Powered By Blogger

Recent Posts

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

joi, 20 noiembrie 2008

Penitenciarul Giurgiu, Muscalu, Dicu si… Mocuta

Muscalu. In anul 2002 mai multi ofiteri au venit in Penitenciarul Giurgiu prin transfer de la U.M. Mihai Bravu - Divizia Tancuri. Printre ofiteri, capitanul Florentin Muscalu şi capitanul Vasile Neagu. Primul a fost incadrat ca ofiter de serviciu, celalalt ca ofiter SIPA - DGPA.

La inceputul carierei in penitenciar Muscalu s-a remarcat prin munca, dar si prin servilism fata de conducerea penitenciarului. Asta l-a ajutat sa promoveze in functia de ofiter instructor paza. Incetul cu incetul oportunistul si-a facut loc, iar in momentul transferului maiorului Nedelciu, adjunctul pentru pază, la Spitalul Penitenciar Jilava, a fost numit loctiitor al comandantului.

Dupa pensionarea comandantului unitatii, colonelul Pavel, la comanda unitatii a fost lasat colonelul Demian, loctiitorul pt. logistica. Acum intra in ecuatie si colegul, prietenul inspectorului sef (intre timp) Muscalu. Subinspectorul Neagu, ofiter SIPA, pune zdravan umarul la demiterea lui Demian si implicit la preluarea functiei de director de catre bunul prieten Muscalu.

Dupa preluarea comenzii unitatii Muscalu ii intoarce serviciul lui Neagu si impreuna lucreaza la demiterea, dnei. Dorina Pascu, sefa Biroului Evidenta Detinuti. Putea fi astfel promovata cumnata lui Neagu, Alina Ghiorghisor, pe atunci agent in cadrul acelui birou, sotie de ofiter SRI, ceea ce s-a si intamplat in scurt timp. Un an si jumatate in activitate si doi ani in concediu post natal, constituind vechime relevanta pentru functia de sef.

Desfiintarea SIPA. Subinspectorul Neagu este pus o luna la dispozitie. Urmare a unei recomandari de la Muscalu, este incadrat in functia de ofiter instructor paza. Nu acelasi lucru putem spune despre colegul lui Neagu, tot de la SIPA, caruia portile ANP-ului i-au ramas inchise.

Prin unitate se spune ca nu poate fi rupt acest cerc vicios deoarece Neagu il are la mana pe Muscalu cu un dosar, in care ar exista informatia ca directorul Muscalu a primit din partea parintilor agentului Stefan Marius un teren intravilan de peste 1000 mp in localitatea Balanoaia (mai precis terenul apartinea matusei acestuia) unde si-a inceput constructia locuintei. Cadoul ar fi fost motivat de nevoia de protectie a agentului in cauza care a fost cercetat si pedepsit administrativ pentru faptul ca, impreuna cu o agenta, a mers in barul unui important detinut din lumea interlopa si a pretins sotiei acestuia suma de 3000 euro pentru a-i acorda diverse facilitati.

In urma cercetarii faptei, agenta, fata unui colonel SRI, si-a dat demisia si a plecat in strainatate. In prezent agentul este cercetat. Presedintele comisiei care cerceta abaterea a fost suspendat si cazul a fost preluat de... Muscalu in calitate de presedinte.

Realizările directorului Muscalu sunt multe. Salarii de merit acordate agentilor care i-au confectionat mobila din apartament gratis, sotii ale colegilor care ii fac curatenie generala prin apartament, agenti care i-au infiintat livada, alarma sindicala data in aceasta vara, furatul miresei (doctoriţa Panait) cu grupa de interventie a unitatii care se afla in serviciu. Sef tura Barbu Marian – grupa de interventie s-a deplasat cu masina de serviciu la restaurantul „La Gigi” din centrul orasului, unde au fost pusi intr-o situatie penibila cand mirele i-a luat la injuraturi si i-a dat afara si pe ei si pe directorul Muscalu. La aceea nunta era prezenta si L.S. din corpul de control al ANP.

Mai spunem? Directorul Muscalu a organizat un bal mascat in restaurantul Select din centrul orasului unde conducerea Penitenciarului Giurgiu a venit mascata in detinuti cu catuse la maini si picioare (procurorul - director Dicu), iar Muscalu cum altfel decat deghizat in valet. Intrarea, in jurul orelor 23.00, a fost spectaculoasa fiind insotii de ajutorul sefului de tura ag. Dorobantu imbracat in uniforma, care facandu-si numarul i-a pus la pamant si a inceput sa-i loveasca cu bastonul din dotare si care, dupa ce a terminat numarul, s-a intors la unitate cu masina de interventie, doar se afla de serviciu.

Resursele umane la Giurgiu. Functia de ofiter informatii clasificate nu a fost scoasa pentru promovare prin concurs conf. art. 28, lit. a) din Legea 293/2004, spunandu-se inca de pe atunci ca “este pusa de o parte” pentru dl. comisar (între timp) Neagu Vasile.

In Consiliul de Conducere din data de 07.11.2007, cu toate ca se stabiliseră niste reguli prin care sa se aprobe cererile celor care solicitau sa fie schimbati din functii, cu conditia ca schimbarea efectiva sa se faca dupa ocuparea functiilor vacantate, persoanele respective desfasurandu-si activitatea la actualul loc de munca, dl. Muscalu, i-a solicitat directorului unitatii, dl. magistrat Dicu Adrian, mutarea de urgenta direct pe functie fara se se mai aplice regulile stabilite pentru ceilalti, a comisarului Neagu motivand ca functia este de o importanta vitala pentru unitate.

Functia de ofiter resurse umane. Agentul Cutus Marius, un apropiat al conducerii, a participat in nenumarate randuri la concursuri pentru ocuparea functiei de sef birou resurse umane.

Nu a promovat, si pentru faptul ca, prin actuala lege nu mai poate concura pe functie de conducere si-a introdus in stat, la asa-zisa reeditare, in fapt reorganizare, functia de executie - ofiter resurse umane. Acesta este numit pe functia de sef birou resurse umane si formare profesionala, cu toate ca in cadrul biroului lucreaza un ofiter, dar care nu este agreat de Muscalu.

Functia ofiter specialist resurse umane se pare ca nu a fost scoasa la concursul de trecere a agentilor in corpul ofiterilor. E pastrata pentru siguranta, daca nu trec modificarile la 293 si Cutus nu poate ajunge direct sef de birou, macar sa-i ramana un ciolanel mai mititel.

Dicu – directorul procuror. E deja prea mare acest articol, o revin cu amanunte interesante si despre el. Spun doar, deocamdata, ca multe din cele de mai sus, inclusiv ciomageala cu pulanul, s-au intamplat sub ocarmuirea lui. Relevanta este afirmatia lui Mocuta, ex-secretar de stat în MJ. In primavara lui 2008, in fata reprezentantilor sindicali care au cerut eliminarea magistratilor din sistemul penitenciar: „Pai domne', daca as fi de acord cu dvs., ar trebui sa lovesc si in prietenul meu Dicu de la Giurgiu, si nu pot.”

