 100)altceva ce ? iar din GAZnu ai ce (varza care abia se planteaza?)si la GAZeste un sef (popica)care este pe felie a aaaaa uitam da sa furat dovleceii de catre cei de la blocuri(banuiesc ca sa intocmit un referat sa se poata scoate si ingineru).

ALCATRAZ spunea...

Dar ce...a sarit Curlibasa cu darul ca toate articolele impotriva lui au fost sterse...rusine sa va fie...desfiintati-va

ALCATRAZ spunea...

DACA-I PLACE SA CENZUREZE LUI BURLI AM O OFERTA PENTRU EL...SA SE DUCA DIRECTOR LA PENITENCIARUL REZINA DIN REPUBLICA MOLDOVA...

Anonim spunea...

DU-TE JURIST CURLI LA FIRMELE LUI PORUMBOIU...TIE NU TI-E JENA SA MANANCI PENSIILE LA 80 DE BATRANI CARE TOATA VIATA LOR AU STAT IN SOARE PE DEALURILE VASLUIULUI....DAR TE ANGAJEAZA PORUMBOIU...ASTA E PROBLEMA, SI TU STII CA NU CA ESTI SLAB PREGATIT.

Anonim spunea...

...decat de bine despre ea.

Anonim spunea...

ptr.07.08.2009 17:20:00
Cand dir. adj. sunt la munca nu se fura?
"Sefa de cabinet" merita un birou amenajat pe masura profesionalismului sau!!! nu???

Anonim spunea...

Nu te plange Pentiumule ca in mai toate unitatile DEA e varza.La Bacau avem o socotitoare sefa, in financiar,de toata bacania.Pe langa faptul ca are abonament, la salariu de super merit, 50%,taie toata ziua frunza la dulaii puscariei-aruncandule ocheade si se ocupa cu purtatul barfei dintr-un birou in altul...A...uitasem...mai munceste ceva...sta cate 2 ore zilnic in birou la dulaul sef explicandu-i cat de mult munceste ea....si uite asa e bine vazuta si cotata ca atare o barfitoare sefa.Daca nu scapam de pupincuristi de genul asta nu se va putea face niciodata reforma in penitenciare si niciodata nu va lua salariu de merit acel ce munceste cu adevarat.

Anonim spunea...

care il ridici in slavi pe varlam afla ca este una din persoanele care fuge cel mai tare de raspundere, mai las ca asta nu am vazut.

Anonim spunea...

ptr. ALCATRAZ spune cine esti daca te crezi asa corect,sa-ti deschidem dosarul noi cei care muncim si nu am fost nicodata apreciati de fosta conducere.in ce priveste AMR VEZI SA NU-TI SAPI GROAPA