Powered By Blogger

Recent Posts

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

marți, 2 martie 2010

Rautati de Vaslui

Placerea de a face rau

Scris de Ioan Luca pe 1 martie 2010

Astazi, 1.03.2010, am fost la Curtea de Apel Iasi pentru proces in dosarul nr.3845/89/2008, proces in care sunt in litigiu 20.000 de ore suplimentare efectuate, de catre functionarii publici cu statut special din cadrul Penitenciarului Vaslui, in perioada 1.10.2004-1.12.2006.

Pana aici nimic deosebit, o pronuntare amanata pentru data de 08.03.2010 si 3 (trei) intampinari facute de juristul unitatii, solidar cu directorul unitatii:

1) intampinare depusa de conducerea unitatii prin care se cerea respingerea actiunii pe motivul (art 1201 C.Civil) de autoritate de lucru judecat. Aici am rezolvat-o , nu erau intrunite cele 3 conditii( cumulative) ale autoritatii de lucru judecat.

2) Nereusind sa ne incurce cu autoritatea de lucru judecat, conducerea unitatii, a inaintat o noua intampinare prin care se cerea prescriptia pentru orele suplimentare efectuate in perioada 1.10.2004-1.12.2006. Aici au uitat ca prescriptia intervine daca reclamatul isi recunoaste vina. Prin adresa nr.M2-217873/19.11.2008, unitatea, la centralizarea orelor suplimentare s-a folosit de pontaje din 2006, a cazut si asta.

3) Culmea tupeului este sa trimiti instantei de judecata (cazul nostru Curtea de Apel Iasi) o adresa prin care sa nu recunosti ca unitatea a semnat adresa M2-217873 prin care se recunostea ca cele 20. 000 de ore suplimentare nu au fost platite .

Domnilor cand mintiti??? (sursa: link)

31 comentarii:

Anonim spunea...

Doamne ce gradina mare ai!:)oare pe unde-i tine?cotoc-jurist & company

Anonim spunea...

TOATA ADMIRATIA SI RESPECTUL PENTRU DOMNUL LUCA.SA VA DEA DUMNEZEU SANATATE SI ZILE MULTE.

Anonim spunea...

Dinspre grav spre foarte grav... Cand incepi sa dai in strachini, cu greu te mai opresti! Mai ales daca incepi sa calci pe acolo pe unde deja sunt cioburi...

Anonim spunea...

bravos domnule luca!!!!!JOS PALARIA!!
STIMA SI RESPECT PENTRU A ARATA NISTE LUCRURI PE CARE MULTI LE CRED SIMPLE.

MOTOC spunea...

Salutare la toti colegii.
Inca un coleg,de la P.M.S.Craiova este pe cale sa se jerfeasca pe acest nenorocit de altar,numit,,SISTEMUL PENITENCIAR"
In urma actiuni de ieri noapte de la TG.JIU,colegul nostru DUMITRESCU MIHAITA a suferit un grav atac cerebral.
Legea ,,OMERTA",isi face din nou datoria,mutenie completa.Oare asta este multumirea pentru viata unui OM,MUTENIA.
La atat- frati de suferinta din sisten-suntem evaluati de catre sistem si aparatul central numit A.N.P.=S L U G I=.
Ma intreb oare cele doua penitenciare regionale si ,,tovarase''nu puteau inchiria un elicopter(si cu sprijinul ANP),sa-l transporte pe colegul nostru suferind????????????????
Articolul va fi postat sub semnatura.
Domnilor directorii,ma stiti de la inceputuri,oare nu meritam si noi o imagine mai transparenta,decat aceasta imagine opaca,murdara,si plina de noroi in care am fost tarati de sistem,presa,mass-media?????.
Frate MIHAITA plutonul escorte de la PMS CRAIOVA este alaturi de tine,si iti tinem pumnii stransi:AI DREPTUL LA VIATA.
A.S.P. STANCIU VASILE(SILE)

Anonim spunea...

DOMNULE LUCA FELICITARI SI SA FITI MEREU ASA CUM VA STIU UN OM PENTRU OAMENI.
UN PRIETEN DE LA TG OCNA.

Anonim spunea...

