Powered By Blogger

Recent Posts

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

duminică, 6 decembrie 2009

Site-ul ANP, in greva?

Ieri site-ul ANP n-a vrut să ne încânte cu prezența-i virtuală toată ziua. Un glumeț zicea că probabil își încarcă Firinel CV-ul și cum lucrează de ceva timp la capodoperă, n-ar fi de mirare să fi reușit un document serios și bine documentat, cu ceva greutate deci.

Sigur că volumul n-ar deranja pe nimeni, toți suntem curioși să-i vedem istoria micului spion ajuns mare director după ce i-a găsit domnul Ragea bastonul de 'mare șal' în raniță alături de câteva documente de prin vechea arhivă a siparezilor și o scrumieră Siemens.

Se aude că Sfăntul Petru însuși, iertată fie-mi gluma în post, ar fi interesat de un CV făcut de unicul și nepătrunsul Tiberiu Firinel Ungureanu, director adjunct al ANP prin grația Comisiei de Concurs care n-a vrut să-i vadă demiterea din funcție (și interdicția de a candida de rigoare) și să-i zvârle dosarul la secțiunea siparoi, acolo unde se vroia dumnealui inițial.

Aș miza totuși pe proverbialul dumisale tupeu și n-aș paria pe ipoteza publicării unui document cât să-i încapă toate urzelile susnumitului director. Poate că ANP pregătește o schimbare majoră, una structurală și serioasă, iar site-ul trebuie și dânsul să sufere niscaiva modificări?! Posibil dar, extrem de puțin probabil. Măcăr un facelift si tot ar fi o chestie.

Poate că dl Ioan Băla, director general, l-a băgat și pe dânsul în grevă gratulându-l cu păreri proprii de la înălțimea eminenței dumisale de călăreț pe caii cei mari ai penitenciarelor. cam cum a făcut cu toți cei 12000 de salariați ai pnitenciarelor. I-o fi jignit lățimea de bandă, i-o fi insultat hashtemleul. Cine știe?! Ar fi în stare, domnul Băla este un talent nativ și fire creativă. Posibil și destul de probabil.
***
Spuneam ieri că nici conducerea ANP nici cea a MJLC nu înțeleg un lucru simplu. Dacă ceva scoate din sărite personalul acestei instituții este nu faptul că din cauza crizei nu pot fi asigurate anumite drepturi. Enervantă e incompetența, tupeul și agresivitatea cu care o minciună este prezentată ca fiind reală c-așa e ordinul sau din orice alte alte motive.

Se pare că veșnic candidații la gradul de general de penitenciare (n.b. Băselu' le-a respins pentru a doua oară propunerea de avansare lui Băla și lui Cel Mai Mare) nu înțeleg mai nimic din știința conducerii sau din arta comunicării oricâte titluri de doctor și chestor și-ar alipi numelui.

Zic și eu, dânșii evident că n-ar trebui să bage în seamă toate cârcotelile și ar face bine să-și vadă neclintiți de treabă, oricare ar fi dânsa.

Update Site-ul era in grevă si azi pe la 07.00. La 14.00 tot in greva.

28 comentarii:

politist atribut spunea...

Dragi colegi, pana sa aveti acces la cv-ul lui ungureanu "păr des", mergeti putin pe blogul lu` politist adjectiv, adverb, conjuctie si prepozitie penitenciar si postati si voi cate 2,3 sau chiar 6 mesaje, sa aiba si el impresia ca are succes. Nu de alta dar au inceput-el si cu cativa eruditi, 2,3 la numar, gen edyţă sau bobyţă-- sa barfeasca la adresa celor care posteaza pe penifest, acuzandu-ne de nivel scazut. Penifestul nu li se mai pare suficient de bun pentru inaltimea spiritelor domniilor lor si au facut acolo congregatia frustratilor cu aere de intelectuali. Stati sa vedeti acum ce de reactii o sa starneasca postarea mea, ca astia isi pierd cumpatul foarte repede.

Anonim spunea...

Ma, nu cumva i-ati facut voi ceva?

ionel cel mai mic spunea...

