Powered By Blogger

Recent Posts

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

miercuri, 1 aprilie 2009

Directoriada reincepe

ANP anunta scoaterea la concurs a unui numar de 15 posturi de directori de penitenciar. MJLC anunta ca Guvernul a aprobat deblocarea concursului pentru avansarea in categorie si ocuparea prin concurs a altor 487 posturi vacante.

Anunt concurs directori si adresa deblocare posturi

41 comentarii:

mihai virgolici spunea...

intr-un sistem care-si cauta identitatea, care este suspectat de Pile-Cunostinte-Relatii, de coruptie (sute de telefoane scoase la perchezitii) conditia de a avea calificativele anuale "FB" in ultimii trei ani pentru a putea participa la examenele de conducere este .... esentiala.
succes replicarii sistemului.

de ce nu s-au scos la concurs toate functiile de director vacante? ex galati.

Huginn spunea...

ANP e inca in proces cu fostul castigator. Asta e explicatia oficiala.

Anonim spunea...

SNLP+PUBLISIND SI FSANP,CE FACETI ATI AUZIT CA NU NE MAI DAU DOAR NOUA SALARII DE MERIT,DIN PUNCTUL VOSTRU DE VEDERE E NORMAL...SCOATETI OAMENII IN STRADA ASA NU SE MAI POATE SUNTEM BATJOCORITI DE INCOMPETENTA CRASA A UNORA.

Anonim spunea...

ANP inca promoveaza impertinenta, nesimtirea si amatorismul. dovada vie este actualul director al scolii asazis nationale de agenti de penitenciare!

Este un esec in imaginabil al sistemului penitenciar, cel al promovarii unor personaje de genul viezurelui in posturi de asa importanta!

Nesimtire a nu face casa buna cu sistemul penitenciar!!!! Sau FACE? Cine ne poate spune, poate dl Bala, poate dl Cel mare ori cel mic... al treilea , al patrulea director adjunct?

Pana cand amatorismul va fi permis?

Pana cand se va permite unui director de 3 luni sa jigneasca ofiteri superiori cu vechime in specialitate de peste 10 ani, facandu-i rebuturi in sedinta comuna a consiliilor de conducere?

Anonim spunea...

Majoritatea imputernicitilor sunt favoriti dar unii dintre ei nu merita acel loc nu au calitati pt. indeplinirea functiei de director dar ca o coincidenta f. suspecta vor castiga majoritatea numitilor sau imputernicitilor concursurile si la Aiud,Giurgiu,Severin,Vaslui,Craiova etc.,dar asta e meteahna acestui sistem pana cand ,dumnezeu stie.

Anonim spunea...

Din 15 posturi de dir scoase la bataie 13 vor fi ale imputernicitilor sau numitilor,nu e normal asa,facem un pariu ca asa se va intampla.

Anonim spunea...

Razboiul de gherila a inceput in fata radem si te fac pe la spate,pe la spate...

Anonim spunea...

e bineeeeeeeeeeeeee,curge singeeeeeeeeeee

Anonim spunea...

Nayareeeeeeeee la Aiud ha,ha,ha

Anonim spunea...

Etapa a IV a serialului Targu Ocna ......

S/a produs in mod inevitabil azi, zi de gratie 1.04.2009!

Cum o nesimtire iesita din comun viezurele, la indemnul ochilor albastri care nici macar demnitate umana nu are , sau cum mai zicea cineva pe blog, NU ARE SANGE IN INSTALATIE, a pus la zid omologul sau de la CR , care are singura vina ca este la o varsta pe care ar trebui sa o respecte! A pus la zid conducerea Cr ... Nu nu e grav , este inimaginabil unde s/a putut ajunge cu nesimtirea. Mai ales ca a avut loc in prezenta * ca a nu zicem cu aportul dlui Movila, Radulescu, Iacob, Enci! care nu numai ca nu au temperat prostia dublata de nesimtire a unui tanar fara experienta, dar au "promulgat"-daca se poate spune asa/ un proiect detinat perpetuarii nepotismului in scoala de la tg.ocan, a perpetuarii diletantismului, a cardasiei de crasma ordinara in care se intalnesc sefii de catedra sa puna note eventualilor agenti ai sistemului!\

Este imposibil domnule director general ca, desi ati vazut ce este la tg ocan sa va ramana egal, sa va scape urechilor ca niste dilentantisti cum sunt cei de la scoala asazisa de administratie penitenciara si cei trimisi de ANP, carora la primul telefon le tremura chilotii in cur cand spune dl cel Mare ca nu le da bani si ca sa faca ce li se spune!!!!

