Powered By Blogger

Recent Posts

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

vineri, 10 iulie 2009

În apărarea siparezilor blajini

De câte ori scriu despre siparezi primesc o replică. Uneori e mai bine articulată, alteori mai puțin.

După cum e starea și interesul celor care se simt lezați de periodicul meu inters pentru viața și fericirea spionilor din penitenciare se întâmplă uneori că scap ușor. Alteori dimpotrivă.

N-am o problemă cu toți spionii din penitenciare, am ceva cu atitudinea șefilor de spioni din penitenciare și cu veșnica decădere a unei idei bune, recte prevenirea criminalității sau protecția internă, în spionita prostească și scenarita de doi lei.

Sper că domnul Ștef, noul șef interimar, va avea înțelepciunea să nu cadă în păcatul trufiei și să ajungă să prea-spionească pentru interesele de conjunctură ale conducerii ANP sau MJLC. Cred că, dacă continuă abordarea Firinel, desființarea e iminentă și cred că dacă nu se adaptează siparezii vor scrie în curând ultima notă informativă.

Recunosc, unora dintre spioni le fac o nedreptate așezându-i pe aceeași poziție cu siparezii de rit vechi. Au o muncă ingrată și o fac fără să reușească să realizeze prea multe, din motive care țin în principal de prioritățile și de nepriceperea șefilor. Se duce unul, vine altul. Fiecare cu ministrul lui de servit. Cam de aici se rupe filmul.
***
Susțin ideea desființării acestui serviciu care devine periodic instrument de represiune. Funcția poate fi preluată cu ușurință de sectorul siguranța deținerii și, din câte știu, SRI are oricum o secție care se ocupă de justiție.

Nu ma astept ca toată lumea să fie de acord, cu siguranță că părerile sunt împărțite. Cred însă că SIPA nu mai are ce căuta în sistemul justiței/penitenciarelor. Nici măcar pentru cei câțiva siparezi de treabă.

59 comentarii:

unu spunea...

Domnul Marius Stef are aptitudini de spion.A dovedit acest lucru la Bistrita.Impreuna cu alt 'spionel' Miron Calin,ofiter la penitenciarul mai sus amintit,dupa o noapte petrecuta prin cluburi au efectuat un control inopinant.Asaltul de comando asupra penitenciarului s-a facut prin cimitirul alaturat ajungand direct in GAZ.Aici domnul Stef nu a putut mirosi o mina antipersonala si a calcat in ea.
Sa aveti parte de mai multe "succesuri" domnilor.
PS:Domnul Miron se pare ca e mai norocos,fiind din nou imputernicit 'fara numar' in functia de conducere.

Bobby Fischer spunea...

Inopinat, dle Guevara, nu "inopinant".

Anonim spunea...

Liderul detaşat la mâncat căcat, directorul general ANP Ioan Băla, a dat ieri un interviu la ziarul GARDIANUL, referitor la protestele declanşate de lucrătorii din penitenciare, cică înainte de întâlnirea cu reprezentanţii sindicali.
Această întâlnire nu a avut loc, de altfel de la declanşarea protestelor acest MILIŢIAN refuză orice dialog cu organizaţiile sindicale, darmite să se întâlnească cu ele.
Mai nou aflăm şi noi că ACEST MILIŢIAN se ocupă cu plângerile penale impotriva liderilor sindicali, în aşa fel sperând să-i reducă la tăcere...

http://penifesthebest.blogspot.com/

http://www.gardianul.ro/Seful-penitenciarelor,-Ioan-Bala-«Greva-generala-a-gardienilor-este-imposibila»-s138553.html

Anonim spunea...

Postarea lui Stupu formulata sub protectia anonimatului la ora 11:41nu incalca nicio regula ? Nici macar de bun simt ?

Anonim spunea...

De ce crezi Tata Omida din Mogosoaia ca cel care a postat este Stupu? Poate ca si altii au aceeasi parere. Intr-adevar, anonimul cu pricina tre` sa-si ceara scuze pt. cuvantul "mancat". Da` atat! Ok?

Bobby Fischer spunea...

Sunt unele comentarii care nu trebuie postate, aşa cum sunt unele postări care nu... merită comentate.

Anonim spunea...

