Powered By Blogger

Recent Posts

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

joi, 15 octombrie 2009

Ma, mincinosilor!

Mi s-a intamplat, nu de putine ori in viata mea, sa aflu ca am fost mintit. Evident, minciuna doare si stanjeneste, indiferent de motivul care sta la baza ei. Doare mai ales daca vine din partea unui prieten sau a unui om pe care l-ai stimat ori caruia nu i-ai facut niciun rau, caruia nu i-ai provocat niciun deranj.

Daca afli despre minciuna asta pe cai ocolite, adica nu esti pus chiar in situatia penibila de a avea o reactie imediata, intre tine si mincinos se asterne un fel de strat protector care-ti permite sa ignori hapul asta amar, altfel greu de inghitit si mai ales greu de digerat.

Traim, asadar, dupa tot felul de reguli nescrise, dupa tot felul de "conventii" sociale ipocrite, unanim acceptate, care-ti permit sa te protejezi totusi, de situatia, mai mult decat stanjenitoare, in care mincinosul ar trebui sa te priveasca drept in ochi si fie sa se scuze, fie sa adauge o alta minciuna, una si mai mare, peste cea veche. Altfel, cum sa-i spui unui om in toata firea, ma, mincinosule?! Ce sa faci pe urma, dupa ce rostesti replica asta?! Inspre ce sa te uiti?!

Aseara, uitandu-ma la televizor, obligat fiind adica sa ma uit drept in ochii politicienilor nostri, cu precadere in ochii unora dintre ei, am fost pus intr-o situatie cel putin neobisnuita, aceea de a constata ca toate "conventiile" noastre, cele in virtutea carora ei se prefaceau ca spun adevarul si noi credeam, prefacandu-ne la randul nostru, au fost incalcate pana la ultima. Nu le mai pasa, mi-am spus in sinea mea, pur si simplu - de jena sau de rusine oricum nu s-a pus niciodata problema! - nu le mai este frica, stiu ca nu avem alternative, ca urmare, nu-i mai intereseaza ce credem despre ei!

Ca si cum, pacalindu-ne pas cu pas, au cucerit pana la urma tot ceea ce se putea cuceri si noi nu mai avem unde ne duce, nu mai avem cum ne impotrivi! Ei, cu uniformele lor serioase, cu costumele si cravatele lor, cu masinile lor oficiale, cu armatele lor de trepadusi devotati, cu ritualurile lor ieftine, fara ca noi sa le fi facut vreodata vreun rau, fara ca noi sa le fi deranjat vreodata tabieturile si aranjamentele, au tesut pe nesimtite un fel plasa despartitoare, in spatele careia si-au aranjat o alta tara, una de hartie, in care nu le mai suntem de niciun folos!

53 comentarii:

Anonim spunea...

Admin, astazi nu prea ai avut inspiratie. Slabut articol si, mai ales, incert mesaj. Sincer, alta reactie nu mi-a starnit articolul tau. Ti-o spun prieteneste pentru ca, altminteri, iti apreciez acuratetea textelor si mesajul lor clar.

Anonim spunea...

se dau banii pe echipament?

Politist penitenciar spunea...

Spre deosebire de primul comentator, eu cred ca articolul lui Admin e bine scris si e in ton cu ceea ce se intampla in societatea romaneasca. Minciuna se furiseaza in paturile si in mintile oamenilor de stat din Romania si se scurge cleioasa de la minister, spre ANP, prin birourile directoriale, birourile sefilor, pana la agentii de pe sectii si dincolo de ei. Inautenticitatea e molima zilelor noastre.

si totusi spunea...

Si mie mi-a placut articolul scris de Admin. Pacat ca oamenilor din sistem nu le pasa decat de banii pe echipament. Ma intreb: ce idealuri si asteptari vom avea atunci cand vom primi acesti bani?

Anonim spunea...

Frumos articol, Admin! Pacat ca nu ai amintit nimic despre minciuna din sistem, despre controalele cu dedicatii, despre concursurile mincinoase, despre linguselile subordonatilor etc.