Nota pentru nenea ministru Predoiu. Cred ca domnia voastra ar trebui sa va implicati pe aici, cat mai aveti timp. Fosti si actuali sefi de Inspectie Penitenciara(Stanciu şi Ioaniţoaia) au facut ceva verificari... din biroul lui Muscalu. Apoi au mers pe burta.

PS. Am utilizat, pentru redactarea articolului, mai multe mailuri primite, in ultima perioadă, de la angajati ai Penitenciarului Giurgiu.

80 comentarii:

Anonim spunea...

De ce ati sters comentariile ?... deveniti inutili.

Anonim spunea...

Domnilor citesc ceea ce se scrie pe acest blog si nu imi vine sa cred ceea ce aflu.Daca intr-adevar ceea ce scrieti se adevereste mai aveti o sansa........Sa ii impuscati pe cei la care faceti referire incepand cu directorul si la final cu cei mai umili sclavi ai celor ce au puterea.Nu pot sa inteleg de ce sefii din aparatul central(ANP)nu sunt capabili sa rezolve aceasta situatie semnalata.
Am glumit cand am spus ,,sa ii impuscati", ce voi chiar ma credeti...................................................................................mai bine ii spanzurati.

Huginn spunea...

pentru anonim 21.11.2008 22:09:00

Bună seara. Am avut o problemă tehnică şi am pierdut comentariile pentru două articole. Din păcate acest articol avea mai bine de 40 postate ieri seară. Totul e în ordine acum.

Anonim spunea...

magarie pe fata .S-au pierdut comentariile? Coruptie si pe blog!!!!!!!!!!!!!!!!

Anonim spunea...

V-a explicat ce s-a intimplat ce tot insistati aiurea. S-au pierdut comentariile lu' peste! Ca sa vezi durere!?

Anonim spunea...

esti frate cu MUSCALU de iei foc asa?

Anonim spunea...

Nu domnule, nu sunt frate cu Muscalu ala al vostru, dar cred ca ai fost nepoliticos cu cineva care v-a ajutat la nevoie. O seara buna.

Anonim spunea...

bag de seama ca toti care comenteaza nu pomenesc si de antonescu sa inteleg ca el este in spate si toti sunt prietenii lui, de fapt asa se lauda ca o sa ajunga director ca are el un secretar de stat care l ajuta,daca ajunge asta inseamna ca s a dus sistemul de tot, ciudat de ce nu se vorbeste si de el,lucreaza la reeducare si bate detinutii mai rau ca si grupa, promite angajari prin oras ca e director nu? , face avansuri sexuale la femeile din penitenciar, incompetenta lui nu o mentioneaza nimeni, mai sunt multe dar vad ca nu sunt aratate deloc de ce nu se vorbeste si de el ca e director...... un coleg de la mihai bravu

Anonim spunea...

Inca mai comentati rautatile unor persoane neimplinite si frustrate?

Anonim spunea...

mikutza Lorelai de cand ai ajuns in paza ii cam pupicesti pe sefi.
Lasa-l pe altii mai "albi" sa-i ia apararea lu Muscalu.

Anonim spunea...

mai lasati-l dlor pe muscalu,mai bn ati vedea cum s-au dat locuintele de serviciu cand dl pavel i-a dat finului sau mogaldea( zis medalion)apartament cu 4 camere,cu toate ca nu avea nici un copil, lasand pe altii ......... sa mai astepte desi erau fam cu 2-3 copii.

Anonim spunea...

moderatorule AO stiu ca esti amic cu Mogirlea, dar fii impartial

Anonim spunea...

Asa slugilor incepeti sa va cualizati. Va fuge ciolanul de la gura. Muscalule ai activat slugile sa dea mailuri sub coordonare lui Neagu. De Dragne Polina nu spuneti nimic. A fost incadrata la paza si s-a plimbat pe toate posturile pe care a vrut( evidenta ,contabilitate) Doar sotul ei este seful nevestei lui Muscalu. Schimb de servicii pt. sotii deci. Si micuta Lorelai o duce bine la paza. Anonima si frustrata care fugea vineri prin unitate pe la unii colegi ca nu stia si ea de ce nu poate da un mail pe Penifest. Ai fost activata?
Muscalule despre licenta cum ai luat-o poti sa ne spui ceva? Vreun nas de-al unui p.p.l. iti mai amintesti?

Anonim spunea...

colegii de munca ai lui antonelu' stiu ca acesta si-a obtinut cu sprijinul pilelor din ANP/MJ/GUV si anumiti pensionari incepind cu trim IV al lui 2008, sporul la salariu de 50% si cu 1 dec 2008 prelungirea platii pentru inca 6 luni a imputernicirii de director adj in conditiile in care freaca menta..., face afaceri in sectorul privat, inchiriaza lucuinte, nu are decat vtreo 6 subordonati si e ...director, lasind la o partea comportamentul si conndiuta sub orice limita a sa
Antonelu a cumparat o casa de la bunica lui "Fane"..., cu facilitati....reduse la plata...apoi a inchiriat-o la unii angajati....etc

Anonim spunea...

antonelu' in urma unei cercetari a ANP trebuia sa fie demis de Prip care nu voia sa auda de el si caruia ii facuse si avansuri "eroice", dupa interventia pilelor, a devenit peste noapte cel mai agreat...dintre paminteni .... de sefii lui..... E FOARTE CORECT sistemule de ANP

Anonim spunea...

De colega noastra de birou Dragne Polina nu spune nimeni nimic. A fost incadrata la paza dar a muncit pe unde a vrut.A fost la evidenta acum este la logistica,doar sotul ei este seful nevestei lui Muscalu. Schimb de servicii pt. neveste.Doamna Contestatie Direct. adj.ec. Zmeu care a intrat in penitenciar cu 4,5 si a promovat Director tot cu 4,5 ambele cu contestatiei a obtinut 5 iar altora le-a respins dosarul pe motiv ca lipseste o stampila. Muscalule poti sa ne spui ceva de modul cum ai obtinut diploma de licenta , stii ceva de nasul unui p.p.l. pe care ulterior l-ai scos la munca?

Anonim spunea...

asta e mina lu antonescu care vrea sa ajunga director si stie ca nu are alta sansa ptr ca nu il duce mintea ....il sprijina medalion care spera la un ciolan de ofiter

Anonim spunea...

antonescule mai bine ai spune cum ti-ai angajat nevasta la penitenciar

Anonim spunea...

domnilor din a n p si m j verificati va rog cum sa-u dat locuintele de serviciu unde presedinte de comisie a fost antonescu sub sticta supraveghere a lui pavel

Anonim spunea...

bai fratilor nu va mai certati degeaba ca oricum la cata prostie e in penitenciarul giurgiu ...defapt la cata prostie zace in anumiti "sefi" din penitenciarul giurgiu nu schimbam noi cu nimic daca postam un anumit coment aici dar macar se mai afla cate ceva in plus fata de ce stia oricum 80 % din cadre..cu stima si respect un lup batran....si inca ceva in cateva zile voi reveni cu niste povestiri minunate care cred ca vor fi indragite

Anonim spunea...

