Powered By Blogger

Recent Posts

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

miercuri, 2 iunie 2010

Guvernul își asumă răspunderea pe legile care reduc salarii, pensii și prestații sociale

Cu aceste proiecte merge Guvernul în Parlament pentru asumarea răspunderii.
Proiect lege reducere salarii si prestatii sociale - Asumare răspundere v 02.05.2010
Proiect lege reducere pensii - Asumare răspundere v 02.05.2010

13 comentarii:

Anonim spunea...

Domnul Dumitrascu asi fi vrut sa va dau un telefon dar nu am nr. iar casa il obtin mi-asi desconspira identitatea .Fac catre d.stra un apel umanitar interveniti faceti ceva cu acea premiere de 50% la vaslui daca cei doi mai mari nu pot lua ( Cotoc si Poinescu ) au inaintat iar propuneri pentru brinza si nastase a patra oara dar acum premierea o vor lua cei mai intii nominalizati (pact tacit) multumesc si mult succes

Anonim spunea...

La un calcul simplu, am salariul 2000 de lei, o sa mai primesc 1500 lei. Am rate 1600 de lei si mai raman cu.......De unde mai platesc ratele, cu ce imi cresc copilul, e ii spun cand ma duc acasa si nu pot sa-i pun nimic pe masa? Nu pot sa-i ofer un trai decent?
Nu sunt singurul in situatia asta. Ca mine sunt cateva mii de angajati ai acestui sistem si cateva milioane de romani.
Nu ne ramane decat sa ne impuscam sau sa ne punem streangul de gat.
Solidaritate oameni buni, fraternitate si unitate. Asta ar fi singura solutie sa scapam de mafia care ne ingroapa.
Declansati greva generala, blocati toate institutiile statului, poate asa vor renunta la masurile lor. Fac apel la toti romanii sa fie solidari.
BASESCU SI BOC O SA NE AIBA PE CONSTIINTA.
Pacat de munca noastra depusa si de faptul ca sunt tinuti in sistem, dar sin in late institutii, oameni care nu muncesc, dar ia salariu mare, iar noi care muncim pe un salariu mic suntem mereu admonestati, ni se cere mai mult.
Pacat de copii care vor ramane fara parinti.

Un agent cinstit, care munceste si care spera sa rasara si soarele dupa atata furtuna.

Anonim spunea...

@ 02.06.2010, 13:45:00

Dand deoparte ticalosia actualei puteri, colegu', la gradul tau de indatorare catre banci (80%) ai fost cel putin inconstient. Vrei sa-mi spui ca "ii puneai pe masa copilului" si iti asigurai si celelalte cheltuieli gospodaresti lunare cu doar cei 400 lei ramasi din salariu? Cand te arunci lacom la acumulari de bunuri si cheltuieli irationale (toti am vrea sa avem si casa, si masina, si conditii in casa, chiar si concedii de boieri) trebuie sa iei in calcul orice risc ce poate aparea pe parcursul derularii creditului. Daca, fereasca Dumnezeu, vei fi dat afara, cu sau fara vina ta, cum iti vei achita datoriile din... nimic primit? Ti-a garantat cineva venitul salarial pe viata si intr-un anumit cuantum?

Tot ce facem in viata reprezinta riscuri asumate. Optzeci la suta din indatorare din venitul tau lunar arata o iresponsabilitate totala fata de copilul de care vorbesti, mai ales atunci cand te intinzi mai mult decat te tine plapuma.

Apropo, cinic vorbind (ca si vremurile pe care le traim), cand ai luat banii te-ai "plans" cuiva?

Pentru binele copilului tau, sper sa te descurci (onorabil).

Anonim spunea...

Vorbeam aici de salariul meu.
Din fericire lucreaza si sotia. Tot bugetar. SAre un salariu de 800 lei, care va fi redus la 600 lei.
Nu eram nebun sa ma indatorez 80% la banca.
Dar dupa reduceri voi fi indatorat 80% la banca.
Eu am dat un exemplu, pentru ca am colegi ale caror sotii au ramas fara servici, iar daca salriile lor vor fi diminuate atunci vor intra in imposibilitate de plata.
Repet. Era un exemplu.

P.S. Dar si daca ar fi fost asa, oare unde as fi locuit? Nu am masina, nu am luat masina in rate, dar am construit o casa, cu credite, pentru ca statul nu mi-a OFERIT NICIUN SPRIJIN.

Anonim spunea...

@ 13:45
Esti o persoana frustrata si se pare ca nu ai realizat mai nimic in viata atita timp cit nu te-ai riscat cu credit la banca.
Cunosc persoane ca tine care la capitolul realizari sint O nu au nici un credit dar ...traiesc cam degaba ...NU familie, NU copii, NU prieteni... maninca si se c... la closet , uneori si pe insulele Tenerife in concediu.

in schimb pentru @13:45 esti un brav luptator si totusi mai cauta solutii ca vei reusi Garantat!
Sa ne auzim cu bine d-le V......u!

