Powered By Blogger

Recent Posts

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

luni, 13 octombrie 2008

Rezultatele selecţiei dosarelor de concurs pentru posturile vacante de directori de unităţi

Administraţia Naţională a Penitenciarelor a publicat rezultatele la proba de selectare a dosarelor de concurs ale candidaţilor la concursul pentru ocuparea funcţiilor vacante de director de penitenciar.

Sursa: site ANP - Rezultatele la proba de selectare a dosarelor de concurs ale candidaţilor înscrişi la concursul pentru ocuparea funcţiilor vacante de director de unitate penitenciară din cadrul Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor.

22 comentarii:

Anonim spunea...

lasati-l pe dinca in pace,daca ajunge director o sa ne rupa in doua.Deja isi arata coarnele.

Anonim spunea...

HAHAHAH....dragi colegi de la P.A...voi cu dinca noi de la PSPA cu greaca sa te ti ce ,,veselie,, o sa fie....nu intelegem de ce greaca? pai, a fost demisa odata...apoi, a luat parte la toate mizeriile facute de nadrag@comapny...ba se spune prin targ ca nadrag a facut ce a facut la sfaturile ei...si acum ce facem??? ii aducem inapoi?? este posibila atata şerpărie in sistem? sunt acte care dovedesc ilegalitatile facute si nu doar vorbe cum spuneau ei de dobreasca...la actele alea nu se uita nimeni?

Anonim spunea...

Dinca este un director foarte bun, nu este, corupt,absolvent de scoala de ofiteri, cu o dictie putin ciudata, da la puscarie merge si asa.

Anonim spunea...

in afara de aceste concursuri tin sa va anunt dragi colegi,ca si la Barcea se dau testari cu nemiluita.Este un profesor cu nume de cod vesa,si da cand grile,cand spete.pe noi nu ne-ar supara acest lucru,daca am sti ca si ofiterii ar face acelasi lucru cu noi,dar din pacate ,nu.niste spete la care dir.adj. au luat 2,50 respectiv3,14 va intreb ce note ar putea obtine niste agenti instruiti de ei.acum sa lasam gluma si va rog sa-mi dati si mie un raspuns la:cate testari se pot da intr-o luna si daca spetele mai fac obiectul testarilor stiind ca nu este o modalitate bine pusa la punct de a fi corectate ,in raport cu grila.vreau acest raspuns in functie de vreo decizie a ANP-ului.cu multumiri, un testat dintre celelalte sute.

Anonim spunea...

doar de la PA sunteti comentatori . curaj că subiecte sunt....

Anonim spunea...

curaj mai scrieti....

Anonim spunea...

cred ca va da voua testari ca ofiterii vostri dupa cate se aude in tara sunt cei mai instruiti,in ale prostiei,in frunte cu dir. vostru.si isi pun ei notele de la voi,ca sigur sunt mai bune,dupa evadarea care ati avut-o ei cred ca voi sunteti cei vinovati.vai de viata voastra,cred ca va plang ppl de mila.

Anonim spunea...

go Turean

Anonim spunea...

pentru anonimul din 13.10.2008, ora 21:23
Poi draga colegule, ce-ti pasa tie de ofiteri daca tu stii de 10 la testari?!Dar se pare ca nu stii de 10, pentru ca daca ai stii de 10 ai stii si ce prevede ordinul MJ 2855/2004 referitor la pregatirea continua a cadrelor de penitenciare si nu ai mai intreba aici o intrebare...care dupa parerea mea mi se pare putin....nelalocul ei, asta ca sa nu o numesc altfel!!!

Anonim spunea...

12:48,"testatul"sau cobaiul(ii) ala(aia)de la barcea are dreptate,nu ii tin apararea.cum sa nu-l intereseze ce nota au ofiterii in testari?pai nu ei le sunt sefi directi?tu colega nu esti interesat de cine te conduce si cum si unde?referitor la "MJ 2855/2004"ATAT EU CAT SI TESTATUL,SUNTEM INGRIJORATI,SUNTEM IN 2008!sigur au fost facute modificari,ca dealtfel la orice.iar pregatirea continua,nu inseamna exces de zel!dupa ce ca sunt harcea-parcea cu oamenii,deabia isi acopera posturile si numai ei stiu la ce riscuri se expun,de orice natura,hop mai apar si testari asa in valuri ca sa fie aia mari acoperiti,ca ei isi fac treaba.s-a vazut cat de bine!am fost si eu acolo detasat de la Arad,si mi-am scuipat in san cand am plecat.daca tot faceai referire la pregatirea continua,hai sa gasim alte modalitati de pregatire,mulr mai eficiente,nu sa tot reproducem,sa si producem.vechile"in caz de..."se pot face teme si pe baza de persuasiune in munca cu ppl,cand apar conflicte izolate sau in masa,tehnici de comunicare samd.ceva ce ne ajuta pana la aplicarea aiuritei 275.cu bine!

