Powered By Blogger

Recent Posts

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

luni, 30 iunie 2008

NEWS ALERT: Lui Şpaiuc i se termină concediul!

Având în vedere declaraţia domnului Şpaiuc la câteva zile de la instalarea în postul de director general adjunct conform căreia şederea la ANP va fi un binemeritat concediu de odihnă, ne face o plăcere deosebită să anunţăm că domnul Şpaiuc s-a întremat, e bine sănătos, cu buzunarele pline şi plesnind de sănătate şi fericire.
.
Ca atare, aflăm de pe site-ul Consiliului Superior al Magistraturii că Domnia Sa va părăsi în curând Centrul de Odihnă, Recuperare şi Recreere pentru Magistraţi din Maria Ghiculeasa (click imagine sau link!).
.
E adevărat, CSM-ul a decis amânarea discutării cererii de încetare a detaşării, dar plecarea e iminentă. La revedere şi dumneavoastră, domnule Şpaiuc.

P.S. Cum vă simţiţi domnu' Stan?

19 comentarii:

Anonim spunea...

Mi-e si frica sa ma bucur, sa nu se razgandeasca astia de la CSM. Dar daca o fi si-o fi sa plece, sa-i uram multa sanatate si intelepciune pe viitor. In plus, il rugam sa-si ia cu el si neamurile - indiferent a cata speta - de prin sistem si de prin Bucuresti precum si acolitii de prin cotloanele ANP.(Nu-mi dau seama de ce dar am folosit o gramada de "si")

Anonim spunea...

Inclusiv pe costas.Din pacate o sa vina inapoi la Baia Mare,dar mai bine asa decit in directie.Oricum nu avea ce cauta acolo.N-are nici o treaba cu puscariile,doar e venit de la armata si sustinut politic dupa numai 1-2 ani la Baia Mare a ,ajuns sus.Cadere usoara,costasule,sa-ti rupi gitul,alaturi de spaiuc.Ai grija sa nu dai iama printe colege.A divortat cineva din cauza ta in penit.Macar la atita ai fost si tu bun.Vezi ca suntem curiosi cine plateste,pensia alimentara.Nu meritati sa va scriem numele cu litere mari.

Anonim spunea...

Nu va bucurati!
C.S.M. are sa trimita tot unul care nu a vazut in viata lui o puscarie ,care are sprijin politic si de a carui competenta ma cam indoiesc .
Ati detasa unul bun sau unul de care doriti sa scapati?
Un magistrat capabil ar dori sa-si faca meseria nu sa se plafoneze la A.N.P.

Anonim spunea...

Era si timpul...

Anonim spunea...

DEGEABA ,DACA LA PUSCARIILE DIN TARA NU SE MISCA NIMIC.ASTIA DE LA BUCURESTI HABAR NU AU CE SE INTIMPLA IN TERITORIU, SUNT MULTUMITI CA SE RAPORTEAZA ZILNIC "FARA EVENIMENTE" SI CEI DIN A.N.P. SE CULCA LA LOC SAU JOACA ZUMA.LA SALARIILE PE CARE LE AU AR RAMANE SI POST MORTEM LA SEVICIU.AR TREBUI SA-I BAGE SI PE EI PE SECTII MACAR O LUNA SA VADA CUM E SA NU AI PERSONAL, SA AI O LEGE DE EXECUTARE AIUREA IN FAVOAREA HOTULUI SI IN DEFAVOAREA CADRELOR, SA FI INJURAT DE HOTI SI SA NU AI CE SA-I FACI CA ITI IA RAPORTUL IN P--A ,SI SEFII IL SCOT LA PRIMA SIFONEALA AIUREA ETC, SA FI SINGUR LA SUTE DE HOTI CIND CARTEA SCRIE 4-6 LA UN CADRU ,SA NU-TI DEA PRIMA DAR LA DIRECTORI SA LE DEA, SA-TI FACA NOTAREA DE SERVICIU UN SEF CARE A PICAT CU 2 SAU CU 3 LA EXAMENUL PE POST SI RIDE IRONIC SPUNINDU-TI CA LA EL E PITA SI CUTITUL ETC .AR TREBUI DIRECTORI COMPETENTI SA TINA LA SUBORDONATI, SA NU AIBE NICI UN NEAM LA PUSCARIE SI SA NU-SI ANGAJEZE CA ALTII DE AU FACUT PUSCARIA ASOCIATIE FAMILIALA.

Anonim spunea...

nu stim daca schimbarea lu Spaiuc va rezolva ceva in sistem

da, pentru schimbarea lu COSTAS, MARIN, STANCIU,STAN

sa fie specialisti , nu lingai

Anonim spunea...

A început numărătoarea inversă...Mai sunt câteva zile...

