Powered By Blogger

Recent Posts

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

luni, 1 martie 2010

Oferta - Complex Flamingo, Eforie Sud

Tarife 2010 - Anexa 1 Si 2 -Flamingo Eforie Sud

46 comentarii:

Anonim spunea...

Multumesc, Hug. Mi-ai facut ziua mai frumoasa dupa ce am citit preturile la Flamingo. Pe unde ai umblat zilele astea ?Apropo. Cand se dau banii pe echipament ?. De al treispelea nu te mai intreb.

Anonim spunea...

Cam scump pentru conditiile pe care le ofera ! La banii astia stai MULT mai confortabil in Bulgaria, Grecia, Turcia .....

Anonim spunea...

Pai de ce nu mergi in Bulgaria ca sa te sara baietii din masina , plu ca preturile sunt mai mari si ofertele nasoale. Eu am fost si nu e chiar Meca statiunilor............
Fratele peste.

Bazuka_ spunea...

Da, stai mai confortabil in Bulgaria dar nimic nu se compara cu faptul ca faci consumatie unor "fosti" ai ANP-ului care sunt acum la Poarta-Alba, unitatea care sustine logistic complexul Flamingo.
Va dati seama ca rosiile alea ce le veti consuma sunt educate de dl. Bejan sa zambeasca turistului si ca acei cartofi prajiti sunt paziti sa nu fuga prin farfurie de insusi dl. Dinca.
Asa onoare mai rar mon cher.
Nu bag mana in foc ca nu gasiti o capsula de microfon prin masline, depinde pe unde se plimba Firinel.
Concediu placut...

Anonim spunea...

Ia vedeti in Libertatea cum se dau sporurile in puscarii,pe nesimtire si pe cumetrie.

Anonim spunea...

Vroiam doar sa spun si ca e mult prea scump in comparatie cu ofertele colegilor din alte structuri de siguranta nationala. Ar fi o varianta sa se faciliteze macar pentru membrii sindicali. Deci, mult prea scump, si mai este si in ograda noastra !

Anonim spunea...

Mai anonim 07:58:00, tu cand dai mana cu noi, la intrarea in serviciu, intocmesti intai evidenta/prezenta membrilor sindicali? Halal sa-ti fie! Daca taceai, filisof ramaneai! In "ograda" de care vorbesti nu lucreaza doar sindicatele. Tare frustrat mai esti.

Anonim spunea...

Stimati domni,
Am transmis tarifele si prin adresa de mail a acestu site (blog) in scopul promovarii cat mai rapide a ofertei noastre.
Din pacate, la data transmiterii nu aveam la dispozitie adresa oficiala a conducerii prin care am solicitat si unele reduceri (discount-uri) care s-au aprobat , astfel :
- se acorda un discount de 10%la pretul de bilet in conditia platii integrale a biletului cu 30 zile inainte de inceperea sejurului solicitat;
- se acorda un discount cuprins intre 5% si 10% pentru membrii de sindicat in conditia negocierii cu fiecare sindicat a perioadelor si numarului de camere rezervate (este necesara semnarea unui contract cu fiecare sindicat in parte);
- se pot deconta si tichete de vacanta in masura in care este optiunea dumneavoastra.

In al doilea rand :
-cu parere de rau ....nu consider ca suntem perfecti in serviciile oferite dar facem tot ce este posibil in conditiile actuale ;
-nu impartiti lei din tarif la numarul de metrii patrati de camera ....incercati sa va ganditi si la facilitatile conexe pe care le aveti la dispozitie, asa o sa aveti un pret corect;
-produsele alimentare utilizate in restaurant sunt exclusiv din piata libera , achizitionate pe baza de contracte de achizitie publica ....pe cale de consecinta ..... 'ROSIILE NU SUNT ...EDUCATE DE DL.BEJAN.... CARTOFII NU SUNT PAZITI DE DL.DINCA ...... IAR MASLINELE ....NU AU SAMBURI ...DARMITE MICROFOANE"..... cu siguranta ca sunt si clienti nemultumiti ...ne pare rau .....dar ...din fericire ...predomina cei care sunt clienti fideli de 8 ani ....si asta ne face sa credem ca .....nu suntem atat de slabi pregatiti profesional si nici nu facem lucru de mantuiala.

