Powered By Blogger

Recent Posts

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

vineri, 30 ianuarie 2009

Bugetul MJLC, mic si independent

Ministrul justiției începe să înțeleagă poziția independentului in guvernul politic. A cerut 0,46 - 0,60% din PIB, susține că bugetele sunt încă în discuție. Proiectul de buget aprobat de Guvern și transmis Parlamentului spre aprobare are în calcul alte cifre. Taină multă, nimic concret în declarația ministrului. A promis că atunci când are cifrele definitive revine cu detalii, cu astea provizorii nu prea a avut curaj.

Ministrul s-a făcut iar prieten cu Daniel Morar, pe care o să-l propună procuror șef al DNA. Decizia e tehnică și ministrul respinge acuzațiile că ar lua decizii politice. E criză.

Download: Declaratie privind bugetul MJLC

Audio: Declaraţie de presă a ministrului Justiţiei şi Libertăţilor Cetăţeneşti

***

Alte documente utile:

***

Update 01.02.2009 ora 11.00

Conform proiectului de buget adoptat de guvern, MJLC a primit doar 0,3% din PIB adică 1,34 miliarde RON.  MJLC ceruse 2,69 miliarde. Proiectul de buget (impreuna cu anexele aferente) il  gasiti pe scribd.com la urmatorul  link.

10 comentarii:

Anonim spunea...

Aia cu tineretu' mi-a placut. Vine direct din doctrina liberal-comunista pe care o agreeaza Predy. Pe sistemul ciocu' mic ca acum io sunt la guvernare inca.

Anonim spunea...

Intr-adevar Pogea a afirmat in emisiunea BIZBAZAR cuprinderea in buget pentru MIRA a finantarii a 6000 de posturi ce vor fi incadrate in anul 2009 (emisiunea din 30.01.2009 este inregistrata pe site-ul antenei 3).

Anonim spunea...

Multumim lui Huginn pentru link-ul la proiectul pentru eliminarea unor sporuri. Ca de obicei prompt si bine informat.

Anonim spunea...

un comunicat comunist care nu incearca sa umble decat la sentiment ....

Anonim spunea...

pina la urma ce sporuri vor sa taie ca cica ala de pericol nu vor sa-l diminueze la administrativ ca se ia in minister. sau si in minister desi nu au treaba cu detinutii.si sa mai taie si alocatia hotilor ca merg la scoala si sa le dea cit se da la un elev normal.

Anonim spunea...

Daca s-a cerut 0,60 din PIB cu ce salarii iau magistratii si ce sporuri de stres si etc pentru ANP va ramane....!!

Anonim spunea...

Am urmarit de dimineata ca au arestat principalul suspect pentru jaful si omorurile de la Brasov ,este un cetatean moldovean condamnat deja pentru doua tentative de omor in 2004 la Constanta si Eforie si pus in INTRERUPERE DE PEDEAPSA de la CRAIOVA in data de 18.05.2008 ,pentru trei luni si nu s-a mai intors.Intrebare intrebatoare :"cum vor fi sanctionati completul de judecata care l-a pus in intrerupere de pedeapsa ,se pare pentru GLAUCOM,o afectiune care se poate trata si in sistem penitenciar?"

Anonim spunea...

nu vor fi sanctionati ptr ca sint inamovibili sau cum dracu se mai spune la vrajeala asta de ii apara de tot pe magistrati. noi ramanem negri pe plantatie.cu sau fara uniformele de o calitate indoielnica prin care corpul nu poate respira.acum stau si ma gandesc la faptul ca materialul uniformelor a fost ales ca sa mai slabim ca sint multi supraponderali in sistem, deci traim prea bine. avem si sporuri multe tare da sa mai si taie din ele....sa taie la aia de le iau degeaba si nu au treaba cu hotii, pe la mj la audit si nu calca prin puscarii. creca putem sa aplicam cintecul cersetorilor: noi sintem de la camin, la noi parintii nu vin. deci sintem ai nimanui si ii doare in .... ce vrati voi.

TEPES spunea...

Publicati toate mesajele,shiar daca lauda un sindicat sau altul sau o persoana sau alta,FITI CORECTI DACA VRETI SA REZISTATI IN TIMP DACA NU INCET,INCET OAMENII O SA INTELEAGA CA AVETI UN SCOP ASCUNS SI NU CEL DECLARAT.

Huginn spunea...

@Tepes 01.02.2009 20:54:00

Ați postat la un alt articol "lauda". S-a aprobat rapid și fără probleme cu 12 minute înanite de comentariul supărat.

Mai jos aveti link-ul către comentariul dumneavoastră:
http://penifest.blogspot.com/2009/02/legea-bugetului-de-stat-pentru-anul.html#comment-9087944836307706475

Nu vă grăbiți cu acuzațiile. Întâi verificați, altfel o să creadă oamenii că sunteți unul dintre cei care se supără fără motiv și scriu cu majuscule. :)