Powered By Blogger

Recent Posts

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

duminică, 22 iunie 2008

Iulia Scintei, fost consilier al lui Chiuariu, prinsa cu minciuna

Acum o lună scriam despre stiumulentele şi primele exorbitante de care au beneficiat consilierii lui Chiuariu în cele numai 9 luni de mandat. Atunci Iulia Scântei a negat în pofida probelor că ar fi primit peste 100.000 RON în afara salariului. Ei bine fostul consilier minte.
.
Primele şi stimulentele încasate de gaşca lui Chiuariu afacere de familie
.
La 12 mai scriam un articol despre stimulentele, primele şi indemnizaţiile acordate de Tudor Chiuariu unor consilieri personali. În articolul Ministerul Justiţiei la Gala premiilor Chiuariu arătam că "Iulia Scîntei a primit stimulente de peste 100.000 RON"

Aproape 3 milioane RON este valoarea stimulentelor acordate de către ministrul Chiuariu în perioada mandatului (mai puţin de un an) la Ministerul Justiţiei. Premiile din fondul lunar sunt încă ţinute la secret, însă nu sunt de neglijat. (...)

În realitate, nu toţi angajaţii MJ au beneficiat de astfel de sume. De exemplu,
Iulia Scîntei, cel mai greu membru al echipei Chiuariu, a primit, conform surselor noastre, peste 100.000 RON ca stimulente, la care se adaugă indemnizaţii din consilii de admnistraţie, şi premii, pe care MJ le ţine la secret.
.
Surse din MJ ne relatează că ministrul Predoiu a dispus o anchetă pentru elucidarea misterului stimulentelor celei care i-a fost oracol fostului ministru. Iulia Scântei a reuşit să fie admisă la toate concursurile
trucate de Chiuariu, aşa că acum este un notar deja bogat. (sursa: link)

Evident că duduia Scîntei s-a ofuscat şi a negat hotărâtă că ar fi primit asemenea sume de bani în afara salariului deloc modest. Chiar a ameninţat că-i va chema în judecată pe cei care fac asemenea afirmaţii.
.
Cotidianul demonstrează că Iulia Scântei minte
.
O anchetă Cotidianul publicată la 18.06.2008 sub titlul
Gaşca lui Chiuariu a secat de bani Ministerul Justiţiei demonstrează că Iulia Scîntei este o mincinoasă.

Laura Iuliana Scântei şi Bogdan Găurean, aduşi de Tudor Chiuariu în Ministerul Justiţiei, au încasat în numai un an, din lefuri, prime, stimulente şi indemnizaţii, peste 83.000 de euro net. Campioana primelor, stimulentelor şi indemnizaţiilor este Laura Iuliana Scântei care, conform declaraţiei de avere, a încasat între aprilie 2007 şi mai 2008 aproape 187.000 de lei, adică 52.000 de euro net.
.
Raportând această sumă la leafa netă declarată de ea, rezultă că Scântei a încasat pe mandatul lui Chiuariu prime şi stimulente de peste 40.000 de lei, şi nu de 14.900 de lei cât ne-a declarat nouă. Primele încasate de Scântei în cele nouă luni de mandat ale lui Chiuariu se ridică la peste 11.000 de euro.
(sursa: link)

Puţin câte puţin rufele murdare ale ministeriatului Q-ar apar în public. Iulia Scîntei a profitat pe deplin de prezenţa la Ministerul Justiţiei primind de la amicul Chiuariu tot felul de prime, stimulente şi indemnizaţii.
.
Acum şi-a deschis un cabinet notarial la doi paşi de sedioul Guvernului României. Parteneră în această nouă 'afacere' îi este nimeni alta decât soţia soţia primului ministru. Cu ce bani credeţi că şi-a înfiinţat cabinetul notarial?
.
Link-uri utile:

14 comentarii:

Anonim spunea...

madam Skinteie..... una din "teroristele" care l-au sustinut pe Stan Cel Rosu ( nu vikingul domn'Stan....nu te speria ca nu esti chiar asa de tare) si pe Nadrag nas umed..... producand (chiar daca "a produce" inseamna in marea majoritate ceva ....constructiv) teroare intre salariatii de la mj prin amenintati si conditionari de .....bahlui

Anonim spunea...

Ne-a făcut pe faţă...
Bravo ei... să dai un tun aşa de tare Ministerului Justiţiei şi să scapi... asta este culmea tunului infracţional în România...
Asta este, suntem varză... şi din păcate madam este vârful AISBERGULUI...
Tunurile continuuă în sistemul penitenciar...

Huginn spunea...

Ne-a făcut pentru că a fost şi este acoperită de la cele mai înalte nivele. Sunt şanse puţine ca cineva din propriul partid să facă scandal aşa că nu îmi fac iluzii.

Când se va schimba guvernarea, dacă se va face vreo anchetă, Scîntei va striga ca din gură de şape că este o răzbunare politică.

Tupeu aţi văzut că are. În prima secundă neagă şi ameninţă cu datul în judecată. Când se descoperă minciuna şi apar probele individa a părăsit deja 'locul faptei' şi scapă nepedepsită.