Anonim spunea...

Directorul de la scoala de agenti de la tg ocna nu merita sa fie in acel loc!!!! Cand era la paza sarea gardul sa/i prinda pe agenti ca dorm in foisoare saun ca isi beau ceaiul din geanta! El si acolitii lui de\alde Dirtu ne pun acum in postura de a ne gandi ca maine nmu mai avem unde sa ne ducem ca cica si centrul nu va mai functiona mult, mai ales ca i/ati trimis in cocina aia ce/i zic unii sectie de detinere!!!! Noi cei de pe sectia de detinere de la scoala ne gandim la modul foarte serios ca nu era cazul ca un nemernic ca Scutaru in cardasie cu Dirtu sa ne puna calusul in gura si sa ne f..a si prinfata si prin dos ca nu ne/am face treaba . Dupa 15 ani de puscarie, nu cred ca meritam ca un nesimtit si un arogant ca scutaru sa ne mute unde/si muta surdu iapa sau sa ne zica sa taiem trandafirii prin curtea scolii, ca asa i s/a sculat viezurelui la indicatiile eminetzei securiste martiniuc!

Sa ia cineva atitudine odata ca noi crapam dracului acolo! La naiba si cu Lazarescu -omul de rahat al lui Manole si la naiba si cu Tabacaru care ne/a tradat trecand la CR!

Anonim spunea...

Q.E.D.

Etapa a IV a s-a derulat azi asa cum a dezvaluit un coleg de la Tg. Ocna. Razboiul psihologic continua si se pare ca cei de la Centrul de Reeducare au clacat in mod lamentabil in fata agresiunii echipei de agitatori de la scoala! Nu au nici echipa si nici valoare? Cine ? Scoala, Centrul, ANP-ul ? asa zis numita comisie trimisa de la ANP - poate intre cei trimisi ar fi o exceptie sau doua , poate dl Iacob sau poate dl Radulescu???? Oare dl Movila si-a spus cuvantul?

Intrebarea : Oare a fost doar un monolog , au fost cei de la centrul de reeducare supusi unui test de prostie? sa se vada daca reactioneaza ori ba la agresiunea celor de la scoala?

cine va putea raspunde acestor intrebari? Cineva se intreba aseara daca exista cineva care va scoate la lumina situatia creata la Tg.Ocna! Dar oare exista vreun interes ca sa iasa totul la lumina????? Intereseaza pe cineva de la Tg. Ocna / Pe cineva din ANP / pe cineva din MJLC????

Cata utilitate are acest blog daca nimeni din cei implicati nu ia atitudine si situatia ramane aceeasi de cel putin 3 luni ????

funiasisapunul spunea...

Lipsa de verticalitate, de coloana vertebrala, de ... sa-i zicem moralitate, in tratarea unor probleme de context, de conjunctura.

Este de inimaginat ca o situatie aparent simpla poate degenera din cauza amatorismului, ori a sustinerii fara discernamant a unor proiecte!

Directoriada. Un semnal ca se vrea normalitate, ca se vrea profesionalism. Ca se vrea ceva in acest sistem. De la asta, pana la spune cu neobrazare unui om ca ar trebui sa se duca la pensie ca i-a cam venit varsta de pensionare, ca acceptam ca anumiti oameni sa acceada la functii de inalt nivel in sistemul penitenciar, gen directori de unitati, ma duce cu gandul ca, in actualul context legislativ, care a restrictionat anumitor categorii accederea la aceste posturi, ca anterior anumite personaje, gen proaspatul director la SNPAP Scutaru, sunt doar un rebut al concursurilor anterioare!!!!Asta doar ca sa reflecte ceea ce domnia sa si-a permis sa spuna in sedinta comuna ca consiliilor de comanda a celor doua unitati aflate in razboiul fratcid inceput de ceva timp!!!!