Bravo............multa stima si de la Galati

Anonim spunea...

domnule hug scrieti un articol despre situatia de la jilava, creeata de acest bolnav psihic denumit stupu. are un sindicat compus din 6 membri cu tot cu el si teroriyeaya o unitate. mai rau este ca este perceput ca liderul singicatului gardienilor din jilava cand el este destituit de 3 luni dar nu se gaseste cine sa/i semneye actul. faceti un sondaj, un vot de opinie sa/si spuna oamenii parerea despre acest vierme al sistemului catre a fost anul trecut la munca 60 de zile.
domnule dumitrascu, domnule teoroc acest specimen spurca spiritul sindicalismului, faceti ceva pana nu il pleyneste vreunul in pc2 si ramane omul fara serviciu ca a lovit un OFITER.

Anonim spunea...

Pacat de Dumitrescu Mihaita era un bun profesionist dar nu era bagat inseama. I-si vedea de treaba lui si i-si facea treba.Asta i s-a intimplat din cauza stresului si din lipsa de profesionalism a conducerii de la tg.jiu.

Anonim spunea...

Oamenii care se stiu bolnavi nu mai spun la serviciu de frica sa nu-i dea afara anp ul cu statele lui ,domnilor pe state sunt oameni vii cu destine si familii si drept la viata,nu cartofi,Dumnezeu sa aiba grija de Mihaita,ca anp ul probabil i-a taiat postul!

Anonim spunea...

Ii rog pe cei care cunosc detalii referitoare la imprejurarile in care colegul nostru Dumitrescu Mihaita a suferit atacul cerebral, sa ne informeze si pe noi.

gherla spunea...

"Aici au uitat ca prescriptia intervine daca reclamatul isi recunoaste vina"

In ce lege este asemenea prevedere?

Anonim spunea...

Rusine conducerii PMS Craiova daca nu a fost in stare sa ia masuri pt ajutorul medical de urgenta ce trebuia acordat unui angajat al unitatii!!!!!
Imi este sila de mizeria din acest sistem si de nemernicii care-l conduc !!!
Domnule Bala, sunteti mandru de realizarile dvs ? Ce calificativ v-a acordat domnul ministru pt anul 2009 ? Probabil, "exceptional" pentru managementul "fabulos si grandios". Chiar nu va este rusine pt lipsa "perpetua" de personal, incarcarea salariatilor existenti cu sarcini suplimentare, orele suplimentare neplatite, drepurile restante neacordate, incompetenta crasa a găştii pe care o pastoriti, aroganta si dezinteresul pe care il manifestati fata de problemele profesionale ale salariatilor ???
Dormiti bine noaptea cand aflati, din intamplare, ca a mai murit un salariat in timpul dar nu din cauza serviciului efectuat ???

Daca ati mai avea onoare .... ar trebui sa va fie rusine !!!

@ MOTOC
Ii doresc sanatate colegului vostru DUMITRESCU MIHAITA. Macar voi sa fiti alaturi de el si sa-l ajutati cum puteti, caci dupa cum vezi suntem tratati ca in vremea sclavagismului...

Anonim spunea...

Prostovanii aia doi de la vaslui ar face bine sa se duca unde a intarcat mutu iapa. amindoi sint niste haimanale puse pe capatuiala, niste haini pe care nu ii intereseaza oamenii ci interesul lor personal. puscaria vaslui este blestemata. ciurucuri si iar ciurucuri.

Anonim spunea...

Luca este un om simplu dar merita toata laudele . Daca toti am avea curajul asta sa fim corecti pana la capat atunci ar sta altfel lucrurile. Cinste lui. Afara cu mititelu si cu ionascu.

Anonim spunea...

Multi colegi s-au imbolnavit din cauza muncii grele, sarcinilor suplimentare,oboselii continue, stresului ca li se desfiinteaza functia si va fi incadrat pe o alta mai mica, pt ca li s-a diminuat salariul prin pierderea unor sporuri si neplata orelor suplimentare, pt ca nu-i este apreciat pt efortul depus.
Lista cauzelor poate fi completata...dar aceasta problema ar trebui luata in serios, macar de catre sindicate, intrucat cazurile de deces sunt tot mai dese in ultimul timp, iar conducerea ANP nu face nimic.