DRAGII MEI, ATITA TIMP CIT IMI PRNUNTATI NUMELE...VI SE PARE CA SUNT O ANONIMA? NU CREDETI CA MAI DEGRABA ..VOI CHIAR SUNTETI ANONIMI? EU CHIAR NU STIU CU CINE DIALOGHEZ!!!!IN ALTA ORDINE DE IDEI..MAI BINE ALERG PRIN PNT SA PUPICESC DECIT SA STAU CA VOI, CU P...IN GURA.CIT DESPRE FRUSTRATA..
CAUTA IN DEX SI AI SA VEZI MAI ANONIMULE CA NU MI SE POTRIVESTE.SI DA ,AM FOST ACTIVATA!!!!!!!!!!!!!COMENTARII?

Anonim spunea...

Prostia,prostia simpla,prostia ordinara,prostia pe care o intalnesti pe toate cararile,nu mi-a parut nicioadata periculoasa.Pentru dansa gasesc intotdeauna mijloace de lupta.Rautatea,insa,scapa oricaror arme.Ea e unirea profunda a celei mai de jos prostii cu tot ce are omul mai salbatic si mai vechi,mai neinfranat in porniri.Prea multa prostie la noi...Si rautate...Sa frecam un mouse?!

Anonim spunea...

Domnul viitor director al Penitenciarului Giurgiu, Comisar ANTONESCU FLORIN/MARIAN,imputernicit director adjunct la insistentele si telefoanele primite pe "firul rosu" de la ANP,MJ,GUV
> a modificat picturi de patrimoniu din capela unitatii(atentie- este infractiune)
> a alrmat grupa de interventie si a batut paznicul de la depozitul de vizavi de unitate, iar la sosirea politiei s-a prezentat ca fiind altcineva (atentie este infractiune)
> S-a imbracat in haine preotesti (atentie este infractiune)
> ascunde o lucrare scrisa de detinuti despre droguri si efectele lor, cu scopul de de a-si adjudeca munca lor in cadrul doctoratului (atentie este infractiune)
> isi umple portbagajul masinii cu bunurile "sponsorizate" de serviciile umanitare (atentie este infractiune)
> foloseste la activitati Hobby contra unele servicii personale si chiar bani (vezi N.Tzais-vecin de apartament) (atentie este infractiune)
> Vinde tablouri si picturi realizate de detinuti (atentie este infractiune)
> foloseste sala de sport a detinutilor in interes personal
> a fost de multe ori anchetat de organele de politie din Giurgiu pentru abuz in serviciu, dar cu pilele sus puse, a iesit basma curata

De astea ce ziceti stimati colegi? il muscati pe Dicu, pe Muscalu, pe Neagu. vai de ei? Poate vai de voi daca INFRACTORUL de mai sus ajunge unde sia propus!!!

Anonim spunea...

pentru nomis
tocmai ai spus....crudul adevar.
Felicitari

Anonim spunea...

Una peste alta nu faceti nimic , rau era inainte rau este si acum , nu stiti cum sa faceti sa fie bine si merge-ti in prapastie , sa vedem si urmarile acestei rafuieli intre mai mari unitati !! Giurgiu este oras mic ne cunoastem cu totii hotii , militieni suntem vecini dar!!! fiecare cu treaba lui ....mai sant cazuri care calca stramb ppl si militieni Muscalu inca nu sa impus ca nu mai scriam unu aici .....era totul cum era cu Pavel si Nedelciu . Muscalu stie ce poate capul la toti si ce facem toti nu am auzit ca a avut ceva personal cu vreun angajat din curte sau hot Multa bafta sa vedem ce va iesi !!

Anonim spunea...

interesante comantarii !
hai sa ne spalam rufele in public, si sa mai competam informatiile despre domnul Director ANTONESCU - DIABOK - PARANOIK
- A CONTRIBUIT DECISIV LA DECESUL RAPOSATULUI PREOT SARBU. AR TREBUI SA-L AIBE PE CONSTIINTA CRIMINALUL!
- COMPORTAMENTUL SAU ZILNIC ESTE "PARANANOIC" CA ADEVARAT
- SE COMPORTA AGRESIV CU DETINUTII. CHIAR A FOST DISCUTAT IN COMISIA DE DISCIPLINA LA ANP, DAR NOROC CU "MATUSU"

DAR.....MAI BINE NU. AI DREPTATE ANONIMULE, VAI DE NOI!

Anonim spunea...

Nebunilor pana si de Lorelai va luati :))) nu aveti ce face sunteti in haita ....... ce a facut femeia aia ca a respectat toata curtea !!

Anonim spunea...

defapt in cadrul penitenciarului giurgiu inca domina comunismul...acesta fiind foarte iubit de unii oameni iar ei inca se mai cred pe la cine stie ce unitati de prin tara de pe unde au venit ...unde pe vremea acea luai soldatii acasa ca sa itzi mature prin curte , sa itzi sape porumpul etc ... pacat pentru ca cei care chiar vor sa faca ceva nu sunt lasati si sunt vanati ...cu respect acelasi lup batran

Anonim spunea...

Ca bine zici, dar hai sa numaram cate concursuri de incadrare au fost si sa vedem de cate ori si/a schimbat masina, casa si amanta domnu Antonelu. pai cam de fiecare data~
ce/i drept, a "ajutat" multa lume, vreo 50 stiu eu, dar ei or fi mai multi. Chiar si ofiteri! Pe langa angajarea nevestei, amantei si rudelor apropiate *fini, veri, nepoti* a mai perceput si niste sume impresionante, ca de, obrayul fin cu cheltuiala se tine!
bravo,d-le ANTONEL. TINEO TOT ASA!!
aPROPOS! yice lumea ca ai primit dijm[ sex de la cel putin 10 actuale agente, si ca o arzi cu o proaspata ofitereasa. Bravo din nou. Esti tare, tine/o tot asa!

Anonim spunea...

hei, fratilor, a-ti uitat-o pe dorina pascu cea care a fost angajata cu acte false si cu cazierul plin??????
Asta a fost motivul real al demiterii... ca trebuia sa manance doar covrigi , dar cu ajutorul lui muscalu a ramas in continuare in penitenciar...asta e....

Anonim spunea...

hahalerelor......va manaca rusinea la ce salarii aVETI....

Anonim spunea...

frati colegi sindicalisti!
Ce face zilnic ANTO vedem si nu place nimanui, ce se zice despre altii si nu se vede dar scrie, o fi-n/o fi, dar cel mai trist este ca ne/a transformat sindicatul din organ de reprezentare colectiva, intr/unul personal pentru el si pentru mogaldeata. Pacat ca Adi Como vrea sa faca ceva, ca in acelasi troc cu Anto si Mogaldeata, este un nimeni,din contra chiar se lasa folosit. Adi fa ceva in sensul asta!