Cica Maria-sa Basescu a fi respins pentru a doua si poate ultima oara avansarea la gradul de general a celor doua mumii ANP din cauza ca s-a incercat o promovare gen apelul bocancilor de pe vremea cand faceam armata(a fost propunerea lui Predoiu probabil pentru ca cei doi au tinut sistemul pe loc dezvoltand un soi de mangleala mediatica eftina transformata intr-o criza de idei infratita cu o puternica miscare pe posturile de raspundere a unor rude si a altor piese ocrotite prin telefon pentru care cei doi au pozat ceva vreme in adevarate starlete de criza rezolvand pentru moment problemele stringente aparute)evitandu-se examenul conform Legii 293, examen care pentru acestia este foarte greu mai ales la capitolul management public si limba straina desi din documentelele depuse la dosarul cauzei reiese faptul ca cei doi sunt si ling-visti(atentie a nu se citi limbisti)nu numai doctori, atentie cu adresarea catre doctori......!
Dr.Limbout Haut

PS. Se pare mai draga Ionele ca ppl care a sapat cu lingura tunelul care urma sa lege Focsaniul de Chisinau cautand se pare Diploma ta de doctor s-a reorientat si mai are putin sa ajunga la Codlea tranversand Carpatii daca pana atunci nu-l opreste nimeni va fi OK iti va arunca starleta pe care ai numit-o interimar acolo drept prin ANP cica, asta numai daca nu va prinde din urma domnisoara numita inca AH1N1 si mai ramai in viata si dupa SF.Neculai.Manglitorilor.....

Anonim spunea...

Pe bune ca tunelul se indreapta catre Codlea? Ar trebui sa intarim dispozitivul de paza. Dar nu avem cu cine. Suntem in concediu fara plata.
Daca nu eram in fara plata nu ma gasea Mos Nicolae acasa. Oricum nu mi-a adus nimic.:( Cica a primit de la mai marii sai doar 5% din necesar. Chiar ca era cam golas. Doar fes si sosete. Dar are promisiuni...

Bobby Fischer spunea...

"Poliţistului cinefil"

Hai să-ţi dau o mică satisfacţie, nu de alta, dar să nu te fi chinuit atât în "adjective" în miez de noapte.

Mulţumim pentru... reclamă. Chiar şi negativă tot publicitate rămâne. Aşteptăm oricând musafiri pe adresa: http://politiapenitenciara.blogspot.com/

Cât despre pierderea cumpătului, aşa o fi, că prea o spui cu foc, dar spre deosebire de alţii, noi avem ce ne pierde...

"Penifestul nu li se mai pare suficient de bun pentru inaltimea spiritelor domniilor lor..."

După mintea "unuia", într-o democraţie, în aceeaşi ţară pot exista mai multe partide, în acelaşi sistem pot coabita mai multe sindicate, dar nu pot exista şi mai multe bloguri. Şi acest "democrat" acuza de miliţianism... Trăiască dictatura blogosferei!

Huginn spunea...

Bobby ai drepptate cu impartitul adevarului. Grea treaba. Asta-mi amiteste ca noi n-am apucat sa va multumim pentru publicitatea gratuita si nemeritata.

Anonim spunea...

pana la urma si la coada ce suma de bani din drepturile de echipare vom primi? la mine patriotismul nu tine de foame.sau ni mai tine de foame ca doar nu e razboi.inca.

Huginn spunea...

Nu exista nimic concret, doar cateva estimari si calcule macro. Din cele 17 milioane necesare ANP are acum dupa rectificare 13 milioane RON.

Anonim spunea...

bune si alea. din ce am mai auzit pe la altii s-a dat ce mai era restanta din anii trecuti +50% din 2009 , se vorbeste de restul de 50% pe 2009 si al 13-lea.

Anonim spunea...

Cum spunea Howard Beale:....bulshit!!!Voi nu v-ati saturat de atatea porcarii?!

Anonim spunea...

IPOCRIZIA INGHITE ROMANIA!

Anonim spunea...

Mai sunt profeti de seara ,care denunta ipocrizia zi marsavia din zilele noastre....cand pana si candidatii la Presedentie....jura stramb cu mana pe Biblie?!!!

Anonim spunea...

In momente de claritate sunt rostite adevaruri!

Anonim spunea...

Ma fratilor nu stiu cum sint altii, dar eu cind ma gindesc ca 6 zile fara plata este o avere pe timp de criza, ma apuca nervii.

