Powered By Blogger

Recent Posts

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

vineri, 16 mai 2008

Zvon - Kibedi şi Mocuţa pe făraş

Nu avem certitudinea informaţiei şi n-am reuşit să o confirmăm, însă surse din Ministerul Justiţiei ne-au şoptit că secretarii de stat Katalin Kibedi şi Gheorghe Mocuţa vor părăsi ministerul. Un semn bun şi un indiciu că ministrul Cătălin Predoiu continuă curăţenia începută cu consilierii lui Chiuariu (mari amatori de stimulente şi prime) şi directorul general al ANP, Marius Iosif (la rândul lui, mare amator de sporuri şi răzbunări meschine).
.
Reamintim că domnul Gheorghe Mocuţa a fost protectorul conducerii ANP, cel care a contribuit la introducerea pe şestache în şedinţă de guvern a ordonanţei de urgenţă care ar fi pus pumnul în gură sindicatelor şi ar fi dat liber la abuzuri în numirea magistraţilor în sistem (nu că ar fi prima oară).
.
Doamna Katalin Kibedi s-a remarcat în ultima perioadă, din păcate, doar prin scandaluri amoroase şi încercări de a da, nelegal, un apartament de 3 camere iubitului acesteia.
.
Aşteptăm să vedem dacă informaţia se confirmă şi urăm succes ministrului!
.
UPDATE ora 16.45
Ceea ce dimineaţă părea a fi un zvon, este confirmat de o a doua sursa din Ministerul Justitiei: Katalin Kibedi şi Gheorghe Mocuţa ar fi fost revocaţi din funcţie de către primul ministru, iar decizia acestuia urmează a fi publicată săptămâna viitoare în Monitorul Oficial.

UPDATE ora 23.50
Deşi am încercat toată ziua să obţinem o informaţie certă, încă nu ştim dacă cei doi vor pleca. Informaţiile sunt contradictorii. Aşteptăm să vedem evoluţia situaţiei. Pentru ANP, plecarea lui Gheorghe Mocuţa ar fi o binefacere. Să sperăm că ministrul va lua (a luat) decizia corectă.

4 comentarii:

unu_prost spunea...

frumos.. felicitari domnului ministru...felicitari spiritualului "master" al blogului...incepi sa-mi placi.. dar vezi ca ceea ce doresc cei care iti citesc "realizarile" de pe blog te depasesc in doleante si nu cred ca ai puterea sa le raspunzi sincer...totusi.. imi doresc sa ne confruntam pe messenger...si sa vezi cu adevarat ...ca trebuie sa te implici mai mult... sa scrii despre penitenciare..despre problemele reale de acolo nu sa ascunzi comentariile care nu-ti convin...mult succes... si este o urare din tot sufletul... si incep sa cred ca mi-as dorii s poy pune articole aici.. ai impact si ma bucur

Anonim spunea...

Mai mult, Mocuta a pastorit tranformarea INEC in INECCC (ce ar urma sa reuneasca defunctul INC cu actualul INEC) unde ar vrea sa devina director. Proiectul cu INECCC transforma expertii criminalisti cu studii de drept in asimilati magistratilor si a fost promovat de oamenii numiti de Stanoiu in INEC, si are sustinerea CSM intrucat fiica Barbulescai a a lucrat in INC. Predoiu a blocat deocamdata acest proiect care va genera revolta magistratilor daca va ajunge pe masa Guvernului. Si poate ca a descoperit cum se fac proiectele de HG in institutia sa...

Anonim spunea...

pentru unu_prost: Vorbeşti prostii.

Anonim spunea...

mai tu asta cu felicitarile...nu cumva esti talambul ala de da limbi la toti potentatii...pe rahatul ala de blog zis lexburcu, care este de fapt si administrator de blog?
ia o pauza mai bine, si ai grija de printisor....ca e cam fudul si nu prea are cu ce!.