Powered By Blogger

Recent Posts

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

joi, 9 iulie 2009

Mișcări de trupe

UPDATE 20.00

Ministrul Predoiu, contactat telefonic de reprezentantii sindicatelor, precizeaza ca masura de reducere a sporului de pericol ANP de la 30% la 10% se aplica doar la nivelul Aparatului de Lucru al MJLC. In sistemul penitenciar sporul de pericol nu va fi afectat.
***

Siparezii au șef nou. Cornel Răduță a fost scos din ecuație, în locul lui fiind numit Marius Ștef, șeful informațiilor clasificate din ANP. Se mai aude că doi siparezi aduși de Firinel sunt detașați în țară, ca să facă puțin loc.

În plină campanie de dezinformare ANP/MJLC siparezii schimbă așadar șefii. Direcția siparezilor trece din subordinea lui Firinel - în scădere vizibilă de formă și popularitate pe holurile MJLC - în subordinea lui Băla. Parastas sau botez? Rămâne de văzut.

Firinel primește Direcția Economico - Administrativă, Cel Mare primește paza și resursele umane, Dincă rămâne cu ce rămâne. Motivul schimbărilor nu a fost prezentat. Nu lipsă de performanță, nu "reevaluarea priorităților". Nici un motiv.

ANP și MJLC nu simt nevoia să motiveze în nici un fel această decizie. Așa li s-a părut probabil, părerile fiind foarte importante în deciziile ultimelor luni. Cine știe?! Firinel la Economic?!
*
Cel Mai Mare Ionel a fost și pe la Deva și pe la Bistrița. Nu s-a mai aruncat la gâtul sindicatelor. A precizat totuși că nici gând de demisie. Penisionabilul rămâne așadar la poalele meterezelor. Vizite scurte și viteză după experiența Jilava și Craiova.
**
Magistrații și personalul auxiliar nu au mai intrat în sala de judecată, iar FSANP și SNLP continuă pregătirile pentru pichetarea MJLC din 15 iulie 2009.

PS Ministrul Justiției a anunțat măsuri dure precum REDUCEREA SPORULUI DE PERICOL ANP de la 30% la 10%. După câte se înțelege din declarația de presă (min. 28) reducerea operează doar la nivel de minister.

Dacă ar fi să ne luăm după siparezi, generali, anti-anti-siparezi și anti-anti-generali totul va fi bine. Întrebarea e, cât credeți că mai ține?

60 comentarii:

Anonim spunea...

firinel pleaca singur sau isi ia si pretenii de suflet Movila si Stancovici?

Anonim spunea...

Cinci postari consecutive ne sunt suficiente. Va multumim pentru informatii,dar nu si pentru concluzii!
Sa intelegem ca ceilalti blogeri au intrat in CO?
Este sezon estival,plauzibil!

Anonim spunea...

Ministrul Justitiei e in direct la Realitatea TV

Vladimir spunea...

Tinem aproape!

Anonim spunea...

Cei care nu au construit nimic in viata lor, nu au depus efort si nu au depasit obstacole ca sa edifice ceva, foarte usor sunt dispusi sa distruga.
Nu pot pretui ce exista deja, bun sau rau, mai mult sau mai putin estetic.

Si asta pentru ca, asa cum este construit, sistemul a permis accesul pe functii, precum cei din varful pazei, unor primate.

Noapte buna.

Huginn spunea...

@anonim 08.07.2009 22:18:00

Concluziile le trageti singur. Opinia mea, evident, imi apartine. Puteti sa fiti sau sa nu fiti de acord.

Mai reveniti, sunt sigur ca la un moment data veti gasi ceva care sa va fie pe plac.

Anonim spunea...

Firinele acesta este inceputul! Cind ei cu tine si restul de jigodii incapabile aduse in acest serviciu? Cind vine timpul ca acesta directie sa scrie si de tine? Nu crezi ca este razbunarea lui Dobocan pe care tot tu l-ai dat la grinda?

Anonim spunea...

H, nu-i mai lasa sa te frece. Nu mai raspunde la toti, e clar ca sunt pusi sa scrie la comanda. Succes si nu te lasa. Avem nevoie.

Anonim spunea...

La OTV, Valdimir?

VLAD TEPES spunea...

