Powered By Blogger

Recent Posts

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

joi, 30 octombrie 2008

Rezultatele probei scrise la 'concursul' pentru ocuparea posturilor vacante de director de penitenciar

Ministerul Justiţiei a făcut publice, în această seară, rezultatele probei scrise din cadrul 'concursului' pentru ocuparea funcţiilor vacante de director de penitenciar.
.
Pe lista câştigătorilor au rămas, înainte de contestaţii:
  1. Darie Denis - Penitenciarul Rahova (împuternicit);
  2. Bălă Constantin - Penitenciarul Craiova (împuternicit);
  3. Pop vasile - Penitenciarul Gherla (împuternicit);
  4. Stanciu Florin - Penitenciarul Mărgineni (fost împuternicit);
  5. Dincă Gelu Dănuţ - Penitenciarul Poarta Albă (împuternicit);
  6. Chiş Horia Ştefan - Penitenciarul Baia Mare (împuternicit);
  7. Burlibaşa Neculai - Penitenciarul Galaţi (magistrat);
  8. Enache Gheorghe - Penitenciarul Târgu Jiu;
  9. Hăbălău Mihai - Penitenciarul Târgu Mureş (împuternicit);
  10. Greaca Victoria Marinela - Penitenciarul Spital Poarta Albă;
  11. Anghel Gheorghe - Centrul de Reeducare Găeşti.
Candidaţii la posturile vacante la penitenciarele Ploieşti şi Târgşor, Centrul de Reeducare Târgu Ocna, SNPAP Târgu Ocna şi BAGR nu au obţinut notă de trecere.



Subiectele, după cum v-aţi obişnuit, adresează strict memoria şi, după caz, telefoanele candidaţilor. Cele câteva sute de pagini de memorat au un rost ştiut numai de cei norocoşi şi de prietenii lor din comisiile de concurs. Dar, despre asta, aşa cum am promis, vom mai avea prilejul să discutăm.


Link-uri utile:

31 comentarii:

Anonim spunea...

S-a facut un pic dreptate....

Anonim spunea...

despre ce mai putem discuta, din moment ce avem rezultatele in fata?
vad ca ramanem doar la discutii.

Anonim spunea...

Da domnule virgolici. De data asta ai dreptate. Sa vina un impartial la Penitenciarul Galati. Sa nu ne bucuram anticipat. Sa nu uitam ca fiecare director s-a inconjurat de "camarila" sa. Ce te faci sa crezi ca cel nou va fi mai bun decat ceilalti? Acum sa vezi "lingaii" cum o sa faca de paza la usa celui nou. Asteptam sa vedem stilul celui nou.

Anonim spunea...

La margineni, 2 ramoleuri,nu meritau nici unul

Anonim spunea...

CE DREPTATE ,VIRGOLICI?
IMPUTERNICITII SI ARANJORII CISTIGATORI.

Anonim spunea...

Care trebuiau sa fie rezultatele, in viziunea dvs, ca sa distapa ghilimelele la concurs?

Anonim spunea...

TRAIASCA EL MAGICO GAURA-NEAGRA-GAUREAN!!!

Anonim spunea...

Ceea ce trebuia sa se intample sa intamplat!
Sau sperati altceva?

Anonim spunea...

buna seara!
as dori...daca aveti suficiente surse....sa publicati si proiectele de management ale candidatilor la functia de director general adjunct ANP...ca de citate din legi...suntem satui...as vrea sa vad si ce au conceput acei candidati...si oare cati vor pastra linia...sau se vor inspira de la ...concurenta
o seara linistita!

Anonim spunea...

parca va disparut ideile, dragi analisti ai sistemului ANP!...chiar nu mai este nimeni sa mai comenteze?....sau nu mai e nimic de comentat!...iar dumneavoastra, domnule virgolici!...aveti sansa sa va reabilitati!....profitati de ea!...pacat de tugui totusi....a fost un om de caracter pana la capat!...drum deschis lingailor!...e sef nou la galati!...oare o fi bine,o fi rau?...naiba sa va a pe toti!...

