Powered By Blogger

Recent Posts

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

marți, 7 octombrie 2008

Directoriada ANP: lista candidaţilor pentru funcţiile de director de penitenciar

Prin amabilitatea FSANP, am primit lista candidaţilor la posturile vacante de director de penitenciar. ANP va face publică prima listă oficială abia după proba psihologică.
.
1. Penitenciarul Bucuresti-Rahova:
- Darie Denis-Alexandru
2. Penitenciarul Craiova:
- Bălă Constantin
3. Penitenciarul Bacau:
- Margasoiu Claudiu-Florinel
- Lucus Petru
4. Penitenciarul Gherla:
- Turean Emil-Mihai
- Pop Vasile
5. Penitenciarul Margineni:
- Stanciu Florin
- Radu Tiberiu-Emil
- Simescu Florin
6. Penitenciarul Poarta Alba:
- Dinca Gelu-Danut
7. Penitenciarul Baia Mare:
- Chis Horia-Stefan
8. Penitenciarul Galati:
- Tiganus Petre
- Ciuca Danut
- Burlibasa Neculai
- Tugui Valeriu
9. Penitenciarul Targu Jiu:
- Enache Gheorghe
- Savescu Gheorghe
10. Penitenciarul Târgu Mureş:
- Habalau Mihai
- Negru Ioan-Cristian
- Ispas Octavian-Ciprian
11. Penitenciarul Ploieşti:
- Lupu Valentin
12. Penitenciarul Spital Poarta Albă:
- Greaca Victoria-Marinela
- Patrascu Ilie
13. Penitenciarul Spital Targu Ocna:
- Olar Anca Denise
- Cozma Ileana-Aurica
14. Penitenciarul Târgşor:
- Puscas Mihaela
15. Centrul de Reeducare Tărgu Ocna:
- Angheluta-Bratu Costica
- Dartu Sorin
16. Centrul de Reeducare Găeşti:
- Lazar Alexandru
- Anghel Gheorghe
- Georgescu Valentin-Valli
- Berechet Florian
17. Şcoala Naţională pentru Pregătirea Agenţilor de Penitenciare - Târgu Ocna:
- Scutaru Vasile
- Bordei Severian
18. Baza de Aprovizionare Gospodărire şi Reparaţii - Jilava:
- Padurariu Dorin
- Popescu Mihail
.
Pentru cele 18 posturi vacante s-au înscris doar 36 de candidaţi. O concurenţă medie de 2 candidaţi/post vacant, la 6 penitenciare fiind un singur candidat pentru funcţia de director.
.
Link-uri utile:

39 comentarii:

Anonim spunea...

Cinee? Stanciu Florin la Margineni? Stupoare! Ala care facea pe medicul cand a fost la Margineni detasat, si spunea >dai antibiotic cutarui detinut, dai algocalmin celuilalt detinut>, el le stia pe toate si nu stia de fapt nimic! Vai de cei de la Margineni! cu parvenitul asta! Doar a picat doua concursuri cu 3 si 4! Ce sa caute acolo! Sa stea in banca lui de sofer !

Anonim spunea...

Tu lucrezi la Margineni? Nu cred. Cat a fost direktor nu s-a simtit ca a picat cu 3 examenul, nici ca a fost sofer. A fost un adevarat profesionist. Cel mai bun dintre cei buni.Sper sa ia examenul. Avem nevoie de el. Domne ajuta. Bafta. Multa bafta.
_Buze_ (daca ia examenul imi dau numele pe blog doar doar o pica ceva:)))))))))))

Anonim spunea...

Pentru Anonimul de la 12:25...
Cand o sa-ti dezlipesti buzele de pe posteriorul lui stanciu o sa vezi ca este o nulitate,o scursura a politicii!
Profesionist...o lichea

Anonim spunea...

