Powered By Blogger

Recent Posts

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

luni, 1 martie 2010

De ce nu va doare domnule director?

Dacă ar durea directorul Penitenciarului Vaslui, nea Vasile Cotoc, ar urla prin curtea penitenciarului ținându-se de mână cu alt bolnav cronic - jurist cu patalama, ștampilă și semnătură - nea Florin Ciobanu.

Pe site-ul colegilor de la Vaslui apare un schimb de corespondență cu onorabilii domni susamintiți față de care nu poți decât să rămâi cu un serios semn de întrebare în ceea ce privește integritatea mintală și competența.

Ca să nu lungesc o poveste altfel simplă, directoru' lu' pește dimpreună cu juristu' lu' pește fuseră de acord să dea un drept pentru o anumită parte din personal, după care se răzgândiră pe motiv că domnii de la sindicat au cerut și restanțele.

Pentru așa o mare faptă de vitejie cei doi, care ar urla dacă i-ar durea fără vreun motiv aparent, scriu tot felul de adrese care de care mai șugubețe. Citiți și vă cruciți!


Adrese Vaslui

9 comentarii:

Anonim spunea...

banuiesc ca anp-ul se face ca nu vede..

Anonim spunea...

Da, se va face ca nu vede ca doar ANP-ul l-a pus pe Cotoc director.
Mai crede cineva ca acele concursuri pentru directori au fost corecte? Stau ascunsi oameni capabili in unitate si nu au loc de asemenea dinozauri.

Anonim spunea...

Am citit si nu numai ca m-am crucit dar trebuie sa merg la o sedinta de exorcizare ca mau luat dracii de nervi. Asta e, prostia din pacate nu doare.

Anonim spunea...

cum sa vada colega daca este aceiasi generatie de comunisti ,vezi ce nota a luat la proiectul de menegiment si ala copiat de pe la biblioteca

si totusi spunea...

Un gând bun pentru toate doamnele si domnisoarele care citesc acest blog. Un gând bun si o invitatie la zâmbet! Viata e mai frumoasă când ne zâmbiti. Asa... Vedeti că se poate?! :)

Anonim spunea...

Problema directorului vostru este ca are niste consilieri prosti. Ca sa nu zic asta doar despre juristul care avizeaza asemenea tampenii. Ori, daca directorul a facut astea de unul singur, atunci este cu mult mai grav. Ambele variante sunt la fel de grave.

Anonim spunea...

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, a dezvaluit ca o comisie speciala lucreaza cu specialisti in siguranta nationala si ONG-uri la infiintarea noului serviciu secret. Care vor fi atributiile noului serviciu secret? Se va limita doar la penitenciare sau isi va extinde aria de acoperire pe magistrati si demnitari? Domnul Predoiu n-a spus clar.

Anonim spunea...

Poate Predoiu infiinteaza o noua generatie de siparezi. Actualii s-au expirat...

Anonim spunea...

Oricum văd că şi pe acolo sunt dobitoci agramaţi care nu ştiu să scrie. Şi culmea e că aceşti dobitoci au putere de decizie, au sorta unor oameni în vârful pixurilor.