In orice situatie....va multumesc pentru atentia (pozitiva sau negativa ) pe care o acordati...... daca suntem bagati in seama ...inca existam.
Iar ca incheiere...... complexul se sustine financiar ....EXCLUSIV din veniturile proprii...... inclusiv salariile noastre .Dupa aceste spuse .....mai incercati sa reflectati asupra ....."tarife mari" - nu ne castigam numai salariile ....trebuie sa stea si cladirea in picioare ...etc.
Va multumim ce existati.... datorita dumneavoastra avem si noi salarii.
Cu respect,
Adrian Meiloaica - director complex

Anonim spunea...

PT ANONIMUL DE3 LA 21 14 AI FOST IN BULGARIA ACUM 100 DE ANI NU SE COMPARA COND DE ACOLO CU FLAMINGO NICIODATA

Lucrator cu gândul la vacanta spunea...

@ domnul Adrian Meiloaica

Multumesc pentru informatii. M-ar mai interesa să stiu cât costă un pat pliant pentru copil.

Anonim spunea...

@ Adrian Meiloaica - director complex Flamingo

Probabil, "clientii fideli de 8 ani" la care va referiti sunt din MJ sau alte proveniente....
Daca ati avea oferte si servicii atat de bune cum va laudati, cu siguranta ati avea cereri din partea celor peste 13.000 de angajati ai ANP-ului.
Apropo de profesionalismul dvs sau al angajatilor....se mai pierd documentele lasate de clienti la receptie ??? Cand clientii nemultumiti va reclama, ii mai injurati ???
Complexul ar merge mult, mult mai bine fara dvs...

Anonim spunea...

@ "anonimul" 20.53

....imi cer scuze dar nu am inteles ....."anonimul" este numele sau prenumele .....
in aldoilea rand ....fara a dori sa intru in controverse si discutii neprincipiale :

- documente se mai pierd sau ratacesc ....banuiesc ca nu suntem singura locatie dar asta nu scuza micile probleme

- ca si orice alt om , atunci cand te confrunti cu mitocania in stare pura a unora , prostia si lipsa de bun simt ....chiar iti vine sa sa ....rostesti "bad words" (un fel de injuratura ...ca sa intelegeti); banuiesc ca aveti aceiasi reactie dar. niciodata nu mi-am permis sa imi exteriorizes stare fata de clienti ....nu se face (recumosc...cateodata ....in anumite cazuri ...mentionate mai sus.....nu ma intrebati ce gandesc ....dar asta este alta poveste) ;eu si colegi cu care lucrez am vazut mult prea multe in atatia ani ; majoritatea clientilor sunt oameni de calitate dar ........
- spre ...disperarea dumneavoastra ......printre clientii fideli sunt foarte multi lucratori din ANP;

- imi pare rau ca sunteti nemultumit de serviciile noastre ....dar am impresia ca .....aici este o problema de "suparare personala pe persoana mea" ....dar asta nu conteaza ....sunt trecator ....ca si dumneavoastra

Ve urez o zi buna si un concediu placut

adrian meiloaica
p.s adrian este prenumele iar meiloaica ....numele

Huginn spunea...

Bine ati venit printre comentatori domnule Mieloaica. Din pacate nu veti putea avea o discutie constructiva pentru ca nivelul de informare e diferit. Ma bucur totusi sa vad un director care intra in dialog si care nu se ascunde atunci poate oferi o informatie. Felicitari!

lucrator cu gandul la vacanta spunea...

Si raspunsul la intrebarea mea, domnule director?

Mircea spunea...

Stimate domn Meiloaica,
Ma bucur sa va stiu printre noi. Am avut ocazia sa va cunosc la Flamingo si marturisesc sincer ca nu am ce sa va reprosez. Tineti-o tot asa.

Anonim spunea...

Am o nelamurire domnule director: daca va finantati singuri si spuneti ca va luati salariile datorita noua de ce semnati oferta cu gradul de comisar? Luati sporuri de misiuni speciale? Sunteti functionar public din sistem sau lucrator al societatii comerciale? Nu ar trebui pus un manager de turism director la Flamingo?

Va multumesc

Marcos spunea...

