Powered By Blogger

Recent Posts

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

miercuri, 5 martie 2008

Şişu şi La Famiglia


La Famiglia: trupă de rap romanească. Şişu: component al celebrei trupe. Actualmente, La penitenciar.

Famiglia noastră, a Muşatilor, este mare. Famiglia noastră stă în gazdă. Fratele şi cumnatul nostru a plecat de unde a venit. După ce ne-a angajat. Pe toţi. La Craiova. La penitenciare.

Prietenii famigliei noastre sunt mulţi, da' magistraţi. Famiglia i-a angajat. La Satu Mare. La Turnu Severin. La Aiud. La Brăila. La Colibaşi. La penitenciare.

Famiglia prietenei noastre, doamna Toma, este chiar mai mare. E marea famiglie liberală. Famiglia a angajat-o. La SCIP. La Bucureşti. La penitenciare.

Jumatate din famiglia liberală se află la guvern. Inclusiv Raluca Şpaiuc. Reîntregirea famigliei s-a realizat. La Bucureşti. La penitenciare.

O dată cu reîntregirea, famiglia avea nevoie de un cap. Famiglia l-a adus. Cu un 50% pentru merite excepţionale. Din prima zi. La Bucureşti. La penitenciare.

Acum mă intreb: care e diferenţa dintre famiglia noastra şi a lui Şişu? Locul la vorbitor. Dar şi acesta este relativ. Oriunde. La penitenciare.

2 comentarii:

Huginn spunea...

Bine ai venit în sânul blogului nostru familistule... interesantă abordarea... şi întrebarea de final e utilă? Cred însă că n-o să ai un răspuns prea repede.

Anonim spunea...

nota 10, fratioare!!! cum unde??!! La penitenciare!!!!