Tara arde si baba se piaptana!Pina se hotarasc sindicatele sa mai traga o actiune pe la Bucuresti iata ca stimabilul ministru al MJLC a taiat din sporul ANP cu 20%!Ei,ce ziceti de asta?Daca tot e criza sa "fim solidari si noi" afirma Predoiu!Sa vedem cum vor reactiona sindicatele!

Tora ! Tora ! Tora ! spunea...

"Omul Frumos este ultimul suspin hristic pentru o lume aflata in cadere definitiva.
De fapt,lucrul cel mai important,in epoca pe care o traim,este sa avem capacitatea sa recunoastem Omul Frumos."
(Dan Puric)

Anonim spunea...

pe 15 e pichetarea, se stie deja. hai sa mergem acolo sa le aratam ca si noi putem sa dam alarme.

Anonim spunea...

Extras din jurnalul de bord al echipajului condus de Acadel,participant la intronizarea directorului Centrului de reeducare Tg.Ocna.
,,Azi,07.07.2009 am debarcat, alaturi de secundul meu Stancovici si insotit de conu Vulpe ieseanu, in portul Tg.Ocna.Luand în considerare patania omologului Cel Mare de prin perigrinarile sale printre ,,papuasi jilaveni,, ,mi-am facut toate calculele si am hotarat sa abordam comunitatea moldoveneasca de aici cu mult tact:am scos de la recuzita limbajul mieros afectiv,am solicitat ca oamenii acestor taramuri sa ramana in grupuri mici,la locurile lor de activitate,am vizitat discret toate cotloanele,hrubele,etc.
Pe noul sef de trib l-am uns la sine in barlog si ca sa nu parem totusi distanti am participat si la o mica sedinta, facuta pe șest,fara pazisti,lideri de sindicat,recalcitranti.
Am fost vioara intai!Am fost taticul lor! I-am intrebat ce-i doare,care le sunt pasurile!Planul a mers de minune:pazistul a spus ca se descurca cu brio,i-ar mai trebui 1 om(cu toate ca resursistul mi-a adus la cunostinta ca are vacante vreo 11 corturi la paza-noi nu am luat niciunul sa le dam!)!Asa da,vezi Ionele cum se pune problema?
Vistiernicii economisti se descurca si mai tare-fara bani la deconturile drepturilor(auzi ma,astia cumpara retetele medicale cu bani in mana si asteapta de luni bune sa li se intoarca banii),fara bani la multe capitole,trag tare ,mai ceva ca pe vremea lui nea ceașcă,ca le merge stas!Bai,Ionele,si niciunul nu a ridicat macar ochii din podele! Ce inseamna sa fi tata de siparezi! E drept ca si moldovenii astia sunt cam fleți,dar i-am dat tare in aval ca ii vom ajuta, le voi trimite si acadele! Si ,draga Ionele nu m-au intrebat niciunul de studii,declaratii de avere! Ce te compatimesc Ioane!Bai frate, si au astia o diletanta la economic,ar fi in stare sa le-o traga la toti:stie tot ce misca in toate sectoarele,le face proceduri,ii imbraca dupa regulament ,de la chiloti la boneta si nu misca unul in front!Altul, sa fiu nebun eu dac te mint,e mai siparez ca mine:viseaza gratii la clasificate,containere si multe altele! Pai daca ii dau un container ,le darama toata sandramaua! hihihihi!Ba baiatule,n-am mai fost pe aicea,dar pe Moldova ma axez!Tu Ioane ai fugit de ei;daca le mai recitam si din Labis ,,Moartea caprioarei,,ar fi plans mai ceva ca fanii lui M Jacksons!
Fraierilor de la scoala le-am bagat textul cu scolarizarea cum au cerut-o ei,am socializat pe chestia asta:daca o sa-mi i-au indemnizatia de conducere,am sa le cumpar cateva abecedare pentru anul scolar 2009-2010. Merita piticii,faini flacai șoldovenii tai! Ha,Ioane 1-0 pentru mine,ba chiar 2-0 daca iau in calcul ca fiecare am mvizitat cate doua unitati,unde eu am fost aclamat si tu....! ,,.....
Pa moldovenii mei iubiti,v-am tras-o, ati luat-o! HIHIHI!

Tora ! Tora ! Tora ! spunea...

D-le Sorin,chiar va considerati un Om Frumos?
Este o intrebare retorica!

Sorin spunea...