Anonim spunea...

Sunt perfect de acord cu articolul scris de admin. Nu de putine ori am asistat la minciuni spuse de sefii nostri altor sefi mai mari, tocmai pentru a-si intari pozitia in fata acestora. Atunci cand nepriceperea, incompetenta si lipsa minimelor calitati manageriale pun stapanire pe un sef (fie el imputernicit director adjunct), el recurge la metode mai putin ortodoxe (nejustificat, chiar daca e evanghelist ca religie)si foloseste minciuna pentru a-si pune intr-o lumina proasta subalternii. Va castiga? Evident, pentru ca seful mai mare ii va da crezare, dar subalternii il vor desconsidera din ce in ce mai mult si il va dispretui pentru ca merita.

Anonim spunea...

Chiar asa: mai Bala, mai Ungureanu cel fara CV, mai Celmaimare! Bai mincinosilor, bai!

icar spunea...

Frumos articol, intr-adevar. Poate ca nu s-a pomenit nimic despre minciuna din sistem, controale cu dedicatii, concursuri mincinoase, linguseli etc. pentru ca toate acestea se subinteleg. Respiram cu totii aceasta minciuna generalizata, ne uitam banuitori unii la altii sau ne luam o mina nevinovata. E o stare de fapt. Ma intreb daca mai are sens sa reactionam. Ar trebuie sa aiba desi ... de cele mai multe ori preferam sa nu o facem. Si atunci ajungem sa ne interesam de lucruri mai concrete - cum ar fi banii de echipament. E trist. Nu ne mai intereseaza altceva. Nu mai avem aspiratii, nu mai vrem sa aratam nimic nimanui, nu ne mai intereseaza nici macar ce ramane in urma noastra. Ne plafonam si incercam sa ne concentram (sau ne consolam) pe partea materiala - banii de echipament. De multe ori imi vine sa urlu, la propriu, cand vad atata minciuna in jurul meu, atata nepasare, atata analfabetism managerial, atata lipsa de profesionalism ... dar ma resemnez si ... mai grav, ma suspectez de frustrare nejustificata. Ma uit in jur si vad cum unii se ascund dupa deontologie incat, din nou, ma suspectez ca, in realitate, eu nu stiu definitia deontologiei. Si ... tot asa...

Anonim spunea...

A INCEPUT SA DERANJEZE JURISTUL DE LA GALATI PTR CA OMUL ARE COLOANA VERTEBRALA.POATE FI ABORDAT DE ORICE LUCRATOR CARE ARE NEVOIE DE SFATURILE SALE.SI VA ASIGUR CA CEL SUS MENTIONAT PUNE OSUL LA MUNCA,IN RAPORT CU ALTI VIRCOLACI CARE NU-SI MAI GASESC CADENTA,SAU SE OCUPA DE MUNCA OPERATIVA,ADICA FURA PITA CELOR DE LA PC

Anonim spunea...

Domnul Dumitrache Marian, directorul de la Codlea, a fost detasat la Tichilesti, dupa o serie de controale la comanda. Este o pierdere pentru Codlea ca i-a plecat un astfel de om si o pierdere pentru sistem ca inca se mai folosesc astfel de metode securiste. Rusine, Bala, rusine Firinel, cel fara de CV!

Anonim spunea...

Cine minte? Lucratorul dintr-o functie de executie sau lucratorul venit in inspectie ? Cine cauta nod in papura pentru ca nu agreeaza oamenii verticali ? Cine vine in miez de noapte sa forteze limitele umane ale tolerantei si politetii ? Cine ataca cu toate armele subversive si se foloseste de pozitia sa de organ de control ca sa isi satisfaca propriile tendinte grandomane ? Cine lanseaza spaima in randul celor care nu forta sau inspiratia sa le faca fata ? Cine se comporta ca si cum ar fi stapanul lumii pentru 3 ore ? Cine se bucura cand ii vede pe cei din jur ca tremura in fata lui ? Cine oare da ordinul ca altcineva sa faca toate lucrurile astea si sa foloseasca celebrul "dezbina si condu'" ca pe un principiu de viata ? Cine oare stie despre aceste lucruri si nu face nimic sa le opreasca ?
Cred ca rapunsul il stim cu totii ... da ... incepe cu A ... si se termina cu ...P ... si da , are 3 litere...

