Powered By Blogger

Recent Posts

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

miercuri, 18 iunie 2008

Şeful Penitenciarului Spital Poarta Albă schimbat

Dumitru Nădrag a pierdut funcţia de director - împuternicit al Penitenciarului Spital Poarta Albă urmare a confirmării sesizărilor adresate Corpului de Inspecţie al Ministrului Justiţiei. Urmează comisia de disciplină şi cel mai probabil pensionarea.
.
Dumitru Nădrag nu mai este director la Poarta Albă
.
Şeriful de la Penitenciarul Spital Poarta Albă, Dumitru Nădrag a fost debarcat. Degeaba a încercat Nădrag să-şi joace rolul. De data asta n-a mai mers. Inspectorii Ministerului Justiţiei au probat îndeajuns de multe nereguli pentru a-l schimba din funcţie.
.
Micuţul fost comandant - împuternicit a apelat la tot arsenalul din dotare şi s-a apărat 'heroic'. S-a dat bolnav, s-a dat pilos, s-a dat victimă, s-a dat doctor şi s-a proclamat salvatorul sistemului penitenciar dar nu a ţinut.
.
Sesizările se confirmă, Nădrag merge la comisia de disciplină
.
Sesizările venite din unitate se confirmă în bună măsură şi este meritul corpului de inspecţie al ministrului justiţiei că a reuşit să documenteze abaterile despre care a fost informat. Dumitru Nădrag va fi cel mai probabil deferit comisiei de disciplină a ANP şi va trebui să răspundă pentru faptele sale.
.
Nădrag trebuie să răspundă pentru nepotism, trafic de influenţă, favorizarea deţinuţilor VIP şi gestiunea frauduloasă a fondurilor Penitenciarului Spital Poarta Albă. Probabil că va cere pensionarea şi va scăpa.
.
Urmează Florin Stanciu, protectorul lui Nădrag
.
Florin Stanciu, prietenul lui Nădrag, a fost în inspecţie şi dumnealui dar s-a limitat a-i bea ţuica şi cafeaua şi a plecat la ANP aşa cum a venit. Întrebarea următoare este de ce Florin Stanciu, pilosul de la Ministerul justiţiei, l-a protejat pe fostul director de la Poarta Albă?
.
Poate că cineva ar trebui să investigheze şi acest aspect împreună cu problemele jenante ascunse la dosarul de cadre al lui Stanciu. Cîrcotaşii spun că marele inspector ar fi fost condamnat cu suspendare prin 1996 - 1999 şi că are antecedente penale. Noi ştim deja că modificarea legii 293/2004 prin care infractorii pot fi păstraţi în funcţii la ANP a avut un susţinător fervent în persoana acestuia.
.
Link-uri utile:

31 comentarii:

Anonim spunea...

"Limba Umeda" Da' cum ar trebui sa aiba limba?

Huginn spunea...

Eh... m-aţi prins. (LOL) pe fond aveţi dreptate. Ţine dacă vă spun că figurile de stil se explică prin efect, nu prin logică?

Sigur că ar trebui să aibă limba umedă. Important e că o foloseşte.

Anonim spunea...

Adevarul e ca are efect invers. Am simtit brusc cum mi s-a uscat gura. O foloseste la ce?

Huginn spunea...

Păi o folosesşte în actul iubirii de şefi. Când spune, spre exemplu, "Numai dumneavoastră sunteţi cel mai extraordinar / minunat / fantastic" organul cu pricina se simte şi produce un surplus de lubrifiant pentru a nu deranja cumva prin asprime dosul de şef.

Anonim spunea...

ha,ha, ha... Inseamna ca acum i s-a uscat si a inceput sa zgarie. Oricum, acum e istorie, deci nu ne mai intereseaza. Ma bucur ca oamenii reactioneaza si lucrurile se schimba in bine. Gata cu plantatiile si cu negrii. Felicitari pentru atitudinea pe care le-o inspirati oamenilor!

Huginn spunea...

Mulţumesc. M-aţi lăsat să scap uşor. :) Vă mai aşteptăm. Aveţi un simţ critic de care e nevoie.

Anonim spunea...

Va mai prind eu. Da' sa stiti ca va critic prieteneste pentru ca imi place mult modul in care imbinati echilibrul cu incisivitatea. Si aveti si talent. Super!

Anonim spunea...

BRAVO LOR CELOR DIN CORPUL DE CONTROL AL MINISTRULUI SI VA ASTEPTAM LA BARCEA MARE SA-L VERIFICATI SI PE BOTA EMANOIL ,CARE V-A URMA ACELAS DRUM.
HUGINN ESTI GROZAV ,AI REUSIT SA MISTI CEVA .CINSTE TIE SI CELOR CARE SCRIU CU CURAJ ,ASTA INSEAMNA CA OAMENII VOR O SCHIMBARE IN PENITENCIARELE TARII.