O sa va raspund totusi la fel de retoric. Nu am citit cartea lui Puric. Am auzit ca exista si stiu ca a fost bine primita. Daca ar fi sa speculez si sa-mi inchipui cam ce e Omul Frumos al lui Puric, probabil ca v-as raspunde ca... incerc sa fiu unul.

Inima buna

Tora ! Tora ! Tora ! spunea...

D-le Sorin,m-as bucura s-o cititi, si chiar sa deveniti imaginea a ceea ce Dan Puric considera a fi un Om Frumos!Unii colegi de-ai dvs.(ma refer la blogeri) au citit-o!
Sa auzim numai de bine!

Anonim spunea...

Pazeaaa!...daca unul ca Firinel (el saracul, care nu a stiut sa-si completeze corect declaratia de avere...a trecut veniturile salariale in rubrica de "cadouri, servicii sau avantaje primite gratuit..." ori poate a avut un puseu de sinceritate si a recunoscut ca a primit salariul degeaba! nu???), este sef peste Economico-Administrativ, ne asteapta zile grele, de la lipsa banilor pleaca toate, se vor face presiuni la nivelul directorilor economico-administrativi de la penitenciare, se va incerca santajarea lor, ne vor suspenda sporurile...e de rau!!!

Tora ! Tora ! Tora ! spunea...

D-le Sorin ati postat "incerc sa fiu..." cu toate ca nu stiti ce inseamna Omul Frumos in conceptia lui Puric!Va inteleg,nu ati citit cartea!
Sunteti lider de sindicat!
Atunci,va intreb ,ce stiti despre imputernicitii numiti(la al doilea concurs-castigat)?

Sorin spunea...

Tora! Tora! Tora! 09.07.2009 00:15:00

:) N-am citit nici macar clasicii toti. O sa incerc sa ajung si la Omul frumos al lui Puric candva. Astepta sa nu mai fie la moda.

Despre imputernicitii care castiga concursuri stiu cate ceva. Putem avea o discutie pe tema asta. Nu-i stiu evident pe toti, dar daca aveti pe cineva in minte va stau la dispozitie.

Anonim spunea...

Ce e rau in a-ti trece salariul la rubrica avantaje primite gratuit??? Poate ca asa e! Gura(sau mana )pacatosului.....

Anonim spunea...

Daca "casa de toleranta" nu scoate profit, Madam ar trebui sa schimbe prostituatele ( nu mobila !) si nu sa le mute de la un etaj la altul...

Anonim spunea...

Proaspatul uns la DEA, dl. firinel, a trimis ieri in teritoriu o adresa catre cei de la economic se incheie cu o amenintare, astfel, ca trebuie sa acorde o atentie deosebita la intocmirea situatiilor cerutete, pentru "a evita aplicarea unor sanctiuni"!!!
Cand, in istoria penitenciarelor, s-a mai intamplat ca un director general adjunct sa ameninte in scris toti subalternii din teritoriu?????!!

Anonim spunea...

umbla zvonul ca se umbla la sporuri. care este adevarul?

Tora ! Tora ! Tora ! spunea...

Va rog sa ma iertati daca v-am deranjat prin postari!
De regula valoarea unui om se recunoaste dupa moarte.
Probabil asteptati ca acest scriitor sa fie recunoscut de posteritate ca o valoare!
Dar,sper sa fiti mult mai tanar decat Puric!
Va multumesc pentru faptul ca doriti un dialog vis-a-vis de persoana pe care am avut-o in minte.Dar,sincer,nu este cazul!
Cred ca ideeile si faptele unui om sunt mult mai relevante decat o parere,chiar si de "un cunoscator",sau o conjunctura!
Am dorit sa fac o analogie,nu sa primesc un raspuns,iar a intervenit retorica!
Scuze!

Anonim spunea...

Ministrul justitiei,catalin predoiu a menţionat că, deocamdată, a decis să reducă sporul în cadrul Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, de la 30% la 10% spor anp şi sporul de manager public.sursa...stiri.ROL.ro...ce ziceti de asta? parca prea mare e coincidenta ... greva-reduceri .eu cred ca tonul e dat de SUS ! dupa 15 oare ce ne mai ia? sorin p.

Anonim spunea...