Fără patimă anonimă spunea...

Ahaha. Noi, nişte bieţi anonimi, nu avem prea multe de spus. Am supervizat activitatea blogului, chiar din buza falezei Eforie Sud. Credeam, chiar, că ne pregătiţi ceva haios. Ne-aţi înşelat. Aşteptările. Aşteptările lui Bâla. De acum încolo, dacă aveţi curaj, măi dragă, să vă stresaţi în direct. Eu nu mai am ce să discut. Mersi. Pe Chiş am vrut să îl aduc, eu cu Chiş vorbesc. Treaba voastră. Vă recomand să mai citiţi şi voi nişte manuale de tehnică sipareză înainte de a vă cere intrarea la Băla. Daca nu ştiţi, nu aveţi ce căuta la doctor. Mi se pare că este prea târziu. Pentru ei, mai ales. Dacă doriţi, aveţi şi IP-ul nostru la dispoziţie, chiar. fara patima

Anonim spunea...

Domnule Bala, de ce tolerati asa ceva?

asum spunea...

Intr-o tara in care anormalitatea este catalogata ca o virtute , in care incompetenti decid si se joaca cu destinele noastre ale tuturor, nu trebuie sa ne mire nimic, dar asta nu inseamna ca nu putem intreba si spera ca cineva din varful piramidei institutionale a A.N.P sa ne lumineze cu intelepciune si profesionalism, asta in conditiile in care acesti insi au capacitatea de a defini si accepta profesionalismul.
A.S.U.M Brasov, este o instituitie neguvernamentala,membru in Forumul European pentru Securitate Urbana, care deruleaza frecvent activitati cu privire la respectarea drepturilor omului in penitenciarele din Romania si nu numai.In penitenciarul Codlea din Brasov nu au fost constatate probleme care sa nu se regaseasca si in alte institutii penitenciare din Romania, ca de exemplu ;lipsa acuta de personal; lipsa resurselor financiare,prestarea muncii peste orele de program si neplata acestora, persoane pentru care concediul de odihna este un vis, si multe altele, probleme pentru care ANP ar trebui sa fie interesat si preocupat cu privire la rezolvarea lor, dar se pare ca altele sunt prioritatile. Cat priveste managmentul, acesta a fost spun eu , unul de calitate avand in vedere proiectele implementate de A.S.U.M in parteneriat cu acest penitenciar, UNELE DINTRE ELE APRECIATE LA NIVEL EUROPEAN, pot sa spun chiar unice in Romania, dar nu conteaza se pare, cred ca acestea nu au primit calificativ si nota de trecere din partea inteleptilor din conducerea A.N.P., care au stat au analizat si au decis in stil mioritic" noi suntem şăfi, că doar de , suntem pe moşia noastră şi facem ce vrem noi, uitand ca pe site-ul ANP toate aceste actiuni si rezultatele pozitive ale penitenciarului Codlea erau insusite de catre ANP prin publicare ca pe niste merite proprii.Se pare ca intelepti ANP au uitat acest lucru cale pe care doresc sa le reamintesc zecile de materiale de presa postate pe site. Cel care oficiaza schimbarea de la Codlea este cel sub conducerea caruia un grup de p.p.l de la Penitenciarul Focsani au reusit performanta saparii acelui tunel, sperand ca la capatul acestuia sa gaseasca lumina, ANP-ul sau pe comandantul penitenciarului IONEL CEL MARE, nu sa intamplat asa pentru ca CEL MARE si intelept nu stia, dormea ,poate chiar visa,vis care sa si implinit, pentru ca sa trezit direct pe scaunul de Director adjunct in cadrul ANP.Mai sa fie. Cine stie, poate acesta este motivul schimbarii, faptul ca p.p.l din Codlea nu au avut astfel de preocupari pe care sa le puna si in practica, riscand astfel sa ramana singurul incoronat, in urma acestui record demn de un adevarat profesionist indreptatit sa detina o functie de conducere in ANP. A.S.U.M. a transmis o scrisoare Domnului Bala ,Ministrului Justitiei,Secretarului Comisiei pentru Drepturile Omului din Camera Deputatilor prin care am solicitat explicatii cu privire la aceasta metoda "discutabila" prin care sunt indepartati tocmai cei care performeaza.Asteptam cu interes acest raspuns, si voi reveni cu un material interesant referitor la centrele de odihna ale ANP, unul dintre el pastorit de MARIAN NICOLAE, civilul ajuns Director-adj peste noapte, cei drept cu sustinerea unui domn de bine.