Anonim spunea...

Buna seara! Felicitari celor care au formulat,redactat"noul ordin cu drepturile detinutilor si in special cu dreptul "hotilor" de a primi alimente de la familie...daca patrund droguri in penitenciar sa nu ne intrebe si nici sa nu ne sanctioneze...ma gandesc ca eu sau un coleg al meu poate fi ucis de un drogat...sau poate cei care l-au redactat au un interes...D-l Bala in care ne-am pus atatea sperante stie ceva?A semnat impotriva vointei sale...vrea victime din randurile noastre...sa ne spuna si iesim in strada...sau plecam in congo...daca nu publicati va aparea in presa...multumesc anticipat...stiu ca nu este pe subiect,am aflat de la colegi ca a aparut acum acest nou ordin si m-a intrigat..."boul"care a conceput primirea alimentelor sa faca el treaba asta,sa vina la sectorul vizite, sa primeasca alimentele,sa gaseasca drodurile si sa faca controlul...,drogatul sa i-o traga...pentru ce ne-au instruit spaniolii 2 ani de zile
,ptr ce a platit cetateanul roman...
domnule predoiu ne -duci in urma cu 3 ani...stiu ca am fost consultati...va bateti joc de noi si de munca noastra ,ne puneti vietile in pericol,avantajati traficanti de droguri in penitenciare,...sunteti sub orice critica...una ne invatati si cu ordine ne sabotati...ne-ati terminat..imi pare rau ca nu am participat la concurs ptr director general sa va spun eu ce este sistemul penitenciar,cu ce se mananca...va rog sa avizati deciziile directorului general publicate in MO,sa raspundeti alaturi de el daca vreunul dintre noi moare...o seara buna dragi colegi sindicalisti...multumesc blogului ca exista, lui Binisor ca a pledat ptr infiintarea sindicatului chiar daca a dorit sa fie seful lui..o mana cu 3 degete e mai putin performanta decat una cu 5...funia impletita in 5 se rupe mai greu decat cea impletita in 3...Spaniolii spuneau : nu primiti alimente si mai ales citrice...economatul este solutia....se pare ca traficul de droguri este infiltratat pana in minister...recunosc nu pot sa probez...sunt scarbit,indignat...NOAPTE BUNA!

Anonim spunea...

Ce incurajare pentru candidatii urmatoarelor concursuri! Aflati la ce perioada lunga de timp s-au afisat grilele de corectat. Care este perioada legala de afisare a grilelor, baremelor de corectare?

Anonim spunea...

a-si fi ipocrit sa va spun ca nu ma bucur de rezultatul obtinut de tugui.
ma bucur enorm ca "imputernicitul" a clacat acolo unde il stiam cel mai slab.... la cunoastrerea legilor.
a comandat "executia" mea (3 comisii de disciplina nu au putut sa im dovedeasca ce vroia dumnealui) dar acum savurez finalul cacealmalei de la galati.

cand a fost imputernicit am crezut ca imi educ copiii degeaba in romania, ca eu aveam curajul sa vad acolo unde altii nu vedeau.

Anonim spunea...

Caracterul lui tugui lasa de dorit; e de caracter pt cei care au de profitat nu de pe urma lui, ci impreuna cu el, ca el de unul singur nu are ce oferi decat din pozitia de sef. Acum ca nu va mai fi sef multi isi vor reconsidera pozitia, mai ales acei oameni de "caracter" care au vazut "caracter" la tugui.

Anonim spunea...

Se scrie: "aş fi ipocrit", nu "a-şi fi ipocrit".