Am spus si imi mentin declaratia ca nu voi ramane indifernt al ceea ce au construit persoane care acum se afla in Consiliul batranilor, adica Stanisor, Vaduva, Chiriac,si a fostilor direcori ai Centrului, spre exemplu domnia sa Dumitru Tantaru, adica acei promotori ai "Educatiei prin influenta", proiect realizat de catre cei mentionati si care este adus tarat in mocirla, in noroi de unii novici, care nu au crezut in reinsertia sociala, in reintegrare, ci doar in rolul custodial al penitenciarelor, de reprimare a nonconformismului delicventilor si criminalilor Romaniei actuale!

Revin cu rugamintea catre actuala conducere a sistemului penitenciar sa aiba demnitatea de a rezolva situatia de la Targu Ocna cu obiectivitatea necesara, cu punerea accentului nu doar de prioritatea de moment* directionata de catre exponentii Scolii, ci si perspectiva rolului Centrului axata pe traditia de peste 50 de ani de munca, profesionalism si corectitudine!

Asa sa ne ajute Dumnezeu!

Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Anonim spunea...

Informatie de ultima ora:

La Scoala nationala de agenti de la Tg. Ocna au demisionat in corpore si intra in greva foamei membrii consiliului de comanda, singura exceptie facand medicul sef al unitatii dl Furtuna, care se resimte dupa concediul de odihna si a spus ca va asigura asistenta medicala pe intreaga perioada in care se va derula greva foamei.

Singura explicatie a demisionarilor este ca au inteles sa protesteze astfel fata de impertinenta directorului de a ataca in mod public pe omologul sau de la centrul de reeducare pe care l-a trimis la pensie! Cei de la Scoala au constatat ca au si ei au membru pensionabil si s-au solcidarizat cu colegii de ograda!

Anonim spunea...

De ce simulare de concurs,cind fiecare post se stie de cine va fi ocupat?Un bis pentru concursuri de directori. Primul a fost:omu si locu Alesii unu si unu . Numirea fara concurs era onesta,concursul e gardul vopsit .

Anonim spunea...

la craiova e bun becheanu, caci deja a inceput sa scuture nepotii din functii cheie, exemplu fiind NEAMTU(cerga) care a fost schimbat de la birou pe cand urmatorii?

Anonim spunea...

se pare ca am scapat de magistrati si am dat de cei mai incapabili,si mai aroganti si mai inumani menegeri. dl bala ne cam duce cu vorba.

Anonim spunea...

Intrebari pt.cunoscatori:1-vechimea in S.I.P.A.se echivaleaza cu vechimea in sistemul A.N.P.? 2-munca desfasurata in acel serviciu este asimilata cu activitatea de conducere? 3-ofiteri sipa ,dupa 4(PATRU)mandate de inputernicire nu pot fi numiti direct? (fara concurs)....nici baremi la Bacau?...nici daca...???

Anonim spunea...

Uitati cine a revenit! Un bun PRIETEN si SUSTINATOR al p.p.l.-ilor impotriva personalului de la Galati, d-l psiholog Mihai Virgolici.
Tot respectul si compasiunea fata de colegii de la Galati iar celorlalti colegi din tara nu le doresc sa aiba un astfel de ins nici ca vecin de cartier, dar ca si coleg....
Multumesc Doamne ca am SCAPAT de un astfel de coleg, este un CANCER al sistemului, un *accident genetic*...
Dumnezeu sa aiba grija de sufletul lui......

Anonim spunea...

Sper ca, la Ploiesti, sa "iasa" dl. Radu director. E un om cu o reala experienta in munca de conducere a unui penitenciar care poate sa reformeze pnt-ul din temelii asa cum a si promis. In plus face echipa buna cu dl. Popescu adjunctul sau , deasemnea un om cu o vasta experienta in munca de pnt. Asa oameni mai rar, bravo lor!

Anonim spunea...

Oare va reusi Savescu de aceasta data sa fie director? La ultimul concurs s-a facut de rusie! Unul de la reeducare ia dat clasa (hahaha). Daca si de data asta il concureaza reeducarea si il face de rusine e de tot plansul! Ca de ras a fost. Sau va contnua cu plocoanele la usa ministrului lui preferat (doar e si el din Severin). Asteptam!
Bafta Gigi si la mai mult de nota 3!

Anonim spunea...

Poa să vie şi Elodia Dobrescu zisă şi 20% cu jipu la concurs. Pretenii ştiu de ce

Anonim spunea...