Anonim spunea...

e greu frate, daca n-ai fost cinstit, corect, demn...acum iti rad si fraierii in fata.
de pe strada, voi militienilor de puscarie v-a facut statul oameni, dar tot prosti ati ramas.
din cati ati nominalizat voi pana acum, cunosc vreo 3 persoane dar aia au fost si vor ramane oameni, nu ca voi gardienilor...

Anonim spunea...

ar trebui ca directorul sa va dea cu flit ba astia care ne reprezentati in calitate de lideri de sindicart, pe noi ne-ati intrebat ce vreti să faceti, ca daia va dam sute de mii lunar.
nu trebuia sa consultati si membrii liderilor...
de luni suntem un schimb care vrem sa ne retragem din sindicat si noi ca si juristul o sa va cerem explicvatii cu banii pe care ni i-ati luatt "benevol" si uni au schimbat Dacia cu BMW... ASTA-I relitatzea crunta, noi suntem fraieri dar n-o sa mai fim. Pa!

Anonim spunea...

cred ca oamenii mint din nevoi, mai mult sau mai putin “nobile” si din frica. Unii pentru interes material sau hedonist iar altii din frica de a fi ignorati sau de a nu conta. Tot din frica cred ca sunt acceptate si minciunile ca adevaruri. Si de aici pana la balaurii din povesti nu e mult…Oamenii sunt oameni si nimik mai mult. oricat de mult am vrea noi sa ii privim ca pe niste fiinte minunate sau unice, multi dintre ei inca nu au evoluat de la stadiul de primate.Multi nu merita nici macar sa te uiti la ei, daramite sa mai asculti povesti despre sau cu ei…

Anonim spunea...

Mai fratilor, chiar chiar imi place de voi. In sfirsit ati avut curajul sa vorbiti si despre derbedeul de anto cu a mic. Tot ce ati spus voi aici la adresa lui si a sagetii lui mogo cu m mic, este adevarat. cu toate ca aceste lucruri se stiu nimeni nu a facut nimic. anto cu a mic incearca de fiecare data sa se liguseasca pe linga diferite persoane din diferite structuri, si intr-adevar scopul lui este de a ajunge director. Pai daca si asta ajunge director inseamna ca sistemul asta a ajuns de tot rahatul. o persoana care este la un prag de nebunie sa fie director, ar fi foarte grav. Sper totusi ca dupa aceste episoade, care din pacate nu fac bine sistemului dar trebuiau spuse odata, cei de la ANP sa mai tina cont si de aceste aspecte. Adevarat este ca anto cu a mic a ajuns sa fie imputernicit director numai prin fortarea miinii lui Dicu, prin diferite interventii. anto cu a mic are insa grija sa se puna la adapost, crede el, prin arajamente cu cei care vin in control sa iasa bine. Probabil ca stiti toti faptul ca in anul 2006, daca nu ma insel, cind a fost scos la concurs postul de director la socio - educativ, anto cu a mic ia reprosat si chiar a amenintat-o pe colega lui care a avut curajul sa depuna dosarul. anto cu a mic de pe atunci credea si facea tot posibilul sa ajunga, pas cu pas mare director, peste 5-6 oameni, asa cum ati spus si voi. Cred ca prea multe comentarii la adresa acestui...nimeni(adica anto cu a mic), dauneaza sanatatii. Asa ca cel mai bun lucru este sa-l ignoram, sa-l lasam sa traiasca in lumea lui fantasmagorica, cu povestile lui despre marile si multe cuceriri amoroase pe care le-a facut.

Anonim spunea...

Gata ati spus tot? mai sunt si alte persoane de comentata...ca de ex.dna Surugiu...dna de la salarii Popescu...dnele de la secretariat...dnele de la educativ...nu mai aveti subiecte?

Anonim spunea...

moderatorule, de ce nu dai si ce am publicat eu? trebie sa revi neaparat? Mai pe scurt: mogo (zis medalion) cu m mic sau chiar foarte mic, fost tragator de sfori la propriu la tetrul din giurgiu, este sageata lui anto cu a foarte mic. anto cu a foarte mic, a facut exect tot ce s-a scris mai sus. nu este nici o inventie a cuiva, este purul adevar. bineinteles ca anto cu a foarte mic nu va comenta nimic pentru ca s-ar mai face inca odata de ris. anto cu a foarte mic prin presiuni din partea altor persoane, asa cum s-a mai precizat, sus puse (intre noi fie vorba una este un secretar de stat din giurgiu care are intialele m.i dar si ale altui deputat cu initialele r.i.), a reusit sa forteze mina directorului Dicu pentru al numi si pe el director PENTRU CA NU MAI PUTEA, SUFEREA ENORM SARACUTUL.deci anto cu a mic, mare director peste 5-6 persoane, se foloseste in majoritatea activitatilor lui de 2 ppl, baieti tineri, fosti consumatori de droguri si care mai au putin timp pina sa se libereze. acesti 2 ppl au scris o carte cu povesti adunate de la alti ppl care au consumat si traficat droguri si au dorit sa o publice, dar spre nefericirea lor anto cu a mic nu a fost de acord. sub diferite pretexte, anto cu a mic a refuzat in mod repetat sa publice cartea acestor tineri. probabil ca vrea sa o foloseasca la doctoratul la care tocmai s-a inscris. dar apropo, ce fel de doctorat o fi, pentru oameni cu probleme la dibla sau......revenind la mogo cu m mic, acesta este sageata lui anto cu a mic, si are pretentia sa participe la examen de promovare in rindul ofiterilor. mare tupeu, dar pardon, este dreptul omului nu.....anto cu a mic a sups si el cum a fost cu concursul pentru functia de sef serviciu, a spus si el cum a certat-o intr-un mod inimaginabil pe colega lui care A INDRAZNIT SA DEPUNA DOSARUL, adica Albu M. Apropo, cum este cu imbracarea vesmintelor preotului Sirbu, raspuns - este adevarat, chiar anto cu a mic a tinut sa se laude, crede el, cu marea grozavie pe care a facut-o. Nu mai povestesc mai multe, consider ca cei dinainte au spus destul, si nu vreau sa-i facem popularitate unui individ care este , din punctul meu de vedere o nulitate absoluta. SPER TOTUSI, PENTRU CA TOT NEAM FACUT DE RIS CU TOATE ACESTE COMENTARII SI ARTICOLE DIN ACESTE ZIEL, CA CINEVA DE ACOLO DE SUS SA SE SESIZEZE ASUPRA ACESTOR FAPTE ALE LUI anto cu a mic si mogo cu m mic si sa nu mai page sub pres sau dupa perdea faptele unor persoane care fac de ris sistemul

Anonim spunea...

tocmai mi-am amintit:daca te bagi in tarite te maninca porcii. O seara buna si multe SUCCESURI(stiu ce zic)dragii mei bravi razboinici anonimi!!!!!!!!!!
Multumesc cavalere Speed!!!!

