Powered By Blogger

Recent Posts

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

vineri, 27 februarie 2009

“Al treişpelea”. Ministerul Finanţelor virează banii.

Anunt premiu anual Direcţia Financiar Contabilă din Ministerul Justiţiei şi Libertăţilor Cetăţeneşti a informat ieri, în jurul prânzului, (vezi foto) că Ministerul Finanţelor Publice a aprobat deschiderile de credite pentru premiul anual.

From: Anca Sporea <anca.sporea@just.ro>
To: Toti managerii MJ <grup.me@just.ro>
Sent: Thursday, February 26, 2009 11:58:00 AM
Subject: premiul anual

Stimati manageri economici,

Va informam ca au fost aprobate in MFP deschiderile de credite pentru premiul anual. Am inteles ca dupa ora 14 o sa fie efectuate virarile din Trezoreria centrala catre teritoriu.

Cu stima,

Anca Sporea
Director
Directia Financiar - Contabila
Ministerul Justitiei

Mail-ul este adresat managerilor economici de la instanţele de judecată şi mi-a parvenit prin amabilitatea FSANP – Federaţia Sindicatelor din Administraţia Naţională a Penitenciarelor. Nu am o copie a informării adresate ANP, bănuiesc însă că deschiderea de credite a fost aprobată pentru tot sistemul justiţiei. Informaţia este confirmată şi pe forumul SNLP – Sindicatul Naţional al Lucrătorilor de Penitenciare. Dacă mai apar noutăţi, revin.

***

Acum câteva zile am împlinit 1 an de activitate pe blog. Din păcate am scăpat aniversarea. Interesant e că primele articole încă sunt de actualitate. Personajele şi contextul s-a mai schimbat, dar problemele sunt în mare măsură în acelaşi registru.

- Q-arizarea la ANP contestata? – 13.02.2008

- Victorie! Senzaţional! Administraţia Penitenciarelor îşi plăteşte angajaţii... şi de data asta – 24.02.2008

- Noaptea albă, sfetnicul cel bun pentru minţile întunecate – 27.02.2008

- Despre un idiot... – 29.02.2008

22 comentarii:

Anonim spunea...

eliminati bonurile valorice si dati-ne banii ca multii au nevoie de ei

Anonim spunea...

cam tirziu dar inca nu-l vedem pe al 13 la noi in buzunar mai dureaza mult sau vreau sa ne de-a dobinda ?si va mai rog ceva fratilor trebuie ceva facut sa ne inapoieze si garantiile materiale care ne sint retinute nelegal

Anonim spunea...

Doamne sfinte...am crezut ca o sa ies la pensie si nu o sa mai vad al 13.lea

Anonim spunea...

Pentru cei carorora li se opreste acea garantie materiala am un sfat: proprire pe salariu cei ce de la financiar nu au voie sa-ti faca decat cu acordul tau scris sau printr-o hotarare definitiva a unei instante judecatoresti. Ei babar nu au de legislatie, fiindca nu sunt juristi si daca cineva ii va da in judecata va asigur ca va avea castig de cauza. Bineinteles ca se merge la prosteala, fiindca "asa trebuie" sau "asa a zis directorul"...
Semnnat : tarabostes

gherla spunea...

Al 13-lea este de fapt premiu anual,doar nu credeti ca osa-l primeasca toate naspele.

Anonim spunea...

Pentru Tarabostes:nu-ti face iluzii,unii au fost suficient de destepti sa ne puna sa semnam ca suntem de acord cu retinerea altfel aplicau prevederile art 19 din ordinul privind garantiile,adica directorul te poate schimba din functie daca nu esti de acord sau,chiar mai mult ,te poate da afara!
Din alt punct de vedere as dori sa va cunosc opinia referitor la ultima gaselnita a lui Alin Popescu ,fost lider de FSANP,partener de dialog de pe pozitii egale cu dir.gen.Bala,actualmente subordonat (vezi cum se roteste roata?):cica ar dori sa angajeze o firma de paza privata pentru paza perimetrului de la unitatea de la Caracal ce se afla in subordinea penit.de max.sig.de la Craiova!Ei,ce ziceti de asta?

Anonim spunea...

Daca e rezultatul gindirii lui profunde, nu stiu cu ce a facut-o pentru ca ii lipseste creierul!

Anonim spunea...

Obama din ANP va parasit ? Alegeti luptatori adevarati care sa va reprezinte ! Mai aveti timp !

Anonim spunea...

Din punctul meu de vedere daca eram in locul lui Alin angajam
BGS-ul nici nu aveti idee cate valori sunt la Sectia de la Caracal numai fire de iarba poleite cu aur ,foisoare de cristal ,sunt zvonuri ca in cladiri sunt cateva tablouri Van Gogh de o valoare inestimabila .
Are dreptate Alin.Bani are puscaria cu gramada ,eu nu stiu ce mai asteapta ?
E pe naiba si voi !!!

ano spunea...

nu stiu de ce e asa de agitat becheanu dar ai nostrii cind s-au dus la severin sa duca ppl-ii la instanta au iceput sa rida cind au vazut sirma concertina ca era intinsa sfoara, iar cind am intrebat prin curte cine a pus-o asa ni s-a raspuns ca doua minti ,,luminate,, badai si becheanu... cum e turcu si pistolul

Anonim spunea...