Anonim spunea...

va propun ca din "limba umeda" sa il reborezati "nas umed" ....pe principul de "actiune" al cainilor atunci cand se intalnesc....(povestea cu mirositul in... stiti si voi asta). insituatia asta , figura de stil nu va mai da nastere la dispute de natura.....naturala :))

Huginn spunea...

Bună idee. Aşa voi face. Asta dacă vom mai avea ocazia să mai discutăm despre personaj. Nădrag Nas Umed sună destul de bine.

Ciudat e că am ajuns să dăm foarte multe nume amerindiene şefilor noştri.

Anonim spunea...

D-le,indiferent cum l-oti numi noi care i-am inghitit toate aberatiile , BINE c-am scapat de el.Cine o sa mai vorbeasca acum cu dir., secretari de Stat , ministrii ,cum ne informa dansu in fiecare zi...O sa-i duca dorul toata lumea...LA REVEDERE D-L ISP DR NADRAG..ca asa doreati sa va numim..

Anonim spunea...

LA SEDINTA FAIMOASA A-TI SPUS CA A-TI VORBIT CU UN JURIST MILITAR ,SI CA CE SE SCRIE PE BLOG E INSTIGARE LA REVOLTA SI CERETI D-VOASTRA O ANCHETA ...E CA N-ATI MAI APUCAT SI MAI MULT VETI FI AN CHETAT ..NU MAI ARUNCATI CU VORBELE CA NU SUNTEM PROSTI SI UITE CA EXISTA SI REVERSUL MEDALIEI...

Huginn spunea...

:-) eu am auzit şi altele referitor la blog. Cam astea sunt pe scurt:

- publicarea unor informaţii este incitare la revoltă;
- autorii o să fie identificaţi si pedepsiţi;
- Stanciu de la Inspectie chiar a luat in serios problema identificării şi prinderii celor care posteaza;
- primele nu se dau din cauza noastră;
- suntem cârcotaşi şi totul merge bine de fapt;
- etc.

Cam aşa pot să răspundă cei care se simt şi sunt prinşi cu musca pe căciulă respectiv mâţa în sac. :-)

Anonim spunea...

Vanturi(!) ale corpului de control si la pmt craiova.au venit, au auzit-ce-si mai aduc oamenii aminte pt ca brusc au pierderi de memorie! - sa vedem daca isi fac treaba sau musamalizeaza!Conducerea penitenciarului "fraternizeaza"cu vipurile puscariei din toate punctele de vedere si sub toate formele -au ce gasi daca vor acest lucru si nu numai sa faca o plimbare prin Banie!Fratilor, spuneti adevarul sau asta e soarta pe care o meritati!

Anonim spunea...

Huginn,
Eu pentru ceea ce faceti, renut si la prima!
Si dupa cate stiu eu exista libertate la opinie.
Ceea ce ii deranjeaza este ca isi dau seama ca prea multi au opinia pe care o aveti si voi . Daca ar avea bun simt ar realiza ca nu sunt doriti si ar pleca , nu
ar incerca sa schimbe parerea majoritatii .
De amenintarile lor nu ne e frica vom spune "nici nu ne-am bucurat cand or venit , nici n-om plange cand or pleca"
Aceeasi inspiratie in continuare !

Anonim spunea...

Au scornit-o "primele nu se dau din cauza noastra'. Mai da-i dracului de libidinosi lingai care nu au fost in stare sa-si gesioneze resursele financiare.
Cum au pretentia sa fiu la ora fixa la servici si sa imi fac treaba, asa am si eu pretentia sa ma plateasca la 10 ale lunii.
Nu? am sa muncesc si eu cat ma platesti.
Pe bune. Ma duc maine dimineata la munca si-i spun sefului ca nu fac nimic. Sa ma pedepseasca daca vrea, sa mai pierdem putin timp si pe la instanta, ca imi convine.
Sa fac eu ceva pe fata lor de manageri de rahat.
Iar in ceea ce priveste identificarea si pedepsirea noastra, sa vina, ca-i spun cine sunt si-i trantesc si una cu sete intre ochi, asa ca un sclav neplatit ce sunt. Dar ce, sunt pe mosia lu ma-sa ?
Cat despre revolta nu prea ai cu cine. Eu unul, as iesi, sincer. Si nu mi-ar zice nimic directorul ca e baiat dezghetat. La urma urmei sunt drepturile mele salariale si pentru asta militez.
Asa ca Stanciule, unde nu ar da D-zeu sa te vad pe la noi, ca ti-o iei ca romanii la europene...

PS. Asta sa, ca am terminat bruma de salar pe luna asta si mai am atatea de facut...

Huginn spunea...

chappie_ măriile lor spun că fac eforturi şi că noi suntem nişte ingraţi şi nu le înţelegem zbuciumul.