Anonim spunea...

ptr anonimul de la 19.27 si tuturor care doresc transparenta...

in acesti doi ani, in care am fost tinta ironiilor (....."pas"...) majoritatea mi-au aratat compasiunea.
le multumesc si ii inteleg ca nu au putut sa se expuna in fata - cumatrului fostului director.

sefii dezvolta obedienta subalternilor. dar nu seamana obedienta cu obedienta.

privind oamenii de la galati nu cred ca pot cobora mai mult decat li s-a cerut in aceasta perioada.
exista samburi de moralitate si demnitate in oameni.
le multumesc sefilor de tura, comandantilor de sectie si tuturor care nu au vrut sa scrie impotriva mea.
mi-au fost de un real sprijin cuvintele majoritatii personalului de la galati, (spuse "fara martori"), ce-mi aratau ca nu era doar o halucinatie personala ci era o stare de fapt.

Anonim spunea...

proba scrisa inca o cacialma
cu subiectele in borseta,pardon in poseta
cu iosif inainte
si dupa ...alesii din "concursurile" aranjorilor ministeriali

Anonim spunea...

nu de compasiune aveai nevoie virgolici
de sustinerea colegilor,de umar la umar fara curcubeu,de glasul sindicatului,de intelegerea ca in locul tau ,miine poate fi altul..
se intimpla in toata tara si se dovedeste inertia si frica lucratorului de penitenciar in fata sefului care are intotdeauna dreptate
la margineni nu meritau,la poarta alba nu meritau, la gherla nu meritau,la ....meritam un sistem curat

Anonim spunea...

Mare mirare am! Cum cei ce au imputernicit , au gresit? Sa conteste, sa conteste repede ca poate alta comisie mai gaseste neste zecimale. Contestaaaati maiiii!

Anonim spunea...

Aşa cum am mai spus, unii frustraţi apar să se bucure sau să plângă, funcţie de situaţie (vezi M.V.).
Personal cred că MV nu are dreptate în tot ceea ce spune, ptr.că ştiu că i s-au permis tot felul de lucruri, de către fosta sau actuala conducere, de care alţi lucrători nu au avut parte (oare când o să vorbească şi despre ele).
În ceea ce-l priveşte pe dnul Burlibaşa, personal nu l-am cunoscut, însă m-am informat şi este un fost ofiţer de penitenciare, absolvent de Academie de Poliţie-arma penitenciare, vine dintr-o clasă considerată bună (din care a făcut parte şi dnul Stancovici), este un om care nu discută cu cei ca M.V. şi care face ceea ce îţi propune.
Poate în acest fel se vor termina certurile de la Galaţi, deoarece altă soluţie nu exista, mai ales că acest om cunoaşte sistemul, atât din interior cât şi ca judecător.
În ceea ce priveşte persoanele obediente care apar azi pe blog, vom discuta care vor fi acestea, cine va încerca să fie mai în faţă, etc. Să nu vă fie mică mirarea că unii care astăzi se cred că sunt martiri, vor fi printre primii la uşa viitorului director, cum unii care au beneficiat de funcţii cu sprijinul lui Ţugui să fie primii care îl trădează.
Vom mai auzi unii de alţii.

Anonim spunea...

la bacau ..........vesti ......ceva?

Anonim spunea...

Referitor la subiectele de concurs as dori sa spun ca este o mare prostie subiectul - "principiile EXECUTARII bugetare"-cred ca cei de la minister care au formulat subiectele au vrut sa spuna "principiile executiei bugetare". Diferenta foarte mare.Ca sa nu mai vorbim de raspuns!!!N-are nicio legatura cu prevederile L500/2002 in ceea ce priveste executia bugetara.O mare confuzie.

Anonim spunea...