Anonim spunea...

Buna seara. Si in alta parte sunt sefi la RU si chiar mai mari sefi, numiti fara concurs si renumiti - imputerniciti, iar cand au fost la concurs au PICAT CU BRIO chiar si psihologicul ! Acum e bine ca sunt sefi cu psiho picat si fara concurs ? VAI DE NOI cei care muncim pe branci in acest sistem si nu ne sunt cunoscute eforturile depuse, pentru ca SEFII sa stea bine mersi sa COMANDE AGENTILOR sa traga din greu !

Anonim spunea...

ce pacat ,miine nici unul dintre voi nu mai miriie nimic ,ii pupati im c... pe sefi pentru ca vin primele si nu vreti sa pierdeti o ocazie de a va mari bugetul. Citi dintre voi cei care postati pe blog aveti curajul sa refuzati primele? Sunteti cu toti o apa si un pamant.Pacat ca aveti un lider de sindicat care face toti banii,si care isi asuma toate riscurile.Cinste tie domnule lider de sindicat.NU te lasa calcat in picioare.Ai un caracter perfect, se cunoaste ca sefi tai nu au zile de vacanta citi ani de puscarie ai tu.Sa le fie rusine celor care au decis sa faci parte din excorta si sa porti PM.Poate nu stiu ca in oras ,in institutii publice nu se intra cu PM.Daca nu stiu pentru ce se intrebuinteaza PM sa mai citeasca.Fratilor aparativa liderul de sindicat caci daca nu era el,nu mai luati bani pe ore suplimentare!!!!!

Anonim spunea...

Buna seara . Vad ca si-au ocupat cam toata ziua lingaii sa denigreze liderii sindicali si sa distraga atentia de la abuzurile facute. Cati sunteti ? Cei trei negrii mititei care expediati mailuri intruna ca sa para ca sunt date de mai multi. Nu va mai folositi de numele colegilor ca sa va ascundeti lasitatea in spatele lor. Va tradeaza gramatica. Cu voie sau fara voie cele relatate in articolul de pe Penifest s-au intamplat . Tot personalul stie ca revendicarile facute sunt legale si nu in nume personal. Cat despre infractiuni ,sunt organe competente sa le judece. Nu credeti ca ne-am prins . Nu va mai obositi cu diversiunile specifice SIPA.

Anonim spunea...

domnilor care ati postat pe acest blog aveti dreptate ANTO nu stie sa deschida nici calculatorul dar sa mai trimita un mail,verificati cine ii da raspunsurile la mailuri catre ANP,de ce nu se muta in fata la administrativ si sta la club,nu stie sa faca nimic,e varza.Domnilor din ANP cum ati putut promova un asemenea specimen.Mai rau este ca toata lumea vine controleaza,cerceteza umfla buzunarele si portbagajele pleaca si nimic nu se intimpla.Domnilor din ANP daca va fface onoare luatii la voi poate asa scapam si noi de specialisti astia facuti peste noapte si nascuti pentu a conduce.

Anonim spunea...

Domnule s, ai observat cu s mic nu te mai erija in membru de sindicat vatamat. Toate revendicarile sindicatului sunt aduse la cunostinta membrilor si afisate la avizier. Dar tu nu ai timp si nu intelegi munca de penitenciar pt. ca nu treci de P.C.2 decat la sedintele din club.

Anonim spunea...

Comentariu pntru lingai...
Vad ca masina de contrainformatii a fost pusa in miscare, avem un Dicu, stapinul tuturor angajatilor din penitenciar, un Muscalu bulversat de faptul ca micile sale afaceri ies la iveala si un Neagu, informator, contrainformator, siparez, uzurpator de functii. Toti cei cu stima prezentati mai sus si-au asmutit dulaii, dar in loc de a comenta articolul postat, deviaza subiectul. Stimati domni comentatori, poate ca intradevar veti primi salariu de merit pentru al citelea an consecutiv la rind, poate veti primi iar feliile cele mai mari din tortul primelor, dar nu uitati un lucru, mai suntem si noi ceilalti prin penitenciar

Anonim spunea...

Comentariu pntru lingai...
Vad ca masina de contrainformatii a fost pusa in miscare, avem un Dicu, stapinul tuturor angajatilor din penitenciar, un Muscalu bulversat de faptul ca micile sale afaceri ies la iveala si un Neagu, informator, contrainformator, siparez, uzurpator de functii. Toti cei cu stima prezentati mai sus si-au asmutit dulaii, dar in loc de a comenta articolul postat, deviaza subiectul. Stimati domni comentatori, poate ca intradevar veti primi salariu de merit pentru al citelea an consecutiv la rind, poate veti primi iar feliile cele mai mari din tortul primelor, dar nu uitati un lucru, mai suntem si noi ceilalti prin penitenciar

Anonim spunea...

Comentariu pntru lingai...
Vad ca masina de contrainformatii a fost pusa in miscare, avem un Dicu, stapinul tuturor angajatilor din penitenciar, un Muscalu bulversat de faptul ca micile sale afaceri ies la iveala si un Neagu, informator, contrainformator, siparez, uzurpator de functii. Toti cei cu stima prezentati mai sus si-au asmutit dulaii, dar in loc de a comenta articolul postat, deviaza subiectul. Stimati domni comentatori, poate ca intradevar veti primi salariu de merit pentru al citelea an consecutiv la rind, poate veti primi iar feliile cele mai mari din tortul primelor, dar nu uitati un lucru, mai suntem si noi ceilalti prin penitenciar

Anonim spunea...

Comentariu pntru lingai...
Vad ca masina de contrainformatii a fost pusa in miscare, avem un Dicu, stapinul tuturor angajatilor din penitenciar, un Muscalu bulversat de faptul ca micile sale afaceri ies la iveala si un Neagu, informator, contrainformator, siparez, uzurpator de functii. Toti cei cu stima prezentati mai sus si-au asmutit dulaii, dar in loc de a comenta articolul postat, deviaza subiectul. Stimati domni comentatori, poate ca intradevar veti primi salariu de merit pentru al citelea an consecutiv la rind, poate veti primi iar feliile cele mai mari din tortul primelor, dar nu uitati un lucru, mai suntem si noi ceilalti prin penitenciar

Anonim spunea...

Domnilor de la GIURGIU intrebatil pe Muscalu ce sa intimplat cu "FANE" dupa ce a fost prins cu TEL>MOB pe sectie.Nu va poate raspunde ,ca i se darima constructia de la BALANOAIA,si doar a facut o afacere buna.NIMENI NU SA NASCUT IMPARAT SI NU A IMPARATIT LUMEA.Mai putin cel care a avuto pe LORY,sau domnisoara a uitat cind dansa pe masa la petreceri si chiolhanuri.

Anonim spunea...

Abia astept sa ne vedem luni la serviciu...sau cind ne vine tura...Oare cu ce ochi ne vom privi? Mai ...curiosi, mai luminati? e clar...mai atotstiutori....

Anonim spunea...