Domnu MIELOAICA,a facut fata cu brio, in functia de director.Il cunosc foarte bine,inca de la incadrare.A facut fata tuturor mofturilor noastre,capriciilor,etc...!A avut curajul sa respecte regulamentul si sa dea afara,ORI SA NU PRIMEASCA, "turisti" turbulenti,chiar daca erau magistrati.Nu este usor sa multumesti pe toata lumea. Si in familie se mai intimpla ca unui copil sa nu-i placa ciorba,etc...!Am vazut multi colegi, care acasa sunt "vai mama lor",iar la Flamingo,au pretentii. Nici macar nu stiu ce sa ceara,cum se face,etc..!

Anonim spunea...

La Flamingo e ok,felicitari d-lui Director si personalului se poate si mai bine,chiar si la preturi dar daca nu se implica si ordonatorii principali de credite nu o sa poata.Un membru SNLP Dr.Tr.Severin care a fost de 2 ori la Flamingo si va spun ca e bine,chiar foarte bine.

Muyeul figurantilor de ceara spunea...

În atenţia domnului Mieiloaica
Adişor, cred că dacă tăceai , filosof rămâneai. Se vede treaba că nu eşti în relaţii prea bune cu Limba Română. Dar avem convingerea că eşti un excelent manager că altfel cum dreacu ai fi ajuns ofiţer şi şef de instituţie?
Lăsând la o parte sarcasmul, nu pot decât să mă întristez constatând că indivizi care nu sunt în stare să-şi însuşească aşa cum trebuie limba maternă, ajung, totuşi, să conducă destinele a zeci de oameni. Huginn, dacă nu ar fi de plâns, aş fi zis că faci mişto de acest individ transmiţându-i "cordialităţi" încurajatoare.Atâta vreme cât acceptăm cu relaxare aceste lucruri, nu trebuie să ne mirăm de ce suntem unde suntem şi de ce avem imaginea pe care o avem.

Anonim spunea...

pentru acelasi anonim (tot nu inteleg daca este numele sau prenumele)de la 17.29

- promit ca este ultima interventie pe acesta tema.

- daca va deranjeaza ca am gradul de comisar sef ......este un grad ca oricare altul ca lucrator din anp (nu asta te face mai competent sau mai bun)
- nu luam sporuri de lucratori de penitenciare .....si nici nu ar fi normal
- printre altele ....sunt si manager in turism , califita si certificat de ministerul de resort (daca veti trece prin biroul de la flamingo ....o sa vedeti calificarile afisate . sunt mandru de ele fiindca nu am terminat studiile la ....over speed
- repet ....nu suntem perfecti (incepand cu mine si terminand cu femeia de serviciu care face curatenie in wc-uri)...incercam sa ne perfectionan an de an .....cat si cum putem

n.b ..... imi cer scuze fata de colegul care intreba de pretul uni pat pliant .... pretul este de 20 lei/noapte

si cu acestea ...... nu mai ma implic in alte discutii pe acesta tema .
va multumesc pentru atentie

adrian meiloaica

Anonim spunea...

Acest domn Meiloaica a intrat în sistem fără concurs, a ajuns mare comisar şi director de complex pentru că aşa merg lucrurile,a avut "spate" puternic, nu e nici primul nici ultimul.
Mie nu mi-a lăsat o bună impresie acest domn şi spun asta fiind neutru în toată această poveste, nu am avut conflicte cu dumnealui.
Poate ne spune chiar el cum a intrat în sistem.... :)

PS:Dacă "săpaţi" mai mult pe la Flamingo veţi putea scrie un articol foarte, foarte interesant.....:)

Anonim spunea...

pentru Muyeul figurantilor de ceara

- imi cer scuze pentru greselile de scriere (tastatura si graba ne poate face figuri tuturor) ;
- exista si o "explicatie" datorata unei stari se surescitare atunci cand vezi ca exista oameni care desconsidera eforturile unor oameni (si nu era vorba despre mine ci despre oamenii cu care lucrez);
- poate nici exprimarile nu sunt foarte .....literare ..... oricum ..... nu am pretentia de literat sau perfect; gresesc si poate voi face greseli in continuare .....dar accept criticile daca asta va deranjeaza ....important este mesajul ;
-
am o rugaminte ....daca tot suntem asa de scrupulosi ...... numele corect este MEILOAICA ...... a pronunta sau/si scrie numele corec al altei persoane ....principial este o forma de respect .....dar ....daca nu puteti.....nu puteti si atat

adrian meiloaica

Anonim spunea...