Anonim spunea...

Vedeti? Problemele sunt mai sus, la MJ, nu la nivelul ANP. De ce tot aruncati cu noroi in sus? Nu stiti ca tot voua va va cadea in cap? Fiti oameni seriosi. Domnul Spaiuc chiar este un conducator bun.

Huginn spunea...

ptr anonim 22.06.2008 22:14:00_

Nu. Cuvântul Şpaiuc şi cuvântul conducător nu au ce căuta în aceiaşi frază. Faptul că Şpaiuc, Iosif, Stan, Marin şi alţii ca ei sunt la baza priamidei incompetenţei nu-i absolvă de vină.

Şpaiucii suţin mizeria asta şi profită de pe urma acestui sitem corupt şi pervertit.

Dacă sunteţi fan de cimilituri despre capete plecate şi şefi în pielea goală care rămân tot şefi n-aveţi decât. Faptele minunatului ăsta vorbesc de la sine. Iar noi despre fapte vorbim.

Dacă dumneavoastră puteţi da exemple de situaţii când conducătorul (LOL) Şpaiuc s-a purtat ca atare vă rog să ni le împărtăşiţi.

Ar fi o primă veste bună. Eu am văzut un incompetent cu pile politice cocoţat într-o poziţie pe care n-o merită.

Anonim spunea...

Ma ajuta cineva sa-i dam o veste buna lui Huginn?

Huginn spunea...

Eu credeam că ştiţi dumneavoastră de ce e Şpaiuc un conducător bun (LOL). Mă aşteptam să aveţi un exemplu măcar. :-)

Orice informaţie referitoare la eventualele realizări manageriale ale Şpaiucului este binevenită.

Anonim spunea...

Nu aveti nicio acuzatie concreta referitoare strict la persoana dumnealui. As vrea sa te vad, Huginn, la conducerea ANP si sa te injure astia pe toate canalele posibile pentru tot ce e rau in sistem.Poate ca atunci ai sa-ti aduci aminte de haiducia de acum si iti vei imparti salariul cu vreun amarastean.

Huginn spunea...

pentru pro spaiuc 23.06.2008 00:50:00_ Ba da am mai multe acuzaţii concrete:

1. a picat in 2005 un examen pentru conducerea penitenciarului Iaşi şi a fos adus în 2007 pe pile la conducerea ANP
2. nu are nici o competenţă în domeniul penitenciare sau management şi cu toate acestea ridică 20.000 de RON pe lună
3. a blocat HG-ul referitor la desfiinţarea RA Multiproduct ceea ce înseamnă 100.000 RON pierdere pe lună
4. a spionat corespondenţa sindicală;
5. a desfiinţat comisia de disciplină care nu-i accepta 'sugestiile';
6. zace de 1 an şi 6 luni într-un birou. Nu are o strategie, nu are obiective, nu are rezultate.

Lista poate continua... dar sunteţi în continuare dator cu exemplul acela unic care ar demonstra că Şpaiucul este Director şi nu un puturos cu pile politice cărat de soţie prin funcţii.

Poate n-aţi observat, dar nu-l înjură nimeni pe Şpaiuc. Există şi poziţii critice dar asta e altceva. Îmi pare rău că-i tulbur liniştea dar nu de asta s-a cocoţat şef la ANP.

Problema cu salariul nu este că nu îşi împarte Şpaiucul salariul cu amărăştenii. Problema este că este obscen de mare şi deloc meritat.

Link-uri utile (pentru alte exemple concrete):
http://penifest.blogspot.com/2008/06/omagiu.html
http://penifest.blogspot.com/2008/06/gheorghe-paiuc-pregtete-voios-serbarea.html
http://penifest.blogspot.com/2008/06/anp-comisia-de-disciplin-scoas-din-uz.html
http://penifest.blogspot.com/2008/06/o-scrisoare-pierduta-by-gheorghe-spaiuc.html
http://penifest.blogspot.com/2008/06/fabricile-din-penitenciare-n-stare-de.html
http://penifest.blogspot.com/2008/06/leafa-lor-merge-noi-cu-drag-muncim.html
http://penifest.blogspot.com/2008/06/anp-incompetentul-agresiv-nlocuit-de.html

Anonim spunea...

Poate ca ar fi interesant sa vedem daca e vreun director in sistem despre care cineva poate spune ca a facut fapte bune.

Anonim spunea...

Inca nu ati identificat niciun director vrednic?

Anonim spunea...

Dupa 32 de ore nimeni nu a avut niciun cuvant bun despre niciun director. Are cineva macar un cuvant bun despre vreun lider sindical?

Anonim spunea...

Imi este scarba ca odata candva am lucrat si eu acolo.......toti consilierii lui Chiuariu tratau oamenii ca pe niste slugi personale si mancau banii publici ilegal...se stimulau reciproc......Ramane sa speram ca odata si odata vor ajunge pe mainile noastre,in spatele gratiilor......insa sunt slabe sanse.....

Anonim spunea...

Tu esti sef de camera sau agent?