Domnule Ministru vedeti dosarul meseriasului Patrascu care este din punctul de vedere al sanatatii limitat cu acte de la comisie pentru sistemul de siguranta nationala. Din punct de vedere al testarii psi. "ajutat" si declara ca este sustinut de doi doctori unul "primar". El pupa dosurile oricui pt. atingerea scopului dar o face cu credinta.

Anonim spunea...

pentru anonimul "sic - tir" de la ora 13.33 ( ase citi "greaca")

......."El pupa dosurile oricui pt. atingerea scopului dar o face cu credinta."
........ca tuuuuu....ale cui le pupi ?!?!?!

Anonim spunea...

Din intelepciunea populara:
"Omul cat o fi de prost, mintea-i vine dupa post."
Orice asemanare cu persoane sau intamplari reale este pur ... intentionata.

Anonim spunea...

UN ATUU PENTRU PLOIESTI . A VENIT SOARELE SI PE STRADA RUDULUI . DAR AVETI GRIJA LA VIPERE CA ELE AU RAMAS , NU TREBUIE AVUT INCREDERE IN NIMENI ,CEVA SCHIMBARI AR FI BINE VENITE INCEPAND , DE LA RESURSE SI CEVA RUBEDENII CA PREA SE LEAGA UNUL CU CELALALT ,VIN DIRECT CU FUNCTIE NU CA MINE SAU ALTI COLEGI CARE AM DAT CONCURS PENTRU FUNCTIE, [RESURSELE AU FOST SI VOR ,RAMANE DE NECLINTIT ,CE MAI APARTAMENT DE SERVICIU ARE CUMNATUL CELUI DE LA RESURSE , OARE CATI PUTEAU FI PE LISTA ? SI EU SUNT CU NAVETA SI COPII , OARE DE CE NU AM BENEFICIAT ?CA NU AM PILE ? DAR TOTUL SA FACUT IN SECRET .CA DE OBICEI .] MULTA BAFTA Dn. LUPU .

Anonim spunea...

Penifest va citesc si va admir ,sper sa nu va supere acest material dar faceti si voi ceva poate sensibilizeaza pe cineva ,sau toti sunt ocupati cu directoriada ? Dn. Radu NU STIE SAU NU VREA SA STIE CE SE INTAMPLA IN CURTEA DUMNEALUI ? Va mai aduceti aminte de PENITENCIARUL MARGINENI IN LEGATURA CU MASINA [DUBA ] DE PLOIESTI ? CREDETI CA SA SCHIMBAT CEVA ? VA SPUN EU "NU " STITI TOTUL TINE 3 ZILE , ACUM TOT CU ACEEA DUBA MERG CADRELE , DUPA CE PLIMBA PPL-EI CU EA , FARA SA FIE DEZINFECTATA SI BINENTELES TOT 4 DRUMURI PE ZI CA SOFERUL DIN PLOIESTI NU STIE SA MEARGA CU "MERTANUL " Dn. DINU UNDE SUNT ECONOMIILE ? NEA ENE MATA STII CEVA SAU TE FACI CA PLOUA ? OFFFF MAI AVETI SI UN MESTER EL SARACUL STIE DOAR SA IA COTA IN FIECARE LUNA SI SA PLIMBE 2 FARTII DE COLO - COLO .REPEDE SE UITA ACEST SUBIECT SENSIBIL , PANA CAND SE VA IMBOLNAVI CAREVA SII VA DA IN JUDECATA .DAR VA MERGE TOT ASA , O MINUNE NU TINE DECAT 3 ZILE ,NEA RADU [COMANDANTU ] FA SI MATA NAVETA CU DUBA SA VEZI CUM ESTE ,POATE IEI VREO BOALA SI ATUNCI VEI LUA MASURI , SI VEI DA O MASINA CORESPUNZATOARE PE PLOIESTI , SI BINENTELES CU SOFER DE PLOIESTI SA NU SE MAI FACA 2 DRUMURI IN PLUS. OARE VA PLATI CINEVA ACESTE CURSE IN GOL ? PENIFEST PUTETI DA VOI UN RASPUNS ? CA CEI DE LA CONDUCERE SE VEDE CA NU VOR .ASTEPT DETALII .
SE VEDE CAT DE MULT MAI INTERESEAZA PE CINEVA ACEST SUBIECT !ACUM SE DA BATALIA PENTRU DIRECTORI DAR NE VOM AMAGI DEGEABA . SANSE LA O NAVETA MAI BUNA SUNT ? STIE CINEVA RASPUNSUL ? DOMNULE RADU DUMNEATA STII CEVA ?SAU TE PENSIONEZI ? SI NU TE MAI INTERESEAZA ?OF ! DE MAI ERA ECHIPA LUI CARNARU ERATI HALITI CU TOTII [DINU , ENE , ] .VA BATETI JOC DE PERSONAL SI NICI SINDICATUL NU ZICE NIMIC , DE CE OARE ? NU VA INTREBATI ? NISCAIVA INTERESE ? TREZITIVA BA NU MAI DORMITI PE BANII NOSTRI , FACETI DEMERSURI .VOM VEDEA CE REACTII AU , DAR EU I-AS PUNE SA PLATEASCA TOT CE SE CONSUMA IN PLUS CU ACESTE CURSE .RABDARE SI IAR RABDARE , POATE AUDE CINEVA .