Parerile trebuiesc imbracate in forme care sa nu frizeze bunul simt ! Totusi, Bala e unul dintre noi, a plecat de jos in sistemul asta si nu merita astfel de apelative ! Inca o data, ne facem de ras, nu doar noi citim Penifestul !

Anonim spunea...

“Protestele sindicatelor din sistemul nostru penitenciar au la baza motive umflate artifical. Stim cu totii care este situatia in tara, subfinantarea nu se regaseste numai la noi, ci si in alte domenii, dar mai sunt si alte aspecte mai putin cunoscute de public. Sunt dispus, insa, sa cautam solutii impreuna!”, ne-a declarat, ieri, directorul general al ANP, Ioan Bala, inainte de intalnirea cu liderii sindicali."
Cu ce lideri sindicali s-a intalnit oare domnul Bala ??...cu cei din sanatate sau minerit????....nu avem cunostinta in teritoriu ca ar fi fost invitati sindicalistii (SNLP+FSANP)la vreo negociere sau ceva de genul acesta...??!!

marcos spunea...

Stimati colegi,
Articolul se refera la "SIPA",nu la BALA, STUPU,sindicate....etc.
Vedeti ce usor puteti fi manipulati!!

Anonim spunea...

Eu am inteles ca dl.Stupu ar fi facut plingere penala pe motiv ca institutia il plateste degeaba din bani publici.

Anonim spunea...

oameni buni, turnatorii din anp se revigoreaza. Dna stan, odioasa sotie a celui care a distrus ce mai era de distrus pe vremea lui iosif, adica stan-cap rosu si patrat, a revenit plina de glorie ca un specialist ce va revigora miscarea de reintegrare in absolut. Dle director, tineti-o departe de unitati. suntem in pericol si noi si gaz-urile.

Anonim spunea...

De acord cu 18.04...o sa ne manince toate oualele...!

Anonim spunea...

toti lucram la capitolul faima dar,la capitolul constiinta(caracter)nu.fiecare servici secret are in umbra un alt servici secret.am 4 ani in sistem,ce are sipa si nu avem noi?ei cu ale lor noi cu ale noastre.cine se tine de magarii sa-l(i)vad dupa gratii!!!m-am scarbit sa fiu pus in posturi proaste in fata hotului,eu trebuie sa gasesc telefonul care este dus si dat hotului de catre colegul meu.mi-e scarba de acesti mizerabili de colegi care nu se opresc doar la asa ceva.daca tot se va pune in aplicare noul regulament de P E S haideti sa propunem si schimbarea in 275 din PPL in DETINUT pentru ca asta este matricea in care se scalda de la 6 luni pana la pe viata.

Anonim spunea...

mistretilor din anp nu mai cautati scuze si va dati loviti de recesiune,subfinantarea sistemului si drepturi neacordate s-au intamplat in acest sistem din 1991 si vegeta lui Durghila,si aparatele medicale ale lui Stanisor si autobuzele Renault facute de cacao la Grivita cu consum de 50 l / 100 km si cate si mai cate.si voua mistretilor din anp ar trebui sa va suspende Predoiu sporul de pericol de 30%-stiti pentru ce il luati?pentru ca stati fata in fata cu ppl LA TELEVIZOR-singura ocazie cand vedeti un detinut la fata.dar pentru ca dati dovada de altruism sa ii cereti lui Bala si lui Predoiu si spor de supraveghere-ca va supravegheati unul pe altul.va asteptam in vestul tarii capoi poate va va imprastia bunul D-ZEU.nici nu stiti cu ce se mananca puscaria si voi veniti in control libelulelor.nu mai vreau sa pacatuiesc scriind pe blogu asta,dar cei a vostru ii pus deoparte,si al tau Bala,ca doara tu vrei pace nu razboi.nu ne mai poti manipula militianule,in sistem nu mai ai militieni cu 5 clase,si creionul chimic o disparut demult.ori faci sa fie bine pentru agenti si cosmar pentru hoti,ori te du si ne lasa,ca bine ziceau batranii:"la pomul laudat sa nu te duci cu sacul"!

Anonim spunea...

pt.18.16
doar ouale? Dar cu carnatii, carnea, vinul si uleiul cum ramane?
Domnu consilier Diaconescu, mare schimbare ati facut cu aducerea stanei. Sigur, de maine reeducarea va face pasi importanti... inapoi. la lene, delatiune, incompetenta, prostie, pupincurism, barfa, trafic de influenta...
Chiar nu s-a gasit o persoana decenta si macar cunoscatoare de limba romana, domnu bejan?

