Powered By Blogger

Recent Posts

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

luni, 2 august 2010

Contabile (2)

Direcția Economico - Administrativă din ANP ne pune la dispoziție o prezentare a celor discutate de către contabilii șefi din penitenciare la Convocarea de la Sovata. S-au lămurit câteva probleme, există speranțe că practica va deveni cândva unitară.

De apreciat efortul și faptul că este prima convocare la care știm ce se întâmplă. Mai jos aveți problemele discutate și modul de calcul al drepturilor salariale în contextul ultimelor modificări legislative.
Sesiune de intrebari si raspunsuri referitoare la organizarea contabilitatii in sistemul penitenciar - Convocare iulie 2010
Calculul drepturilor salariale pentru personalul din sistemul penitenciar - Convocare iulie 2010

12 comentarii:

Anonim spunea...

Eu cistig acum 2300 cit o sa am salar dupa diminuare.Lamuriti-ma.multumesc

Anonim spunea...

Pana in 1800 RON vei avea.

Anonim spunea...

2300x25/100=575
2300-575=1725
E ok asa ?

Anonim spunea...

Eu cred ca pana 1600

Anonim spunea...

Stati linistiti. Va fi bine. Ministrul de Finante ne asigura ca nu vor mai fi scaderi de salarii si cresteri de TVA. Mai mult, s-ar putea ca salariile sa creasca, desi nu e foarte sigur, incepand cu 1 ianuarie 2011 cu...nici nu va vine sa credeti cu cat...Cu 10 %. Asa ca nu o sa iesim in mare pierdere, chiar daca ne va manca falimentul. Eu am o oferta de loc de munca de la o banca. Cred ca nu ma voi gandi prea mult.

Anonim spunea...

Dar am inteles ca se taie 25% din brut,nu din net, e corect.

DAN spunea...

Si bine,bine se fac disponibilizari la MAI dar care sunt criterile?Crde ca mai mult ca oricand acum ar fi nevoie de o colaborare intre sindicatul politistilor(cel care intr-adevar este sindicat)si FSANP-ul nostru.
D-le Hugg aveti cumva ceva informatii,pentru ca sunteti singurul la ne tineti la curent cu stiri reale, si tot timpul s-au adeverit.Va multumesc pentru o informatie ce sigur o voi primi,dealtfel sunt multi cei interesati de informatie!

Huginn spunea...

@ 21:02

Din cate se aude de la SNPPC inca nu s-a definitivat un set de criterii. Se incearca ca 'disponibilizarea' sa fie din ne-operativ cu mutare in operativ.

Anonim spunea...

azi reprezentantul fmi spunea la o sedinta ca masurile drastice- reducerile de salarii si tva marit- sa fie prinse si in bugetul de pe 2011 pentru a nu fi nevoie de alte masuri.parerea mea este ca asta inseamna ca de la 01.01.2011 nu vor reveni salariile la nivelul dinainte de taierile cu 25% si nici nu vor creste asa cum trambita videanu sau vladescu.

DAN spunea...

MULTUMESC,D-LE HUGINN!!!
Pentru 04.08.2010-11:42-daca erati mai atent la stire nu ati fi deformato.Se spunea ca acea crestere de 10% va fi facuta fata de salarile diminuate,NU DE CELE AVUTE INAINTEA DIMINUARII!!!

Anonim spunea...

#DAN
Multumesc. Imi pare rau daca s-a inteles altceva. Asa este. Am crezut ca se subintelege. Este vorba despre o asa zisa marire de 10 la suta fata de salariile diminuate. Dar , de fapt, acest 10 la suta va proveni din disparitia celui de al 13-lea salariu si redistribuirea acestuia. In niciun caz nu am dorit sa dau impresia ca sar im sus de bucurie pentru aceasta "marire" aruncata in batjocura.

DAN spunea...

@ 06.08.2010-07:39
Suntem prea bulversati,prea obositi din cauza ca nu stim exact cum vom trece peste aceste luni tampite.Ma intreb cu sotia, ce vom face de Craciun,de Anul Nou, cand va trebui sa-i oferi cel putin copilului o mica parte din ce isi doreste el?
Dar de multe ori derulam filmul casniciei,ne amintim ca am trait si mai rau,cand aveam un singur salar.Bine spun batranii,ca intotdeauna sa "nu uiti de unde ai plecat".DACA VOM STI CAT DE CAT SA NE CHIVERNISIM BANII,SA DISCUTAM CU BANCILE PTR.REESALONAREA RATELOR SAU O ALTA METODA SA NE USUREZE ACEASTA PROBLEMA,NU VA MAI NEVOIE DECAT SA NE RUGAM LUI D-ZEU SA NE INTAREASCA SI SA NE DEA SANATATE.SA AUZIM NUMAI DE BINE!