Powered By Blogger

Recent Posts

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

luni, 15 decembrie 2008

News Alert: Ragea şterge urmele

Radu Ragea Surse din Ministerul Justiţiei ne şoptesc că Radu Ragea (în imagine) se ocupă de câteva zile de dosarele 'sensibile'. Achiziţii cu cântec, prime şi stimulente pe sprânceană, 'concursuri' de încadrare pentru prieteni şi rapoarte supărătoare ale corpului de inspecţie au intrat la cosmetizare. Apropiata debarcare l-a băgat în priză pe Ragea care, mai nou, cere tot felul de documente pe care nu le mai returnează.

Dacă acum 2 - 3  luni, ca să avem totuşi un exemplu, şeful corpului de inspecţie era chemat şi i se cerea să ţină pe loc un raport, de vreo câteva zile rapoartele sunt reţinute de către Radu Ragea şi nu mai sunt înapoiate sub motiv că... n-au fost depuse. De exemplu dosarul care o priveşte pe Ani Dumitrache, consilier personal şi director pe la diverse direcţii prin MJ, a fost dat înapoi de câteva ori, iar acum se încearcă 'pierderea'.

Alte dosare, cu concluzii nu tocmai plăcute, au fost împodobite de Romulus Varga, fost şef al corpului de inspecţie. Cele care n-au fost refăcute aşa cum 's-a dispus' zac şi acum prin diverse sertare, chipurile la aprobat. De câteva luni!?

7 comentarii:

Anonim spunea...

Pai Ani Dumitrache a fost mina dreapta a lui madame Kibedi Katalin, care a "combinat" multe combinatii patru ani...Nici un SS la MJ nu a avut longevitata ei, si doar hormonii au doborit-o de pe pozitie... intr-un pat caldutz, cu sofer tinarutz

Anonim spunea...

Ragea sau Răgea?

Anonim spunea...

Ia uite cine pastoreste(pastorea) sistemul penitenciar!? Asta e ala de caura sare pe buturugi? Asta categorisea puscariile? Cine si-o mai aminti de el peste 30 de zile? Oricum e simpatic are figura de strateg si vizionar, cred ca daca il ia cineva la zguduit rpede nu stie de ce a luat salariu atata timp la M.J. Dormi in pace PNL subsecretar te face, hai sanatate si poate te mai duci la sala ca altfel risti da te injunghie lumea de Craciun ca esti cam rotofei. Altfel ...numai de bine.

Anonim spunea...

Ragea ar trebui sa/si stearga si urmele jegoase care le-a lasat in urma lui in legatura cu Regia Multiproduct! Stiti d/le Ragea ca oameni de la Fabrica de Mobila I.L.Caragiale nu si-au luat banii de 45 zile? Si ca nu mai lucreaza de disperare ca nu au un ban pentru a-si plati facturile si ratele, ce sa mai zicem de bani de sarbatori! Sa dea Domnul sa ajunga si el la fel ca bietii oameni, ca atat a stiut sa faca, sa se lepede de ei ca Petru de IISUS! RUSINE, SPERAM SA NU MAI AJUNGA VREODATA IN VREO FUNCTIE DE CONDUCERE, CA E VARZA!

Anonim spunea...

Decat sa dea din gura si sa-si faca combinatiile...Atata a stiut Ragea sa faca.
Ca urmare nu o sa luam prime anul asta...

Anonim spunea...

traim in tara in care se muta trecerile de pietoni ca sa iasa unii baieti curati dupa ce au omorat lume beti morti fiind la volan si voi va mirati ca dispar sau sint modificate niste hartii.

Anonim spunea...

Ce face gigantul Gaurean?schimba macazul sa si pastreze postul!
La cite manevre de sina,atitea dependenti de putere .