Anonim spunea...

Pentru Guevara
Daca atat Stef cat si acel spionel iti bantuie gindurile, noaptea, cred ca trebuie sa/ti schimbi... NUMELE, ori nu stii cine a fost GUEVARA?
Vorbesc in privinta caracterului al personalitatii sale nu a ceea ce a reprezentat.

Anonim spunea...

stii ce are SIPA si nu ai tu? Are MINTE. :))))))

Anonim spunea...

Nu-i iubesc pe siparezi dar ce ziceti dupa ce terminam cu ei,incepem sa desfintam si SRI,DICOT,DNA,ANI,BCCO,Garda Financiara,Controlul de Fond,Corpul de control al ANP,Corpul de Control al MJ,Procuratura,Politia Circulatiei,doamna de la gradinita care verifica batistutele si mai stiu eu pe cine ? Dupa aceia desfintam paza care face perchezitiile la hoti, Seful de Tura care verifica Sectiile si Perimetrul,pe subofiterul care verifica gratiile si puteti sa mai completati voi lista.... Nu zic ca printre siparezi nu sunt si jigodii,dar nu generalizati!Nu cred ca ei aduc telefoane la hoti ,alcool si alte obiecte interzise,ce parere aveti?

Anonim spunea...

stupu face mai mult rau decat bine, este o marioneta in mana celui ce ii promite ceva

Anonim spunea...

Cine nu e manjit nu se va teme de siparezi niciodata!
Iar din cauza celor care se tem de siparezi orice cale spre un post care sa excluda statul in frig, soare sau ploaie si obtinut prin concurs este exclusa.
Pe ei ma ca astia va barfesc!

Anonim spunea...

Multi din actualii siparezi sunt pazisti ca noi,ce aveti cu ei?La ei ati vazut voi bataie pe ciolane ca la noi ? Citi dintre ei nu au purtat banderole ca noi cind am facut greva de avertisment,voi credeti ca ei nu vor plata orelor suplimentare? Liderii de sindicat uita ca si ei sint membrii in sindicatele care acum le cer desfintarea,cum puteti sa le incasati cotizatiile si sa cereti desfintarea lor?

Anonim spunea...

siparezii sun tin misiune d-aia sunt inscrisi in sindicate

Anonim spunea...

Pentru anonimul 10.07.2009 21:19:00
cred ca tu ai un pic de paranoia,ia uita-te pe geam nu te urmareste nimeni,ridica receptorul nu auzi nimic suspect,vezi sub pat,nu este nimic acolo,dar in spatele oglinzii unde i-ti faci freza?In cucul de la seapca vezi ca ai un siparez mic,vezi ca ultimul tau nasture de la camasa este diferit de ceilalti,este pus de siparezi? Soacra ta este suspecta si te trage de limba,vecinul de palier te da in git la siparezi,cea de la asociatie spune tot despre tine,iar cersetorul din colt are misiunea sa se ocupe doar de TINE !Atentie cind pleci cu masina la serviciu,volanul tau te duce unde vor siparezii,nu claxona,se alarmeaza siparezi!Colega esti penibil! Tu esti cel care este pe felie cu hotii! Din cauza ta a fost nevoie sa apara indivizii astea!

Anonim spunea...

Rog moderatorul sa publice atributiile acestui serviciu pentru a nu se creia confuzii si suspiciuni. Consider ca este nedrept sa aperi sau sa critici niste oameni depre care nu stii ce atruibutii de serviciu au!!!!!!!!Aici nu este OTV-ul!

Anonim spunea...

Ce tot vrea Stupulasta? Eşti nul Stupule, nul, n-ai idee de muncă, doar de dai din gură, dar total nejustificat, dacă tot vrei să fii corect, dă în judecată ANP-ul că plăteşte incompetenţi ca tine.

shelley spunea...

Nu înţeleg teama asta de un serviciu extrem de util, nu sunt siparez, dar nu înţeleg de ce ne e teamă, în mod normal prevenirea unor evenimente negative ar trebui să ne mulţumească pe toţi, n-or fi toţi buni, dar orice pădure are uscături.

