Powered By Blogger

Recent Posts

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

vineri, 4 iunie 2010

Pelendava poate să lucreze

ANP reacționează la propunerile FSANP în legătură cu deblocarea activității Penitenciarului Pelendava:

- produsele de la Pelendava vor fi distribuite în sistem;
- planul de productie este gandit la capacitate maximă;
- au fost demarate procedurile de achizitii pentru sustinerea productiei;
- se inițiază proiecte de eficientizare a costurilor;

ANRMAP spune clar că NU ESTE VORBA DESPRE O PROCEDURĂ CARE SĂ SE SUPUNĂ LEGII ACHIZIȚIILOR, fiind vorba de un transfer între unități.

Raspuns ANP Situatie Pelendava

23 comentarii:

Vasile Roaita spunea...

Juristi ANP la pensie adunarea!

Mai multe ferme agrozootehnice ale penitenciarelor din sistem sunt in situatia celui de la Pelendava, au produse pe stoc de peste 1 an de zile, produse care intre timp sau degradat si sunt bune doar pentru foc. Ce a facut pleiada de juristi SH din unitati, cum au intampinat acesti abonati la pomenile lunare de 50% modificarile interpretabile ale legilor privind achizitiilor publice si de ce nu au fost in stare sa demonstreze faptul ca: ,,Modalitatea de transfer a produselor obtinute in cadrul gospodariilor agrozootehnice ale unitatilor nu fac obiectul regulamentelor legale actuale cuprinse in legislatia privind achizitiile publice,,sunt intrebari la care trebuie sa raspunda seful lor Bala impreuna cu sefii penitenciarelor, inainte de a dispune eliberarea abonamentelor pentru stimulentele oferite lunar in unitatile penitenciare romanesti de criza economica mondiala.

Anonim spunea...

1. De ce a trebuit sa intervina Bala ca sa faca o adresa buna, o adresa care explica clar situatia existenta, si astfel sa fie primit acest raspuns pe care Ungureanu nu l-a primit?

Se vede reaua intentie a lui Firinel, a intocmit asa cum zicea Huggin intentionat in mod gresit adresa din 2009, tocmai ca sa poata bloca activitatea Pelendavei.

2. Bravo bloggeri, bravo sindicate. Daca voi nu interveneati, acum Pelendava era scoasa la MEZAT.

Anonim spunea...

Bravo Sorin Dumitrascu! Bravo Bran Gheorghe! Bravo Grigoruta Stela!
Rusine celor care printr-o incercare miseleasca au incercat falimentarea Penitenciarului Pelendava in interesul propriu!!
Un gest de minima onoare ar presupune demisia celor care au emis actele de falimentare a unitatii!!! Macar in ceasul al 12 stimabililor si stimabilelor !!!

Anonim spunea...

Cine se scuza se acuza !Nu este asa nenea Acadel ?

Anonim spunea...

04.06.2010, 16:15:00

Toti cei care au fost o stavila in calea lui Ungureanu-Craioveanu si a celor 10 % din valoarea pamanturilor Pelendavei (1000 ha x 30E/mp - WOW), vor plati scump.

Deja Firinel si-a inceput razbunarea prin Oltenas.

Anonim spunea...

Da, asa da. Desi mi-a trecut supararea pe caricatura de greva, desi aveam si am mari indoieli asupra puterii de penetrare a lui Huginn, de data asta trebuie sa recunosc ca a marcat. A marcat si cu stangul si cu dreptul. Felicitari. Te incadrezi la asa da, d-le Hugine. Astazi.

Anonim spunea...

Detinuti care fac regula in Penitenciarul Codlea .

Detinutul Matei Marian ,care se lauda cu sprijinul lui Celmare ,face trafic de influenta in forma continuata .Voi reveni cu informatii despre banii pe care ia dat ,despre modul in care a fost favorizat si de catre cine .Se lauda ca ia mutat pe ofiteri la alte penitenciare si a dat bani de putea sa cumpere tot penitenciarul
.
Detinutul Totolici ,prins de curind la vizita cu telefon este scos la clubde cei de la reeducare si lasat singur acolo sasi faca de cap .

Anonim spunea...

Acelasi lucru s-ar putea intampla si la Tichilesti ! Resursele Tichilestiului sunt extrem de favorabile unei productii la o capacitate foarte mare.
De altfel, se arunca cu 50% pe motiv ca-si indeplinesc sarcinile specifice fisei postului si ceva in plus mai mult decat banal. Nici o vointa de a pune pe picioare o zona de interes pentru intreg sistemul penitenciar.

Anonim spunea...

