Powered By Blogger

Recent Posts

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

duminică, 27 iunie 2010

Scrisoare către un președinte jucător

Domnule preşedinte,

Fac parte dintre cei care v-au votat în 2004, greşeală pe care nu am mai repetat-o în 2009. Astăzi sunt dezolat de manelele sughiţate şi de minciunile pe care ni le-aţi etalat în grandomanul mandat prezidenţial. 

Sunt un român care nu a votat niciodată cu partide de stânga, iar familia din care provin este o familie cu puternice tradiţii monarhiste. Amintesc aici de tradiţiile monarhice, deoarece consider că Monarhia constituţională a devenit ultima şansă a României de a scăpa de clasa politică mizerabilă, coruptă, clientelară şi impotentă.

Cred că e nevoie de o revoluţie la nivelul clasei politice, la nivelul conştiinţelor, la nivelul Constituţiei României, odată cu demisia dumneavoastră de onoare şi cu declanşarea procedurilor pentru iniţierea unui nou referendum, în cadrul căruia poporul român să aibă oportunitatea de a alege dacă îşi mai doreşte preşedinţi comunişti şi jucători sau familii regale respectate în Europa şi în lume.

Nu sunt politician, sunt funcţionar public, dar sunt dispus să donez tot salariul meu de bugetar la fondul cui-vreţi-dumneavoastră, chiar să îmi dau demisia şi să încep de la zero în domeniul privat, dacă veţi avea onoarea de a vă da demisia şi de a recunoaşte că sunteţi mult prea mic pentru un popor care a avut conducători precum Ştefan cel Mare, Mihai Viteazul, Mircea cel Bâtrân, Alexandru Ioan Cuza sau Familia Regală Română. Sunt sigur că acest gest ar fi urmat şi de alţi bugetari români, pentru a dovedi că nu ieşim în stradă doar de foame, ci şi pentru principii.

Cu regret vă înştiinţez că sunteţi beneficiarul direct al mineriadelor lui Iliescu, al manipulărilor declanşate de acest comunist notoriu împotriva partidelor istorice şi a familiei regale, de-a lungul anilor. Chiar şi dumneavoastră aţi recunoscut că România a avut de ales între doi comunişti, atunci când, în 2004, aţi fost contracandidatul lui Adrian Năstase. Am votat cu dumneavoastră atunci pentru că eraţi... vorba aceea, răul mai mic. 

Sunteţi doar un jucător mai cizelat, dar la fel de penibil şi nu vă veţi ridica niciodată la nivelul diplomaţiei româneşti din anii interbelici, la nivelul respectului de care beneficiază în lume Casa Regală, la nivelul disidenţei anticomuniste sau la nivelul revoluţiei socio-politice şi culturale iniţiate cândva, în Transilvania, de Şcoala de la Blaj, ca să dau doar câteva exemple care să vă facă, pe dumneavoastră şi pe ceilalţi reprezentanţi ai clasei politice să vă crape obrazul de ruşine pentru ceea ce sunteţi în sânul acestui popor pe care nu-l meritaţi.

Am sperat, atunci când Ministerul Justiţiei a fost condus de doamna Monica Macovei, că vom stârpi corupţia, dar nu a fost să fie. Doamna Macovei a trebuit să cadă în planul secund al scenei politice româneşti, deoarece mafia clientelară, pedelistă sau non-pedelistă a fost mai puternică, iar pentru a închide ochii la porcăriile la nivel înalt, a fost adus blândul măscărici „independent” Predoiu. 

Apoi, nu mi-a venit să cred că aţi fost în stare să mişcaţi o maşinărie de partid pentru a vă duce fiica în Parlamentul European. E o mizerie fără margini ce aţi făcut şi să vă fie ruşine pentru asta. Nu veţi recunoaşte niciodată, dar mie să nu îmi spună nimeni că un no name în politică obţine, ca „independent”, procentajul necesar pentru a ajunge în Parlamentul European, dacă nu e sprijinită de tăticu.

Multe dintre instituţiile bugetare sunt supradimensionate, de acord, dar furia dumneavoastră ar fi trebuit să se îndrepte mai ales înspre economia subterană, înspre românizarea proiectelor europene, împotriva afacerilor murdare făcute la nivel înalt, dezvoltate în aceşti ani datorită sau, mai grav, cu complicitatea clasei politice româneşti, nu împotriva oamenilor săraci şi vulnerabili.