Anonim spunea...

Dn. LUPU de la Jilava ? e uns cu toate alifiile , nu-l poti da la intors , cunoaste toate chitibusurile dintr-un penitenciar .Mai sunt si profesionisti in sistem , si unul este dumnealui .multa bafta , si puneti ordine la ploiesti .

Anonim spunea...

O treime din posturile scoase la"concurs"sunt candidati "unici"pe post,ma intreb:o fi legal sa numim chestia asta CONCURS?Ce fel de concurs,de intimidat doritorii de concurenta?Daca imi amintesc eu bine in 2006 se anuntase ca se vor organiza concursuri pentru medici sefi,multi se pensionasera in 2004,conditiile sunau cam asa :medic primar,minim 3 candidati pentru 1 post[la noi la Arad erau atunci 3 medici de toti si doar 2 dintre ei cu primariatul ?!Ulterior s-a aminat organizarea concursului,in 2007 cind s-a organizat s-au acceptat candidati absolventi de medicina promotia 2006,chiar veniti din afara sistemului?!Acum mi se parea de bun simt sa fi fost minim 2 candidati pentru 1 post.

Anonim spunea...

Succes doamnei Puşcaş la Penitenciarul Târgşor, are o bună expertiză în domeniu şi e foarte ambiţioasă. Sigur o să facă o unitate de elită a sistemului penitenciar. Penitenciarul de femei trebuie condus altfel decât cel de de bărbaţi, dar nu îmi fac probleme pentru că lucrurile o să meargă bine în continuare cu un aşa profesionist la conducere. Din câte ştiu în timpul scurt de când se află la conducerea P. Târgşor a schimbat multe lucruri în bine, şi o să vedeţi ce o să fie după numirea definitivă.(la muncă că nu de joacă cu Puşcaş) Şi când mă gândesc că unii vă reproşau că nu aveţi "experienţă de unitate". Uite că e bine şi va fi şi mai bine. Succes la examen pentru că meritaţi acest lucru.

Anonim spunea...

go pop

Anonim spunea...

GREACA si ale sale neamuri,ocupa tot statu de functiuni.
Suplimentezi statu ca sa ti aduci si restul ?

Anonim spunea...

Pazea nene,, madam puscas si nenea lupu se lauda singuri pa blog, v-au murit laudatorii? bine ca nu si pilele. Saracutzii de voi faceti naveta zilnic de prin capitala si mai aveti forta schimbarii in bine a unor unitatii iesite din intunericul mediocritatii, asa cum va laudati prin mediile ANP.Bafta multa si aveti grija sa nu incurcati subiectele ca ar fi pacat,de bugetul dumneavoastra

Anonim spunea...

