Powered By Blogger

Recent Posts

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

marți, 4 noiembrie 2008

Rezultatele soluţionării contestaţiilor la proba scrisă a concursului pentru posturile vacante de director de penitenciar

Ministerul Justiţiei(MJ) şi Administraţia Naţională a Penitenciarelor(ANP) au publicat azi rezultatele soluţionării contestaţiilor la proba scrisă a concursului pentru posturile vacante de director de penitenciar.
.
Au fost admise 3 contestaţii:
  • Mihaela Puşcaş - 7,34;
  • Popescu Mihail - 09,60 (!!!);
  • Scutaru Vasile - 07,00.

Anunţul îl puteţi găsi la adresa de mai jos şi pe site-ul MJ şi ANP la secţiunea concursuri.



Link-uri utile:

15 comentarii:

Anonim spunea...

Nu-l cunosc pe dl. Popescu Mihail. Nu stiu in ce masura functia sa de la BAGR afecteaza acest sistem, dar cum e posibil sa "urci" cu 3 puncte dupa contestatie??!!

Ce-au facut aia in comisii, domnilor?

Anonim spunea...

Au dormit, sau habar n-aveau ce corectează. Aia au făcut.

Anonim spunea...

Mai fratilor, luati pozitie.Diferente de atatea puncte dupa corectare.Asta este frauda si trebuie sesizata in scris.Ce fel de comisie este aceea care dupa recorectare noteaza in acest fel.FRAUDA...FRAUDA...FRAUDA

Anonim spunea...

CE NE FACEM CU CEI CARE AU FOST ADMISI? SA CEREM RECORECTAREA, POATR DE ASTA DATA VOR FI RESPINSI.RUSINE.COMISIA AR TREBUI SA FIE ARESTATA PENTRU FRAUDAREA REZULTATELOR.

Anonim spunea...

Fratilor, 3 puncte la contestatie?? Asa ceva nu este posibil... in ce sistem suntem, cred ca nu mai este nimic de facut!!!!
Bravo d-na Puscas! BRAVO ! SUNTETI TARE, CEA MAI TARE

Anonim spunea...

Numai la BAGR putea sa se intample una ca asta. Cum a urcat 3 puncte? Simplu: "imi dai 3 puncte sau spun manariile de pe-aici". Asa nu s-au riscat mai multi pentru un singur om.
Doar nu vroiai ca asta sa se intample la un amarat de penitenciar ca la Vaslui de exemplu.

Anonim spunea...

Nu este posibil ca in urma solutionarilor contestatiilor sa se acorde 3 ???? pct. .Care comisie a gresit, prima sau cea de-a doua ? au gresit sau au vrut sa gresasca?

Anonim spunea...

Ma bucur pentru doamna Puscas. Succes!

Anonim spunea...

Si eu ma bucur pentru doamna Puscas. Pilele functioneaza. Incepusem sa nu mai inteleg ce se intampla in sistem, dar acum m-am linistit.

Anonim spunea...

Mai inocentilor. Cine credeti voi ca astepta cuminte luni dimineata pe la 7,20 la usa directorului general? Nu va spun decat atat......3 puncte. Unde le/o fi tinut? in geanta diplomat sau in punga de cadouri care lenevea pe aceeasi canapea si asista impasibila la eforturile femeii de serviciu de a nu/l aspira pe ilustrul si matinalul sef de BAGR.

Anonim spunea...

Un singur aspect pozitiv e in treaba asta: a scapat ANP-ul de Puscas. Pe de alta parte, i-a facut loc lui Giurgea. Se va descurca greu Bejan cu ea.

Anonim spunea...

bai 20:44,ce ai tu cu Vasluiul?poate vrei sa spui ca iti pare bine!si atunci primesti si tu...3 punTE.

Anonim spunea...

Sincer imi pare rau ca domnul LUPU VALENTIN nu a "luat"postul , eu cred-asa cum l-am cunoscut eu : un om integru, respecta legislatia, bun manager....
Succes domnule LUPU VALENTIN la urmatorul concurs... poate ca acolo o sa fiti apreciat si notat corespunzator!
***MESAJ DE LA CALAUL***

Anonim spunea...

Au fost smecheri, la altii au luat puncte.
Pe Savescu al' meu erau sa-l lase corijent, dupa contestatie, din 6, 09 ii dadura 4,80. Poate au aflat ca-i nepotul candidatului PRM vasile burcu fost comandant de nava (carmaci pe slep), fost director de parnaie (vames/portarel/achizitor) conform CV de pe lexburcu.
Asta e, se face el vasile deputat si sa-l vedeti voi pe noul nati meir.

Anonim spunea...

Fiti seriosi ca cine este destept nu vine la puscarie. Nivelul sefilor este asemenea sistemului. Se merita unii pe altii. Salariul este singurul lucru bun dar nemeritat de multi din noi. Citesc articole pe care le inteleg doar cei ce sint criticati. Concluzia este ca doar aia sint destepti si deci nu au ce cauta la puscarie. nici nu avem nevie de oameni destepti ci de hoti si manglitori ca de aia este puscarie