Nu s-a făcut nicio analiză serioasă cu privire la numărul bugetarilor inutili, nu s-a realizat niciun studiu de impact asupra instituţiilor de stat, iar acum loviţi în toţi, în mod egal, cinic, conform principiilor comuniste.

SUNTEŢI UN COMUNIST, domnule preşedinte!

Nu mă adresez primului ministru, deoarece acesta este doar o marionetă care execută fără mustrări de conştiinţă ordinele venite de la Cotroceni.

Poporul român este deprimat şi demotivat. Dezechilibrele demografice profunde (migraţia „creierelor”, „orfanii albi” - cei cu părinţii căpşunari, sporul negativ în rândul populaţiei educate versus sporul galopant necontrolat în rândul populaţiei sărace etc), economia subterană, CLASA POLITICĂ MIZERABILĂ ŞI CORUPTĂ ne vor duce în situaţia de a ne întreba dacă acest popor mai are resurse pentru a supravieţui. România nu are o politică demografică, domnule Preşedinte!

Consider că, înainte ca extremiştii de teapa lui Vadim Tudor, Gigi Becalli, Laszlo Tokes - ales recent vicepreşedintele PE (?!!) oteviştii sau maneliştii să pună mâna pe această ţară, ar trebui să daţi dovadă de o minimă luciditate şi să asiguraţi transferul puterii către CASA REGALĂ, singura care ne mai poate scoate din criza morală profundă în care a ajuns această naţiune.

Pentru că Regele Mihai nu s-ar amesteca niciodată în treburile Guvernului,
Pentru că Regele Mihai nu ar lovi niciodată un copil,
Pentru că Regele Mihai nu s-ar adresa niciodată cu apelativul „ţigancă împuţită” unei jurnaliste,
Pentru că Regele Mihai nu ar trece niciodată prin spatele Angelei Merkell, atunci când e invitat să treacă prin faţă,
Pentru că Regele Mihai nu este un comunist,
Pentru că avem nevoie de o nouă clasă politică şi de o nouă formă de guvernământ,
Pentru că am încercat toate variantele, cu excepţia extremiştilor şi a Casei Regale,

Domnule preşedinte, dacă iubiţi cât de cât dreptatea, aşa cum susţineţi pe toate bannerele electorale şi la toate sindrofiile la care participaţi, vă rog să condamnaţi în mod PRACTIC şi JURIDIC comunismul şi repuneţi România pe calea de pe care a fost înlăturată de sovietici în mod profund nedrept şi ilegal la 30 decembrie 1947, o zi tristă pentru nefericitul popor român şi dovediţi că v-a mai rămas o minimă licărire de conştiinţă. Şi, pentru că ştiu că aveţi influenţă asupra unei clase politice iremediabil corupte, îndemnaţi-i şi pe reprezentanţii ei să vă urmeze şi să lase loc unei noi Românii.

Cu gândul la o flotă românescă puternică, cu însemnele Regale peste Roşu Galben şi Albastru, dar cu minimă speranţă,

un naiv lucrător de penitenciare,
Prisonworker via blogpenifest@gmail.com
23.06.2010

16 comentarii:

Anonim spunea...

Fenomenal! Aproape ca e greu de crezut ca idei atat de nobile razbate din sanul penitenciaristilor. O singura remarca, dupa Macovei a venit Chiuariu, cu sleahta de magistrati, nu direct Predoiu. Si nu stiu daca Macovei ar fi putut inlatura coruptia...

Asuldetrefla spunea...

