Powered By Blogger

Recent Posts

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

vineri, 10 octombrie 2008

11 elefanti / Se leganau / Pe o pânza de ...

Azi au fost afisate pe site-ul ANP rezultatele probei interviurilor pentru sustinerea proiectului de management in cadrul concursurilor pentru ocuparea functiilor de director general adjunct si rector de directii in cadrul ANP.

Probabil marea surpriza a rundei este eliminarea definitiva din competitie și, ca urmare, din sistemul penitenciar a doamnei Zinica Trandafirescu, una din rasfatatele sondajului nostru. În rest, mai avem doi nefericiti: Bura-Licherdopol si Radulescu. Au ramas in competitie alti 11. Mai jos aveti lista nominala si rezultatele interviurilor.

Rezultatele pot fi contestate până în data de 14.10.2008 ora 16, iar proba scrisă este programată în data de 20.10.2008 începând cu ora 13.00.




Link-uri utile:

21 comentarii:

Prisonworker spunea...

opt virgaula saisprezece pe scara richter. oare unde se vor simti replicile seismului. suntem la aproape 20 de ani de la termenul nostradamic al lui brucan.

Din ceacuri a luptat aceasta tara
Si fiii ei de veacuri au visat
aceasta minunata primavara
Pe care o traim inflcarat...

Prisonworker spunea...

Din bibliografiile concursurilor viitoare (cincinalul 2010 - 2015)

Jean Noel Kapferer - Zvonurile
Henri - Pierre Cathala - epoca dezinformarii (Ed, Militara , Bucuresti, 1991)

Prisonworker spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Mihai Politeanu spunea...

Data viitoare spuneti si catre ce duce link-ul sau macar semnificatia lui :)

Prisonworker spunea...

Aveti dreptate. Link-ul postat contravine regulamentului. Era vorba despre o trimitere ideologica (chiar daca cu tenta ironica).

Voi fi mai atent data viitoare.

Prisonworker spunea...

V-ati ratoit cu huginn? Cred ca el era mai revoltat decat dumneavoastra pentru link-ul respectiv sau nu?

Mihai Politeanu spunea...

:)..ah, nu..doar ca nu se putea accesa din pagina de moderare, nu avea nicio explicatie, putea fi orice si era cat pe ce sa-l sterg. l-am publicat, numai ca la accesare tot n-am inteles mesajul si eram curios ce ati vrut sa spuneti

Prisonworker spunea...

Stiti foarte bine ce doream sa spun, faptul ca anumite metode din vremuri de demult apuse revin in actualitate, in ritm alert, in mai multe unitati din tara. Ce e interesant, ca se amesteca desuetul cu modernul, sunt pacaliti oameni noi sa participe la scenarii tipic securiste.

Acum un link de relaxare (ca sa nu spuneti ca nu vorbesc de semnificatia lui). Nu are nicio ironie si nu are nici macar legatura cu sistemul penitenciar romanesc. E doar o dedicatie pentru toti oamenii frumosi

IRIS Baby, baby
http://www.youtube.com/watch?v=u96AY879m5Q

Luati o cana cu vin rosu, faceti o autoanaliza, incercati sa va imaginati cum ati fost acum 2, 3, 5, 10, 15 ani, ganditi*va la cat rau, invidie, ura ne indeamna acest sistem bolnav. Ganditi-va cata energie se consuma, ganditi-va ca ar trebui sa incepem sa fim mai buni unii cu altii. Sa nu ne mai folosim inteligenta pentru a face rau, ci pentru a construi. Scuze ca nu sunt in ton cu atmosfera blogului.

Anonim spunea...

La mustata,Stancovici,la mustata.......

Anonim spunea...

Buna seara!Chiar am ramas fara glas.Zinica eliminata!Sigur este o facatura. Este una dintre cele mai istete persoane din sistem(a fost).Poate singura care a facut dreptul inainte de 1990.Nu se intra asa usor!Intre 10-15 candidati pe un loc.Doamna cred ca locul dumneavoastra este pe undeva prin MJ.Director adjunct in ANP este prea putin.Multa sanatate va doresc si succes in continuare.Wk placut!

Anonim spunea...

Bună seara. Aceste surprize ale concursului mă face să intru în legătură cu voi. Apropos pe cine a supărat doamna Zinica de nu mai are loc în sistem. Asta da surpriză. ce părere aveţi de Dl. Ungureanu, cred că va prinde corabia.

Anonim spunea...

Carlos, faci numele de ras. Baga repede un sector in 7,62 (pm) si un acord intre subiect si predicat. Dupa ce executi misiunea, mai stam de taina.
Che Guevara din Chitila.

Anonim spunea...

Unde sunt "concursurile" de altadata , cine naiba a venit cu democratia si sindicatele astea ? Da , bun dl. Stancovici , bun , nu ? Fotogenic !

Anonim spunea...

Felicitari domnule comisar sef Ungureanu! Multa bafta la urmatoarea proba de concurs!

Anonim spunea...

Oooops...asta da surpriza. Parca suna a "jocurile sunt facute...ce va mai mirati atata !!!!" Eu personal pe d-na Trandafirescu am ascultat-o "live" o singura data intr-o celebra sedinta la ANP si nu afirm doar din solidaritate femina..."sorry dar pe langa directorimea care a lins talpile si a batut campii...a nu se compara..."
Asa ca.....pacat .... probabil ca nu o sa mai apucam noi ziua cand s-or rezolva probleme sistemului.

Anonim spunea...

dna sistemului penitenciar cu o experienta impresionanta si rezultate exceptionale ZINICA nu a avut greutate pentru "pinza de paianjen" a lui GAUREAN
mai aveti vreo indoiala pentru aranjorii concursurilor?!

Anonim spunea...

Oda conducatorului iubit

Esti primul intre fiii Codlei,
Conducator cu faima, de oameni mult iubite;
Esti cel ce astazi poarta-n lume
Solia infratirii cu unitati europenite.

In semn de pretuire, incredere, slavire,
O unitate-ntreaga, prin forul ei unit
In zi de oktobre, o, vin la sarbatoare,
Tu, director mare ce esti investit.

Sa ne traiesti multi ani, iubit conducator,
Noi, functionarii Codlei, iti uram,
Iar juramintul tau, in fata tarii,
O calauza-n viata ne va fi, - Juram!

Functionarii publici din nesatisfacatoarea fortareata a lui Habarnache-Imparat

Anonim spunea...

Romanul s-a nascut poet...

Anonim spunea...

Nu s-a nascut, dar a devenit astfel, inspirat fiind de personalitatea multilateral dezvoltata si de limbajul de lemn al nepretuitului, preluminatului si pe sarite conducatorului sau stapin.

Anonim spunea...

Observ, cu mahnire, ca ambele femei care s-au inscris la directoriada ANP au fost respinse la proiectul de management. Nu reusesc sa inteleg cum d-na Zinica Trandafirescu, cu experienta sa in penitenciare, nu a putut fi notata cel putin cu nota 7!!! Ma intreb cum a reuit onorata comisie sa cuantifice asa de exact cele 10 sutimi care l-au promvat pe d-l Stancovici. Misoginismul e in floare. Uneori si pe blog. De Sworg cand mai auzim????

Anonim spunea...

este bine asa