Powered By Blogger

Recent Posts

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

miercuri, 31 decembrie 2008

La multi ani!

ABBA - Happy New Year

13 comentarii:

Anonim spunea...

Multumim pentru tot ce ati facut pentru noi in acest an. "La multi ani" membrilor echipei Penifest, oriunde s-ar afla!

Anonim spunea...

Va doresc tuturor sa aveti un an fericit si sa scrieti corect!

Anonim spunea...

"Feeling lost and feeling blue"

Si totusi... LA MULTI ANI!

Anonim spunea...

LA MULTI ANI !!!

Anonim spunea...

Ministerul Injustitiei si traducatorii autorizati

expertul Liviu Tudose cand a auzit de societatile comerciale care fura denumirea si firma de traducator autorizat, fara sa aiba competente (abuz de calitati oficiale) intarzie cat poate el de mult protocolul cu trducatorii autorizati, prin diverse tactici simple. Dansul are legaturi de prietenie cu administratorii neautorizati de la societatile comerciale neautorizate pe care i-a contractat pentru lucrarile MINISTERULUI ...in calitatea lui de expert in MINISTERUL INJUSTITIEI, ca a avut nevoie. MINISTERUL A AVUT NEVOIE SI LIVIU TUDOSE A REZOLVAT NEVOILE MINISTERULUI JUSTITIEI. protocolul cu traducatorii autorizati era gata facut si brusc acum "e in lucru". sper sa nu mai fie si alti liviu tudose pe aici. un expert jurist care e de partea noastra poate sa ne ajute cu un sfat bun cum sa il prind in lat pe expertul de la ministerul injustitiei? dati bip si va sun eu imediat, mersi, 0743 857 828. ( va rog sa repostati anuntul in alta rubrica, daca e nevoie mersi)

Anonim spunea...

La multi ani dragi colegi, si sefi care or fi ei! Poate noul an ne va aduce ceea ce este corect sa ne aduca. Fiecare dupa cum va munci si va gandi! CU DUMNEZEU INNAINTE!!!

Anonim spunea...

La multi ani cadrelor de la PRMS Poarta Alba !!!La multi ani domnului director Gelu Danut Dinca!!!

Anonim spunea...

LA MULTI ANI! noua tuturor celor care lucram in penitenciarele tarii,nu conteaza unde si nu conteaza pretorieni sau palmasi, haideti sa ne facem fiecare in fata oglinzii ,cu sinceritate ,bilantul anului pe care il incheiem si pentru 2009 sa ne propunem sa fim mai buni colegi,mai buni profesional,mai constiinciosi,mai corecti si cu cei deasupra noastra dar mai ales cu cei inferiori noua,sa invatam sa privim inainte cu speranta,inapoi cu iertare,in jos cu respect si in sus cu recunostinta.Sa ne ajute bunul Dumnezeu sa traim bine.

Anonim spunea...

LA MULTI ANI !!!
TUTUROR !!!

gherla spunea...

LA MULTI ANI TUTUROR ANGAJATILOR DIN A.N.P.

Anonim spunea...

Doamnelor&domnilor va doresc La Multi Ani!

Anonim spunea...

La multi ani,sanatate,fericire,multe bucurii si realizari pe noul an,tuturor lucratorilor din penitenciarele patriei.Un an mai inbelsugat ,mai multa toleranta pentru cei de linga voi.Asta va doresc din tot sufletul.

Anonim spunea...

La mulţi ani! tuturor oamenilor de la PSPA. Am spus oamenilor care sunt majoritatea. Pentru ceilalţi în Fîşia Gaza cu traducători cu tot.