Powered By Blogger

Recent Posts

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

marți, 14 octombrie 2008

Comisiile de concurs

Nu ştiu cât interesează, dar am reuşit să găsesc ordinul de numire a comisiilor de concurs pentru ocuparea funcţiilor vacante de director general adjunct, director în aparatul central al ANP şi director de penitenciar.

După cum aţi observat deja, anunţurile organizatorice sau privitoare la rezultate nu sunt semnate de preşedintele comisiei de concurs sau, după caz, comisiei de contestaţii. Apare doar o ştampilă a Direcţiei Resurse Umane şi Relaţia cu Consiliul Superior al Magistraturii, şi asta nu de fiecare dată. Probabil, e vorba de o inovaţie de ultimă oră, adusă procesului de ocupare a posturilor de conducere vacante. Totuşi, dacă nu e nimic de ascuns, nu văd la ce strică puţină transparenţă.

9 comentarii:

Anonim spunea...

e normal sa fie directorul general in comisie?

Anonim spunea...

este normal......si numai din motivul simplu ca el urmeaza sa faca echipa cu cei care vor castiga. ce ai zice sa te pomenesti cu oameni pe care au castigat un concurs cu criterii de departajare generale. fiecare director are un plan de lucru si trebuie sa il aduca la indeplinire cu oameni de care este convins ca au inteles ce este de facut si...trag la aceiasi caruta....in acelasi sens . nu crezi?!

Anonim spunea...

cine interzice?

Anonim spunea...

Dar fini ai canidaţilor e voie?

Anonim spunea...

imi spune cineva unde este obiectivitatea comisiei in situatia in care un membru al acesteia este chiar subalternul (detasat, ce-i drept)celui ce in prezent este doar imputernicit, dar in curand va fi viitorul sef?

Anonim spunea...

Dacă pică, logica zice să nu mai rămână împuternicit, dar cu relaţiile de rudenie cum e?

Anonim spunea...

e normal sa fie fosti colegi de scoala cu directorul general ? Berechet spre exemplu ?
E doar o schimbare de generatie cumva ?

Anonim spunea...

-sa veniti sa trageti de carutele de la poarta alba,ca noi avem carute,facute de domn director.Deci avem de ce trage.Mai avem si fintina cu cumpana ca in rest.....dzeu cumila.

Anonim spunea...

CINE A ALES, DOMNILOR, COMISIA ASTA?
SAU COMISIILE, CUM OR FI ELE
VAI DE TARA ASTA