Powered By Blogger

Recent Posts

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

luni, 6 octombrie 2008

News Alert: Proba de selectare a dosarelor candidaţilor la funcţii de director în ANP s-a încheiat

Comisia de Concurs s-a întrunit, ce surpriză, azi pentru a analiza dosarele candaţilor la funcţiile de conducere din ANP. Preşedintele comisiei este secretarul de stat din Ministerul Justiţiei, Gabriel Tănăsescu. Observatorii sindicali nu au fost informaţi referitor la data şi locul desfăşurării acestei probe, deşi legea spune altceva. Când au aflat era prea târziu, deja se scria procesul verbal.
.
Incredibil, dar, pentru că în fişa de evidenţă nu scrie motivul pentru care în 2005 din şef serviciu Ungureanu a devenit ofiţer cu funcţie de execuţie, dosarul a fost acceptat. Comisia vrea să ne convingă că, dacă fişa de evidenţă nu indică motivul, totul este în regulă. Dar, sunt documente în arhivă, la doi paşi, se pot cere explicaţii. Falsul e cât casa, doar că Tănăsescu şi comisia nu vor să îl vadă.



În fine. Sindicatele s-au adresat deja reprezentanţilor MJ pentru lămurirea incidentului. Vedem care este reacţia. Proba interviului va avea loc în data de 10.10.2008 începând cu ora 09.00, la sediul Ministerului Justiţiei.

20 comentarii:

Anonim spunea...

cineva de la resurse umane nu a vrut sa apara ceva rau in fisa lui ungureanu, ar trebui tras la raspundere ! COMISIA ESTE CORUPTA SI ARE DE URMAT UN TRASEU DINAINTE STABILIT! RUSINE COMISIEI!!!!! SEMNAL DE ALARMA! CORUPTIE PE TOATE PLANURILE! DOMNULE BALA, ATI INSTRUIT BINE COMISIA!

Anonim spunea...

cum e posibil asa ceva? Comisia ar trbui sa-si revizuiasca atitudinea si sa reverifice dosarele in prezenta reprezentantilor sindicali? De ce sindicalistii nu contesta proba de selectare a dosarelor? Ce faceti , dormiti, sau va e frica? SCULAREA! CONTESTATI SI SCOATETI BRUMA DE CORECTITUDINE LA SUPRAFATA! E EVIDENTA FRAUDA!

Anonim spunea...

fratilor, exista dosare cu apt limitat pentru o eventuala pensionare si proiect managerial care abia asteptam sa apara -furat

Anonim spunea...

Daca nu so respectat procedura cu participarea sindicatelor, nu se poate considera ca nu s-or intrunit conditiile si forma legala, si nu ar trebui sa fie aceasa selectare ilegala? intreb si io! Sindicatele sa faca bini si sa mearga sa conteste proba aiasta! Ca d-aia sunt aparati de lege, sa nu li fie frica!

Anonim spunea...

E bine sa stai la caldura, in biroul personal, cu laptop-ul in fata, cu telefon, cu multe avantaje oferite de catre prostimea din sindicate! Nu-i asa domnilor lideri? Noi platim sa ne fie noua bine dar va e bine voua! Cum sa te multumesti cu* asta e Ministerul Justitiei*? Luati taurul de coarne! Nu sunt acuzatii dar trebuie sa va luam la intrebari!Aveti putere , FOLOSITI-O!

Anonim spunea...

de ce se sustine proba de interviu la mj si nu la anp?
sindicatele sa se implice.
oare si subiectele de la proba scrisa vor fi tot de memorare (specifice altui nivel) sau de sinteza? ce dorim? manageri?,

Anonim spunea...

Comisia are ochelari de cal, nu vrea sa aiba o viziune de ansamblu, nu vrea sa vada ce e scris, daramite ce nu e scris si e foarte vizibil..... Ce tara de C...T ! O sa ne luam lumea in cap, ne-au tampit de tot coruptii astia, ne cred tare prosti! Dar vad ca le merge! Cainii latra, ursul merge!