Anonim spunea...

vreti exemplu de examene masluite si demne de toata rusinea interesativa de smecheriile de la ARAD de exemplu o persoana care are o raspundere mare cade la examenul psihologic si tot ajunge juristul unitatii

Anonim spunea...

Rusine, ba' Celmaimare ipocrit, rusine! Ai venit sa schimbi cea mai buna conducere a Penitenciarului Codlea. Daca ai sesizat nereguli, daca interlopii au fost favorizati in Penitenciarul Codlea, atunci de vina nu este Dumitrache, ci acei citiva corupti de sub el. L-au sapat pe director si, cind au cazut ei l-au tras dupa ei. De ce nu-i vedem pe cei corupti sanctionati? De ce nu-i vedem trimisi in fata justitiei pe cei care s-au combinat cu hotii? Fiti transparenti si spuneti clar cine sunt infractori dintre noi!!! Daca nu-i scoateti din rind pe infractori sinteti si voi complicii lor si ai interlopilor. Spuneti adevarul pina la capat!

Anonim spunea...

Domnu Dumitrache a fost cel mai corect director. Sint oameni care sau conbinat cu hoti dar el habar nu are. Lau tinut departe de jmecheriile lor. Sint sigur sa se stie cine sint conbinatori dar ii ascund si lau gasit pe domnu Dumitrache vinovat.

Anonim spunea...

Marian Nicolae, securistul adus de Binisor, a distrus trei directori. De ce oare?

Anonim spunea...

Au dreptate cei de la ASUM. Celmare a scapat basma curata dupa imbecilitatea de care a dat dovada la Focsani iar Dumitrache este mazilit. Ce scirbos!

Anonim spunea...

Ma, mincinosilor, spuneti voi ca l-ati alungat pe Dumitrache pentru ca nu a condus bine unitatea? Ma, mincinosilor! V/au trebuit patru controale penibile si nu i-ati gasit nimic, ca daca-i gaseati il demiteati.

Anonim spunea...

Dintre hoti, cele mai periculoase sint sifoanele. Acestia si fura dar si imbirliga. La cadre e la fel. Iar imbirligatorii cei mai mari sint ofiterii. Stiti care? Exact cei care fac afaceri cu hotii si care put a bautura de la vizeta. La Codlea se vede. Pacat ca a picat domnu director. E un om corect si cu coloana vertebrala.

Anonim spunea...

Domnule Dumitrache, aveti tot respectul nostru pentru tot ce ati facut bun in unitatea noastra. Ne pare rau pentru ceea ce vi s-a intamplat. Ne iertati ca nu avem curajul sa ne dam numele. Va asigur, insa, ca e o parere generala ca sunteti un om corect si cu demnitate. Ati dat demnitate si Penitenciarului Codlea. Pacat ca unii au terfelit-o. Speram sa se afle adevarul pana la urma.

Anonim spunea...

