Powered By Blogger

Recent Posts

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

marți, 6 ianuarie 2009

SNLP: informații de ultimă oră

logo Pe forumul gestionat de Sindicatului Național al Lucrătorilor de Penitenciare există, cum spuneam într-o postare anterioară, o secțiune destinată informării personalului din sistemul penitenciar. Găsiți informații despre concursuri, posturi vacante, noul program de lucru pilotat la penitenciarele Ploiești și Mărgineni, pensionare (pentru cei interesați) și decizii ale conducerii ANP.

Link-uri utile:

4 comentarii:

Anonim spunea...

Personal apreciez forumul SNLP , este foarte activ si se dezbat multe teme interesante , iar informatiile furnizate de D-ul Stefan Teoroc sunt foarte importante pentru toti lucratorii de penitenciar , inclusiv si pentru blogul dumneavoastra...in schimb sunt dezamagit de inactivitatea FSANP pe forum si de slaba prestanta a D-lui Alin Popescu in activitatea sindicala(nu se ridica la valoarea D-lui Eduard Lucaci) .

Anonim spunea...

as dori sa comentez si eu putin pe tema noului program pilot implementat in penitenciarul Margineni si pen. Ploiesti inceput pe data de 5 ianuarie 2009 si care consider eu si ceilalti colegi este cel mai mare rau facut lucratorilor din aceea institutie!Domnilor directori, ministri sau ce mai sunteti pe acolo sunt sa vb fara ascunzisuri si cuvinte pompoase!Sunt 6 ture pe saptamana consecutive la care trebuie sa te prezinti dintre care 2 sunt ture de noapte.Avem navetisti printre noi care vin de la 70-80 de km nu se asigura transportul pana la cap de linie se ajunge cu intarziere la program lumea este obosita dvs considerati asta randament 100% din partea noastra?conducerea noastra v-a informat ca totul este ok si oamenii sunt multumiti?!pe dracu! veniti sa vb cu noi direct nu cu cei imbracati la patru ace!ne-au dat sa completam niste tabele in care trecuta opinia fiecaruia dar acele tabele s-au facut disparute fiindca acolo 99% dintre oameni nu erau de acord.liderul de sindicat?un baiat cu fusta fara stofa de lider!in penitenciarul ploiesti este alta mancare de peste pentru ca unitatea este in oras si se poate ajunge cu usurinta cu un taxi sau masina personala fiind distanta mai scurta.in incheiere nu vreau decat sa spun ca si celelalte penitenciare ar trebui sa fie solidare cu noi in respingerea noului program pt ca si pe voi va asteapta acelasi lucru 6 ture de program prost conceput!

TEPES spunea...

Bravo SNLP,in ultimul timp ati devenit un sindicat puternic continuati tot asa

Anonim spunea...

BUNA
DIN CE AM RETINUT LA ACEST NOU PROGRAM DE LUCRU IN TURE DE 8 ORE ARE URMATOARELE AVANTAJE:
1.REDUCEREA ORELOR SUPLIMENTARE LA O MEDIE DE 12 ORE LUNAR=144 ORE/AN
INTREBARE:CARE E DIFERENTA PE AN INTRE NR.DE ORE RAPORTAT LA PROGRAMUL ACTUAL DE 12/24 SI 12/48?
2.PREDAREA/PRIMIREA SERVICIULUI IN FORMAT DIRECT SI RAPID TIMP ESTIMAT 10-15 MIN
INTREBARE:SA INCERCAM SA IMPLEMENTAM ASTA LA ACTUALUL PROGRAM CINE LUCREAZA PE SCHIMB STIE CA E IMPOSIBIL ASTA
3.ACEST PROGRAM PILOT A DAT REZULTATE SA ZICEM IN ITALIA SAU GERMANIA SAU MA ROG IN UE ?
SPER DIN SUFLET SA NU IMPLEMENTAM NOI ACEST PROGRAM CARE PROBABIL AFOST TESTAT ACUM 10 ANI DE ALTII SI A FOST UN RASUNATOR ESEC.