Ce cauta Greaca ? A uitat cind a fost demisa din functie ,cu varsatu ei la SIPA?
"Fata buna" in duo cu Limbadulce Nadrag ,la internari de VIPuri .

Anonim spunea...

la galati ciuca sau burlibasa care fie vorba intre noi a fost ofiter-cu academie nu la apelu bocancilor- si judecator. ar fi interesant. tiganus petre cred ca e de la braila. sa stea acasa.

Anonim spunea...

Nu cred ca Puscas isi trimite singura mesaje de incurajare. Cred ca un pupincurist a avut grija sa-i trimita acel mesaj, dar sa si strecoare o idee care sa-i sugereze directoarei cine este autorul. Asa traiesc astia de la socio. Isi pupa sefele in fund pana se satura (sefele) si pleaca.

Anonim spunea...

lupu si puscas - mari caractere! jilava si anp-ul au rasuflat usurate cand au plecat personajele astea...

Anonim spunea...

Succes tuturor canditatilor....imi pare rau dar mi-e defecta tastaura....chiar ii tin pumnii doamnei Puscas...e o femeie deosebita, am avut norocul sa vb de cateva ori cu dumneaei si mi s-a parut o foarte buna profesionista si un om de o calitate exceptionala. Si sa nu spuneti ca am vreun avantaj in urma postarii acestui mesaj, ca nu e asa deloc. Bafta si domnului Darie...un om deosebit de care avea nevoie Rahova.

Anonim spunea...

Ptr anonimul(a)de la 12;25 cred ca esti o doamna care ti s-au aprins calcaiele dupa dl STANCIU dar vezi ca atunci cand a plecat stii bine cu cine a plecat acum lasatil in pace ca o sa aiba el grija si de voi daca o sa ia examenul o sa aveti tinp sa stati pe sub birou. Va Salut.

Anonim spunea...

Daca cineva nu ia testul psi. se continua investigatiile sa vedem daca este nebun

Anonim spunea...

Ghiciti care din candidati si a bagat prima nevasta la balamuc

Anonim spunea...

Coana GREACA , de ce ti ai parasit barbatul? Pentru Limbadulce Nadrag?

Anonim spunea...

Doamna Directoare, a Penitenciarului Margineni,LARISA PANA,te rugam sa fi mai indulgenta cu noi oameni de rand..asa cum e pritenea ta Carmen;)..care sta mai mult in oglinda toaletei pt a-si privi indelung feumusetea si la'' cafeaua q barfa'':)..te rugam sa nu te mai porti asa urat cu noi:(...si nici nu l mai fc pe AGENTUL Stanciu Florin sa ne mustre din cauza dumneavoastra.PT DOAMNA DIRECTOARE A PENITENCIARULUI MARGINENI.

supusul agent spunea...

....si depre 'domnisoara' DUTA CARMEN,oare cum ai ajuns din pnt Targsor la Margineni,din umilul dispecerat in secretara de director????ce merite deosebite ai avut de ai asjuns sus asa repede????sau esti prietena cu ''''''DIRECTOAREA'''''??????astept raspuns.

Anonim spunea...

Despre doamna directoare Pana cea cu nasul pe sus si suparacioasa numai de bine. Si cind vei pica vai de capul tau.

Anonim spunea...

Asa sunt unii...Au pretentii de director cand ei de fapt se nasc si mor agenti..

Anonim spunea...

Asa sunt unii...Au pretentii de directori cand ei de fapt se nasc si mor agenti..

Anonim spunea...