Domnule director, va multumim ca ati venit sa va luati ramas bun de la noi! Pina acum, toti directorii au plecat cu sutul in fund de la Codlea, unii tot din pricina lui Marian Nicolae. De obicei, se dadeau raniti, isi luau concedii medicale, nu aveau curajul sa vina in fata colectivului. Dumneavoastra ati avut acest curaj si am auzit ca ati fost aplaudat. Stim ca nu va plac laudele, nici aplauzele nu v-au mers la inima, dar le meritati din plin. Sistemul asta corupt si plin de oameni lingusitori are nevoie se unii ca dvs., adica de oameni corecti. Va asteptam inapoi! Poate pina atunci isi vor lua a treia cizma coruptii unitatii.

Anonim spunea...

Sper ca noul director de la Codlea sa ia aminte la cei care strica atmosfera si la cei care s-au combinat cu detinutii. Cred ca au informatiile necesare. Nu-i lasati sa scape domnule nou director! Din cauza lor a plecat domnul Dumitrache din cauza lor ati putea pleca si dvs. din cauza lor mi-e rusine ca lucrez in acest penitenciar.

Anonim spunea...

Domnul Dumitrache este un om demn. Chiar a vrut sa faca ceva la Codlea, dar nu a putut de hiene. Sa le fie rusine celor care l-au sapat. Iude!
Va multumim, domnule director! Sa va intoarceti pentru ca multa lume va regreta.

Anonim spunea...

Poate va ganditi sa-i invitati pe prisonworker, si totusi...inapoi pe blog. Erau frumoase articolele lor. Pentru binele tuturor si consolidarea blogului.
Nu au rost orgoliile.E o rugaminte.

Anonim spunea...

As vrea sa stergeti comentariul. Era o rugaminte adresata voua, nu o cale de a-i invita.

Anonim spunea...

Sint cel putin patru ofiteri la Codlea care si-au creeat o retea de relatii in care sint implicati si fosti detinuti, actuali si viitori detinuti, agenti si viitori fosti agenti.

Anonim spunea...

desi nu am prind multi directori, domnului Dumitrache ii port cel mai mare respect. Si acest lucru pentru ca dansul a stiut sa se apropie in primul rand de om si mai apoi de angajat. Dar ce conteaza acest lucru pentru domnii din ANP sau de unde or fi ei. Domnilor ati auzit vreodata de respect, valori sau principii? in orice dictionar explicativ al limbii romane la literele R, V si respectiv P veti gasi aceste cuvinte. dar de ce sa ne facem iluzii ca ati cauta? dar sa nu aveti pretentia ca lucrurile sa mearga bine in unitati atata vreme cat dumneavoastra va orientati dupa sifoane, pile si lucruri false. un anume domn mare (atat la propriu cat si la figurat) se ocupa de un fel de statiune care de fapt nu produce nimic. da, da acest domn care nu face nimic a reusit (cu ajutorul dumneavoastra, domnilor din ANP) sa ii faca rau domnului Dumitrache si, de fapt, noua tuturor, angajatii Penitenciarului Codlea. Faptul ca tolerati asa ceva si faptul ca demiteti si transferati cu atata usurinta oameni buni ne convinge ca lucrati fara profesionalism, fara cinste si ghidati de pile si de ce nu poate mita. nu cred ca in P. Codlea s-au gasit mult mai multe nereguli decat in alte penitenciare. Rusine tuturor care au contribuit la crearea acestei situatii, caci stim ca sunt atat din ANP cat si din penitenciar!
Domnului Dumitrache tot respectul, a plecat demn, si poate cel mai important este sa stie ca noi, cei multi, il respectam si il asteptam in unitate!

Anonim spunea...

Si printre aceia cu siguranta nu se numara si dl. Dumitrache. Asa ca atata vreme cat cei 4 sau mai multi ofiteri vor ramane la Codlea, si nimeni nu ii vede, lucrurile nu se vor schimba.

Anonim spunea...

