Powered By Blogger

Recent Posts

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

luni, 18 mai 2009

In sistemul scapa cine poate

Gossip-web~Gossip-Posters Ca femeile adora sa barfeasca, nu mai e nicio noutate. E suficient sa intorci capul si daca in urma ta sunt doua femei la un loc, comentariile sunt inevitabile.

Sa zicem ca femeile au barfa in sange pentru ca ele sunt intr-o competitie permanenta pentru ocuparea si mentinerea premiului cel mare, acela de cea mai frumoasa femeie din sat, strada, oras, palier de bloc, culoar, birou etc. De regula femeile sunt preocupate in primul rand de vestimentatia si configuratia celorlalte femei, adica au ce au cu concurenta.

Daca ai insa ocazia sa inregistrezi vreodata felul in care barfesc barbatii din sistemul penitenciar, te trezesti alunecand inevitabil, in niste foarte puturoase cotloane omenesti. Pentru ca barfa masculina este ceva mai tehnica si mai apasata si inlocuieste, de cele mai multe ori cu succes, lupta dreapta, lupta barbateasca pentru cucerirea si mentinerea puterii.

Cu o singura exceptie, penitenciarele sunt conduse de barbati. Conducatorii sunt inconjurati de cateva straturi de subalterni, preponderent masculine, garnisite ce e drept cu reprezentante ale sexului frumos, mai ales tinere, mai ales dragute. Sefu' este de regula avertizat, prevenit, i se face un fel de rezumat sa-i spunem subiectiv, al lucrurilor, al zilei, al reactiilor omenesti. Un fel de piure usor de limpait, care face viata mai usoara si face si economie de timp.

X a facut, Y a zis, Z e prieten cu, ajung de cele mai multe ori sa inlocuiasca criteriile obiective de apreciere a unei persoane. Ca urmare, cel mai des intalnit, de mine cel putin, indemn, este acela de a nu te amesteca, de a nu te baga, de a te tine cat mai departe de concentricele cercuri umane care astupa ochii si urechile 'imparatului', fie el si unul de buna credinta.

Chestia amuzanta este ca in realitate este practic imposibil sa te izolezi si eu unul, marturisesc ca n-am intalnit inca lucratorul despre care nu s-a "auzit" cate ceva, mai ales despre lucratorul care n-a fost macar o data in viata lui de angajat, nedreptatit ori pus in situatia de a da socoteala pentru ceva ce n-a facut si nici n-avea de gand sa faca vreodata!

9 comentarii:

Anonim spunea...

OARE SE MAI POATE INCLINA IN ACEST SECOL CATRE MISOGINISM?ACEASTA LUPTA BARBATEASCA SE DA PERFID,ESENTA ESTE CLAR FEMININA!ADMIR ACESTE TIPURI DE barbati cu muschi facuti sa-ti indice nordul!de ce nu? sunt chiar reprezentativii fortei feminine!ha-ha-ha

Anonim spunea...

Dragii mei, acum 50 de ani a inceput miscarea feminista de emancipare a femeilor si de ridicare a femeilor pe soclul inalt al evolutiei lui homo sapiens sapiens...Se pare ca deja multi barbati incep sa se simta sufocati de rezultatele miscarii...Penitenciarele sunt prin esenta masculine...Trebuie conduse de barbati puternici...dar este nevoie si de o prezenta feminina cu sex apeal prin zona, fiindca altfel viata nu ar mai avea niciun farmec..nu-i asa?
TARABOSTES

Anonim spunea...

se simt sufocati?zici tu?ii sufoca prostia misogina.penitenciarele nici pe departe nu au o esenta masculina.dar spune-mi de ce crezi ca aceasta munca este specific barbateasca?nu incape vorba de nici o emancipare feminina ci,de una masculina.pentru ca ei barbatii isi dau aere de inteligenta in prezenta femei.inteligenta nu tine cont de sex.SI TREBUIE SA RECUNOASTEM,NU FIINDCA ASA VREAU EU CI PENTRU CA ASTA ESTE REALITATEA,FEMEILE SUNT MAI PUTERNICE DECAT BARBATII!!!ORGOLIUL NU VA LASA!!!!!

Anonim spunea...

Unde dai şi unde crapă...

Anonim spunea...

Doamna, dumnevoastra care ati scris la ora 20 si 34, probabil ca lucrati pe la vreun birou si plimbati 2 hartii de colo-colo...vino cu noi pe sectia de R.M.S. la vreo "piata" si atunci mai vorbim...sau esti vreo specialista in psihologie...si stai ascunsa in birou 7 din 8 ore de serviciu cu 4,50 indice de salarizare?
Ah... te-am atins?
TARABOSTES

Anonim spunea...

Sotia d-lui TARABOSTES pazaste mancarea,sa nu dea in foc!
Vremurile s-au mai schimbat!
Gaina care se satura de cotcodacit acasa,canta cucurigu la serviciu sau pe blog!

Anonim spunea...

Pentru anonimul de la 22 si 56 sa stii ca la mine acasa este democratie....iar mancare fac eu...pentru ca miscarea asta elitista de emancipare nu le-a mai trimis pe femei la cratita sa mai invete sa faca mancare...
TARABOSTES

Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.