Văd că-i purtaţi sâmbetele lui Ştef, staţi pe pace e obişnuit să-şi facă traba, indiferent de lătrători, a avut mereu "prieteni", dar l-au ajutat să se perfecţioneze.

Cum spunea cineva, inima bună!

Anonim spunea...

DPCMP/DPCT nu a reprezentat un instrument de presiune/represiune nici in mandatul lui Dobocan, nici in al lui Ungureanu, nici in cel al lui Raduta, cum nu va fi nici in mandatul lui Stef sau al altuia care va veni. Paza nu poate prelua atributiile acestui serviciu din simplul motiv ca nu au cum sa faca aceasta meserie. Paza ar trebui sa sprijine, cu orice informatii obtine, pe cei de la prevenire. Cei din urma ar trebui sa culeaga, sa le analizeze si apoi sa le sintetizeze in beneficiul primilor. Din pacate, in acest moment, aproape toata lumea fuge de prevenire, chiar daca nu toti cei ce fug sunt corupti sau au ceva de ascuns. Sentimentul ca nu stii ce informatii detine cineva despre tine, da fiori reci pe sira spinarii multor oameni. Daca s-ar stii curati, probabil ca nu ar avea acest sentiment.
De acord ca, asemanator cu orice directie sau serviciu, si prevenirea are uscaturile ei, insa asta nu e un motiv de desfiintare.

shelley spunea...

Guevara, cine eşti omule, cel care-i monitorizează activitatea lui Ştef, ai fost bodyguardul lui şi te-a plătit prost, i-ai numărat paşii, înseamnă că e o persoană importantă şi invidiată.
O seară la fel de bună precum gândurile tale!

Anonim spunea...

Anonimului de la 21:35
Multumesc!
In penitenciarul Dr.Tr.Severin avem un astfel de specimen!Descriere perfecta!
El nu are conflicte cu hotii,ci cu colegii,mai ales cu cei din "SIPA",DAR NU NUMAI!

Anonim spunea...

BAUUUUU! Eu sint cea mai nenorocita creatie a lui Firinel Acadel,sint cel mai rau siparez ,sint cosmarul vietii tale! Chiar in momentul in care tu ai tastat ,,Penifest,, ,eu deja ma joc cu IP –urile voastre si fac rapoare! Vezi ca suna telefonul tau,nu raspunde ,EU sint! De azi eu sint mereu in spatele tau,la serviciu,acasa,in concediu,maninc din farfurie cu tine,beau cu tine din acelasi pahar,dorm cu tine,ascult tot ce vorbesti tu,merg cu tine la baie,monitorizez tot ce visezi! Nu simti o adiere? Eu sint SIPAREZUL care te urmareste pe tine NEVINOVATUL SI CINSTITUL LUCRATOR DE PENITENCIAR! NU am familie,nu am casa,idealul meu in viata este sa te compomit pe tine Nevinovatule! Nu pot trai fara tine,vreu sa te distrug,cu cit esti mai nevinovat ,cu atit ma bucur mai mult!
P.S Am glumit,dormi linistit! SIPAREZUL.

Anonim spunea...

Huginn a spus:"Recunosc, unora dintre spioni le fac o nedreptate așezându-i pe aceeași poziție cu siparezii de rit vechi".
Dar si unora din siparezii vehi le faci o nedreptate asezandu-i pe aceeasi pozitie cu o parte din caricaturile de ofiteri de informatii de la prevenire,de azi. Daca vrei, putem da niste exemple. Luati, de exemplificare, cativa din cei angajati din civilie direct in aceste functii si ve-ti vedea.

popa sapca spunea...

Asa e, or mai fi si vreo cativa buni printre ei. da cu jigodiile ce faceti. Voi stiti cat rau poate face un specimen ca asta daca i se pune pata pe cineva? Nimeni nu ii cere sa dovedeasca notele informastive, trimite doua trei lucrari pline de venin si te-a rezolvat la dosar, nu mai avansezi in pururi si in veci.sa ca jos cu ei si sa treaca la treaba la operativ ca avem mare nevoie, lasa sa se ocupe de noi dna si sri ca astia macar nu pot avea simpatii si antipatii ca sint din afara.

Anonim spunea...

Cei care nu au construit nimic in viata lor, nu au depus efort si nu au depasit obstacole ca sa edifice ceva, foarte usor sunt dispusi sa distruga.
Nu pot pretui ce exista deja, bun sau rau, mai mult sau mai putin estetic.