Exista principii universal valabile de interpretare a unei legi.
In cazul textelor interpretabile, inca de pe vremea romanilor, exista principiul : actus interpretandus este potius ut valeat quam ut pereat (actul trebuie interpretat in intelesul in care el poate produce efecte, nu in a-l lasa fara nici un efect).
Actele cu un inteles indoielnic si susceptibil de mai multe intelesuri echivoce, se interpreteaza in asa masura incat acesta sa produca efectele juridice dorite de parti, avand in vedere ca raporturile juridice se incheie in vederea crearii, modificarii sau stingerii unor fapte juridice… stricto sensu.
Nu strica sa se face cursuri de perfectionare pe interpretarea actelor juridice. Sunt multe unitati unde directorii se uita la un nact ca la o masina straina

Anonim spunea...

Ptr. Codlea
Din lectia istoriei se poate trage concluzia ca romanii sant un popor inferior incapabil sa se conduca [...] se impune federalizarea si controlul organismelor internazionale.Tu pe cine reprezinţi ? În secolul XVIII, Voltaire spunea că românii nu există. Ca să îşi bată joc de Franţa, o numea Frankrom. Dacă tu nu ştii istorie românească, nu este vina ta. Te-ai mulţumit cu minciunile spuse de Tismăneanu şi Patapievici, care se trag din familii de activişti anti-români. “Vai de biet Român săracul, / Indărăt tot dă ca racul”,

Anonim spunea...

Si eu il respect pe domnul Dumitrache si il felicit pentru modul in care a facut fata unei situatii penibile generate de oameni de rea credinta din unitate si de la ANP. De ce ies intotdeauna la suprafata lichelele si rid pe la colturi? Poate pentru ca au complici pe la ANP?

Anonim spunea...

Te-ai bagat in seama ca filosoful de balta si nu stii despre ce vorbesti.

Anonim spunea...

Cu cine vorbesti, de te dai cunoscator de istorie?

Anonim spunea...

Ce sa intelegem noi cind lichelele au ramas in unitate isi continua influenta nefasta si domnul Dumitrache a plecat?

Anonim spunea...

Poate ca domnul Dumitrache are o vina: nu i-a pus cu botul pe labe. E ciudat insa faptul ca a picat acum cand incepuse sa faca ordine, ajunsese la osul coruptiei.

Anonim spunea...

De vazut ii vede pe cei patru si pe cei cu care astia formeaza o mafie dar nu stiu de ce nu face nimeni nimic. Sa gandit cineva sai trimita in comisia de disciplina sau la procuratura?

Anonim spunea...

Daca cineva ar face o cercetare, daca ar vorbi cu detinutii si cu angajatii penitenciarului ar afla tot. Dar cine vrea dreptate?

Anonim spunea...

Celmare ia dat in gat pe imbirligatorii de la Codlea. Tot personalul a aflat cine a sifonat. Nu a suportat nici el magariile pe care leau facut.

Anonim spunea...

pentru anonimul de la 21.49
felicitari! ai surprins esenta lucrurilor atat de bine! esti un fin observator si nu stiu daca ai facut-o din mijlocul evenimentelor sau doar de pe margine. Cert este ca atata vreme cat mai exista oameni inteligenti si de mare bun simt (dovada comentariul tau), mai exista si speranta. Va amintiti de Ceausescu? Cine ar fi crezut cu o saptamana inaintea revolutiei ca acest lucru ar putea fi posibil? Si totusi.......s-a intamplat. La fel si acum, numaratoarea inversa a pornit.CURAJ! tic-tac, tic-tac

Anonim spunea...

Domnule nou director. Sinteti singurul care mai poate face lumina. faceti! descoperiti advaratii banditi! va rugam frumos!

Anonim spunea...

Specialistul nr 1 la Targsor devenit peste noapte, e vorba de contabila sefa, a uitat ce prostii facea atunci cand era tot contabil sef la Ploiesti, de au alungat-o sa nu se mai auda de ea..... Acum vrea sa prosteasca si conducerea de la Targosr si a inceput sapaturile pt un ciolan mai mare....

