Powered By Blogger

Recent Posts

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

sâmbătă, 8 mai 2010

Pe cine a mai 'salvat' FMI?

Un film despre colapsul Argentinei. Tot FMI știa cum e mai bine, tot băsei și bocănei erau la conducere, numai că se numeau altfel. Doar un film de weekend, nimic mai mult.

E foarte posibil să aveți o senzație de déjà vu. Nu vă speriați, politicienii sunt la fel peste tot.PS. Pentru limba română apăsați butonul CC.

Alte link-uri:

17 comentarii:

Dan Selaru spunea...

http://video.google.com/videoplay?docid=-5716521730596802580#

Huginn spunea...

Multumesc Dan.

Anonim spunea...

http://zonadecriza.wordpress.com/2009/04/25/inceputul-sfarsitului/ Gasesti aici subtitrarea la "Colapsul economic al Argentinei".

Huginn spunea...

@08:24

Multumesc pentru link, foarte util...

Anonim spunea...

Ai butonul "CC"...si poti activa subtitrarea in Limba romana.

Anonim spunea...

AM FOST TRADATI DE DEMOCRATIE....ROMANIA MERGE CATRE DEZASTRU...!!!FMI DISTRUGE TARA!!!

Anonim spunea...

http://www.youtube.com/watch?v=IOoQMJncmXg&feature=related Ai aici, discursul guvernatorului cel mai longeviv, Isarescu.

Anonim spunea...

http://www.youtube.com/watch?v=IOoQMJncmXg&feature=related Un link interesant!Puzzle se intregeste!Cunoasteti Adevarul si el va va face liberi!

Anonim spunea...

Între 1999 şi 2000 Guvernul României este condus de un alt mason recunoscut, Mugur Isărescu. Într-un mod inexplicabil pentru cei care nu cunosc apartenenţa sa la masonerie, Mugur Isărescu este de 17 lungi ani guvernator al Băncii Naţionale a României, poziţie pe care a rămas în ciuda schimbărilor de pe scena politică românească. Puţini ştiu faptul că Mugur Isărescu a fost menţinut pe această poziţie la presiunile unor organisme financiare mondiale, care au ameninţat că îşi retrag împrumuturile acordate României, de fiecare dată când s-a pus problema schimbării din funcţie a lui Isărescu. Explicaţia acestei susţineri trebuie căutată în perioada cât acesta a lucrat la Institutul de Economie Mondială din Bucureşti. Datorită acestei poziţii, Isărescu mergea deseori în SUA încă dinainte de 1989. Acolo a fost racolat de Consiliul pentru Relaţii Externe (Council of Foreign Relations) care avea nevoie să-şi implanteze în România un om pe care să se poată baza. După evenimentele din decembrie 1989 Isărescu a fost imediat activat. A petrecut o scurtă perioadă ca reprezentant comercial al României la Ambasada din Washington, apoi a devenit guvernator pe viaţă al Băncii Naţionale. Misiunea sa era să se asigure că România va face împrumuturi înrobitoare, care să o facă dependentă de organismele financiare internaţionale: Banca Mondială, Banca Europeană de Investiţii, Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare şi Fondul Monetar Internaţional. Şi-o îndeplineşte peste aşteptările stăpânilor săi. Dintr-o ţară care în decembrie 1989 nu avea deloc datorii, România are în iulie 2008 datorii externe declarate de 45,364 miliarde de euro. Puţini ştiu şi că Mugur Isărescu este membru al grupării masonice care face jocurile în economia mondială – Comisia Trilaterală. De altfel, Isărescu a avut grijă să se înconjoare la BNR de mulţi masoni. Preluat de pe "frontpress".

Anonim spunea...

http://www.razbointrucuvant.ro/2008/10/07/mugur-isarescu-despre-inceputul-unei-noi-ordini-mondiale-prin-noua-criza-financiara-mondiala/

Anonim spunea...

…) Am acest dezavantaj al faptului ca… am capatat ceva experienta si, din aceasta cauza, am senzatia de deja-vu. Nu pot sa scap de ideea de ciclicitate. Si instinctiv, cand aud formulari despre “o noua ordine mondiala“ sau unele chiar mai putin radicale, de tipul: “lumea nu va mai fi cum a fost“ sau declaratii relativ belicoase, de tipul celei formulate de Ministrul de Finante german – care vorbea despre “criza sistemului anglo-saxon” si ca… “America va plati pentru aceasta criza” – ei, va spuneam, datorita experientei si senzatiei de deja-vu, tind sa dau fluiditate intregului proces. Lumea nu va mai fi cum a fost, pentru ca se schimba, asa cum s-a schimbat si atunci; nu prea stim ce se va intampla. S-ar putea, intr-adevar, sa fim la sfarsitul unei epoci mai indelungate si [la] inceputul alteia. (…) Exista intr-adevar ceva ce va schimba definitiv lumea".Mugur Isarescu

Anonim spunea...

Pentru 08.05.2010, 09:07:00
Si Acadel este tot mason si Penitenciarul Pelendava a fost la un pas sa fie desfintat!
Deci daca urmaresti strategia masonica o sa vezi ca planurile care au fost aplicate Romaniei sunt identice celor aplicate in 2009-2010 de Acadel Pelendavei!

Anonim spunea...

Exatraordinar de bun si de bine documentat ,comentariul anonimului de la 9,07 cu asemenea oameni avem sansa unui pas inainte

Anonim spunea...

Credeţi că la noi vor ieşi în stradă ca acolo? Eu nu. De ce? Pentru că naţia românească este una de laşi şi de pupincurişti.

Anonim spunea...

@ 08.05.2010, 10:14:00

Cat de ingramadit poti fii? Din cauza celor ca tine suntem unde suntem. Prosti si multi... Iar la vot asta a contat de fiecare data: cantitatea fara minte, prostii la gramada, turma de oi urmandu-si magarul...

Anonim spunea...

pentru 09.53
nu este Acadel nici pe departe mason, dar se pricepe sa va duca cu zaharelul.(pentru cei care le plac sa suga acadele)

Anonim spunea...

Ei, asta acum:Pelendava si masoneria:))ce de legaturi nascocesc mintile odihnite sau...unii chiar ar trebui sa inteleaga faptul ca azi ceea ce nu este eficient si mananca banii statului ar trebui reorganizat.Dar la noi mai greu cu schimbarile, cu solutiile, cu scaunele ...