Anonim spunea...

Ce zbucium Huginn, ala de a sta confortabil in fotolii de piele si gasi idei de starpire a celor nemultumiti?
Scuza-mi pornirea, dar chiar ma revolta situtia. Ti-am mai spus: eu traiesc din salariu !!!
Si zau ca sunt in stare de multe rele cand un dobitoc ca asta indrazneste sa se ia de drepturile mele si a familiei din grija mea.
La urma urmei sunt drepturi prin Constitutie. "Iti muncesc, ma remunerezi proportional cu munca prestata".
Nu mi te fantazezi cu amenintari de astea, ca ti-o iei ca la 1907.
Asta nu e zbucium, e bataie de joc. Stiu foarte bine domnii ANP-isti care sunt conditiile noastre de munca. Si cum indraznesc sa nu ne plateasca ???
Da! Nu le inteleg mamele care i-au facut...
Si sincer iti spun, daca va da ochii cu mine, va fi primul film postat pe blog cu bataia unuia ca asta...

Anonim spunea...

din ciclul coincidente ghinion cu mobilierul schimbat

Iosif si Nadrag prieteni buni si au dorit birou innobilat cu sute de milioane,in grandomania desavirsita de banii publici

mobila de birou a avut efectul de schimbare
suferinta ambilor este desavirsita prin renuntarea impusa ,lipsa biroului grandios

p.s. apel pentru imputernicitii directori nu va schimbati mobila de birou sau pentru sclavii de pe plantatii ,puneti mina de la mina si cumparati le birouri noi si grandioase,imputernicitilor vostri

scapati mai repede de ei decit daca sesizati directia de inspectie penitenciara

Anonim spunea...

Nu am primit norma de hrana si nu vedem nici o intentie de plata imediata.
Teoria Marin se plimba prin tari calde fara grija normei de hrana , diurna platita si cocoselul Costas isi face de cap cu puicutele in ograda.
Halal bune intentii financiare!!!

LA MAI MULTE DEPLASARI PENTRU DIRECTORI CU PLATA IMEDIATA A DIURNEI

Anonim spunea...

limba dulce sau nas umed NADRAG nu mai e director
asteptam debarcarea marinarului coleg , cu sticla la picior, fost la Corpul de control al penitenciarelor ,invincibilul MIKY
MOUSE SELEA
Ofelia penitenciarelor GREACA il plinge pe Hamlet (a se citi ) Nadrag in parcul de la Faleza

Anonim spunea...

Daca un anp-ist isi face o parte din datorie noi trebuie sa ii apreciem zbuciumul, da' noi care muncim de nebuni ca sa punem in aplicare ordinele abramburistice si sa facem si adevarata munca pe sectii? Eu trebuie sa raspund la o gramada de adrese aiurite si, cand mai apuc, sa merg pe sectie si sa-mi fac munca pentru care m-am angajat. De ce ne pun astia bete-n roate? Chiar n-au ce face si fac misto de noi? Pe bune!

Anonim spunea...

"Musca tete,
Musca tete,
Pune bete,
Bete-n roate lui Azor
Cand se da cu bicicleta.
Musca tete...
O omor."

Anonim spunea...

Marin, filosoful penitenciarelor, s-a impleticit in viziunea penitenciara pe care o tot pomeneste fara sa o cunoasca.

Anonim spunea...

Macar de-ar face misto am mai putea sa banuim ca au viziune, da astia habar n-au ce vor. O fac, asa, la nimereala. Poate iese.

Anonim spunea...

de atata munca pe sectii nici nu-i mai vedeti pe aia de fotografiaza tot penitenciarul cu telefonul mobil ajuns "din greseala" la detinut. in rest, totul e ok. probleme sunt numai la ANP si la nivel de sefi...

Anonim spunea...

Stai tu, nea Marine, cu 300 de detinuti o data si sa te vad cat esti de vigilent.

Anonim spunea...

Poate ca habar n-ai ce logistica au penitenciarele, da' te dai Nea marin Vizionar.

Anonim spunea...

Si daca aia de la Codlea au facut o greseala, nu trebuie sa ne taxati pe toti, ca nu suntem in comunism.

Anonim spunea...

@unul din anonimi:
... zice-Azor,
O-nghit, o clampan,
ca o barza sau cocor!
Musca tete pune bete?
Musca tete?
o omor!"
:)

Anonim spunea...

Încerc să mă întreb dacă Doamna Dobrescu şi ceilalţi doi trei pitici ştiu că Nădrag a plecat nu datorită lor. Mandatul lui s-a terminat când a avut curajul să spună ce gândeşte, la bilanţul anp cu mult timp înainte. Locul lui nu era printre voi dar el va făcut un nume pe care îndemnaţi de Dobrescu l-aţi murdărit