Anonim spunea...

cine e STANCIU? un sofer

da nu unu cu volanu, e unu care se vrea mare cit roata
mare e el da nu la minte

asmutit pe bani buni sau promisiuni ,scrie la comanda , ce vrea platitorul

domnule ministru, va rugam nu ma dati imputernicire lu Stanciu
a stat el la Izvorani linga VIP uri ,da tot manivela e

Anonim spunea...

atentie la ce dobitoci vor sa-i ia locul,sper ca puterea vine din ardeal nu din ploiesti

Anonim spunea...

Stan se simte foarte prost.Timar de la Barcea, omul pe care Dl Stan il tine in brate si il gireaza cu multa incredere, l-a deceptionat. Muschiuletul afumat si impletit cu migala i-a cazut prost,precum adevarata fata a lui Timar aflata de pe la penifest. Isi astepta si el a treia cizma ca si Timar, ca s-au sesizat cei din Mj ca angajarea lui la Barcea Mare a fost ilegala, deoarece din verificari reiesea ca sotia era arestata pentru delapidare si el nu putea fi angajat din acest motiv. Cadristii de la acea vreme i-au falsificat dosarul la comanda si spaga loctitorului de atunci Bota Emil care are o incredere oarba in Timar si o credibilitate pina si Mara o invidiaza.

Anonim spunea...

pentru anonimul cu zonele tarii: Costas este parca venit de la Baia Mare,nu????

Anonim spunea...

pentru anonim 30.06.2008 18:29:00
generalizarea este un pacat. din nefericire toti cadem in el.
mai intai ar trebui sa-ti spun ca si la ANP sunt oameni care au lucrat inainte in penitenciare si care foarte probabil vor mai lucra.pe cativa dintre ei ii cunosc si nu sunt nici pe departe asa cum ii vezi tu.
pe de alta parte nu cred ca trebuie sa-i faci responsabili pe toti din ANP pentru ca legea de executare este asa cum este. s-ar putea ca vina sa fie colectiva si sa aiba de-a face si cu vederile de ong pe care le-a avut ministerul cu ceva vreme in urma.
referitor la ce "spune cartea" ce parere ai despre cum este distribuit personalul pe sectoare de activitate? daca faci socoteala 12.000/30.000 iese ceva urat. o sa spui ca raportul trebuie facut tinand cont de cei care lucreaza in contact direct cu ppl. ceea ce este adevarat in parte. deci, daca s-ar reduce din numarul birocratilor in favoarea operativului ar fi ok?
tot citesc despre primele acordate directorilor - sincer nu cred asta, nu vad cum ar putea fi facuta chiar asa pe fata.
cat despre sefi... care sefi?
stii ce este amuzant? fiecare sef la randul lui este executant. in cazul celor despre care povestesti tu cred ca se poate vedea frustrarea care ii insoteste. poate nu au avut jucarii cand erau mici, poate au o nevasta care ii tine sub papuc sau poate sunt doar victima propriei incompetente pe care o ascund sub o doza mare de agresivitate.
sau poate se aplica si aici zicala: avem conducatorii pe care ii meritam.
moromete

Anonim spunea...

Da.costas e de la Baia Mare.

Anonim spunea...

La revedere dl Spaiuc si cale batuta spre Iasi...Oare o sa va para rau pt apartamentul din Bucuresti cu 4 camere pt care ANP platea chirie de 1350 EUR pe luna !? Ca doar are familia adusa in Bucuresti si nu puteau sta (mama, tata si copilul + bona ieseanca !) in 2 camere...

Anonim spunea...

Eu consider,ca nu numai directorii au dreptul la prime!!!ce spune-ti de ofiterii din GAz.(ingineri,doctori) care de luni bune de zile o stau intr-o vacanta,asta ca sa nu zic ani ,dar au imagine buna in fata sefilor(pe buna dreptate " nu muncesc nu gresesc,dar sifoneaza",si asta de ce ? au timp !!!de ce au timp ? ptr. ca sunt oamenii
sefilor !!! ),ca altfel nu se intelege, de ce le tolereaza aceasta vesnica odihna pe salarii asa de mari !!!!!!!z

Anonim spunea...

apropo, secretarul sef- cancelarul-
semneata si el statul ???

Anonim spunea...

Ştie cineva vreun ofiţer de secretariat din unităţi care şi munceşte?
Spuneţi-ni-l şi nouă.
Suntem curioşi cum reuşeşte performanţa.

Anonim spunea...

Il stiu eu pe unu care face o treaba mare mare de tot si mai multe treburi mici pe tot ceea ce facem noi.

Anonim spunea...

Ofiterii de la secretariat sunt purtatori de vorbe si oameni de serviciu ai directorilor. Primesc si ei o bucatica de zahar din cind in cind si se cred mari.