Powered By Blogger

Recent Posts

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

vineri, 7 mai 2010

Se mișcă țara?

Scrisoare Confederatii Sindicale - Administratia Prezidentiala
Comunicat Confederatii Sindicale - Comunicat de criza


15 comentarii:

Anonim spunea...

Tara se misca demult...dar voua va arde de tinuta sau de legea lustratiei....Poate ne imbraca astia in armuri de cavaleri si ne da 100 euro salariu...asa va place???

Anonim spunea...

Daca sindicatele ne tradeaza si nu incepem protestele, sa plece liderii!

Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Anonim spunea...

DECI SE POATE ...CRED CA INTRADEVAR AR TREBUI SA STRINGEM RINDURILE INDIFERENT DE CATEGORIA SOCIALA SA LASAM DEOPARTE INRAIREA UNORA IMPOTRIVA ALTORA CUM VOR EI SI SA DEMOSTRAM CU ADEVARAT CA SUNTEM O FORTA...SA TERMINAM CU PROSTIILE DE GENUL CA ANGAJAM 10 000 DE OAMENI LA DEZANSAMBLAT ARMAMENT.NE TREBUIE OAMENI DESTEPTI CARE SA STABILEASCA MASURI REALE PENTRU IESIREA DIN CRIZA.NE-AM SATURAT DE MINCIUNI SI DE LINGAI...DE ASTA AU MURIT INAINTASII NOSTRI CA SA FIM CONDUSI DE NISTE LIBIDINOSI? ALTII NU STIU CUM SA-SI HRANEASCA FAMILIA SI ALTII ISI CUMPARA DUSTER CA VORBA ACEEA AU CU CE...DE CE NU A IESIT LA TELEVIZIUNI CIND GUVERNANTII SI-AU APROBAT LEGEA CUMULULUI DE PENSIE CU SALARIU DACA ESTE ASA DE DEMOCRAT...NESIMTIRE PE FATA...

Anonim spunea...

sa iasa lumea in strada !!!!

Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Anonim spunea...

http://saccsiv.wordpress.com/2010/05/07/foto-noua-bancnota-pentru-plata-pensiilor/

Anonim spunea...

Presedintele Traian Basescu a declarat, in discursul prilejuit de inceperea noului an, ca in 2010 romanii vor scapa de criza, subliniind ca dificultatile economice din 2009 au afectat Romania, fara insa s-o ingenuncheze.

“Vom intra in 2010. Va fi un an in care vom scapa de criza. Va fi un an in care optimismul va fi cel care ne va anima sa depasim momentul pe care l-am trait in 2009. (…) 2009 a fost un an dificil, un an in care peste Romania a trecut criza globala care ne-a afectat, dar nu ne-a ingenuncheat”, a declarat presedintele, la Sinaia, inainte de trecerea in noul an.
Seful statului a urat “La multi ani!” romanilor “din interiorul frontierelor si din afara frontierelor Romaniei”. “La multi ani cetateni romani etnici romi, maghiari, ucraineni, tatari, turci, sarbi si de orice alta nationalitate, cu cetatenie romana. La multi ani armatei romane, fie ea acasa sau in teatrele de operatii din Afganistan sau din Balcanii de Vest”, a adaugat Traian Basescu, potrivit NewsIn.
Presedintele i-a indemnat pe romani sa fie solidari si mandri de tara lor. “Avem nevoie ca in perspectiva anilor viitori sa facem din solidaritate un mod de a trai. Romanii trebuie sa fie solidari cu aspiratiile lor, trebuie sa fie solidari cu ei, si toti la un loc sa fie solidari cu tara. Nu avem de ce sa nu fim mandri de tara noastra. Istoria tarii, cultura, traditiile noastre sunt cele care ii recomanda pe romani ca una din cele mai puternice natiuni ale UE. Din acest motiv, cred ca fiecare trebuie sa avem in minte ca dragostea de tara inseamna patriotism, iar patriotismul este parte a solidaritatii noastre cu tara in care traim, cu tara pe care o iubim”, a subliniat Basescu.Sursa NewsIn

Anonim spunea...

MULTE POSTARI SINT ELIMINATE DE ADMINISTRATORUL BLOGULUI. E FIRESC BLOGUL LUI VOINTA LUI ,CU ASEMENEA ;LUPTATORI ''RIPA E APROAPE.

Huginn spunea...

@21:27
Asta se intampla pentru ca nu respectati regulile de postare.

Anonim spunea...

Fratilor uniti-vadeclansati lupta sindicala pe toate fronturile,uniti-va indiferent de statut sau categorie sociala ca-ci nenorociti astia de guvernanti vor sa-ne ingroape pe toti.puterea asta NESIMTITA ne-a secatuit de tot,vor sa ne ia si bruma care o mai avem.Ce se inimpla acum este o conspiratie intre bancherii FMI si tagma asta de guvernanti nenorociti care si-ar vinde si sufletul numai sa le fie lor bine. Clasa politica actuala si guvernanti sunt mai nenorociti decit cei care au fost impuscati degeaba la 25 Decembrie 1989. Astia de azi ar trebui jupuiti de vii la cit sunt de nenorociti.Hai fratilor sa ne unim ,sa-i dam jos ca nu se mai poate.Astia nu merita sa fie numiti Romini -ASTIA sunt ASASINII platiti de forte straine.Noi i-am votat iar ei ne-au vindut,astia sunt tradatorii acestui popor.

Anonim spunea...

lupta cea mare e solutia. nu va mai risipiti energia in dispute sterile si inutile, canalizati/va energia spre actiuni constructive.
un ofiter indezirabil.

Anonim spunea...

Sa nu uitam ca anul trecut tot cei cu venituri modeste am fost sacrificati prin concediu fara plata,in timp ce maretii guvernanti aceasi de acum au prosperat in afaceri .Unica si cea mai viabila solutie ramine impozitarea progresiva functie de marimea veniturilor. E timpul sa lasam gluma aceea cu veniturile obtinute licit ,cind marii afaceristi ai tarii au probleme cu justitia ,inclusiv cu disparuta flota .A venit timpul ca cei ce au furat sa restituie o parte din prejudiciu ,acesta putind fi considerat un imprumut in speranta unor vremuri mai bune.Avem nevoie de unitate si de hotarire in actiunile noastre ,a trcut vremea minciunilor

Anonim spunea...

Sunt curios de un lucru ,daca se fac reduceri salariale in cadrul salariatilor din penitenciare,se poate sa lasati sporul de 50 ,unii suntem saraci si am dori ca macar acest ajutor sa fie lasat.

hiena spunea...

TOTUL SE MISCA,TOTUL VA RAMANE LA FEL!
SUNTEM UN POPOR DE UMILI,UN POPOR FARA TEL!