Vorbiti si barfiti pe blog cat vreti si ce vreti lasilor. Cine a avut curajul sa vorbeasca , a vorbit in fata nu s-a ascuns . Ca incercati sa denigrati pe unul sau pe altul , DIVERSIUNE!!!!!!!!!!!!!
Faptele liderilor vorbesc:
1. Statul la dispozitia barosanilor in poarta la iesirea din serviciu s-a dus.
2.Primele de vacanta .
3. Ore suplimentare.
4.Suplimentarea statului de functii. Cati stiu cine a umblat pe la portile A.N.P.Voi le-ati obtinut nu? Voi le-ati impartit dupa ce au fost aduse.
5.Materiale pt. imbunatatirea conditiilor de munca(porti automatizate , aer in foisoare, dozatoare de apa etc) Voi n-ati fost in stare nici sa asigurati apa oamenilor vara.
Incercati sa ne discreditati si sa manipulati. Oamenii ne cunosc si va cunosc. Cati va urmeaza din respect si cati din interes? Vom vedea cand va venii vremea sa dati explicatii.

Anonim spunea...

Frumos din partea voastra slugilor, mai bine ati privi partea frumoasa a lucrurilor, cineva, indiferent ca-l cheama Antonescu, Comoreanu sau Mogildea a avut curajul sa spuna lucrurilor pe fata. Amenintati cu retragerea din sindicat, care sindicat ba lacheilor, sindicatul Fraternitatea este al nostru al celor dornici de respectarea drepturilor, de respectarea legalitati. In locul lui Como sau al lui Ionut nici nu va primeam daca stiam ca sunteti slugile lui Muscalu care-i faceti mobila, ii faceti curatenie in casa, ii sapati gradina sau livada. Chilotii...chilotii vii a dat vrodata sa-i spalati??

Anonim spunea...

Bravo nene ai pus punctul pe "I" astia au baut toata vara apa de la robinet pusa in sticle de dozator ca bani lor s-au dus pe halci de carne transbordate in portbagajul altora.Sa le fie rusine directorilor ca lea pus sindicatul aparate pe hol si nu au ffost in stare sa cumpere o sticla de apa.Pai cum mai faceau ei vile si isi cumparau garsoniere ,apartamente si tineau si sefi sus la ANP

Anonim spunea...

De Pascu Dorina nu poate sa zica nimeni nimic in afara de tine ochelaristule, ca doar trebuia sa-i faci loc cumnatatii. Cred ca o sa primesti un sir de covrigi......in gura.

Anonim spunea...

Bai nea Adi, Federatia , Cartel Alfa nu vine frate la Giurgiu sa vada ce fac astia aici. Sa-i vedem pe catei daca mai stau langa stapani.

Anonim spunea...

Domnilor colegi sa nu ne lasam inselati de diversiunea lingailor.
Acestia vor sa ne distraga cu discutii cu totul altele decat cele aparute pe Penifest.
Ne face sa dam din casa , sa ne luptam intre noi , exact cum au facut la revolutie ,doar erau in armata. Ati vazut ce a patit Comoreanu pentru indrazneala de a se lupta cu ei . L-au transformat Dicu, Muscalu si Neagu in "Rambo". Acum incep cu Antonescu , Mogildea si maine desfiinteaza sindicatul . Cred ca asa le place.Dar de acuzatiile din Articolul Penifest niciun comentariu.

Anonim spunea...

Mii de scuze pentru trimiterea de mai multe ori a"comentariului pentru lingai" este pentru prima oara cind fac o astfel de activitate. Acet comentariu sper sa ajunga doar o singura data.

Am constatat cu stupoare ca persoane care au postat in calitate de anonim dau cu nonsalanta nume ale unor colegi care nu au legatura cu cele prezentate in articol. Dragilor colegi anonimi nu mai folositi numele altora cind dumneavoastra va este frica a va da identitatea.
Domnul Comoreanu, unul dintre singurii oameni in care mai am incredere mi-a confirmat telefonic in seara aceasta ca miine seara va posta si el comentarii pe baza acestui articol si nu se va ascunde sub o identitate anonima.
P.S. Chiar daca face parte din tabara lingailor cinte doamnei Lori ca a avut curajul sa posteze cu numele real. Ah!!! ce fata buna, si cum mai dansa ea pe mese la petrecerile liderilor supremi din Penitenciarul Giurgiu si cum mai facea ea striptis si cum se mai freca de sliturile "inchise" ale conducatorilor unici

Anonim spunea...

Ohoooo, activitate frate nu gluma pe saitu acesta. Mi-am aruncat si eu un ochi pe aici ca-mi place sa vad cum va mincati ca ciinii si hop ce vad, o intrebare, Cum si-a angajat Antonescu nevasta?
Eu am vrut sa-mi angajez si eu nevasta la pnt gr dar nu mai existatu functii vacante de neveste, erau ocupate Antonescu, Cutus, Dimiean,Cristescu. Atunci mi-am zis, hai cu nevasta nu am putut dar acolo un cumnat o cumnata, un fin, nesansa, ocupate si acestea: Muscalu, Serban, etc. Pacat ca nu sunt pe invers caci poate aveam sansa cu un sot, sau nuuuuu, cica si postul acesta ar fi ocupat de un Zmeu

Anonim spunea...

Pentru cel care spune ca Antonescu a angajat peste 50 de persoane , tie de ce anp ti-a inchis portile si nu ai promovat cu toate ca ai dat de 3, 4 ori. Referitor la cele 10 femei , ai dreptate cred ca ai aflat de la nevastata. Ea s-a plans de tine.

Anonim spunea...

ce smacheri se cred astia care scriu.....daca aveti adresele de mess de la persoanele care activeaza pe site ii descoperiti ca p...sti sunt pe vizibil si mai si corespondeaza...

Anonim spunea...

ma eu nu spun ca au uni dreptate sau alti ideea e ca o vorba batraneasca spune ca "fara foc nu iese fum" asa ca ce mai incolo sau incoace daca aveau tupeu cei mentionati veneau cu argumente solide si distrugeau toate afirmatile dar ei nu au facut nimik in aceasta privinta. sau multumit sa fac cea ce fac mereu: sa aplice regula lui napoleon dezbina si cucereste. asa ca noi o sa ramanem in continuare acei "prosti" pe care ei ne conduc si nu o sa schimbam nimik atata timp cat traim in romania si lucram la "stat". iar in rest sanatate si fericire ca de vine anul nou

Anonim spunea...

Domnul MUSCALU SI-A FACUT DATORIA FATA DE UNITATE SI A FOST FOARTE CORECT IN TOT NU STIU CINE IL DUSMNANESTE ASA PENTRU CA ESTE OMUL FOARTE CORECT.VOI SUNTETI CORUPTI CARE ADUCETI TELEFOANE IN UNITATE,DROGURI SI DINSU NU AVRUT SA FACA RAU LA NIMENI,SA VA FIE RUSINE CA PROFITATI DE BUNATATEA DINSULUI.BALAURUL

Anonim spunea...

