Powered By Blogger

Recent Posts

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

luni, 31 mai 2010

Fără incidente

Greva angajaţilor din penitenciare nu a afectat activitatea de pază a deţinuţilor şi a unităţilor, astfel încât nu au fost semnalate incidente în timpul desfăşurării protestelor, au declarat reprezentanţi ai Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor. 

„Totul este sub control, protestele se desfăşoară conform planificării iniţiale şi nu au fost înregistrate până acum niciun fel de probleme în rândul deţinuţilor”, a precizat purtătorul de cuvânt al ANP, Johanna Popescu. 

Reprezentanţii sindicatelor spun că protestele se desfăşoară în toate cele 45 de unităţi penitenciare din ţară, dar şi în aparatul central, o parte dintre angajaţi venind de acasă special pentru a participa la grevă. 

„Angajaţii din penitenciare au încetat activitatea conform programului stabilit, o parte dintre ei venind chiar din timpul liber pentru a participa la grevă. În toate unităţile din ţară s-au strâns angajaţi, în timp ce unii au decis să protesteze în faţa prefecturilor”, a declarat şi preşedintele Federaţiei Sindicatelor din Administraţia Naţională a Penitenciarelor, Sorin Dumitraşcu. (sursa: link)

1 comentarii:

Anonim spunea...

DABIJA RADU liderul unui pseudosindicat de la Penitenciarul Spital Tg. Ocna areusit sa isi sparga singur greva.
In primul rand stimabilul nu a convocat o sedinta cat de mica cu membrii sindicatului in care sa stabileasca minime masuri de protest, o banderola ceva la mana pt cei din paza, o sedinta in care util ar fi fost sa discute problemele oamenilor daca tot era greva, nimic. Da ai stat la poarta Raducule tata si te-ai tiganit cu oamenii sub pretextul informarii acestora cu privire la greva si i-ai sfatuit sa nu lucreze macar o ora sau pardon, te-ai milogit ca un jalnic ce esti! Da tu Raducule tata esti prins demult de mustati de rechinii din conducerea unitatii care te-au lasat sa iti faci mendrele dupa care ti-au dat cu flit! Ia zi ai curaj de o comisie de audit care sa vada cum ai cheltuit persoana lu matale banii oamenilor? Ma indoiesc amice!
Iar daca nu iti convine poti sa sugi un corn cu lapte fiindca nu ai dinti sau sa-mi numeri ouale ca m-ai scos din minti, mai liderica, nu vrei tu nu ai interesuri, iarna nu-i ca vara si iti doresc succesuri!