Anonim spunea...

in completare 02.03.2010, 20:37:00

Institutiile statului roman chiar au ajuns sa fie bataia de joc a paranoicului in speta? Minte cu nerusinare, falsifica acte si o gramada de alte lucruri si nimeni nu are ce-i face? NU E LIDER DE SINDICAT! Nu reprezinta pe nimeni.MAi sunt 6 membri. De frica, cei in drept spun ca trebuie sa fie 15 insi ca sa infiinteze un sindicat dar nu e prevazut imperativ ca sub 15 sindicatul nu mai e legal! e o aberatie: pe interpretarea asta un sindicat poate ramane cu un singur om! ANP: sesizati instanta! nu vedeti ca stupu profita de lacunele legii si pune in miscare un intreg aparat de functionari care trebuie sa demonstreze presei si opiniei publice ca omul minte cu nerusinare! a ajuns in asa hal incat sa conteste rezolutia unui procuror al Romaniei! Nu e posibil. DOMNILOR< e nebun cu acte! nu are ce cauta in nici o structura a sistemului de aparare al tarii. informati presa corect cu privire la el. e nebun cu acte, ma repet!

Marcos spunea...

Aseara STUPU,a mai dat o proba de sindicalist, la Antena 3.A acuzat in conducerea Penit. Jilava(fosta si actuala)ca a dat sporuri unor bucatari si ospatari, cu incalcaarea prevederilor legale.Nu cunosc situatia,nu comentez,dar ce pot comenta este ce stiu ff. bine despre omul STUPU:Nu cumva el este cel care a tras cu pistolul spre un coleg sindicalist la Busteni,ptr. ca nu-i impartasea ideile ?;Nu este el cel care facea pe politistul cu "girafare si sirene" prin oras,cind nu era necesar si nici legal?;Nu era el cel care a telefonat la 112 sa vina politia sa-l elibereze din Jilava?;Nu era el cel care a vomat intentionat pe masa comisiei de disciplina?;Nu era el cel care adus sa lucreze in ANP,dupa ce a incalcat anumite norme interne,sesizate si dovedite de organe dinafara sistemului penitenciar?;Asemenea intrebari pot continua la nesfirsit,pentru ca STUPU,sub "umbrela sindicala" si-a permis cam prea multe.De fapt - s-a permis.Ce parere aveti d-le DUMITRASCU?.Cit mai rezistati sentimentelor,impotriva ratiunii?Sindicalistii asteapta un raspuns de la dv-stra.

si totusi spunea...

Felicitări, Sword, pentru unul dintre cele mai frumoase articole scrise vreodată pe blogurile penitenciare!

Anonim spunea...

Nu este nicio legatura intre Dumitrascu si Stupu. Dumitrascu este presedintele unei federatii formata din sindicate independente din sistemul penitenciar, iar Stupu este, din ce am inteles, presedintele unui sindicat neafiliat la federatia amintita. Dealtfel ma indoiesc de faptul ca, daca ar solicita afilierea va fi primit.

Anonim spunea...

Suntem aproape de capatul rabdarii, dar inca mai este, se pare, de suportat. Stupu trebuie sa dispara din sistem. Asa spune o mana de oameni, pe aici, si o multime de lucratori, in gand, din cauza fricii. Din pacate, nu este singurul sindicalist "de varf" care isi face de ras semenii, haina pe care o poarta, numele si renumele, "servind" virtutile unui sindicalism de promenada. Nu am luat pozitie si nu am intreprins nimic, pana acum, pentru ca exista, dupa cum v-am spus, si alte cazuri la limita "sanatatii" mintale si a interesului personal in sistem. In plus, reactiile la adresa acestor asa zisi lucratori integri de penitenciar nu au fost foarte apasate. Am asteptat sa vedem ce spune opinia publica si despre Enache & Raileanu de la Braila si altii ca ei, care urla la Cel Mare ca la sutii de buzunare, in timp ce isi vad linistiti de afacerile personale si pun la cale diverse magarii folositoare interesului propriu. Unii dintre acesti cetateni, sindicalisti de frunte, cu evidente probleme legate de pitigoii din mansarda, cred ca daca ii mascaresc in direct pe directorii de penitenciare, plaseaza "hartii" compromitatoare, compuse in laboratoarele mintii lor, pe sub usile celor care le-ar ameninta pozitia si interesele sau se urca pe acoperisul inchisorilor, dupa modelul ppl-eilor din custodie, pot sa schimbe, la infinit, mersul lucrurilor ca sa le fie lor, nevestelor si rudelor lor aduse pe langa masa sistemului, afinilor recomandati, mai bine. Asteptam inca putin. Mai avem nevoie de cateva reactii, ca sa fim siguri ca si sindicalistii de rand au inteles despre cine este vorba. Despre ce fel de oameni si-au ales sa ii reprezinte. In momentul in care vom considera ca avem girul celor care nu au curaj sa se puna cu cei pe care i-au ales, ca sa nu cumva sa se intample ceva cu ei si familiile lor, vom actiona. Cu metode specifice, demne de o cauza mai buna, de fapt. Altfel, nu se poate. Sa nu sperati ca cineva din ANP va face maine o Comisie pentru anchetarea acestui gen de abuzuri si va lua masuri. Sa nu sperati nici la interventia unui Sorin ori Stefan. Ei au treburile lor, fac adrese catre ANP pentru a se discuta un Contract ce nu va fi discutat si imbunatatirea conditiilor de pregatire a cadrelor la Sovata. Asteptam si alte reactii ale celor terorizati de Noul Fel de Lider de Sindicat. Liderul smecher de gang-ANP, care vomita pe toti semenii sai, daca vrea muschii lui.
Gherila adevarului.