Si asta pentru ca, asa cum este construit, sistemul a permis accesul pe functii, precum cei din varful pazei, unor primate.

Anonim spunea...

Nu va luati dupa aparente, in tara sint dewstui siparezi pusi pe rele la comanda. Conform legii acest serviciu sau ce este el se subordoneaza directorului. Cand de fapt ei se comporta ca si vechea sipa ca cica ei nu raporteaza la director ci numai la sefii lor la ANP. Incet incet se desprind de unitati si vor sa fie o dirctie independenta care sa raspunda la comanda la citiva indivizi care sa inceapa cu santajul si manipularea. Ce naiba, fratilor, este limpede ca buna ziua, treziti-va ca in scurt timp ne sufoca creaturile astea. Om trai si om vedea.

Anonim spunea...

ptr colegii care blameaza serviciul acesta:
daca nu avem nimic sa ne reprosam profesional de ce sa ne temem de ei, ca la noi nu sau luat ca boala de omul sanatos, sa fim seriosi, or avea si ei uscaturile lor , da ce noi in paza nu avem, nr.1 fiind cel mai mare...dintre noi.
sunt de acord cu colegul de la 20.55

Anonim spunea...

De unde au aparut siparezii astia
in ultimul timp pe blog? De fapt, n-ar trebui sa ii numim siparezi pt ca aia erau baieti scoliti si meseriasi in obtinerea de informatii,faceau parte din serviciile secrete ale statului si pt ca erau subordonati direct ministrului justitiei nu puteau fi folositi ca trepadusi si spionari pt interesele meschine ale sefilor din ANP.Bufonii actuali cu sarcini in prevenirea criminalitatii din sisitemul penitenciar,nu au nici o legatura cu serviciile secrete, sunt doar niste ageamii care timoreaza personalul in loc sa-si faca treaba printre detinuti.
Cititi cu atentie care sunt atributiile acestei directii de prevenire si nu mai acceptati comportamentul lor de mari detinatori de putere. Sunt niste caraghiosi, santajisti, aroganti si trepadusi ai lui Firinel care sunt platiti inutil de sistem.

Anonim spunea...

In imaginea postata sa intelegen ca este siparezul blajin sau "revolutionarul" debarcat!

shelley spunea...

"Luati, de exemplificare, cativa din cei angajati din civilie direct in aceste functii si ve-ti vedea."

Cam grea gramatica limbii române, se spune "veţi vedea".

E de înţeles că vă e teamă de SIPA, dacă din greşeală dai hoţului învoire acasă pentru menţinerea relaţiei cu familia, cu toate că această familie e plecată în străinătate, dacă din greşeală un asistent medical semnează în locul doctorului şi colac peste pupăză, din greşeală, pune peste semnătură şi ştampila.

Din greşeală, doar nu pe şpagă!!!

Sunteţi uneori prea slabi voi cei de la SIPA, faceţi sesizări către parchet pentru actele de corupţie, mila e pentru cei neajutoraţi, nu pentru hoţi!

Anonim spunea...

pt anonim 10.07.2009 21:35:00

frate, esti tare de tot. m-am amuzat copios. merci. :)

psihoze induse de niste papagali interesati...

Anonim spunea...

pt anonim 10.07.2009 22:02:00

multumesc si tie. :)


pt anonim 10.07.2009 22:20:00

vezi ca siparezii iti blocheaza sinapsele.

popa sapca spunea...

nu mi-ati publicat un cometariu. nu era obraznic.vad ca se practica cenzura rau de tot cand e vorba de astia de la prevenire. Sa fie penifestul atat de independent pe cat vrea sa arate sau e tarziu si administratorii au adormit deja?

Anonim spunea...

La final va intreb: la siparezi a inceput curatenia,la noi cind urmeaza,putem incepe cu cei care ne reprezinta in sindicate,dar au uitat de ce sunt acolo si vor doar functii?

Anonim spunea...

DORMITI LINISTITI ! SIPAREZII VEGHEAZA ! Un siparez.

Anonim spunea...

Imi permit o concluzie la final de zi: atata timp cat se va mai scrie pe aici si pe aiurea despre ei, insemna ca cei pe care voi ii numiti siparezi traiesc... Iar asta este un lucru bun!

