Powered By Blogger

Recent Posts

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

joi, 27 noiembrie 2008

ANP: Precizări privind concursul de avansare în categorie

Administraţia Naţională a Penitenciarelor (ANP) a publicat azi câteva precizări în legătură cu concursul de avansare în categorie a agenţilor de penitenciare. Precizările se referă la condiţiile de participare, bibliografie şi desfăşurarea concursului.

4 comentarii:

Anonim spunea...

poate cineva aduce aminte celor de la ANP sa includa proba fizica de verificare a calitatilor motrice , proba eliminatorie pana etapa trecuta, pentru functia de la grupa de interventie.?!?

Anonim spunea...

pai ce proba fizica vrei la gr. de interventie? sa nu se poata inscrie grasii, schiopii ..mintali si altii/ ce vrei omul potrivit la locul potrivit? fals. tu nu vezi ca puscatoria e locul unde lumea vine sasi faca anii de pensie, sa chiuleasca, pt. bani siatit, sa fuga de munca cu hotul, da asta e.sportivi prin puscarii? doar ppl.undes probele fizice ANUALE PT. TOATA LUMEA DIN OPERATIV? CE OPERATIV BROTHER, BUNAMEA II MAI ATLETA CA UNII. CEAO SI NU UITATI CA VINE CRIZA SI CAN ACEASTA PERIOADA SE ASCULTA COLINZI.

Anonim spunea...

Prietene de la 00:19:00, in timp ce asculti colinzi,sa mai si citesti cite ceva...
Ai sa-ti dai seama ca sunt cuvinte care se scriu si altfel decit o faci tu!
Ai citit foarte putin sa-ti faci griji despre grupa de interventie...

Anonim spunea...

Pătraşcu Meşteşugaru cel aprig a ieşit la pensie. A fost folosit sedus şi abandonat de preteni.Care or fi e bine că ne-a scăpat de un rahat