Anonim spunea...

Si totusi... tu daca ai usa inchisa, intri pe geam?

Anonim spunea...

Da nu zice nimeni nimic de cel mai liber si mai neatarnat sindicat din tara? Cum care? Sindicatul marelui alb Gica de la Margineni!
Penru liderul maxim avem un cadou foarte pretios:un timbru CAP DE BOU(R).
I se potriveste perfect pentru ca din fata este zimbru iar din profilul moral timbru.
Cum mai stai ba nea Gica cu cinzeciu la suta? Iar te-ai impiedicat de el?
Zice lumea ca ai intrat un pic in fibrilatie ca iti ia Nicu Banu adeptii si pierzi locul ala fruntas reprezentativ pe ramura?
Barfa pe bune...Ti-as mai ura da la noapte intru in tura...

Anonim spunea...

Domnilor nu generalizati,daca exista si un astfel de lider din cate am inteles la 5 membri nu inseamna ca sunt toti la fel,marea majoritate sunt oameni de nadejde,oameni care apara interesele mebrilor conform legii.

Anonim spunea...

Domnule Director Cotoc,
ne dorim un director corect si transparent,sa respecte legea si oamenii cu care lucreaza ,sa-i puna pe toti la munca nu in timp ce schimburile fac perchezitie fara echipament de protectie multe cadre stau la cafea in chiosc sau ascunse prin birouri .
De ce cind se face perchezitie seful de tura este lasat singur ???? Doar cind si cind mai vine cinte un comandant de sectie. Nu am vazut pe marii conducatori niciodata prezenti la perchezitii.
Controalele s-au indesit fara a se trasa sarcini concrete .
A inceput sa intelegem razbunarea??
Oamenii au nevoie sa vorbiti cu ei,sa fiti alaturi de ei si sa luati masuri ferme cu p.p.l.cind gresesc si sa nu mai protejati lingaii.
Va recomand sa monitorizati activitatea cadrelor si veti vedea cine munceste si cine nu.
Semneaza acest comentariu un grup de f.p.s.s. onesti

Anonim spunea...

La ce inima de mama sovietica are cotoc nu va asteptati la ceva din partea lui. Il doare pe el in cot de voi ca si pe scirnavul de pintilescu de si-a scuturat ceva pe voi.

Anonim spunea...