O batalie castigata dar nu si razboiul! Felicitari Penifest, presei si sindicatului pt alarma trasa! Dar ce e cu semnatura de pe adresa? Ramane lupul paznic la oi???

Anonim spunea...

Sa-i vedem acum la munca pe fermierii Pelendavei.Ce au vrut -au obtinut.Mai ramane sa si munceasca.Si nu sa se certe.Mai ales Ofiterii.Ca agentii sunt cei care salveaza productia si muncesc cu ppl.Mai laasati telenovelele si la treaba!

Anonim spunea...

Referitor la Codlea si ppl-eii tinuti in brate
voi chiar credeti ca reeducarea a luat decizia asta? eu cred mai degraba ca sunt directive de la imparatie. pana la urma oamenii astia au fost scosi la club in baza unor tabele. intocmite de cine? avizate si aprobate de cine?

Anonim spunea...

Cu toate astea, lucrurile merg bine la Codlea! Felicitari domnului director care a adus unitatea la suprafata. Sa vedem daca reusim sa ne mentinem dupa ce pleaca!

Anonim spunea...

Doamnelor si domnilor din ciclul "tara arde si baba se piaptana" va prezentam partea a II a de penibil din sistemul penitenciar: "cel mai bun...". idee e aceeasi ca si anul trecut, modalitatea de vot s/a schimbat. nu inteleg de ce mai consumam hartia pe care si asa o aducem de acasa, pentru ca oricum se face blat. la fel a fost si anul trecut.

Anonim spunea...

@23.15

Eu nu cred ca cineva poate sa te oblige sa faci ceva ilegal .Faci pentru ca vrei .Detinutul Matei a fost tinut in brate de la inceput .Cineva sa folosit de el si lea facut rau la multi .Nu stiu cit trafic de influenta a facut el afara dar in puscaria codlea a facut mult mai mult .

nicu spunea...

Pentru ANONIMUS 23:19:00

Multumim pentru reclama, dar asa fara nume nu poti beneficia de abonamentul de 50%.Am inteles aluzia ati fost in rahat,acum cica sunteti mai putin dar tot in rahat si ati inceput deja sa-l umflati pe directorul interimar de acolo.

Va meritati soarta!

Anonim spunea...

Pentru anonimul 18:06:00

Daca sunt adevarate spusele tale trebuie sa luam imediat legatura, cu siguranta va iesi ceva frumos si spumos pentru sistemul penitenciar romanesc.Sa vedem cum, pentru ca regulile de comunicare a adreselor de posta electronica sau nr. de telefon intre cei care posteaza sunt foarte stricte!

GERULA spunea...

G.A.Z-urile multa perioada au dus greul din unitati,in perioada grea de pana la revolutie G.A.Z-urile uneori era singura sansa de supravetuire atat a ppl-ilor cat si a cadrelor dar de atunci in acest sistem s-au perindat la conducerea ANP tot felul de oameni care nu au avut nimic comun cu aceste bunuri a unitatilor si din diferite motive obscure, interese personale au dus prin dispozitiile date in teritoriu la distrugerea partiala a G.A.Z-urilior din unitati.
Atunci va intreb pe Dvs Domnilor a fost cineva tras la raspundere pentru toate aceste fapte ?
Desi in aceasta situatie s-ar fi cuvenit ca cei din conducerea ANP sa sesizeze corpul de control a MJ pentru a veriofica in ce conditii s-au adus aceste G.A.Z -uri in aceasta stare si cine se fac vinovati de toate cele intanplate sa raspunda in fata justitiei.
Multumim Domnului BALA pentru ca sa inplicat in situatia de la PELENDAVA,si cu aceasta ocazie il rugam sa faca o evaluare a tuturor situatiilor G.AZ.din unitatile ANP.

Anonim spunea...

Ghicitoare :care e legatura dintre detinutul Matei Marian de la Codlea si Celmare ?Cine stie primeste titlul de cavaler de penifest .

Anonim spunea...

Felicitari colegilor de la Pelendava pentru eforturile sustinute facute pentru salvarea acestei unitati ! Multumiri d-lui Dumitrascu Sorin pentru sprijin si pentru lupta dusa alaturi de oamenii de buna credinta de la unitatea mai sus mentionata . Felicitari tuturor!

Anonim spunea...

05.06.2010, 12:35:00 E baeti amandoi. Am primit titlul? Am primit titlul?

Anonim spunea...

Stiu eu ce ii leaga: sint amindoi generali in rezerva. Ei am primit premiu?

Anonim spunea...

Hugin si tu esti legat de cei doi si de fata cu hainutele ?

Anonim spunea...

Il primiai dar tia furat Hugin premiu .Nu vrea sa publice raspunsu .