Raspuns pt anonimul de la 09.12.
Dl. Burlibasa este intr-adevar absolvent de Academie arma penitenciare, dar nu a fost coleg de promotie cu dl. Stancovici ci ceva mai mic, cu dl. Radulescu Florin.Oricum cel care il cunosc stiu ca este un baiat foarte destept.
Deci, macar pentru cateva persoane care au reusit sa sparga tiparul politico-obedient, felicitari!
Iar pentru cei care, datorita lipsurilor acute de relatii in domeniul politic, nu au reusit de data asta decat sa fie atat de dezamagiti incat sa nu depuna nici contestatie,va doresc revenire grabnica, pentru ca VOI SUNTETI ADEVARATII PROFESIONISTI DIN SISTEM!VOI, SI NU UNGUREANU,IONITOAIA SAU BEJAN!
NU VA LASATI INTIMIDATI DE TUPEU!

Anonim spunea...

pentru anonimul de la 19.06

principile cunoasterii "raspunsurilor corecte"
ar fi fost executati, de nu mai apucau executarea

Anonim spunea...

Doamneeee......abia acum am vazut si eu si nu-mi vine sa cred: a picat scrisul Doamna Puscas?!!!???? Nu se poate cred ca e greseala.....

Anonim spunea...

Referitor la"principiile EXECUTARII bugetare" se pare ca unul dintre candidati a si depus contestatie cu legea atasata.Au pretentia sa avem in fruntea unitatilor, oameni inteligenti si ei nu in stare sa intocmeasca niste subiecte de examen.Raspunsul postat de ei este o tampenie, probabil unul din cei doi de la BAGR a fost descalificat pentru ca a dat raspunsul care trebuia dar nu concorda cu "inteligenta" examinatorului.

Anonim spunea...

"a picat scrisul dna Puscas"...."a picat interviul dna Zinica"....sunt cuprinsul celor
"7 minuni a concursurilor de directori" .. "ramoleuri" nu sunt!
"Surprize, Nesurprize" cu Gaura Neagra.

Anonim spunea...

Si tovarasa DOBRESCU zis 10% despre ce mai scrie. Cum mai pacalaste ea conducerea anp si corpul de control ca este o situatie dramatica la pspa daca nu puneti pe cine vrea ea director. Bun meserisu Patrascu ca numai ea il conducea iar dreptatea lui era doar dusmanie pe oameni si daca era atitat si de centagenara...Dumnezeu cu mila lui le vede pe toate si in cazanul lui vor avea loc atit cit sa intre si jurista cu pretenu "care este" cum zicea bietul Stroiescu Prostea Doamna Greaca mergi pe mina lor ca e bine cite nu au facut ei daca nu au incarcare. sa vedeti ce mai umbla ei de la unu la altu Numai creere, numai realizari ce mai te crucesti De destea are nevie penetenciarele si tara, floarea functionarilor.

Anonim spunea...

ptr 9 39..fi mai corect in idei ca nu se intelege nimic..deci esti cu d-na Greaca ..fff bine ..toti ar trebui sa-i fim alaturi si sa o sprijinim sa se termine cu nesiguranta asta ..este dir trebuie sa fie respectata si inteleasa..ca ne convine sau nu asta e....hai la munca....

Anonim spunea...

Mestesugaru zice ca nu scrie pe blog dar scrie. Acea care il minuieste pe mestesugarul dusmanos zice penetenceare dar scrie penitenciare Nici ea nu scrie. Noi nu stim cum de se gandeste lumea la ei ...Blogule zici ca nu manipulezi dar te-am prins cu Dobrescu Elodia in sac. Sa crezi tu Greaco ca s-a linistit. face bezele la tine si cauta aliati ca are boala aia cu se jura ca nu fura dar era cu Patrascu in gura

Anonim spunea...

La noi la PSPA am aflat că meşteşugaru justiţiar a numit o comisie de etică şi morala din Elodia10% zis corecta, Becu cel harnic, Prostea cel deştept,jurista manichiurista Sarchis. Puşi să ne alerge prin curtea spitalului nu-i aşa ca lupu la oi. Cine sint oile .Noi toţi. Slavă domnului că a plecat Patraşcu dar cu ăia care rămân ce ne facem fetelor