De ce cind se face perchezitie seful de tura este lasat singur ???? Doar cind si cind mai vine cinte un comandant de sectie.
Semneaza acest comentariu un grup de f.p.s.s. onesti
Am dorit sa raspund acestui comentariu nesimtit facut de domnii de la ONESTI!!!
IN PRIMUL RAND SA STIE DOMNII CA SUNT UNUL DIN CEI DOI SEFI DE SECTIE DE LA PUSCARIA VASLUI IN CARE NUMAI SARACII DE SEFI DE TURA FAC PERCHEZITIE IAR DUPA CUM SCRIU EI SEFII DE SECTIE VIN DIN CAND IN CAND SA "CANTE"
De ce nu participa seful de sectie, sau mai bine spus cand nu participa seful de sectie? va raspund imediat domnilor:
- cand va treziti pe mosia dv. si intrati pe sectie, ignorati seful de sectie si mergeti la perchezitie;
- cand se pare ca detineti adevarul absolut privind existenta unor obiecte interzise si vi se pare firesc sa aratati domnului Komandant ce buni sunteti;
- cand seful de sectie este in CO sau cand sta ore intregi la discutii cu fel de fel de ursi pentru a calma spiritele;
- dupa programul normal de lucru;
- cand va ia valu si primiti fel si fel de dispozitii si necunoscand p.p.l. executati perchezitii la alte camere in mod eronat;
- cand sefii au grija sa se intample asta;
- cand pe langa activitatile pe care le avem in cadrul sectiilor mai participam si la diverse comisii;
- cand doriti sa iesiti ca si ...in frunte si sa-i demonstrati sefului cate tel. au fost descoperite de dvs. desi actvitatea implica actiuni anterioare de care unii habar nu au, dar si le insusesc in momentul in care oamenii din schimb descopera bunurile interzise;
- cand primiti o informatie sau o dispozitie de la sef si dand dovada de un simt al responsabilitatii deosebit si de un tact si o strategie iesita din comun nu comunicati sefului de setie intentia de a nu cumva sa sifoneze acesta ceva... ca de el este tata si mama p.p.l. si ii confunda cu propria lui familie...DOAMNE MULTI DOBITOCI AI MAI LASAT SI MAI AU SI FUNCTII.
- si inca mai sunt - cand nu suntem multumiti de modul cum se comporta un schimb la perchezitie preferam sa nu participam pentru ca oricum nu gasim nimic... dar deh nu ne permitem sa va comentam domnilor de la onesti ca sunteti sefi si aveti subordonati... ca si voi. NA CA AM SCAPAT-O PE ASTA.
SI CA SA TERMIN CA AR FI MULTE DE SPUS DAR CRED CA DOMNII DE LA ONESTI CARE AU SCRIS COMENTARIUL NICI IMPREUNA NU POT SA-L CITEASCA CA SUNT OBOSITI....
VREAU SA SPUN CA DUPA UMILA MEA PARERE SI A ALTOR FRAIERI CARE MAI MUNCESC IN CADRUL P. VASLUI, DE MULT TIMP SI LA MOMENTUL ASTA ESTE UN SINGUR SEF DE TURA CARE MUNCESTE, MUNCA VIZIBILA SI CU REZULTATE, NU NUMAI PE SPATELE SUPRAVEGHETORILOR SI INCET INCET II CALCA PE URME UN ALTUL - LA IMPLICARE, RESTUL LEJEREANU SI PLANS CAT MAI MULT. OARE SE STIE CINE? DAR SA NU VA IMPLICATI SI SA NU MUNCITI DOMNILOR CA PATITI CA FRAIERII CARE MUNCESC. IA MAI LASATI-NE CA DE MULTE ORI NE-ATI ATACAT SI NU V-AM RASPUNS DAR ESTE SUFICIENT SAU DEJA PREA MULT SI CHIAR TREBUIE SA VA PUNA CINEVA CU BOTUL PE LABE. ORICUM VA PROMITEM CA O SA VENIM IN SRIJINUL DUMNEAVOASTRA SI LA PERCHEZITII O SA VA LASAM IN CHIOSC SA SERVITI O CAFEA,SAU EVENTUAL SA FUMATI O TIGARA, CU SPERNTA CA NU O SA VA CEREM UN EFORT PREA MARE DACA O SA SEMNATI SI O SA INTOCMITI PROCESUL VERBAL. ... HAI CA AM GLUMIT CU ASTA...PA si sa stiti ca noi dormim linistiti cand avem dupa trei si in weekend fel de fel de directori. SI IN FINAL O URARE PRIETENEASCA "SA DORMITI SI VOI ASA BINE CUM DORMIM NOI".
TOTUSI DOMNULE DIRECTOR COTOC CE CAUTA ASTIA "DE LA ONESTI" LA VASLUI CA NOI NU PREA AVEM ASA CEVA?... SAU AM INTELES GRESIT ERA VORBA DE P.P.L....AHAAA!!!

Anonim spunea...