Marele Bala putea propune reduceri de cheltuieli la hoti, pentru cursuri de scolarizare, cursuri de calificare, meniuri imbunatatite, asistenta medicala si stomatologica preferentiala pentru unii hoti, regim alimentar conform religiei, plimbari cu duba prin Bucuresti (caravana pentru teatru a d-lui BEJAN, vrea sa ajunga regizor de filme mute daca-i pica galosii), etc.
MAI BINE PROPUNEA CEVA REDOZARI DE PEDEPSE SI POATE NU AJUGEAM CHIAR ASA, DAR LA CHESTII DIN ASTEA TREBUIE SA GINDESTI NU SA FURI IDEILE UNOR OAMENI CARE GINDESC CU ADEVARAT!
Nu-i asa d-le Bala!

Anonim spunea...

Fiecare dintre noi trebuie sa spuna: SUNT OM,FIR-AR SA FIE SI VIATA MEA ARE VALOARE!

Anonim spunea...

SUNT CURIOS CAT VA TINE ACEASTA COALITIE PSD-PNL SI CAT VA DURA SA VA SATURATI SI DE GEOANA...DUPA CUM V-ATI SATURAT SI DE BASESCU?!PESTE CINCI ANI O SA SPERATI CA SI ACUM....PESTE CINCI ANI O SA FITI MINTITI LA FEL CA SI ACUM!!!PESTE CINCI ANI O SA SPERATI SA VA MAI DEA SI VOUA CATE CEVA!HA...HA...HA...

Anonim spunea...

PENTRU CEI CARE SE AFLA IN CONCEDIU FARA PLATE JOI 10 DECEMBRIE:
Sinteti invitati la teatru in Bucuresti, protagonistii sint ppl-ei, piesa de teatru se numeste:
CE BINE-MI PARE C-ATI LUAT TEAPA!
in regia talentatului si regretatului Catalin Bejan.
Tot personalul de la Penit. Poarta Alba regreta ca este posibil ca Bejan sa revina pe functia de onoare care s-a lansat, de educator.
Intrarea se face pe usa din spate , prin fata se filmeaza!

Anonim spunea...

pana la urma avem vreun ban cu certitudine sau tot cu aia 6% am ramas?

Anonim spunea...

Multumiri domnule Dumitrascu pentru consultarile inregistrate.

Anonim spunea...

VA TRECE MULT TIMP PANA CAND IN TARA ASTA VA FI RESPECTATA CONSTITUTIA....PANA CAND DREPTURILE FIECARUI CETATEAN VOR FI RESPECTATE....PANA CAND CU ADEVARAT NE VOM RESPECTA INTRE NOI!SI-MI PARE RAU S-O MAI ADAUG....VA FI PREA TARZIU!DE CE?!PENTRU CA VETI FI PREA BATRANI!

Anonim spunea...

Cum era? Mircea Geoana nici nu stii / cat de mic incepi sa fii.

Anonim spunea...

Acadele ne vedem in mandatul urmator.... al lui BASE ! Pana atunci poate faci rost de un CV! O sa ne fie dor de tine.....

ionel-Br spunea...

Acdel sper să nu ne mai vedem. Adoios si nu am saltele să le dam foc,ca la PMT Craiova, fără ca să poţi să raportezi de starea de spirit din răndurile PPL, darmite din rândul FPSS

Anonim spunea...

Va bucurati prea de vreme. Conducerea ANP-ului sta mai bine in mandat PSD. Acadel poate va deveni chiar director general. De Cel Mare nu mai vorbesc ce bine sta cu PSD-ul.

Anonim spunea...

pai daca sta asa bine cu psd poate ne vor aloca si noua mai multi bani.poate isi vor intoarce privirea si spre noi astia mai amarati.

Anonim spunea...

Pt 22.42
Sunt altii din teritoriu agreati de psd , procurori care vor pune steagul pe ghiculeasa,nu va ramane picior de director sau directoras, toti ageamii vor merge la sapa, vai mama lor

Anonim spunea...

TOT BASESCU IESE PRESEDINTE. ANTENELE NE-AU DEZIMFORMAT.

Anonim spunea...

@ 07.12.2009 00:07:00

Antenele te-au dez... cum?!?