Powered By Blogger

Recent Posts

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

joi, 6 martie 2008

Freedom House cere demisia lui Marius Iosif

Intr-un foarte scurt comunicat remis presei astazi, 6.03.2008, Freedom House Romania cere demisia directorului Marius Iosif pentru declaratia stupefianta de la bilantul ANP:

"Dragi colegi, imi permit sa va semnalez o declaratie stupefianta a directorului general al Administratiei Nationale a Penitenciarelor, Marius Iosif, facuta la bilantul ANP cu cateva zile in urma, si care a scapat neobservata:

"Le vom pune la dispozitie (n.r. detinutilor) seringi pentru ca ei sa isi poata administra substanta psihotropa sau halucinogena singuri, sa nu mai faca rost de seringi unul de la altul". -
http://www.tvr.ro/articol.php?id=31535&c=384

In mod normal, dupa o astfel de declaratie, consider ca Marius Iosif trebuie sa-si dea demisia si sa fie sesizate Corpul de Control al MJ si DIICOT.
Mihai Politeanu
Coordonator de programe

6 comentarii:

Anonim spunea...

Cred ca nu mai e nevoie de exemple ale imposturii lui Iosif&Co., vina lor e doar ca exista. Mai important mi s-ar parea un lobby serios la MJ pentru a fi schimbati.

Anonim spunea...

Curand si in Spania se vor pune la dispozia consumatorilor de droguri seringi daca nu s-a si pus in aplicare masura. si cum noi luam totul de-a gata...

Anonim spunea...

http://www.newsfm.ro/podcast/080310_NEWS%20FISRT_PARTEA1.mp3

Anonim spunea...

Podcastul de mai sus

Anonim spunea...

Cateva remarci referitoare la discutia de pe NewsFM:
am auzit multe tampenii despre metoda cea mai buna de a minimaliza efectele drogurilor si realitatea e ca inca nu a gasit-o nimeni.
In schimb exista nenumarate experimente dar cum mai toate implica si o dimensiune legala sau etica, tari ca romania unde nici una nici cealalta nu au mare greutate sunt un "playground" ideal pentru cei interesati.
In plus, e usor de gasit in asemenea tari incompetenti ca Iosif, care din disperarea de a-si justifica pozitia sau salariile fabuloase, sunt gata sa ofere pentru testare celor interesati un intreg sistem (penitenciar in cazul asta) fara nici o grija pentru consecinte.
A doua remarca este si ferma credinta a lui Iosif cum ca ceeace e legal e si moral (mai ales ca cei care fac legile sunt tot de teapa lui): un salariu pe atit de secret desi e platit din bani publici, pe cit de mare intrun sistem in criza acuta de fonduri.

Anonim spunea...

Si ca tot veni vorba de salariile secrete de la ANP vezi ce zice Gandul