Daca voi comentati si acuzati pe x si y ....ba ca la Muscalu sa lucrat cu agenti si nevestele acestora hai frate sa dam nume cum sa ne ascundem sa facem asemenea acuzatii ?!!! Cum a spus de FANE ca a dat pamant si de mai stiu eu cine ce a facut .. hai sa dam cu nume X a facut curat la Muscalu Y a vandut tablouri de la antonescu si asa mai departe .
Hai sa spunem cum stau lucrurile , cat despre Lorelai scumpa noastra colega o cunosc bine si daca a dansat pe mese a dansat langa sotul ei nu la BARA in bar ..... de ce nu spune`ti cum Chira mort de beat a dansat pe masa la chef cu mai mari PNT si a cazut peste Director de si`a rupt toata fata ....hai sa dam cu nume daca tot facem ceva sa nu ne ascundem precum HOTII

Anonim spunea...

Hmm,buna seara.O mica rectificare.Stefan Marius mai are de dat 1000 de euro parintilor agentei care a demisionat.Mai cercetati ianinte sa faceti afirmatii.Iar SIPA,respectiv dl Neagu stie prea bine ce vorbesc acum.
Ps/Legat de Muscalu,nimeni nu e perfect si mie greu sa cred ca oricine ajuns in locul lui,nu ar baga ambele maine in borcanul cu miere.Dar asa ne place sa facem pe lupii moralisti

Anonim spunea...

Hmm,buna seara.O mica rectificare.Stefan Marius mai are de dat 1000 de euro parintilor agentei care a demisionat.Mai cercetati ianinte sa faceti afirmatii.Iar SIPA,respectiv dl Neagu stie prea bine ce vorbesc acum.
Ps/Legat de Muscalu,nimeni nu e perfect si mie greu sa cred ca oricine ajuns in locul lui,nu ar baga ambele maine in borcanul cu miere.Dar asa ne place sa facem pe lupii moralisti

Anonim spunea...

Pai din cate stiu,pe dna Pascu a angajat-o Pavel,nu Muscalu.Pe vremea lui matache,care era sef la resurse.ztztz,mai documentati-va,mai intrebati "sifoanele",nu va bazati pe sipa ca e praf.ce vroiam sa intreb...ah,ala mic si limitat in ale inteligentei (nu muscalu),constantin parca,mai strica statutul cadrului de penitenciar?'om fi vazut multi perindandu-se prin curtea pnt,dar asa specimen mai rar.

Anonim spunea...

Despre Penitenciarul Giurgiu sunt multe de discutat.Personalul se compune din fosti colegi M.Ap.N.ai sefilor,sotii de PCTF-isti, politisti,vamesi,amante,nepoate iar pentru muritori si pentru cei care au pregatirea necesara nu sunt locuri.Este o mafie bine pusa la punct.Va rugam domnilor de la ANP dispuneti masuri urgente.

Anonim spunea...

mai bine a-ti vb de bani,de drepturile care ni se cuvin,cu balacareala asta a voastra nu faceti altceva decat sa-i inraiti si tot noi avem de pierdut...,a-ti uitat cand bateati pas de defilare pe platou in fata hotilor?cred ca atunci nu mai aveati tupeul asta sa vb asa...,aia erau mai buni?au fost vremuri grele si cred ca daca acum e asa...e pt ca fiecare isi vede de treaba lui,nu tin cu nimeni,nu am nici o ruda aici,dar observ ca daca iesi putin in ,,evidenta''...,nu e bine,mai bine un necunoscut in pnt giurgiu,asa nu esti barfit...

Anonim spunea...

Dumnezeule Mare....va rog din suflet incetati cu aceste atacuri!Sunteti atat de perfecti incat sa aratati si sa judecati pe cei care ii indicati?!Hai sa ne facem mai des autocritica....nu sa-i criticam si sa atacam pe altii!Cand fariseii au vrut s-o omoare pe femeia pacatoasa ,Iisus a spus doar atat:"care se simte fara de pacat sa arunce primul cu piatra!"Chiar sunteti fara de pacat,chiar sunteti ireprosabili acasa in familie,cu parintii,cu copiii,cu vecinii,cu asa-zisi prieteni!Sunteti fara pata?!Sunteti curati cu mintea si sufletul!Sunteti asa de morali cei care criticati!Sunteti asa de profesionisti in ale meseriei?!Va invit la conciliere ,la intelepciune,la discutii constructive nu la atacuri copilaresti si rautacioase!

Anonim spunea...

Nu este un semn de sanatate sa fii adaptat la o societate profund bolnava! Ce spuneti de hotararea Comisiei Europene de a extinde saptamana de munca de la 5 zile la 6 zile,pentru diminuarea efectelor crizei mondiale?!Doar cativa pasi mai sunt de parcurs!!! Abandonati va rog criticile si alaturati-va fortele caci vin vremuri tulburi!Si pestii mici in ape tulburi se vaneaza!

Anonim spunea...

OARE MORTEA UNUI COLEG SI PRIETEN ADEVARAT CARE NU A JIGNIT NICIODATA SI CARE A FOST ALATURI DE FIECARE DIN NOI LA GREU MACAR CU O VORBA BUNA,OARE DRAMA UNEI FEMEI CAREIA PUTEM SA-I SPUNEM DEJA VADUVA,OARE TRAGEDIA UNUI COPIL CAREIA PUTEM SA-I SPUNEM DEACUMA ORFAN DE TATA, OARE TOATE ACESTEA NE VOR AJUTA SA FIM MAI BUNI, MAI INTELEPTI, MAI INTELEGATORI? NU NE-A MAI RAMAS DECIT SPERANTA. SA PROFITAM DE EA CU INIMA LARG DESCHISA!

Anonim spunea...

VA INVIT LA UN EXERCITIU SIMPLU!SA TRIMITEM O PROVOCARE PRIN INTERMEDIUL ACESTUI BLOG:SA INCETAM CU ACESTE SAGETI VENINOASE ARUNCATE IN STANGA SI DREAPTA SI SA-I RUGAM PE DOMNUL MUSCALU SI DOMNUL ANTONESCU SA-SI DEA MANA SI SA MERGEM INAINTE(DOAR FAC PARTE DIN CORPUL OFITERILOR!)SI SA INVATAM DIN ACESTE TENSIUNI SI FRICTIUNI CEVA!!!INCETATI CU VENINUL!NU FACETI CEVA CONSTRUCTIV!

Anonim spunea...

INCETATI ACEASTA TRISTA SI NEPLACUTA POVESTE!INCETATI CU RAUTATILE!INCETATI CU SAGETILE OTRAVITE!VIN VREMURI TARE GRELE!ALIATI-VA FORTELE SI DEMONSTRATI INTELIGENTA SI INTELEPCIUNE!SA INVATAM DIN CE-A FOST PANA ACUM SI SA NE DAM MANA SA MERGEM INAINTE!LIDERII NOSTRI SA DEA DOVADA DE INTELEPCIUNE!OFITERII NOSTRI SA DEA DOVADA DE INTELEPCIUNE(INVIT PE DOMNUL ANTONESCU SA-SI DEA MANA CU DOMNUL MUSCALU...STIU CA POT!),AGENTII NOSTRI SA DEA DOVADA DE MATURITATE!DACA DEPUNETI PUTIN EFORT ,STIU CA PUTEM REUSI!