He he! Se pare ca ioan bala simte ca ii fuge pamantul de sub picioare chi se agata de scaun cu ultimele puteri. Cel putin asta reiese din deciziile pe care le-a luat in ultimele zile - i-a luat lui Firi operativul si prevenirea si si-a numit oameni loiali lui. Probabil ca s-a prins ca Firinel e cam singurul din actuala echipa de dir gens care ar putea sa ii ia locul si a decis ca e mai bine sa-l reduca la tacere. Devine din ce in ce mai evident faptul ca ministrului ii sunt numarate zilele in frumtea MJLC, iar odata cu el si ale lui bala si cel mare de la ANP. Magisterii au pus piciorul in prag, la fel si sindicatele din ANP. Cred ca remanierea, singura sansa a PDL sa scape de Ridzi, le va oferi si posibilitatea sa scape si de Predoiu, al carui cap e dorit atat de PSD, cat si de PDL. E si normal, la cat de incompetent s-a dovedit... Singura problema pare a fi sprijinul de care se bucura Predoiu la Cotroceni, dar cum marinelu e intr-o evidenta scadere de forma si popularitate pe holurile patriei, ca sa-l citez pe Huggin, se pare ca acest sprijin se dovedeste insuficient.
Va salut din mers, domnilor generali! Sa aveti pensie usoara!

Anonim spunea...

Ne vedem pe 15 in fata Ministerului de Justitie...Vom fi multi si rai...Predoiu taie si el de unde poate...Ati citit declaratia lui de avere? Cateva sute de mii de euro in cont...Pai ce-i pasa bogatului de negrii de pe plantatie? El e unul din noii ciocoi care a reusit dupa revolutie...
TARABOSTES

Anonim spunea...

Pentru anonimul de la 18.45. Ai uitat sa mentionezi si un alt lucru important. Ragea si-a pierdut stralucirea si puterea. Predoiu ii ia jucariile. Oare ce se va intampla si cu el? Se anunta vremuri grele, dragi colegi!
Important este altceva, cei care rad la urma :). Se stie ca astia rad mai bine.

Anonim spunea...

Bine punctat, antevorbitorule! Se doreste punerea pumnului in gura contestatarilor conducerii MJLC si ANP. Cum se putea face cel mai bine acest lucru? Simplu, prin trecerea pazei la Ionel Cel Mare si luarea prevenirii din ograda lui Ungureanu. Sindicalisti, vi se pregateste ceva. :))

Anonim spunea...

Pare ca sindicalistii au cam amutit! Ce s-o fi intamplat cu toti contestatarii de pe blog? Ciudat!

Anonim spunea...

Firinel dupa ce i-a tras-o pazei ,acum incepe sa rezolve si DEA! Sunt zvonuri ca nu a fost mutat la acest sector de BALA ,a cerut singur pentru ca a auzit ca aici sunt mai multe femei si oricum el este virilul ANP ului. De fapt si la DPCT adusese fara concurs niste bucati,mama mama!Sa-ti fie de bine Firinele !Noua deviza a ANp ului este : unde ceva mai merge bine, vine Firinel si distruge!

Anonim spunea...

Scriu doar oamenii tăi!

Anonim spunea...

Cind o sa pichetam MJ o sa torn pe mine un litru de benzina, natia mamii lor de ciocoi, ne cred pleava societatii?

Anonim spunea...

anonimului de la 19.46.
Nenea Cel Mare, matale vorbesti? te dai anonim si zici ca firi e virilul anpului? acum te dai modest? lasa ca noi stim ca nu te intrece nimeni in libidosenie. daca ai puea, ai .... tot ce ai prinde prin anpul ala :P.

Huginn spunea...

UPDATE 20.00

Ministrul Predoiu, contactat telefonic de reprezentantii sindicatelor, precizeaza ca masura de reducere a sporului de pericol ANP de la 30% la 10% se aplica doar la nivelul Aparatului de Lucru al MJLC. In sistemul penitenciar sporul de pericol nu va fi afectat.

Anonim spunea...

Pentru Tora,tora,tora,
frate esti distrus, esti obsedat de purici, paduchi si altele, daca esti asa de inculturist dute si mai lasa-ne ca ne-ai disperat!!, sau alegeti si tu un nume mai adecvat de realitatii!!

Anonim spunea...