Merg de 6 ani la "Flamingo", sunteti rautaciosi cei care criticati fara motiv pe domnul director. Chiar se depun eforturi pentru a ne simti bine in concediu noi cei din sistem.Daca lasati rautatile deoparte veti vedea si calitatile celor care se ocupa de "Flamingo" de la Eforie Sud.

Anonim spunea...

Acum nu vă plac biletele domnului comisar şef,îi tot căutaţi nod în papură, dar la vară ve-ţi căuta un bilet cu sufletul la gură!

lucrator cu gandul la concediu spunea...

Imi raspunde cineva si mieee? Domnule director, le raspundeti doar celor care va injura? Spuneti, ca sa stiu cum sa ma adresez.

Vreau si eu sa stiu care este pretul unui pat pliant pentru copil.

Anonim spunea...

pentru Muyeul(cuvant din limba romana?..) figurantilor de ceara

Cand v-ati referit la cei care conduc destinele a zeci de oameni necunoscand nici macar limba materna va gandeati, probabil la mai-marii din guvernul Romaniei si la toate posturile de televiziune care functioneaza in aceasta tara...Aceasta nu inseamna ca nu trebuie sa avem pretentii si de la un neinsemnat director de hotel.

pentru ceilalti "anonimi" ca si mine

Cred ca daca exista vreo indoiala in ceea ce priveste competenta directorului hotelului, acest lucru se poate rezolva usor: sunt oameni pusi in functii (alesi) tot de noi sa asculte plangerile oricui si sa ia masuri si cum, in orice societate eficienta, cand ai critici trebuie sa vii si cu sugestii (ca asa ne-am obisnuit: sa criticam orice pentru ca toti suntem mari specialisti, dar cand e vorba de ceva solutii....), asteptam idei si dorinte si "pretentii" pe care le-ati avea . S-ar putea sa aveti un raspuns pozitiv si sa vedeti ceva imbunatatiri.
In loc sa spuneti exact ce v-a nemultumit in legatura cu conditiile oferite in acest complex (lucruri concrete si care se pot schimba), atacati o persoana - inutil.
Si la urma urmei, s-a afisat o oferta pe care nu e obligatoriu sa o luati in considerare - sunt destule alte optiuni pe litoralul romanesc, bulgaresc, rusesc sau unde va da mana. Doar suntem o tara libera, nu?

Ca o nota personala: nu m-as duce in Bulgaria nici daca ar fi pe degeaba!

Anonim spunea...

pretul unui pat plian este de 20lei/noapte .

am raspuns intrun alt comentariu dar probabil ca a trecut neobservat.
oferta completa o puteti gasi si pe site-ul anp la anuntutri.
scuze ca am dat importanta (mult prea mare) celor care ii intereseaza mai mult persoana mea decat oferta .
asa cum spuneam, imi cer scuze si imi pare rau ca am intrat in "circul replicilor" . nu se va mai repeta ....indiferent de situatie.
va multumesc pentru intelegere.
a.m.

Anonim spunea...

Acum ca ati tot "dat" in Flamingo de la cap la coada, sunteti multumiti??? Ati putut adormi bine, usor, leganati de infatuata satisfactie a lucrului "bine" facut????!!
Hai, mai vedeti ce articole sunt iar postate, sa ii atacati si pe altii! Ati citit povestea aia cu "posmegii muiati"? Ce ziceti? Vi se potriveste ca o manusa, nu?!!

lucrator cu gandul la vacanta spunea...

Asa e, domnule director. Mi-ati raspuns, iar eu nu am observat. Va multumesc. Nu va necajiti pentru cei care v-au atacat gratuit. E usor sa se vitejeasca oamenii anonimi.

Va salut cu respect!

Marcos spunea...