BOMBA???!!! La Penitenciarul Marginenii,d-nul Director crede ca partidul din care face parte i-a dat mosie,si ca boier(mai mult oier)a inceput sa faca presiuni asupra lucratorilor(crezand ca acestia sunt oile:)) ).La instalarea in functie,a tinut un discurs demn de functia lui prin care spunea : "Voi avea usa deschisa intotdeauna pentru cine are probleme",dar se pare ca nu este chiar asa.Intrebare : Sa ne spuna si noua cum functioneaza un motor(se zice ca a fost sofer)si de ce-i spun detinutii "LUKY Mincinosul"?...

Anonim spunea...

=))bai Floriane ce ai facut ma??ai dat secretara adevarata pe aia care ramne peste program..pfff cea mi proasta alegeree din viata ta ai\sa regreti enorm k ai bagat 'travestitele alea'in locul aleaia care isi face treaba foARTE bine.dar lasa k dace esti ATAT DE SLAB INKT TE DOMINA O MUIERE:))..ORICUM TOTI O SA RADA DE TINE.AI AJUNS FFF RAU!!!

Anonim spunea...

STAI ASA,CA NU E CHIAR ASA. RAUL DE ACUM INCOLO URMEAZA . stanciule tine-o tot asa , vezi ce sfaturi de "bine" mai primesti de la "prietenul tau" ENE, pe cine mai numesti in functii , ca tu o tragi,tu te duci la fund , si te duci de unul singur. Tine minte MARGINENIUL RAMANE .

Anonim spunea...

f bine a facut stanciu. pupaza aia nu avea ce sa caute acolo. a impins vantul destui ani.

Anonim spunea...

:))Limbajul te da de gol..draga pupaza..Normala k a stat asa mult acolo pt k era si este competenta..nu ca tine kre habar nu ai sa te semnezi:0..Oare de ce te-a lasat omul ala de nota 100???oare de ce erai mutata de colo-colo..la fel ca prietena ta Carmencita??aaa??ti-ai dori u sa fi ca fosta secretara..Diferenta e ca ea era buna si ca tu esti ffff buna k ramai peste program=)))..PUPAZA nu te mai ataca k nu o sa rezisti mult acolo..nu uitat k stanciu e insurat.si ar fi prea....sa-si lase nevasta pentru un secon-hand=)))..hai renunta tu inainte sa fi calkta in picioare.

Anonim spunea...

Aia cu ,second-hand, e misto! Ai dreptate. Toata lumea ii spune ca a luat-o pe aratura,dar ea nimic.

gheorghecubocanciimari spunea...

In ultimele zile,D-nul Director Stanciu Florin(soferu'),a dat ordin sa fie oprite plutoanele pentru a discuta eventualele probleme.Pana aici,toate bune si frumoase,dar ceea ce trebuia sa fie un dialog s-a transformat intr-un monolog in care "SOFERU" a inceput sa aduca acuze la adresa agentilor,facandu-i *incompetenti* si spunandu-le *ca nu-si fac datoria,ca sunt prieteni cu ppl. ca sunt oameni care castiga mii de euro din afacerile cu ppl-ii.*De asemenea a folosit o *afirmatie demna de calitatea pe care o are si anume : de ce va doare pe voi capul,cu cine ma culc eu*...:> :)) Acest construnctiv monolog,s-a intins catre ora 10am(oamenii erau dupa tura de noapte).AVIZ AMATORILOR : CARE VRETI SA VENITI SA LUCRATI LA MARGINENII,DUCETI-VA IN ALTA PARTE!Pentru ca acolo,se da cu biciul si te trimite si la comisia de disciplina tot in cel care face treaba. -nu in cei de la birouri!

Anonim spunea...

FRUMOASE COMENTARII SI ADEVARATE DAR BUBA SE PARE CA NIMENI NU VREA SA O ARATE ASA CUM E IA

Anonim spunea...

Vrei sa credem ca nu sti care (CINE) e BUBA ? Are si nume si prenume.

Anonim spunea...

buba,ia-ti fata si concediul pe 2010 sa avem si noi o vara linistita!

Anonim spunea...

la margineni au salarii de merit numai directorii