Powered By Blogger

Recent Posts

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

joi, 27 mai 2010

Legile Băse - Boc

Proiect de lege privind stabilirea unor măsuri necesare în vederea restabilirii echilibrului bugetar
Proiect de lege privind stabilirea unor masuri in domeniul pensiilor

9 comentarii:

Anonim spunea...

Sa-i arda focul de gunoaie.Le-am pregatit un loc pe camera mare.

Anonim spunea...

Am vazut ca multi isi doresc ca Basexu si Muc cel mic sa ajunga la puscarie. Ne fac rau de afara, ii vreti si inauntru? Va e dor de Amnesty Internat. si D Om? Ne fac varza hotii fara spate cu zeci de reclamatii la parchete(afaceri)dar astia? Mai bine la Bellu. In loc cu verdeata..... Cand se va termina cu subiectul asta sa ne aducem aminte unde lucram, ce sefi de .. treaba avem, ce conditii si dotari... etc.

Anonim spunea...

Da' nu-i lăsa împreună în cameră, că iar îl supune Băsescu la perversiuni pe Boc!

Vasile Roaita spunea...

Ne-au ars fratilor!

Tot cei mici(agentii) vor suferi, nu se spune mai nimic de anularea acordarii sporului de 50% pentru lucrari de exceptie in cadrul temnitei,de anularea sporului de conducere,anulare deplasari de tot felul pe diferite intinerarii interne si internationale alese la intamplare de conducerea ANP,anularea chiolhanuri tovarasesti organizate in centrele de recuperare cadre MJ/ANP etc. Criza ii va lovi mai crunt pe cei care poarta gradele de agent de penitenciare,acestia fiind si cei mai expusi la disponibilizari in perioada urmatoare.

SE REDUC CU 25%:
c) Cuantumul drepturilor specifice pentru activitatile desfasurate in institutiile de aparare, ordine publica si siguranta nationala, prevazute in Anexa nr. IV/2 la Legea nr. 330/2009 privind salarizarea unitară a personalului plătit din fonduri publice pct. 3 alin. (1) si (2), 4 alin. (1), 6, 8, 10, 11,12;

d) Cuantumul compensaţiei băneşti, respectiv al alocatiei valorice pentru drepturile de hrana si respectiv valoarea financiară anuală a normelor de echipare, precum şi valoarea financiară a drepturilor de echipament;
e) Compensaţia lunară pentru chirie.

(2) Valoarea drepturilor/cheltuielilor cu asistenţa medicală, medicamente şi proteze aferente personalului propriu, pentru care legislaţia în vigoare la data publicării prezentei legi prevede decontarea integral de la bugetul de stat, bugetele de asigurări sociale, bugetele locale sau, după caz, bugetele fondurilor speciale se reduce cu 25%.

Intr-o tara unde domneste instabilitatea sociala si economica,incompetenta si nepotismul au ajuns stampile cu care deschizi multe usi deodata,iar
daca unchiul e la putere cu siguranta nu va fi afectat nepotul si toata cloaca care-l inconjoara, cloaca care va primi in continuare compensatii morale pentru lucrari de exceptie in cadrul temnitei. Domnule BOC in Temnitele Statului Roman efectele legii pe care ai plamadit-o raman tot asa ca pana acum,adica pentru unii MUMA pentru altii ( cei mai multi)CIUMA.

Anonim spunea...

Grupa sindicala a penitenciarului Galati,face un apel catre toti membrii de sindicat din unitate,ca pe data de 31.05.2010,cind va avea loc greva de solidaritate in intregul sistem penitenciar romanesc,sa se prezinte la unitate in numar cit mai mare.Pot veni daca doresc chiar si membrii de sindicat care se afla in concediu,daca nu sunt plecati din localitate .Precizez faptul ca reprezentantii presei si ai televiziunii locale vor veni in unitate in jurul orelor 9,30-10,oo.Nu ma ascund si mentionez ca postarea a fost facuta de liderul grupei sindicale din cadrul penitenciarul galatean---RADU HILOHE.Multumesc pe aceasta cale penifestului care ne da posibilitatea sa ne exprimam liber opiniile despre natura muncii noastre.Sa auzim numai de bine.

Anonim spunea...

proiectele celor doua legi sint facute dupa chipul si asemanarea juristului de la Galati.
si-a luat concediu sa lucre la ele, sa-si ajute partidul din care face/a facut parte.
”multe succesuri” DOMNULE JURIST(sa fie in ton cu partidul)!

Anonim spunea...

Chiar astora nu le poate face nimeni nimic...

Anonim spunea...

@ Vasile Roaita

Sigur nu esti Basescu? Sau alt pdl-ist, ca numai astia incearca dezbinarea si invrajbirea.

Anonim spunea...

se folosesc cei mari de acarii pauni