Ce ma nemultumeste este faptul ca moderatorii presupun [ei] ca se adreseaza unui public cult si de bun simt care anterior exprimarii unei opinii isi face temele si studiaza problema aflata in dezbatere... Stimabililor, dati-mi voie sa constat ca nu se intampla asa! Sau poate pe asta mizeaza?!

PS: Ii rog pe cititorii care nu reusesc sa elimine limbajul licentios nici macar din textele scrise (oare exista un sindrom tourette in scris?!) sa se adreseze http://penifesthebest.blogspot.com/... vor descoperi un loc minunat pentru defecat!

Anonim spunea...

Pentru 2;44.Domnule draga,acolo sunt operele literare by sofer RADAN & dr.STUPU.Vazand ca nu-i "comenteaza"(sustine) nimeni s-au apucat de defecat pe penifest.Poate verifica cineva si ne spune si noua pentru ce fapte de eroism sunt platiti cu zeci de milioane.Din surse sigure cineva le-a soptit sa nu mai scrie la parchet ca sunt pasibili de denunt calomnios.Rau a facut!

Anonim spunea...

Constat cu Stupoare că majoritatea articolelor de pe penifest au ca sursă de inspiraţie defecaţiile lui Stupu.
Stup
Stupid
Stupule, stupule....

Îmi pare rău că ţi-am acordat credit Sorine, dar ai scăzut cumplit în ochii tuturor cu aroganţele Stupide, păi el e sursa ta de inspiraţie, du-te la biserică şi te lapădă de satana....

Anonim spunea...

Am descoperit cauza nemultumirilor angajatilor ANP ! Siparezii ! Daca se desfinteaza siparezii oare cui mai sifonati voi ca sefii dau prime mai mari unui coleg care da spaga,ca functiile bune sunt impartite la pilosi,ca orele suplimentare nu sunt platite,ca nu ne dau sefii liber cind vrem noi,ca se acorda calificative dupa ureche,ca un sefulet cretin va jignit personal sau profesional? Exista vreunul din voi care cu aceste plingeri a fost vreodata rezolvat de vreun sindicat din tara? Astea sunt adevaratele probleme ale noastre de ce nu apar aici,de ce va lasati manipulati ? Citi dintre noi au avut salariu de merit sau calificativ de exceptional datorita propunerilor venite din patrea sindicatelor?Nu uitati ca fiecare sindicat din unitate are cite un membru in CCR ,acolo ei pot rezolva problemele voastre,dar nimeni nu se deranjaza... ! Voi chiar nu vedeti ca acesta greva este doar pentru interesele sindicalistilor si a citiva directori din ANP,care din ei vin sa-mi faca mie munca pe sectie ?

Anonim spunea...

Sorinele te rog sa ne mai scutesti cu prezenta! Tu chiar crezi ca noi nu stim ca prezenta ta in acest sindicat este doar sa-ti pastrezi locuinta acuala? Tu ce cauti aici,nu mai esti de-al nostru,nu ne reprezinti ,mergi in sindicatele voastre din MI!Probabil in acele sindicate nu reprezinti nimic! Pentru noi esti un om care nu mai cunoaste realitatea din sistem,de fapt esti un om care traieste din amintiri care nu mai corespund realitatii!Sincer sa fiu oameni ca tine si ca cei pe care tu i-ai pus in functii ma fac sa-i regret pe cei din garda veche ,macar ei stiau meserie ,chiar daca erau corupti,voi nici nu stiti sa furati,cu atit mai mult meserie ,habar nu aveti! Si daca tot pleci te rod ia cu tine si pe prietenul tau Acadel si daca nu cer prea mult si pe seful puricilor si paduchilor!

Anonim spunea...

V-ati intrebat vreodata ca multi dintre acesti SIPAREZI, sunt atat de naivi incat sunt dirijati de catre directorii de unitati, catre diverse grupuri de interese ostile conducerii?
Bag mana in foc, ca multi dintre voi nu v-ati gandit la asta. Totusi, va rog sa verificati(ex: TL, GL, SPPA, PPA, etc.)

Anonim spunea...

Du-te dupa garda veche!Si sa nu ne mai deranjezi cu comentariile tale aiuristice!Daca esti asa de bun, fa-ti propriul sindicat!Si fa acolo macar ce a facut S.D. pentru penitenciare, pentru el dar si pentru ceilalti!Eu cred in tine, Sorin!(chiar daca sunt unul din cei care nu am promovat la concursurile organizate sub conducerea lui Serban si a ta, totusi am avut posibilitatea de a participa...)

