Powered By Blogger

Recent Posts

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

miercuri, 24 decembrie 2008

Concursul pentru avansarea în categorie - prima probă amânată

Administraţia Naţională a Penitenciarelor (ANP) anunţă amânarea susţinerii probei de selectare a dosarelor candidaţilor la concursul pentru avansarea în categorie a agenţilor de penitenciare pentru data de 20.12.2008. Motivul este numărul mare de înscrişi şi prelungirea perioadei pentru testările psihologice.


Link-uri utile:

4 comentarii:

Anonim spunea...

dar se mai organizeaza concursul??!!!...cred ca O.G. din 23.12.2008 spune totul...sau poate la noi este altfel?...ciudat...nu?!

Anonim spunea...

Ajung atatia ofiteri cat sunt acum in unitati lasati concursurile si puneti mana la munca ptr care ati fost angajati(agenti)sunt destui care iau banii degeaba (ofiteri)si poate dl PREDOIU urmeaza exemplu dlui BERCEANU in legatura cu magistratii care iau bani din 2 locuri .Avem ofiteri capabili sa conduca o puscarie nu avem nevoie de magistrati afara cu ei .

Anonim spunea...

Magistraţii din penitenciare sunt şi ei nişte cerşetori dar din cei cu tupeu care dau o imagine eronată sistemului. Sindicatele compromise nu au nici un cuvânt în acest sens?

Anonim spunea...

Am înţeles de ce a rămas Predoiu dar a luat şi PNL-UL cu el. Credem că este moral ca toţi păpuşarii care l-au secondat dealtfel fără valoare să elibereze ringul.
Oricum vom analiza activitatea lor pe rând.