Powered By Blogger

Recent Posts

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

sâmbătă, 20 decembrie 2008

Jude in Românica: Habemus minister!

MJ Habemus minister!

Jude in Românica|19.12.2008

Ce ti-e si cu lumea informatiilor asta!

Aseara, Mihai Selegean, fostul director de la INM (cel care i-a interzis lui Chiuariu sa intre in INM), era dat ca si castigator. Asta noapte, in carti era Ion Deleanu, proful de constitutional de la Cluj. In replica, a fost propus profesorul Viorel Ciobanu, fostul decan de la Universitatea Bucuresti. Dimineata, s-a zvonit numele lui Catalin Predoiu, actualul ministru si membru al opozitiei. La amiaza, Victor Alistar, director la TI, cunoscut specialist anticoruptie.

Seara, Boc si Geoana au concluzionat: ramane Predoiu (desigur, PNL-ul il va da afara maine, daca nu demisioneaza noaptea asta). Pacat ca e cea mai buna varianta din cate s-au vehiculat...Iar cand ma gandesc cine e in echipa lui de la MJ, imi e clar ca sistemul nu are nicio sansa de reformare, iar lucrurile interne nu vor reusi nicio imbunatatire.

Link-uri utile:

2 comentarii:

Anonim spunea...

Adevarat schimbarea sefilor bucuria ...,la noi nici macar nu s-a schimbat,in rest pleaca ai nostri vin ai nostri,la justitie ramine un "independent"caruia i se potriveste cel mai bine zicala "doar cine munceste greseste"dar el este atit de neutru incit nu prea munceste,sta cuminte sa nu faca valuri.

Anonim spunea...

Eu,cand am auzit Victor Alistar,am incremenit.......dom'le,chiar s-a intors tara cu susul in jos? E inadmisibil cum se joaca astia cu noi,zau!

Cat despre Predoiu........no comment!