Pai daca ne gandim la salariul pe care il ia 12 agenti + transportul lor la si de la Caracal si cat ar lua 12 agenti de paza eu zic ca ar fi ceva reduceri.
Iar daca cei 12 agenti ar fi folositi apoi in penitenciar sa dea ture libere, sa asigure concedii, etc, avantajele sunt mai mult decat evidente.
Iar daca ar fi dupa mine as renunta la tampenia de la Caracal care inseamna o gramada de bani pentru Penitenciarul Craiova.

Anonim spunea...

Dar ce este la Caracal frate?

Anonim spunea...

Cu renuntarea la sectia Caracal sunt de acord cu tine ?Pt ca nu sunt bani sa se faca ceva acolo.
Cu reducerea nu sunt tu vorbesti din punct de vedere al oamenilor ,dar din punct de vedere al banilor este altceva sunt cheltuieli in plus si din cate am inteles puscaria are datorii foarte mari, nici un ban in visterie ,si nici un ban alocat un lucru foarte grav ,care ar putea avea consecinte mult mai grave decat liberele functionarilor .Deci intr-un cuvant trebuie sa pui in balanta sa cantaresti .
In plus de asta daca faci cheltuieli ca ordonator de credite si nu ai alocatii bugetare ,in contextul actual de criza exista posibilitatea sa dai cu subsemnatul si chiar doamne fereste sa treci in partea cealalta a gratiilor.

Anonim spunea...

S-ar parea ca s-a produs atacul CIUMPALACILOR!!

Fratilor, parca v-ati prostit cu totul , nu vedeti decat bani... cereti doar bani...

Va inteleg ca munciti,...pe rupte... dar mai interesati/va si voi ... pe la financiar. Acolo aflati ca intotdeauna al 13 lea salariu se da doar dupa aprobarea bugetului..

Si bugetul a fost publicat abia azi in monitorul oficial... deci in cursul saptamanii viitoare veti primi mult asteptatul al 13 lea...


MY PRECIOUS!!!! CIUMPALACILOR... CARE SUNTETI!!!!

Anonim spunea...

cind am postat pe 26 seara ca au fost virati banii la mj ce-i drept postarea a fost la alt topic lumea era ocupata sa o injure pe alde greaca si altii. acum se bat la caracal unde s-a rasturnat carul.da mestere opus lumea cere bani ca sint locuri unde se munceste si nu se platesc orele suplimentare si nici tlc nu se acorda. in rest numai de bine.

Anonim spunea...

fratilor , vad ca unii dintre voi aveti in fisa postului sa ii urmariti toate miscarile lui Alin P.
legat de ce vrea el sa faca , daca e asa, cel care a scris banuiesc ca e de la craiova, intrebarea mea e : in fata lui ti-ai manifestat nemultumirea?!!! sunt sigur ca nu, fiindca pentru tine e mai usor sa te vaiti ca o baba aici decat sa-i spui omului in fata parerea ta.
asta e un comportament de vierme , invatat sa mearga doar pe burta

Anonim spunea...

Mai OPUS, poi si tu esti un CIMPALAC, ptr ca dupa cite vad eu si pe tine te intereseaza subiectul...asa ca...fisss...raspindacule...

Anonim spunea...

Pentru ano
Esti mare specialist dar atunci cand nu ai concertina preformata si ai fir, nu o poti monta pe cladiri asa cum ai vazut prin carti ca se monteaza pe camp, la infanterie. Te-au mintit, sarma de la severin era montata de bala si becheanu. Cu sarma aia intinsa, nu se mai poate urca sau cobora pe si de pe acoperisul de la severin, daca nu crezi, incearca.
Bala nu ai e director, Becheanu o sa revina unde ii este locul, o sa conduci tu si o sa fie numai oameni fericiti, optimisti, preocupati doar de problemele de serviciu.
Sunteti niste hiene care urlati ascunsi si nu aveti curajul sa iesiti in fata sa spuneti ce vreti.

Anonim spunea...

Mai lasa- ne bai nene cu craiova voastra nu vede-ti ca va faceti de ras si nu mai lua-ti sefii la tir ca le da-ti valoare , le faceti publicitate , voi srie-ti un articol de ei si ei se lauda in 10 dupa aceea , ignoratii si daca fac prostii datii pe mana presei , acum toti vede-ti numai nereguli pe acolo , dar pana acum unde ati fost si nu a -ti vazut atatea magarii RUSINE .. RUSINE ...RUSINE

Anonim spunea...

Pentru anonimul de la 23.20. S-ar parea ca tu ai un ceas care are o hiba: si cand sta tot arata ora exacta. Dar ... cum nu te-ai prins ... IA O CANA CU LAPTE... si LASA-NE...LASA-NE... !!!!

Vezi ca stai prost cu vederea..ori ti-e foame... CIUMPALACULE...CARE ESTI!!

Anonim spunea...

OPUS-tot sifon ai ramas...

Anonim spunea...

Anonim 11.37.

Vei avea o mica surpriza. Dar mica... La urmatoarea testare psihiologica...Nu este ceea ce crezi. Sunt in masura sa-ti recomand un mic repaus... ca sa nu fii stresat la ACEA testare.

Cu bine, CIUMPALACULE!