Am fost unul dintre cei care au ajutat la infiintarea si angajarea personalului de la FLAMINGO.Domnul Mieloaica a dat examen pentru acest post si nu numai el.Rezultatele sunt la arhiva ANP. si cine doreste le poate consulta,binenteles cu respectarea prevederilor legale in domeniu.
Este usor sa arunci cu noroi,dar sa incepi activitatea in plin sezon, fara contracte,cu personalul nou angajat,etc..nu este usor.Domnul Mieloaica s-a descurcat si pentru asta il mai felicit inca o data,dupa aprox. opt ani de la angajarea sa.Stiu ca nu are nevoie de avocati,se poate apara si singur,si ati observat ca se descurca.Am scris aceste rinduri pentru a incerca sa restabilesc adevarul,adevarat ,cum zice cineva de la tara.Nu sunt un "aplaudac" al dumnealui,ca dupa ce s-a angajat,a uitat ff. repede numele meu.Ma bucur ca atunci am contribuit la alegerea lui si ca se descurca ff.bine.Ii urez succes,chiar daca nu-mi raspunde la telefon.

Anonim spunea...

Dupa parerea mea preturile nu sunt mari,sunt chiar bune ,dar dupa ultimul concediu efectuat in 2009 la Flamingo am ramas putin dezamagit in privinta mincarii foarte putina (abia acoperea suprafata farfuriei),prajiturile jumatate din cantitatea normala etc....Chiar daca este diversificata,s-ar putea lucra putin la acest aspect totusi deosebit de important.Nu este un repros adus conducerii complexului este doar o constatare care poate fi constructiva .

Anonim spunea...

Buna ziua domnilor.Vreau sa va spun ca am lucrat sub comanda domnului director A.Meiloaica si va inselati in privinta dansului ,ca ar fi un hot sau ca nu respecta turistii.Vreau sa va mai spun ca este un tip care stie sa se imparta si intre distractie si munca.Este un tip foarte cu care poti sa vorbesti deschis ,sa ii ceri ajutorul la orice ora si sa te bazezi pe el.Este o mare diferenta intre acest om si este si dansul tot COMISAR SEF si ceilalti Chestori din ANP sau teritoriu.Duceti-va dumneavoastra la Dinca,BEJAN,MARGASOIU,eTC ETC sa va ajute sau sa vb cu dumneavoastra ca subofiteri si sa va ajute.Nu cred ca veti gasi sorti de izbanda.Cat despre conditiile de la Flamingo,intradevar nu il com[param cu Hilton sau Burjalarab....dar este si acesta un hotel bun pentru cei din sistem.Si la urma urmei ,nu cred ca domnul DIRECTOR va obliga sa va duceti la hotelul dansului,nu??Mai ales pe domnii ofiteri care au salarii sa isi permita plecarea afara si cred ca sunt in sistem si subofietri care pot sa faca acest lucrru.
Vreau sa va multumesc si sa va rog sa nu va mai legati de lucruri marunte ca acesta.Avem mai multe probleme si mai serioase,cum ar fii banii de tinuta,norma de hrana,ore suplimentare,incadrare de personal,conditii de lucru si mai sunt multe probleme care puteam sa le discutam,nu domnul ADRIAN MEILOAICA.

Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Anonim spunea...

Buna ziua. As dori sa stiu cand o sa aflam despre reducerile exacte la care face referire d-nul Meiloaica şi unde vor fi postate. Multumesc

Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Anonim spunea...

Sa nu se mai intrebe mult ----Muyeul figurantilor de ceara----- “cum dreacu ai ajuns ofiţer şi şef de instituţie?”
….uite asa a trecut timpul …..conducand destinele a zeci de oameni…”acest DOMN care stie sa se imparta intre distractie si munca”…APARENT AMABIL….cu personalul si colegii de sistem….doar ca sa invete “tainele hotelariei” si “secretele tenebre ale ministerului”……urmand a-i creste coarnele si procentul de aroganta…. Dar nu va ganditi ca a invatat prea multe ca si cum a studiat indelung……NUUUUUUU……a prins din zbor niste lucruri si le transmite mai departe fooooooooarte “INTELEPT”…..ca pe o comoara numai de el stiuta! Asta pt ca “angajatii si MILITIENII sunt multi dar prosti ….si au mintea odihnita”…..probabil a descoperit totut uitandu-se in oglinda!!! S-a inconjurat de oameni mici, ca sa se simta el mare…..asta spune multe despre un om!!!

Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Anonim spunea...

Asta nu ar avea nici o insemnatate pentru dvs. daca nu ar fi fost aplicata aceeasi regula…..RIDICAREA IN GRAD, FUNCTIE a femeii iubite…. De la un post modest de contabila…. au aparut diplome cumparate din Republica Moldova…..chiar masterat….(pentru ca tine inca aceasta manevra) si cu un asa profesooooooor…cum sa nu iti doresti mai mult….chiar sa-l depasesti! Asa caaaaaaaaaa…..s-au mutat la Flamingo, cat e vara de lunga…(in camere separate “ca doar lumea nu stie…..ca e prosti”), avand la dispozitie absolut tot ce este necesar unei familii regale (cum a subliniat si colegul…..ca directorul se poarta ca pe FEUDA LUI….mare adevar), inclusiv sclavii de angajati care trebuie sa stea drepti si sa raspunda prompt tuturor cererilor imparatesti (petreceri personale, nunti si alte fasoane care pot demonstra altora cat de departe au ajuns niste parveniti…..dar nu pe munca lor, ci straduindu-se sa va faca pe voi sa va simtiti bine «……ca de, banii vostri sunt buni», ca niste gazde minunate, aceasta asociatie familiala….care detine un complex hotelier mostenit in 2001, de la Ministerul Justitiei Oarbe)…si sa nu indrazniti sa o ofensati in vreun fel pe THE QUINN…ca se abate uraganul cel turbat (the king) si distruge totul in cale pt ea si prietenii ei.

Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Anonim spunea...

Din nou veti spune ca e neinteresant aspectul, dar…..cine nu l-a vazut dl director, (care-si semneaza mandru de sine, articolele), cu picioarele pe birou si usa deschisa, sfidand intentionat pe oricine vrea sa calce pe teritoriul sau sacru??? ( “e de gasca”)….cine nu l-a vazut cu paharelul in mana, care este cel mai bun prieten al sau …..(colegii de la Circulatie ar putea sa ii puna fiola, ca porneste in trafic cu mult elan….si e un pericol pe drumurile publice cu atat alcool in sange), iubita urmandu-i exemplul si in acest frumos obicei.
Si nu cea din urma vine problema GRAMATICII LIMBII ROMANE pe care o vorbeste mult domnul comisar sef…(si intelegi putin), pentru ca se “grabeste” sa va dea replici usturatoare, iar tastatura il incurca…si totusi nu vrea sa se “murdareasca pe maini” intrand in acest joc cu oameni “vai mama lor”.
O MARE IMAGINE pt un mare om….”modest (se pune in aceeasi propozitie cu femeia de serviciu- dupa atatia ani, nici nu cunoaste numele angajatilor) si competent”, care incearca sa se perfectioneze in fiecare an….cat si cum poate!
n.b.1 (ca iti plac formularile astea): NU TI-A REUSIT DELOC PERFECTIONAREA….
dar cum spunea colegul: de ce ne-am mai mira ca suntem unde suntem?
n.b.2 greselile facute de oamenii de la flamingo mai pot fi intelese, ca muncesc sub teroare comunista, intr-un complex care este “stat in stat”….incercati sa nu mai fiti asha de duri cu ei, ca n-au nici o vina, sunt timorati…chiar fac tot ce pot!

Anonim spunea...