Anonim spunea...

@ 13:45 Muta-te cu chirie ca sa ti se deconteze lunar, informeza-te ca se poate face niste...treburi cum fac mai marii nostri sefi.

Anonim spunea...

@ 02.06.2010, 21:43:00

Ai vrut sa demonstrezi cat esti de prost... informat si de ingust la... frunte? Sa stii ca ti-a iesit din prima.

Anonim spunea...

pentru primul comentator:BRANZA si NASTASE nu pot sa pactizeze niciodata cum i-ai amintit cu caracterele scrise cu cotoc si poinescu(tu esti pazist adica barbuta, intrat cu pile la parnaie, se vede ca ii respecti pe sefii pazisti i-ai mentionat cu litere mari, fata de ceilalti doi care i-ai mentionat cu litere mici).Doar stii, dar esti prea incet in gindire, celor iubiti pazisti li se vor lua niscaivai bani din urma, inclusiv si tie, bani luati nemeritati, care au condus si acestia la cresterea fondului de salarii iar acum conduc la diminuarea salariilor si pensiilor tuturor(5% se stiee....). Daca continuati, urmeaza si pe trei ani si 15% de recuperat acordat necuvenit.Scuze domnului moderator. Sper sa nu fi fost vulgar, cu toate ca pentru primitivul de la primul comentariu ar trebui. Auzi gluma de cascadorii risului pactizare intre cele doua tabere?NU EXISTA SI NU VA FI NICIODATA INTRE ACESTIA. Dar stii de ce ?Pentru ce pazistii se gindesc numai la furaciuni, din regimuri preferentiale pentru hoti, din iesiri la munca la agenti economici care uita sa plateasca si numai unde au chef sa-i scoata pazistii, adica numai de unde se poate mulge ceva,etc.O zi buna in continuare lucratorilor de penitenciare, dar nu si tie primitivule.

Anonim spunea...

pentru primul comentator si pentru ultimul, de fapt o singura minte luminata, zeul de la educatie, marele orator BRINZA, cel care a citit si retinut doua trei tehnici de manipulare si le aplica permanent pe blog, ce altceva sa faca la parnaie sau acasa. Cunoaste orice lucrator stilul sau, e singurul din parnaie care foloseste termeni ca primitiv, sau amenintari de genul daca continuati... Se pare ca matale te cam plictisesti si vad eu bine? incepe sa/ti stea in gat unii care au taria sa spuna ce-i deranjeza si ii ataci murdar, cum de fapt esti obisnuit. Eu sincer ma bucur ca se ia cineva si de primitivul pazist barbuta, asa cum ii spui(ia vezi matale de o duce asa bine poate ia mita, poate face el matrapazlacurile de care amintesti, ia mai aplica niste tehnici si cu el poate iti iese, ca doar ai fost dornic sa iei locul lui Jan), dar ma gandesc ca, de ce tocmai matale, sau iti este teama si de altceva. Si in final sa-l citez pe unul din subordonatii matale "mai stim si noi cate ceva, adica, cu ce te-a deranjat omul" dar, chiar ai impresia ca tu esti imaculat si toti te vad precum o icoana. Ai grija ca: citez din matale "veninul pe care l-ai acumulat nu poate decat sa-ti faca rau", si zici de altii ca sunt veninosi. Apropo de furaciuni uita-te matale in ograda proprie, dar despre astea alta data.

Anonim spunea...

Aşa, băgaţi la greu să se certe între ei poate prindeţi voi vreun ciolan că altfel nu aveţi şansă să ajungeţi şefi vreodată. Nu puneti botul baieti ca astia asta vor. La criza asta daca mai esti si prost esti mincat. Asa si cu frustratii astia, lasati ca sint destui idioti la Vaslui si frustrati.

Anonim spunea...

Cand doi se cearta al treilea castiga. Oare cine are de castigat din porcaiala intre paza si educativ, stie cineva?

Anonim spunea...

Are de cistigat Sorinel nepotul lui unchiul Costica, care au gena de hiene. Poje se clatina, un ciolan am prins deja, la prima greseala ajung director adjunct, si dupa acea director mare. Lasa nepoate ca te sprijin eu ca esti tinar si ai cariera in fata. Tu sa faci mumos la coana pracsiu si la conul tiplea sa te sprijine. Conducem noi puscaria si spargem tot. Atentie Poje ca pericolu vine de la tradadorii mici care ar vinde si pe mama lor sa ajunga undeva. Dar voi va meritati unul pe altul ca sinteti la fel.Nimicuri.

Chiriasul spunea...

Sa stiti ca mai degraba ne mutam toti cu chirie, ca oricum stam cu chirie platita la banca. Numai ca ne costa mai ieftin. Si-asa platim "CHIRIE " LA BANCA pana la pensie