Apropo de Popescu (dir.adj.)de la Ploiesti. De ce numai directorii de penitenciar dau examene iar directorii adjuncti, ca orice director, nu dau examen?
Sa participe la concurs sa vedem cati din "profesionistii" mai trec testarile psihologice, proba scrisa, prezentarea proiectului (conceput cu siguranta de respectivul) si alte teste...Ca unii... prea bat campii si le merge bine, ca-s directorii domni si ii tolereaza, dar noi restul care trebuie sa indeplinim dispozitii aberante ce vina avem sa-i suportam netestati ...???? Ca doar nu luam spor de stres neuropsihic!

Anonim spunea...

Pentru anonimul de la ora 19.23.
Neamtu Laurentiu a fost tinut in brate de Cone Marin nu de Cerga .
O sa vedem daca este bun Becheanu !!!
In timpul lui Savescu au aparut pe blog comentarii cu privire la toti functionarii ( Florea Marian,Parvu Lorena ,Mirea Mihaela,Motcanu )din paza ,folositi ca secretari pe la diverse birouri .

Asta este comentariul de atunci 27.02.2009

"Esti dezinformat. Pe Parvu Lorena, Mirea Mihaela, a incercat "agitatul" Becheanu sa le puna la locul lor la escorte, dar sefii cei noi le-au dat la birouri, prin decizii"


Daca asa a fost ,precum spunea anonimul ,acum Becheanu are posibilitatea ca este Director dar nu se vede nimic .
Parvu Lorena ,Mirea Mihaela ,Florea Marian si Motcanu tot la birouri lucreaza.
Pe Neamtu din cate stiu l-au mutat de la judecator la escorte la cererea judecatorului delegat l-a enervat cu ceva .

Anonim spunea...

la BARCEA-MARE s-au transferat chiar toate ppl femei?a mai ramas una: BOYA EMMILY!-TU CE FACI DRAGA,NU AI DE GAND SA TE TRANSFERI LA BRANISCA?O FANA DE-A TA!CHIAR O SUSTINATOARE!PA!!!

Anonim spunea...

prieteni lucrati pentru salarii!nu va este frica de D-ZEU?nesatuilor!cei ce nu mai au un loc de munca ce ar trebui sa faca?in locul guvernului as suspenda pe 3 ani SM si primele de 29 si 1 sa ramana doar al-13-lea!

Anonim spunea...

Uraaaa...brotacelul galben pe burtica OPUS a revenit si oracaie din nou...iti place milul de stai numai in el?...

Anonim spunea...

Pentru cei de la Craiova:
Inteleg ca aveti ce aveti cu cele doua fete, va mai clateati ochii, ca de discutat nu prea aveati ce si nu ele sunt de vina ..., dar cu Motcanu ce aveti, sunteti pe invers?

Anonim spunea...

PENTRU ANONIMUL DIN 02.04.2009 ORA 21.54.

AI PERFECTA DREPTATE.

Anonim spunea...

ptr 03.04.09-22:18 si tu stai tot in mal dar,ti-e rusine sa recunosti,"interlopule"

Anonim spunea...

Pentru 04.04.2009 11.26

Nu avem nimic cu cele doua fete si nici cu Motcanu,Florea sau altii nu ei sunt de vina ca sunt folositi secretari ,noi avem cu cei care dispun folosirea lor ca secretari.

Este diferenta mare cei nominalizati sunt chiar oameni de treaba .
Deci sa nu se inteleaga gresit vinovat nu este cel care este tinut in brate ,vinovat este cine-l tine .

Anonim spunea...

ptr 20.42...
De ce nu incerci sa ajungi matale la birouri?
Poate pentru ca nu poti... nu?
Vezi c-am ghicit? :)
Dar este mai usor sa vorbesti de altul...
Au fost atatea concursuri ptr promovarea agentilor la Craiova si tu_ Ce ai facut ?
NIMIC..
Succes in viitor..

Anonim spunea...

he he he brotac otrvitor ce esti...am sa relatez pe blog o speta cu tine mai ageamiule sa rida toti de tine!

Anonim spunea...