Pt anonimul de la 10.39, 02.04.2010
bine ca exista acest blogg unde putem arunca cu noroi atunci cand nu ne ies noua "pasentele" sau avem "probleme personale" cu ceilalti.....din surse apropiate tie am inteles ca "the quinn" de care vorbesti sta in "calea afirmarii tale", asa-i???
in articolul pe care l-ai postat ai uitat sa spui un lucru esential....ca tot vorbesti de ridicarea in functie....tu cum ai venit pe functia de sef, inca de la inceput, fara niciun examen serios???...ca noi stim cine "te-a adus", incepusei sa incomodezi si pe acolo, pe unde erai "mare personalitate"cum iti placea sa te lauzi...ai venit la Flamingo fara sa stii prea bine nici macar cum te cheama si, dupa ceva vreme, orgoliul tau nemasurat de sef te-a facut sa te porti ca un adevarat "militian" , sa IMPUI RESPECT celor din jur desi nu ai facut nimik ca sa-l meriti...ba din contra...colegii cu care colaborezi sunt considerati de tine sclavi..sclavii de care vorbesti.. cei sapte ani de acasa iti lipsesc cu desavarsire...nimeni nu-i perfect in afara de tine, stim asta, ca ne ai spus-o de "n" ori... eu cred ca ti-ai putea permite "sa dai" in ceilalti mai capabili decat tine atunci cand ai motiv...cand vei fi in stare sa faci o lucrare cap-coada de calitate, cand vei sti sa-i respecti pe cei din jurul tau, indiferent de statutul fiecaruia (in final suntem cu totii oameni, fara grade in comportament)atunci sa deschizi gura.....calitatea este un talent cu care te nasti, oricat ai incerca sa-l dobandesti, nu reusesti...
si apropos...diplomele de master se cumpara si la ovidius:)) (asa cum ai incercat sa faci cu examenul)...ar fi multe de spus dar e un blogg de interes national si nu e cazul sa dezbatem "probleme personale"...ce zici??

Anonim spunea...

Cautand informatii despre complex am dat intamplator peste acest blog.
Este rusinos sa ai o functie atat de importanta (majoritatea sunt functionari cu statut special in cadrul ANP)si sa vorbesti atat de josnic. Rusine sa va fie tuturor.Va meritati soarta. Sau poate nu, pentru ca sa nu uitam ca la salariile din sistem va puteti lua doua bilete pe luna la Flamingo, spre deosebire de multi alti functionari la stat din Romania.
Daca macar jumatate din cei au postat ar vorbi la fel de civilizat si s-ar comporta intocmai personalului de la Flamingo,ar da dovada ca angajatii din sistemul penitenciar sunt Oameni. va comportati intocmai celor pe care ii paziti, conform proverbului ,,cine se aseamana se aduna.
Mult respect domnului director pentru modul in care se ocupa de Complex si modul in care si-a ales si instruit angajatii. Nu l-am cunoscut personal, nu lucrez in ANP, am fost o singura data la acest complex, dar de la venirea si pana la plecarea mea nu am vazut un angajat care sa se uita urat sau sa vorbeasca urat, mereu zambesc si sunt la dispozitia ta, mai ales cei din sala de mese, la telefon se comporta exact asa cum ar trebui sa se comporte un angajat al unui hotel de 4 stele, ceea ce nu prea vedem in tara asta.
De doi ani tarifele sunt aceleasi, poate si de mai bine de doi ani, iar in ceea ce priveste facilitatile oferite sa nu uitam ca la niciunul din hotelurile de 2 stele din tara asta nu veti gasi o piscina atat de bine intretinuta si aer conditionat in camere.Ba mai mult platesti si frigiderul si televizorul daca le doresti.
Intradevar singurul minus ar fi cantitatea din farfurie. Nu calitatea. Dar cum romanul trebuie sa se imbuibe , sa aiba burta ca sa arate ca o duce bine, uita ca in concediu trebuie sa te relaxezi nu sa te umflii. Poate si de asta prefera Bulgaria, All inclusive.
Mult respect domnului director si felicitari pentru toate calificarile pe care le-a obtinut si felicitari tuturor angajatilor complexului care incearca sa ne faca sa uitam de lucrurile urate din viata macar pentru o saptamana.

Anonim spunea...

D-le ADRIAN, abia astept sa va cunosc. Vin in concediu la dvs. si mor de nerabdare sa vad de ce e lumea asa de rea si barfele asa de mari...Numai bn pana in luna ...iulie .Eu sper ca v-a fi bn.

Anonim spunea...

eu am cazare din 13 pana in 19 iunie la complex...sincer ma astept sa fie bine...nu sunt pretentios la conditii...dar dupa cam am citit pare a fi ok...referitor la comentariile rautaciose de pe blog.....nu intru in discutii sincer abia astept sa ajung la hotel...o zi buna

Anonim spunea...

domnule Director, faceți ceva cu mirosul urat din hotel și din camere. cred ca trebuie sa schimbați mochetele.
In rest, totul OK.