Anonim spunea...

MILA VOIESC...NU JERTFA...SPUNEA CANDVA IISUS!ACUM 2000 DE ANI IISUS GANDEA ASA...VOI OAMENII MODERNI AI ZILELOR NOASTRE DE CE GANDITI RETROGRAD?!

Anonim spunea...

Exista la noi un fenomen care s-ar vinde bucuros la solduri-cuvintele.Epatam toti in mari filozofi,dam lectii de viata,incercam sa devenim mai buni in posturile mari de peste an dar fapetele noastre graiesc mai mult.Constat ca au aparut diversi care dau sfaturi fac pe psihologii,pe instructorii cultural- educativi,indeamna la conciliere dar nu iese foc fara fum. Intai conduita morala dupa sfaturi.

Anonim spunea...

"nu iese foc fara fum" ...redau din textul dvs.!Ati inversat intentionat cuvintele?!Nu cred ca epateaza nimeni in filozofi....este un indemn sincer la conciliere,impacare si moderatie!!!Nici asa nu-i bine?!In timpul Revolutiei Franceze inchisoarea Bastiliei a fost atacata(reprezenta un simbol)iar un regim a fost inlocuit cu altul!Stii ce-au facut cei noi sositi la putere?!Au trecut la fapte sangeroase si si-au manjit mainile la fel ca cei dinaintea lor!Cei care au scris au facut apel la RATIUNE nu la dusmanii,rautati,lipsa de fair-play!Sunt indemnuri normale,morale deci nu sunt concentrate pe dezbinari!Sunt fapte ,nu sunt de tagaduit...dar ce sa facem...sa punem si noi paie pe foc ca sa iasa mai mult fum!Da se transmit mesaje prin cuvinte...dar nu sunt cuvinte care dezbina!Sunt cuvinte venite din suflet!

Anonim spunea...

Chiar trebuie sa discutam despre noi la trecut ca sa intelegem ca viata asta este ata de scurta?? De ce apreciem pe cineva numai dupa ce acesta numai exista??. De ce ne uitam in curtea altuia sau aruncam cu pietre in altii??.Asta este caracter??..bafta si sarbatori fericite!!

Anonim spunea...

Dupa tot ce am citit aici.....halal angajati la penitenciar.nu sunt cu nimic mai prejos decat cei pe care cica ii pazesc....si pentru ce se acorda primele alea mirobolante acolo ? Nu sunt decat un angajat din afara care munceste pentru jumatate de prima de la penitenciar si chiar muncesc pentru ei....Sunteti ofiteri toti cei de aici?unde este onoarea si respectul care ii caracteriza inainte pe ofiteri?parerea mea este fie sa nu mai faceti public acest blog, ca sa nu mai vada si altii ce faceti acolo, fie sa nu mai acceptati comentarii de genul acesta pe blog...lasati asa cum e.
Un om oarecare.

Anonim spunea...

Dupa tot ce am citit aici imi vine sa vars...aa.Bogdan ma numesc si sunt acel fost angajat al Penit.Giurgiu.. bah frate pai voi faceti articole din mail-urile unor frustrati care au facut o facultate ..platita si cu teste grila ..scuze nu vreau sa jignesc pe nimeni ...deci cei care cum au terminat facultatea .. vai mortii ei ...heeei dati-mi fratilor grad...si acum sa revenim la treburi serioase ...Marius si Alina, domnule Camataru va invita la o spaguta bla... bla... bla,pai Mariusica e cunoscut ca are apucaturi de "jucator" sursa sigura baieti, ca doar se imprumuta in valuta cu dobanda de la un fost detinut zis Cix,Ciprinox,Frizeru (domiciliat pe calea oinac)etc.,Alinuta ca in bancul ala : ce face fata cand nu are ce face...pleaca in Norvegia...fratilor lasand gluma la o parte pai Domnul R. tatal Alinutei om cu putere (colonel),unchiuletul lui Mariusica om cu relatii, cu prieteni (senatori),de ce dati voi in directorul Muscalu...nu credeti ca in cel mai rau caz a fost fortat prin ordin direct ..hai mah colegi ce dracu...vreti sa dau nume la greu de tramvaie si de mancatori din blidul detinutilor...doar stiti ca am avut o afinitate pentru informatii..adica stau cu hotii mai bine decat voi...mie nu imi toarna gogosi..sa va spun ceva ma gandeam sa reinfiintez serviciul SIPA...oricum ma plictisesc in tura libera de la vapor..si na poate mai pica ceva...eheeee unde zicea ala Batranu' tineti caini bine in ograda sa nu latre pe afara ! svf si la mai mare

Anonim spunea...

buna ziua domnilor din A.N.P.
s-a incheiat cu brio si bilantul anului 2008. Ati invitat si fosti direcori ai A.N.P.? Asa s-a facut la unele penitenciare din tara, unde s-a invitat si un fost director iesit la pensie acum 4 ani. Noul director a prezentat bilantul pe anul 2008, dar a uitat ca el sa se prezinte invitatilor, si la care nu a contribuit nici cu o virgula, dar a facut in schimb o multime de invitatii, sa prezinte un bilant la care nu a avut niciun aport. Ati numit directori de penitenciare din vechile garzi comuniste( unii dintre ei ar trebui scosi la pensie ca doar au facut parte din vechiul regim). Terorizeaza personalul angajat, amenintindu-i cu rapoarte si comisii de disciplina. Ca directorul(Penitenciarul Giurgiu) ii da bilet scris celui care trebuie sa faca raport cu ce sa scrie in el.
Proaspat numit in functie (de 2 luni,functie ce si-o dorea cu mare ardoare, doar a mai dat examene si la alte penitenciare si le-a picat cu brio ), interzice cadrelor sa mai rida, ca el a venit la Giugiu sa munceasca nu sa rida. Pentru el a mai zimbi inseamna ca nu muncesti. Dar este comisar sef "doctor", caci asa are pretentie sa i se spuna. Cred ca in " teroare". Sau cine stie in ce? Oare este platit si pentru doctorat? In drept nu cred ca ar cunoaste anumite legi din constitutia tarii.
Dar poate ii intreaba pe cei doi prieteni ai dinsului, domnul "director" de la reintegrare sociala si domnul sef birou prevenirea criminalitatii,caci au aceeasi gindire si mentalitate si fac parte din decorul biroului.
Succes in continuare domnule director al acestei unitati, in care ai reusit sa instaurezi o "dictatura comunista".
Un vechi slogan spune: da-i omului o funcie de conducere ca sa-i vezi caracterul si "conduce si dezbina".