In Haiti in urma catastrofei naturale numita cutremur,au pierit 217.000 de oameni.Planeta Pamant a gemut profund .Durerea si compasiunea a cuprins toata suflarea.
Cutremurul bolsevic care a lovit Romania,dupa 1944,a provocat dintr-un prim foc,executarea unui numar de peste 600.000 de romani,tot unul si unul.Mai precis,floarea Romaniei.Omul de stat,MS Regele Mihai .a fost silit sub amenitare,sa semneze actul de abdicare.Fata de aceasta catastrofa politica,Planeta Pamant nu a gemut.Durerea si compasiunea nu a sensibilitat sau indurerat omenirea.Regele nostru nu a gasit ajutor pentru sine si tara sa,la nici o mare putere.Nu numai atat.Nici o Casa Regala a Monarhiilor vremii,nu ne-au sarit in ajutor noua, sau macar in ajutorul Regelui nostru.
Comunismul,a instaurat ca politica de stat,ateismul.De aici s-a instalat intreaga cohorta de nerusinare,hotie,tradare a aproapelui,ridicarea minciunii la rangul cel mai inalt.Partidul unic comunist,a infipt belciugul in nasul romanului,astfel reusind sa indobitoceasca un intreg popor.Ajuns dupa revolutie,o parte s-au inregimentat in partide.Exceptie a facut PNT cd infiintat si condus de insusi Seniorul Corneliu Coposu,un mare sustinator al Casei Regale,a Monarhiei.Neocomunistii republicani de profesie,si-au propus si au reusit prin mijloace proprii sa distruga PNTcd.
PNL,nu a facut nici un efort sa puna in discutie forma de stat Monarhia.Este si motivul pentru care PNL nu a devenit niciodata partidul cel mai puternic din tara.Daca nici la acest Congres PNL, nu se va aborda indrasnet,argumentatat logic,fara patima,problema formei de stat-Monarhia,inseamna ca PNL are o problema.
Ma auzi Crin?
In PNL exista 2 titani:Crin Antonescu si Calin Tariceanu.
C.Tariceanu a fost singurul din Romania care a reusit sa-l tina in frau pe actualul presedinte.
PSD care niciodata nu a practicat adevarata social democratie,a pierdut pe propria limba.
In postarile mele am cerut cu fermitate,adevarata social democratie in PSD.Daca Ponta nu se va agata cu dintii de adevarata social democratie,nu are nici o sansa de viitor.In Romania,cumpararea de voturi sau intelegerea intre “gasti”,nu va merge la infinit.
PDL nu are o doctrina,deci alta sansa nu are decat sa piara.
Prim ministrul Boc a afirmat la Tv,ca Romania se afla in situatia cea mai grea ,de la Razboi incoace.
Eu il cred,dar de la razboi incoace ,Romania a fost numai republica.
Romani! incercati Monarhia!
V-ar strica sa avem in fruntea statului un om de valoare,un rege,un om cinstit si pe placul lui Dzeu?
Este drept Intai va trebuii sa muncim sub conducerea lui,dar dupa care va veni si traiul bun,dar mai ales civilizat.Sa fiti siguri ca nu ne va mai fi rusine sa spunem ca suntem romani.
Cine va mai indrasni sa ne mai spuna ca suntem tigani!?
Nu v-ati saturat de circul oferit de partide?
Nu v-ati saturat de nesiguranta

Anonim spunea...

cu adevarat naiv,de ce l-a decorat Stalin pe Mihaita?pt. ca i-a oferit Romanica pe tava.prefer un comunist,dar unul adevarat ca Ceausescu sau Dej!

Bobby Fischer spunea...

Ma alatur si eu angajamentului Prisonului si sunt gata sa renunt la intreg salariul meu de bugetar, de acum si pana la sfarsitul acestui an, daca presedintele-jucator isi va da demisia de... onoare. Achiesez astfel unei idei si unor principii fara de care nu cred ca vom iesi vreodata la liman.

Anonim spunea...

Dincolo de naivitatea declarata a autorului, cred ar fi pacat ca acest manifest sa nu ajunga la presedintele jucator, macar sa il citeasca, chiar daca nu va avea niciun rezultat, cu toate riscurile de rigoare. Lupta sindicala e singura care are sorti de izbanda in asemenea momente, daca suntem uniti bineinteles, dar astfel de atitudini, indiferent ca sintem sau nu regalisti, pot reprezenta portdrapele in lupta cu mafiotii.

Felicitari, prisonule!

Anonim spunea...

Excelent Prisonworker ,singura speranta de a scapa de acest sistem corupt este fara indoiala CASA REGALA.

Anonim spunea...

A inceput lupta intre siparezi.
Au inceput sa-si dea din casa dosarelele,cititi ultimul articol din OLTENIA PRISON .
Nu poate decat sa ne bucure

Bic-lucrator la inf. clasificate spunea...

Apropos de bolşevism:Oltenas este, cum bine ziceti, o coada de topor. Un asemenea fleac n-ar avea zile multe in sistem daca nu s-ar intampla doua lucruri:
1- il sustin sefii nostri din ANP in frunte cu domnul Bala, care sefi sint extrem de indragostiti de lichelele de la prevenire , se stie, pentru ca asa au invatat acesti mârşavi de la bolşevicii restauraţi că pot conduce o instituţie;
2- prostimea , adică noi, tolerăm asemenea deşeuri printre noi şi, ca nişte oi tâmpe, suportăm mizeriile unor mizerabili.
Oameni buni, aveti legile la dispoziţie şi susţinerea unor organisme care abia aşteaptă să sancţioneze comportamente bolşevice în sec. XXI. Luaţi aminte de la magistraţi care au destul sânge în instalaţie să invoce legile care le sunt favorabile chiar ]mpotriva marinarului şef. Asta-i lupta cea adevărată şi nu aia cu mâncatul între noi, ca fraierii.