Anonim spunea...

Anonimul 11.07.2009 17:47:00

ai tabloul lui in casa? Tu ce functie prin redistribuire mai vrei?

Anonim spunea...

Fugi Sorineeee anonimul 11.07.2009 17:47:00 este pe invers!

Anonim spunea...

Şi dacă sunt pe invers care-i problema voastră, Sorin chiar e un drăguţ....

Anonim spunea...

Masinaria SIPA lucreaza pe blog ne intoxica.Traiasca sindicatele din sistem si in special SNLP-ul.Le este frica noi va sustinem maxim,le e frica HA HA HA HA HA HA HA HA HA.SCRIETI SIPAREZILOR OBEDIENTI SCRIETI TATA,DAR CONDUCEREA SE VA SCHIMBA NU-I NIMIC O SA GASITI VOI PE CIN E SA MAI SERVITI.HA HA HA HA HA.SINDICATELE PRIN OAMENI AU PUTEREA.HA HA HA

Sorin spunea...

Raman chiar daca nu va place. Sunteti in eroare, n-am probleme cu spatiul locativ. Sau spuneti astea intentionat?

Sorin spunea...

Anonimilor de la 16.06. Felicitari! Sunteti o adevarata echipa.

Anonim spunea...

Sunt un siparez speiat de ce o sa faceti voi din SNLP,profit de acest sait sa-mi cer oficial transferul la voi. Vreau sa lucrez doar pentru voi SNLP ,va ajut sa scapati de restul sindicatelor,sa fiti UNICII si cei mai BUNI ! Semnez: Siparezul Speriat.

Anonim spunea...

de ce nu s-ar face SIPA SIPEI?CARE ESTE PROBLEMA D-LOR?VA ESTE FRICA DE MIZERILE CARE SE FAC IN SISTEM?PPL CU 20 DE ANI CONDAMNARE SCOSI DUPA 6 LUNI LA SISTEM DESCHIS?ESTE UNA DINTRE MIZERII,LA VIZITA NE UITAM LA PPL SI II LASAM SA PRIMEASCA SI CE NU ARE VOIE?AM AJUNS SA NE COMPROMITEM CU PPL?DUCEM TELEFOANE PPL PENTRU 50 EURO BUCATA?SA NU CENZURATI DLE ADMINISTRATOR!!!SA CITEASCA SI ALTI OAMENI!NU AR TREBUI SA NE FIE RUSINE?SAU TREBUIE SA NE FIE FRICA DE COLEGUL NOSTRU CA II VA SPUNE PPL CA:"-VEZI,AGENTUL ALA NU A FOST DE ACORD SA-TI DAM ASTEA,EU AM VRUT!!!"PANA CAND MAI FUGIM DE RASPUNDERE IN SERVICI?CAND SEFII ISI VOR ASUMA RASPUNDEREA PENTRU ILEGALITATILE CARE LE FAC?PANA CAND ALTE COMPARTIMENTE VOR PRIMI SPORUL DE PERICOL NEJUSTIFICAT?VA TREBUI FACUTA CURATENIE, CHIAR DACA DOARE,FIECARE MUNCA TREBUIESTE REMUNERATA CA ATARE CU TOATE DIFERENTELE!TOTI AVEM COPII,TOTI AVEM RATE,TOTI VREM O VIATA MAI BUNA DAR,SA PRIMIM LA LEAFA CEEA CE MERITAM!!!ASTEPT REPLICILE DV. INTR-UN LIMBAJ BOGAT DE VARIAT ACESTA FIIND INCA O DOVADA A REEDUCARII DV.IN MUNCA PPL CU DV.

Anonim spunea...

ce tot o ardeti cu utilitatea astora de la prevenire, ma neninca. In sistem au fost si se vor mai intampla toate magariile de care spuneti voi. Siparezii in cel mai bun caz informeaza conducerea si conducerea in loc sa ia masuri lasa oamenii sa intre pana la gat in rah.t si apoi ii santajeaza. O mana de nenorociti care tin sistemul in intuneric si mocirla folosind metode securiste. Batu-i-ar Dumnezeu sa-i bata de caini turbati.