Anonim spunea...

pentru anonimul din 14.10.2008, 18:14
Colegule ai dreptate!! Ai vorbit inteligent si te aprob...sincer!!
Si eu tocmai de acest lucru vorbeam....ordinul 2855 lasa pregatirea in seama sefilor nemijlociti, care pot face pregatire individual sau pe grupe de pregatire cu angajatii!!Ramane la latitudinea sefului nemijlocit, modul in care acesta face pregatirea si in ce mod!!La mapa noastra de pegatire exista teme de genul celor pe care tu le-ai enumerat.Acum cunosc si faptul ca nu toti sefii nemijlociti fac pregatire! Dar sa stii ca daca ofiterul formare profesionala da testari, iar seful nemijlocit sta si se uita la acesta cum da testarile, pot spune cu tarie ca cei de sus nu sunt acoperiti!Ba din contra...necazul va cadea pe seful nemijlocit, care poate fi dir.adj., sef serviciu, s.a.m.d.Numai ca...la Barcea Mare probabil ca acesti sefi nu cunosc acest lucru!!Poate ca asta ar fi bine sa faca ofiterul cu formarea profesionala....sa informeze sefii ce atributii au pe linia OMJ2855/2004

Anonim spunea...

D-na Greaca!!!!Pe cand un tandem cu Dinca? ca sunteti buna de lucruri de astea...Va potriveati si cu Nadrag..dar daca nu mai e ...bun si Dinca de dinastea.. ce lucruri marete o sa mai realizati..da sa nu-l mai chemati pe la camera de garda ca pe Nadrag ..abtineti-va..ca de..osa fiti dir..nu se cade..RUSINICAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Anonim spunea...

ptr 07:24,vezi ca se poate!?suntem prea inhibati in rutina,am inchiriat timpul si avem de suferit.cu bine!

Anonim spunea...

Dinca divortat,Greaca divortata!
Moralitate in dungi !

Anonim spunea...

Anonim Anonim spunea...

Dinca divortat,Greaca divortata!
Moralitate in dungi !

Pai poate se cupleaza........:)

Anonim spunea...

cum sa nu-l aparati pe dinca,cu dictie putin ciudata,nu stie sa duca o discutie omeneste pina la capat fara sa tipe,iar la chestia cu corectitudinea mai are de lucrat.Este atit de corect pina ajunge la incorectitudine.Esti si tu cineva de-l sustii.Corect era Bejan.O sa-l ajunga si pe Dinca toate.

Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Huginn spunea...

Am şters câteva comentarii. Pe viitor nu mai public dacă nu respectaţi regulile.

"Regula nr. 2 - Pentru a putea fi publicate, comentariile trebuie să respecte următoarele condiţii:

să se refere la subiectul articolului, sau să urmeze linia logică a unei dezbateri;
să fie inteligibile;
să respecte opiniile şi convingerile celorlalți cititori;
să fie argumentate;
să nu fie jignitoare, obscene, pornografice, abuzive sau ilegale;
să nu conţină amenințări sau abuzuri verbale la adresa altor persoane care postează pe blog;
să nu instige la ură sau discriminări de orice natură;
să nu fie repetitive, lipsite de sens, sau spam;
să nu incite la reacţii negative."


http://penifest.blogspot.com/2008/09/facem-reguli.html

Anonim spunea...

Daca este imoral ca Dinca sa fie divortat sugeran acestuia sa -si faca precum dobreasca un preten cu tuarec (concubin)ca ea asa s-a facut morala dupa modelul detinutilor

Anonim spunea...

O singura persoana este morala la PA si nu doreste nimeni sa vada. Nu o crede nimeni ce naiba. Cei din conducerea ministerului cunosc dosarul ei. Poate pe final cistigati respectul angajatilor din doua unitati. Si noi votam nu

Anonim spunea...

Fraţilor vă aduceţi aminte cu cită patimă trăgeau dobreasca Sarkis Chioveanu şi Costea în Greaca. Acum sint în aşteptare. Încep o nouă campanie că doar au contribuit la multe, au scris pe blog au pupat au scuipat au dat în toţi oamenii corecţi. S-au lăsat manipulaţi sperind sa apuce o halca. facuse febra Chioveanu trimis de Elodia la Bucuresti că ce el nu merita sa ia locu lui Ailincai.Noi l-am vazut cand a ramas sef la paza si vai mamalui. îi faceam noi treaba. El sa pricepea la traficu cu tigari.Nui vorba ca face el şi aici cu detinutii pretenu Costea stie de ce Am vazut ca ei au facut tot deranjul la colegii noştri care veneau la servici pentru un salariu. Dar noi avem încarcare pe cind ei au timp de comploturi. Astia sint secaturi nu au ce acuta printre noi. Aţi văzut de ziua lor îşi iau concedii. Ei nu au treaba cu noi. Niste melci mirositori. Sa le dea Domnu dupa sufletul lor. Sa sa gindeasca ca au copii V-ati uitat cum ia ingrasat Patrascu si acum zice ca el e corect. Ofi dar nu il duce mintea la facut martaloaga cum a vrut ea. Bravo asa merita ca-i slugoi.