Daca cei(Neamtu,Motcanu.Parvu,Mirea) care lucreaza la birou ar fi sustinut un concurs era ok ,dar cand esti parasutat ,e !!!,atunci nu mai este ok.
Da ai drepatte nu o sa reusesc sa ajung niciodata sa lucrez la birou pentru ca nu am rude la primarie vezi( Parvu Lorena),nu am unchi ofiteri superiori la nu stiu ce institutie vezi (Mirea Mihaela ) nu sunt prietenul cumnatei fostului Director Bala vezi (Motcanu) etc etc.
Alt exemplu concret :
Fiul fostul comandant al penitenciarului LAPADAT a fost planificat in foisor ,dar a venti tatucu la unitate s-a plans nu stiu pe la cine si sa rezolvat odorul lui a fost planificat la 8 ore ,vezi!!! Din cauza asta nu o sa ajung niciodata la birou sau pe un loc caldut.
Incep sa-mi pun semne de intrebare si de impartialiatatea lui Popescu Alin din cauza mutarii lui LAPADAT cel mic din foisor la 8 ore la interventia tatalui.

Anonim spunea...

Cu citva ani in urma o domnisoara subofiter, reclama pe la toate forurile, ca nevestele de ofiteri si cele cu pile, lucrau numai pe la birouri.
Dupa multe verificari, s-a ajuns la solutia de compromis si a fost intrebata unde ar vrea sa lucreze.
Aceasta si-a manifestat dorinta de a lucra la evidenta,deoarece ii placea "dreptul".
In prima zi a fost rugata sa treaca pe la fiecare lucrator si sa vada ce face si cum lucreaza.
A doua zi,surpriza,domnisoara cu pricina,nu a mai vrut sa lucreze la birou,solicitind sa fie mutata inapoi pe sectie.
Concluzia o trageti dv-stra,de ce?
In prezent luceaza la sectorul vizite,a terminat "dreptul",si se straduieste de citiva ani sa ajunga ofiter.
Ii doresc sa aiba noroc,pentru ca stiu ca are nevoie de asa ceva.

Anonim spunea...

Domnule esti intr-o eroare grava si exemplul tau este irelevant.
Cei care posteaza anti celor care sunt folositi ca secretari ,sau ma rog mai degraba anti celor care dispun folosirea lor ca "secretari" se refera probabil strict la faptul ca ar trebui sa lucreze in paza unde sunt locurile lor,dar si la faptul ca nu exista egalitatea sanselor pentru toti.
De ce nu scot posturile la concurs si atunci se vede care este mai bun???
Pitipoancele despre care este vorba (Mirea,Parvu)au fost angajate IN PAZA curand aproximativ 1 an 2,si hop top la birou mai mult din cate stiu primesc si calificativul exceptional.
Cum au fost alese sa lucreze la birou ???Care au fost criteriile ???
Au dreptate cei care scriu si sunt nemultumiti,totul se face pe ochi frumosi si pile .
Cat sa mai suportam atatea nedreptati ???Pt ca maine poti fi tu cel afectat ???
As fi curios daca ar sesiza cineva autoritatile competenete care se ocupa cu discriminarea pe unde ar scoate camasa cei care fac magariile astea .

Afara cu "SECRETARII" daca vor sa lucreze la birou la concurs.

Anonim spunea...

Pentru 17:16, orice asemănare cu marinela flintoc este întâmplătoare.
A avut şi mai mult, în urma reclamaţiilor făcute.
Prietenii ştiu de ce şi de la cine,

Anonim spunea...

Nea Sarafoleane de la Targu Ocna , via Tichilesti cu naveta prin Bucuresti(prietenii stiu de ce....) ...e clar, asteptam sa nu ia nimeni examenul si mai merge o delegare (,,este'' multi prosti in zona....)...,,Succesuri.......poate intrati in Cartea Recordurilor la directorat prin delegare...

Prietenii cu ochi albastri de pe Dunare.....

Anonim spunea...

Ochii nu sunt albastri, deasemeni nu sunt de peste Dunare(depinde pe care mal te gasesti, sau nu te mai poti orienta ?!)

Anonim spunea...

Era vorba de niste ghilimele si nu de peste, ci chiar de la...... Sa fii sanatos si mereu atent! Iar cu orientarea stau destul de bine , pe la voi pe la Tg. Ocna e mare dezorientare.....

Acealsi cu ochii!