Acum inteleg si eu de ce merge ANP ul asa,acolo nu se munceste,acolo este concurs de f...t! Pe cind domnilor directori si citeva filmulete xxx? .Promitem solemn ca in lipsa asta de bani le vom promova si vom obtine bani buni pe el,asa poate iese ANP ul din criza!
Sindicatele nu mai fac greve,noi avem salarii,putem face si investitii si rc uri,deci traiasca directorii virili din anp si secretarele lor!

Anonim spunea...

EEE...., au trecut vremurile cand se unduiau siparezele pe langa Firinel!Si ce mai atmosfera faceau!Dar nici cu DEA nu mi-e frica!Hai, putina miscare, fetelor si primiti detasari, imputerniciri pe unde vreti, plecari si intoarceri...un du-te -vino!Dupa poftele tatalui!:)

Anonim spunea...

Odata cu schimbarea domnului Ungureanu ,BALA a evitat un precedent periculos deoarece echipa servila lui Firinel a incercat si in mare masura au reusit sa faca din paza si siguranta un SRL ,condus dupa reguli mafiote in care sa taiat si spanzurat dipa bunul lor plac , abuzuri peste abuzuri ,impunand reguli timpe copiate parca din Opera psihanalitică a lui Sigmund Freud .

perghezitii de tip legionare cu gardieni luati cu japca in miez de noapte infometati , dusi intr-un mister dubios la alte penitenciare,inducand in randul cadrelor acestor unitati ideea de neicredere si de mare coruptie,rezulatatele fiind blufuri dupa blufuri,
Reprofilari a la alba neagra fara studii economice prealabile ,care au implicat si implica in continuare costuri enorme si nemultumiri in randul cadrelor si al ppl-ilor .
Programe de lucru facute fara nici o noima ,pe care nimeni nu lea cerut, un adevarat cancer care a terorizat nu numai cadrele supuse acestor programe dar si pe familiile acestora. Acestea sunt domnilor agenti si ofiteri cititori al acestui site marile realizari de la nici un an de cand echipa SRLUngureanu @ compania- paza si siguranta -se mandresc ...haos si batjocora la adresa propriilor angajati

Anonim spunea...

Hai să nu mai vorbim de fetele de la DEA, au un tătic acolo care le mângâie pe creştet şi face după bunul lor plac, dacă tot nu are idee de ce ar trebui să facă el. Cu bărbaţii are B ceva probleme, mai ales cu cei care-o deranjează pe preferata Pompiliuţa, cu aere de mare vedetă. A uitat fata când nu ştia să redacteze o mapă program, acum e şefuţă.

Anonim spunea...

Pardon, DEAP

Anonim spunea...

Eu nu ştiu ce tot aveţi cu conducerea ANP-ului, toţi suntem oameni şi avem viaţă sexuală, nu e treaba noastră dacă are mai multe femei Ionel sau Firinel, important e ce pot face ca lideri, şi chiar dacă nu sunt perfecţi, amândoi se străduiesc, terminaţi cu discreditarea, nu vă e ruşine?

Anonim spunea...

Pompiliuta are intr-adevar aere de mare vedeta. Daca e la ANP se crede pe putin Miss Univers. Da telefoane in unitati si bleftureste tot ce prinde cum facea si ingamfata aia de madam Stan. Comportamentele celor din ANP se transmit din generatie in generatie, se mostenesc sau se invata. Coborati putin nasul mai jos si dati-va cu oamenii ca o sa aveti numai de castigat. Lasati aerele de columbeanca, roata se invarte...

Anonim spunea...

Dacă vă mai luaţi de Pompi, o să aveţi de-a face cu şeful ei, vă asigur!

Anonim spunea...

Mai lăsaţi-o pe aia, că nu ştie nici ea cum a ajuns în ANP, în principal pe spinarea lui tăticu Rădulecu, prin intervenţiile Mihaelei Puşcaş. Educativul din ANP e doar al clanului Puşcaş: Bejan-el lidero, Cristina şi Pompi-vedeta.
Ce ton pot da în teritoriu?
Auzi, maică Pompi, tu ai măcar vreun curs de pedagogie? Cu tactul şi bunul simţ stai foarte prost fetiţo!

Anonim spunea...

Adevărat domnule Bejan, chiar nu vreţi echipă, doar fâţăieli?
Cordunenca e bună, ştie meserie, Sven la fel, promovaţi competenţa, nu relaţiile personale. Aţi fost coleg cu fratele Pompiliuţei, îi sunteţi prieten, de ce nu? Dar nu la serviciu domnule, acolo sunteţi plătit pentru altceva!