Anonim spunea...

ATITA TIMP CIT OFITERII IN FAVORIZEAZA PE CEI DIN LUMEA INTERLOPA, NOI AGENTII CE PUTEM FACE DACA II PRINDEM CU CEVA ILEGAL? FACEM CE AM INVATAT DE LA SEFII NOSTRII. INCHIDEM OCHII. NU MAI VREM ASTA.

Anonim spunea...

da, un lucru bun ca au fost demascati cei doi.
ma tot intreb de unde atata rautate,oare oamenii astia traiesc doar pentru job-ul asta? de unde atata orgoliu? poate ca o sa sune putin lacrimogen ce o sa scriu acum dar oare nu se gandesc ca si ei au copii? oare le-ar placea ca si copiii lor sa fie inconjurati de atata rautate? uneori imi pare rau ca lucrez in sistem si ma ingrozesc cand vad oameni de cea mai joasa speta...

Anonim spunea...

La Codlea nu se poate intimpla cum s-a intimplat in articolul "cei mai mari si alarma pe prostie". Sindicatul din Codlea este unul aservit puterii, oamenii nu sint uniti si nici nu au curaj. Demnitatea ar fi renascut daca domnul Dumitrache n-ar fi plecat. Asta i-ar fi deranjat pe Ceimaimari.

Anonim spunea...

In momente de criza oamenii isi arata adevarat fata. cei doi au demonstrat cine sint.

Anonim spunea...

Trist e cand un om de cea mai joasa speta ajunge director general adjunct si il conduce el pe directorul general.

Anonim spunea...

"Sint cel putin patru ofiteri la Codlea care si-au creeat o retea de relatii in care sint implicati si fosti detinuti, actuali si viitori detinuti, agenti si viitori fosti agenti."

"De vazut ii vede pe cei patru si pe cei cu care astia formeaza o mafie dar nu stiu de ce nu face nimeni nimic. Sa gandit cineva sai trimita in comisia de disciplina sau la procuratura?"


Ii stiti si va este teama de ei. Ii stiti si va este sila de ei. Ii stiti si stiti ca nu le puteti face nimic. Ii stiti si stiti ca va pot aduce multe prejudicii de ordin profesional sau chiar personal.

Exista multe astfel de situatii... Din pacate cei platiti sa faca sa dispara acesti indivizi sunt denigrati si li se pun tot felul de piedici.

Anonim spunea...

TOT RESPECTUL PT DOMNUL DUMITRACHE !!! a fost singurul care a avut tupeu sa se puna cu interlopii!! a fost mazilit miseleste!! sefii de tura care permit unor agenti sa intre bauti la munca,sefii de sectie care tin in brate pe interlopi si ii fac vipur,,etc!! am auns sa ne fie frica sa facem perchezitii in camere de smecheri!! pacat ca am pierdut asa om de valoare,este un dezastru pt CODLEA!! RUSINE ANP CA ATI INLATURAT UNUL DINTRE CEI MAI BUNI DIRECTORI DE LA CODLEA DUPA COMANDANTU GEORGESCU !!!! sindicatu codlea inexistent !!!

Anonim spunea...

Dumitrache nu era membru de sindicat... dimpotriva

asum spunea...

Cine este Marian Nicolae, cel care a detinut functia de sef centru odihna la Baile Rodbav, pe statul de functii el este echivalent director adjunct , dealtfel singurul civil incadrat pe aceasta functie,( in conditiile in care celelalte centre de odihna sunt conduse de ofiteri) adus in sistem pe vremea generalului Binisor ?????????????
Poate ne ajutati in acest sens.

Anonim spunea...

marian nicolae cel care si-a facut casa din banii alocati pt rodbav... care a sesizat dna-ul in legatura cu renovarea penitenciarului codlea,o renovare dezastruoasa cu bani multi.