Anonim spunea...

Crezi ca nu am vazut ca ai modificat finalul articolului? Dar macar asa sa fie! Sa fi luat legatura cu MJ! Sper ca nu te-ai plafonat sau, vai, ca te-ai datmai mult cu ei! Salut si fii pe faza!

Huginn spunea...

:) Asa e. Am aflat intre timp. Se mai intimpla.

Anonim spunea...

Asta este ... asa o sa se întâmple şi la concursurile care vor urma. Nu stiu de ce vă mai miraţi, nu aţi învaţat lecţia până acum? Se ştiu de pe acum câstigatorii... îi putem felicita de pe acum!!!
Sper... ce mai sper ....nu mai este nici o speranta pentru sistemul nostru penitenciar!Păcat de oameni precum d - nul Cel Mare ,d-nul Blidaru şi d-nul BĂLA care sunt nişte profesionisti si care nu sunt lasaţi sa-si faca meseria.Sunt manipulaţi politic , asta este parerea mea.... vedeti ce se intâmpla la Craiova!!!!!!!!!

Anonim spunea...

Ce se intampla la Craiova?

Anonim spunea...

de ce va agitati? in sistem se poarta imputernicitii. nu este o inventie a noii conduceri. a folosit-o si iacob si dumitrascu. a avut rezultate dar pe termen scurt. dupa instaurarea noilor directori toti ii vor injura si vor spune ce greu au dus-o cu acestia. suntem niste lasi, asa ca ne meritam soarta.

Anonim spunea...

anonimului de la 06.10.2008 15:28:00:

Şi alţi profesionişti nu mai sunt? Cam scurtă lista pentru un sistem aşa numeros.

Anonim spunea...

cineva a ramas dator cu explicatii despre "ce e la craiova". cred ca personalul de la PMT e nemultumit de "umbra" lui Bala. va intrebati de ce s-au ales anumiti coordonatori zonali. in loc sa-i criticati pe cei alesi, propuneti altii, dar argumentati si de ce vi se par potriviti. poate cineva citeste si isi va pune intrebari.

Anonim spunea...

Pentru anonim 06.10 14.04
Parca de dosarele de personal a celor preluati de ANP de la fosta DGPA s-a ocupat Dinu (acum Banica) Roxana, imputernicita o perioada de timp sef serviciu gestiune personal.

Anonim spunea...

pentru anonimul 06.10.2008 21:58:00

Formularea corectă este:
"dosarele de personal a celor TRANSFERAŢI ILEGAL de ANP de la fosta DGPA"
De ce?
Pentru că la 30.06.2006, când s-a produs transferul, era deja în vigoare OU 47/2006, conform site-ului camerei deputaţilor:
"Intră în vigoare la: 29.06.2006
Publicare: M.Of. nr. 565/29 iun. 2006".
Iar, precum ştiţi, OU 47 tocmai desfiinţase transferul din alte instituţii din sistemul de apărare.
Deci?
Cum e?
E legal sau nu?
Ce ne ziceţi?
Teoria cu transferul din ministerul justiţiei nu ţine,că ăştia erau militari, nu funcţionari publici cu statut special.

Anonim spunea...

Maică, dar cu cei veniţi şi mai târziu, ilegalitatea e şi mai flagrantă?!!!!!

Anonim spunea...

Cred ca se sparg neste buboaie...

Anonim spunea...

PMT-ul este anihilat politic!ca si intreaga zona a Olteniei!Imputernicitii se plimba in draci pe drumurile Bucurestiului pentru a-si aranja ploile politice!In tot acest timp unitatile sunt lasate pe mana altor imputerniciti care la randul lor sunt detasati prin imputerniciri ale ANP-ului!Si uite asa ducem o hora in care sefilor nu le mai arde sa mai stie ce se intampla cu adevarat in unitati, ci este o lupta care pe care!

Anonim spunea...

Si totusi cum ramane cu fisa de evidenta necompletata??