Anonim spunea...

Nu că am crede că Bejan e flexibil şi-şi dă seama că greşeşte, nu, el e perfect, ştie să organizeze chefuri şi excursii, dar n-are idee de ce-i în propria ogradă.

Anonim spunea...

La un curs de specializare pentru educatori ne-a predat Pompilia nişte metode şi tehnici numai de ea ştiute, de prin cărţi de psihologie luate, dar fără noimă. Sărăcuţa nu prea ştia care-i tehnică şi care-i metodă. Ar fi bine dacă s-ar fi lămurit, dar , sincer, mă îndoiesc!

Bine că ştie cât de cât să citească!

Anonim spunea...

Nu continuaţi s-o supăraţi pe Pompi, poate nu ştiţi cum i se adresează d-lui Bejan: "Claudiu, dragă"... Of!La naiba!
Şi să nu băgaţi în seamă, chiar dacă Pripp are oarece vechime, Pompi îi comentează mereu activitatea şi deciziile...pe faţă

Anonim spunea...

Pripp mai are şi-un doctorat, dar tot Pompi îl conduce pe Bejan.

Anonim spunea...

sistemul asta e plin de ura, care mai de care sa plateasca polite, cand treaba nu merge sunt de vina directorii cei mari, siparezii, etc dar hai sa mai si muncim ca daca dam vina pe ei nu rezolvam nimic, solutii trebuiesc gasite nu tapi ispasitori.
in alta ordine de idei astia au incercat sa faca ceva....

Anonim spunea...

dragi colegi, mai avem un blog, să văd cum ne putem intâlni acolo!

Anonim spunea...

Bejan, altul tare in gura (adica numai gura e de el). Pazist pana la extrem, rigid, necunoscator dar bine platit, care refuleaza la serviciu pentru ca acasa sta numai sub pat.

Anonim spunea...

sa va fie rusine ca faceti barfe de doi bani despre pompilia si bejan in conditiile in care o puturoasa si o oportunista ca nevasta lui stan s-a intors ca mare specialist in anp! ani de zile n-a facut decat sa care produse din unitati si sa ne umileasca cu concluzii puerile prin materiale iar acum ne da lectii.

Anonim spunea...

Să înţelegem că mai toţi de la educativ sunt debarcaţi pe sistemul pilelor? Cine coordonează această direcţie poate se gândeşte şi la eficienţă, poate se gândeşte că sunt ăn teritoriu oameni competenţi, că la ANP s-au cam adunat numai piloşi fără prea mari tangenţe cu munca, ei cred că sunt doar de decor. Miss Pompi comentează deciziile Cristinei Pripp şi o bârfeşte ca la uşa cortului, ea zice că e mai capabilă, da de unde?

Anonim spunea...

pt. 19:36:00

Ai auzit-o tu, draga? Zi-i sa mori tu!

Anonim spunea...

Pt anonima de la 00:30

Zic dragă: să mori tu!
N-am auzit-o numai eu, nu se fereşte să-şi arate supremaţia, chiar dacă e bazată numai pe pile căci altfel Pripp e mult peste ea. Frustrată mică ce eşti! Am uitat să te întrb ai 1,5m cu tocuri cu tot?

Anonim spunea...

Sa ne povesteasca d-na PRIP cum scria la AMARA ,nota de constatare ptr. a-l da afara pe educ. sef de la GIURGIU. Cum o trimitea prin fax la ANP,CA CEI CARE AU FOST IN CONTROL LA gr. sa o semneze.Norocul a fost cA UNUL DINTRE CEI CARE AU FOST LA gr. a avut mare curaj,s-a impotrivit triadei puscas, prip,cerbu si lucrurile s-au mai calmat.
NU STIU DACA ACEL ED. A GRESIT,DAR MERITA DE RETINUT CUM SE LUCRA PE ATUNCI.

Anonim spunea...

Ai dreptate, Pripp lucra oamenii la comandăî, fără pic de scrupule, acum probabil se ceartă cu Pompi care va face lucrarea mai bună, deşi mă îndoiesc că se pricep la fel de bine ca la bârfă.

Anonim spunea...

In curad pe acest blog nu vor mai exista decat unu sau doi comentatori!
Pacat!