De ce cind se face perchezitie seful de tura este lasat singur ???? Doar cind si cind mai vine cinte un comandant de sectie.
Semneaza acest comentariu un grup de f.p.s.s. onesti
Am dorit sa raspund acestui comentariu nesimtit facut de domnii de la ONESTI!!!
IN PRIMUL RAND SA STIE DOMNII CA SUNT UNUL DIN CEI DOI SEFI DE SECTIE DE LA PUSCARIA VASLUI IN CARE NUMAI SARACII DE SEFI DE TURA FAC PERCHEZITIE IAR DUPA CUM SCRIU EI SEFII DE SECTIE VIN DIN CAND IN CAND SA "CANTE"
De ce nu participa seful de sectie, sau mai bine spus cand nu participa seful de sectie? va raspund imediat domnilor:
- cand va treziti pe mosia dv. si intrati pe sectie, ignorati seful de sectie si mergeti la perchezitie;
- cand se pare ca detineti adevarul absolut privind existenta unor obiecte interzise si vi se pare firesc sa aratati domnului Komandant ce buni sunteti;
- cand seful de sectie este in CO sau cand sta ore intregi la discutii cu fel de fel de ursi pentru a calma spiritele;
- dupa programul normal de lucru;
- cand va ia valu si primiti fel si fel de dispozitii si necunoscand p.p.l. executati perchezitii la alte camere in mod eronat;
- cand sefii au grija sa se intample asta;
- cand pe langa activitatile pe care le avem in cadrul sectiilor mai participam si la diverse comisii;
- cand doriti sa iesiti ca si ...in frunte si sa-i demonstrati sefului cate tel. au fost descoperite de dvs. desi actvitatea implica actiuni anterioare de care unii habar nu au, dar si le insusesc in momentul in care oamenii din schimb descopera bunurile interzise;
- cand primiti o informatie sau o dispozitie de la sef si dand dovada de un simt al responsabilitatii deosebit si de un tact si o strategie iesita din comun nu comunicati sefului de setie intentia de a nu cumva sa sifoneze acesta ceva... ca de el este tata si mama p.p.l. si ii confunda cu propria lui familie...DOAMNE MULTI DOBITOCI AI MAI LASAT SI MAI AU SI FUNCTII.
- si inca mai sunt - cand nu suntem multumiti de modul cum se comporta un schimb la perchezitie preferam sa nu participam pentru ca oricum nu gasim nimic... dar deh nu ne permitem sa va comentam domnilor de la onesti ca sunteti sefi si aveti subordonati... ca si voi. NA CA AM SCAPAT-O PE ASTA.
SI CA SA TERMIN CA AR FI MULTE DE SPUS DAR CRED CA DOMNII DE LA ONESTI CARE AU SCRIS COMENTARIUL NICI IMPREUNA NU POT SA-L CITEASCA CA SUNT OBOSITI....
VREAU SA SPUN CA DUPA UMILA MEA PARERE SI A ALTOR FRAIERI CARE MAI MUNCESC IN CADRUL P. VASLUI, DE MULT TIMP SI LA MOMENTUL ASTA ESTE UN SINGUR SEF DE TURA CARE MUNCESTE, MUNCA VIZIBILA SI CU REZULTATE, NU NUMAI PE SPATELE SUPRAVEGHETORILOR SI INCET INCET II CALCA PE URME UN ALTUL - LA IMPLICARE, RESTUL LEJEREANU SI PLANS CAT MAI MULT. OARE SE STIE CINE? DAR SA NU VA IMPLICATI SI SA NU MUNCITI DOMNILOR CA PATITI CA FRAIERII CARE MUNCESC. IA MAI LASATI-NE CA DE MULTE ORI NE-ATI ATACAT SI NU V-AM RASPUNS DAR ESTE SUFICIENT SAU DEJA PREA MULT SI CHIAR TREBUIE SA VA PUNA CINEVA CU BOTUL PE LABE. ORICUM VA PROMITEM CA O SA VENIM IN SRIJINUL DUMNEAVOASTRA SI LA PERCHEZITII O SA VA LASAM IN CHIOSC SA SERVITI O CAFEA,SAU EVENTUAL SA FUMATI O TIGARA, CU SPERNTA CA NU O SA VA CEREM UN EFORT PREA MARE DACA O SA SEMNATI SI O SA INTOCMITI PROCESUL VERBAL. ... HAI CA AM GLUMIT CU ASTA...PA si sa stiti ca noi dormim linistiti cand avem dupa trei si in weekend fel de fel de directori. SI IN FINAL O URARE PRIETENEASCA "SA DORMITI SI VOI ASA BINE CUM DORMIM NOI".
TOTUSI DOMNULE DIRECTOR COTOC CE CAUTA ASTIA "DE LA ONESTI" LA VASLUI CA NOI NU PREA AVEM ASA CEVA?... SAU AM INTELES GRESIT ERA VORBA DE P.P.L....AHAAA!!!

Anonim spunea...

sunt onest-suntem oneşti, nu are legatura cu oraşul Oneşti !!!

Anonim spunea...

citeste si tu printre randuri istetule

LST spunea...

Sinteti varza toti cdt sectii si sefi tura. va meritati functiile cu virf si indesat. se vede trebsoara ca va prostiti din ce in ce mai tare.