Anonim spunea...

Atrag atentia in modul cel mai serios,grupei sindicale a penitenciarului Galati,sa aiba mare grija cu cei de la prevenirea criminalitatii,care au primit dispozitie dupa greva de silidaritate,care a avut loc in unitate,si unde au participat un mare numar de cadre,sa monitorizeze activitatea grupei sindicale,dar mai ales a liderului de sindicat,care deranjeaza pe zi ce trece.Acest lucru este valabil si pentru viceliderul de sindicat.Este bine sa informati pe cei in drept,caci va fi creata o mare presiune asupra intregii grupe. UN PROASPAT PENSIONAR,CARE STIE MULTE SI VA STA LA DISPOZITIE LA ORICE ORA CU INFORMATII FOARTE EXACTE.MARE ATENTIE CACI TELEFOANELE CELOR DOI SUNT ASCULTATE.

Anonim spunea...

@27.06.2010, 10:05:00

POPESCULE
GET A LIFE !!!

Anonim spunea...

CHIAR DACA NU ARE LEGATURA CU ARTICOLUL POSTAT,ASPECT PTR. CARE NE CEREM SCUZE ADMINISTRATORULUI,TREBUIE SA PRECIZAM FAPTUL CA BURLIBASA, VARLAM ,CRISTI ALEXANDRU, DIN PENITENCIARUL GALATI,AU DUS UNITATEA DE RIPA.NICIODATA LUCRURILE NU AU MERS MAI PROST DECIT ACUM,ACTIVITATEA MERGE DIN INERTIE.PENTRU ACEST LUCRU CEREM ANP-ULUI O PREZENTA CIT MAI FRECVENTA IN UNITATE,UN CONTROL LA SINGE.ACESTE CONTROALE SA FIE CIT MAI DESE SI FARA A FI ANUNTATE.NICIUNUL DIN EI NU AU HABAR DE CE SE INTIMPLA IN UNITATE,SE FERESC SA DEA OCHII CU OAMENII,CARE SUNT DIN CE IN CE MAI SPERIATI.TOATE UNITATILE ISI APRECIAZA LUCRATORII CARE AU PLECAT DIN SISTEM,LA GALATI PRACTIC ACESTIA NU AU CONTAT,AU IESIT PE POARTA,EXACT CA UN PPL,CARE A FOST PUS IN LIBERTATE.PENTRU NOI GALATENII NU EXISTA UN 29.06.2010,SE PUTEA ORGANIZA CEVA,CIT DE PUTIN,DAR DIRECTORUL NU A VRUT PTR. CA ESTE NEPUTINCIOS.SE PUTEA INSPIRA DE LA BRAILA SAU TICHILESTI.DACA MAI ERA DOAMNA CRACIUN POATE CA SE FACEA CEVA,DAR FEMEIA A PLECAT DACA A VAZUT CA ESTE TRATATA NECORESPUNZATOR.A AVUT DREPTATE ANP-UL CA EXPERIENTA CU MAGISTRATII LA CONDUCEREA PENITENCIARELOR A FOST O MARE GRESEALA,POATE CU EXCEPTIA DOMNULUI SARAU,FOST LA TICHILESTI.

Anonim spunea...

Prisonule, te-as intreba...tu ai participat la greva? Sau esti asa un latrator de ocazie?

Principiile, valorile sunt sublime, putem spune, dar lipsesc cu desavarsire.

Hai ca esti specialist in vorbe.

Dr. B spunea...

Pentru Prisonu' si Bobby Fischer

Felicitari! Vi s-au aprobat solicitarile de renuntare la salarii. :))

Anonim spunea...

@ 27.06.2010, 00:10:00

Si tu erai sa ma pacalesti daca n-o comiteai flagrant. O singura remarca, ideile "razbate" pentru ca "e" putine?

Anonim spunea...

17.39,

Asa e, Jucatorule! Noroc ca iti reuseste, uneori, smecheria si poti pacali si denigra, singurul tau scop pe bloguri, ca sa poti latra tu in voie si fara sa fi deranjat. Latratura placuta!

Anonim spunea...

Pt. 10.51

Jucatorule, tu scrii despre tine?
Hai ca esti comic!