Powered By Blogger

Recent Posts

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

luni, 13 iulie 2009

15 iulie - Miting impotriva incompetentei

height="500" width="100%" > value="http://d.scribd.com/ScribdViewer.swf?document_id=17312624&access_key=key-2h46yue4nqtbno122xmv&page=1&version=1&viewMode=">

17 comentarii:

Civilul vechi si nou spunea...

Parerea mea. Acest comunicat este mult mai bine legat decat cel aparut inaintea actiunilor precedente. Pozitiile sunt clar definite. Problemele sunt expuse riguros, fara "floricele" gazetaresti. Cat despre revendicarea privind demiterea unor persoane din fruntea ANP ori a MJLC, raspunzatoare de soarta actuala a sistemului, va anunt ca Radu a fost indepartat. Este vorba despre Radu George Buica, desigur. In calitatea mea de indiferent, as dori sa va solicit tuturor celor care privesc aceste actiuni ca pe o "lupta" sau "revansa" sa priviti lucrurile cu ponderare. Nu aveti niciun razboi de dat. Ura inchipuita, sau nu, va poate intuneca ratiunea. Nu cred ca s-au inchis toate portile negocierilor. Acestea sunt, inca, posibile. Sa nu credem sau, ma rog, sa fim siguri ca toti angajatii care au legatura cu activitatea penitenciara muncesc pe rupte. Exista si zone in care activitatea se desfasoara intr-un "dolce farniente" perpetuu, iar acestea sunt cunoscute foarte bine. Cu toate acestea, din pacate, ele nu sunt nominalizate in comunicat. Cat despre siparezi, sunt o problema , desigur, dar nu au adus ei de rapa sistemul in timp ce altii se rupeau cu munca in folosul comunitatii penitenciare. Problemele sunt mult mai complexe. Toate domeniile societatii romanesti sufera din cauza lipsei de resurse. Succes, dreapta judecata si ...
cu inima buna !
(am revenit la un ton mai conciliant; am si motive, desigur...)

Anonim spunea...

Sunteti sariti rau de pe fix cu siparezii astia fratilor! Sunt lucruri mult mai importante nu credeti? Sau poate aveti ceva de ascuns...

Anonim spunea...

in an de criza oamenii isi unesc fortele pt. a putea trece cu bine peste aceasta, mi se pare ca unii dintre noi exagereaza si au doar dorinte distructive. sper sa ma insel... v-ati gandit vreodata ce ati face, ce solutii ati avea, daca ati fi in locul celorlalti? sa ne dea Domnul intelepciune si puterea de a trece cu bine peste toate!

Anonim spunea...

Pe 15 trebuie sa ne aratam curajul in fata intregii lumi...Sa vedem cum va fi...
In alta ordine de idei Domnul Cel Mare se lauda ca prima de vacanta se reia incepand cu 10 iulie...Mai stie cineva ceva?

Anonim spunea...

Sa speram ca vom trece cu TOTII, peste toate,cu bine!
De la acelasi izvor ne innoim puterile,mai ales intr-o perioada de criza!

Anonim spunea...

Sunt "binevoitori" care tot amintesc de situatia de criza, prin ce vremuri dificile trecem, bla,bla,bla........ Si ca ar trebui sa o lasam mai moale cu revendicarile, adica sa stam linistiti(cum ne invata o chimista docenta in 1989).
Problema e ca magistratii nu stau deloc cuminti ci, dimpotriva, continua cu suspendarea sedintelor timp de 3 ore pe zi, blocheaza cu propriile procese- intentate guvernului- instantele de judecata(vezi presa de astazi) si toate astea pentru acel spor de 50%????????
Printre ei de ce nu sunt carcotasi care sa se opuna, sa spuna ca e criza, ca nu sunt posibilitati etc???

Anonim spunea...

sa fie blestemati ticalosii astia de la anp ca nu ne dau prima de vacanta/e dreptul nostru ma nenorocitilor!

Anonim spunea...

Nu incompetenta ci neputinta...poate fi si mai rau.Ca sa ne dea trebuie sa ia de la altii.

Anonim spunea...

In curand dezvaluiri din Margineni!

Anonim spunea...

Ca tot veni vorba despre competenta... Stie cineva care a fost procedura de desemnare a celor mai buni ofiteri, agenti etc.? Stiu ca a avut loc faza locala. Fiecare penitenciar si-a ales (?) cei mai buni... Mai departe? Cum s-a ajuns la desemnarea celor care au castigat? Nu contest profesionalismul acestora, intreb doar: care a fost procedura?

Anonim spunea...

Exista unitati unde prima de vacanta nu se da si, din ceea ce stiu, nu exista vreo hartie cum ca ar incepe sa se dea. Ba mai mult, s-a suspendat plata chiriilor incepand cu data de 10 a acestei luni.

Anonim spunea...

cei mai buni ofiteri si agenti sunt : piticul porno , gigi casierul , harry potter ,drojdierul , mama gena si lista poate continua asa ca este deschisa lista va rog continuati ...

Anonim spunea...

sa mai furat ceva din ce a mai ramas de la FABRICA DE MOBILA IL CARAGIALE ? sau nu a mai ramas nimic , are mana lunga misuu stanciu si doamna ?

Anonim spunea...

Am intrebat serios care a fost procedura. Glumele astea tine-le pentru prietenii tai din fata blocului.

Anonim spunea...

Cei mai buni ofiteri sunt cei care desi au dorit ff mult,nu au reusit sa aiba acest grad.
Ce parere aveti domnule HUGIN?

Anonim spunea...

15 iulie sa fie miting impotriva incompetentei dar si impotriva abuzurilor facute de siparezi si de gastile pe care le protejeaza in unitati.

Anonim spunea...

La mitingul de maine sa se ia pozitie si impotriva siparezilor , ce liniste a fost fara ei o perioada