Powered By Blogger

Recent Posts

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

luni, 6 octombrie 2008

News Alert: Ministrul Predoiu, liberal pana la moarte

Catalin Predoiu, ministru independent al Justiei, aparator al independentei DNA si garant al obiectivitatii concursurilor din sistemul penitenciar, va fi parlamentar al Partidului National Liberal. Ok, deocamdata candidatura lui Predoiu pentru un mandat de parlamentar a fost validata de catre conducerea PNL, transmite NewsIn. Colegiul in care va candida Predoiu nu a fost inca stabilit. Anuntul a fost facut chiar de liderul PNL, primul ministru Calin Popescu Tariceanu.
.
Ii uram mult succes si il asiguram ca si-a inceput viata de politician exact asa cum trebuie pentru a satisface toate premisele unei cariere de succes: nici prea prea, nici foarte foarte, olecuta de limbaj de lemn bine dozat, multe promisiuni ca nu costa, razgandeli cat cuprinde, un sarut bruxellez pe gura procurorului sef al DNA, ceva schimbari pe la ANP garnisite cu pile liberale. Pentru o buna si echilibrata reprezentare la nivel national, recomandam colegiile din vestul tarii. Poamele fenechiste in est si Felix-avocatii zamfiresti in vest.
.
Din noiembrie vom vedea intarit grupul avocatilor si juristilor, aparatori ai independentei si reformei justitiei si ai continuarii luptei anticoruptie: Sergiu Andon, Victor Ponta, Catalin Predoiu, Tudor Chiuariu, Daniel Buda, Norica Nicolai, Serban Nicoale. Ii tinem pumnii domnului Bolcas, al carui PRM nu se simte prea bine.

18 comentarii:

Anonim spunea...

Reactiva Familie,

Respectindu-va opinia,
eu unul il vad pe D-l Predoiu ca un politician valabil.

Super-extra prin comparatie cu marea majoritate a neputinciosilor de azi din Parlament...

Probabil dinsul nu va fi niciodata un reprezentatnt de marca al Societatii Civile,

dar ESTE UN BUN si EDUCAT POLITICIAN

parerea mea...

Mihai Politeanu spunea...

Nu e greu sa fii super-extra in comparatie cu tudor chiuariu, bolcas sau nicolai. Dar de ce sa fii super-extra prin comparatie, cand poti sa fii bun pur si simplu? Altfel, sa stiti ca il simpatizam. In mod clar e un om educat si civilizat. Dar intr-o Romanie cu mize morale atat de mari, cred, personal, ca nu e de ajuns.

Anonim spunea...

Nu avem decat sa-i uram... succesuri!

Anonim spunea...

Stimabila Familie,

am spus "super-extra" nu prin comparatie nu cu alde Bolcas, Chioariu, Nicolai, Nicoal sau Buda,

ci prin comparatie cu alde udrea, elena basescu, anghel stanciu, becali, boagiu, buruiana - si alte balarii...

de altfel, Domnul Predoiu chiar ESTE un profil valabil pentru un politician, chiar si in Romania zilelor noastre.

si nu ma indoiesc ca, in cazul in care va fi ales, vom comenta impreuna o activitate valabila a acestui om.

Eu una ii doresc sanatate,caci pentru restul, are si pregatire, si calitati. Si atitudine.

Cit despre "sfintul Daniel" Morar , Monica Macovei sia lti "neinregimentati " politic ( in alta parte decit la partidul basescian) fiche moi la paix...
daca nu as sti ce stiu din surse extrem de linga amindoi, as chiar crede tot ce se spune despre ei..
sintem oameni cu totii, iar D-l predoiu este UN PROFESIONIST. chiar si in politica .

Mihai Politeanu spunea...

Sper sa fie asa. Nu mi-a dat motive defintive pana acum sa cred ca e omul despre care vorbiti.

Anonim spunea...

SCUZEca nu sunt pe subiect. Va mai aduceti aminte de PENITENCIARUL MARGINENI IN LEGATURA CU MASINA [DUBA ] DE PLOIESTI ? CREDETI CA SA SCHIMBAT CEVA ? VA SPUN EU "NU " STITI TOTUL TINE 3 ZILE , ACUM TOT CU ACEEA DUBA MERG CADRELE , DUPA CE PLIMBA PPL-EI CU EA , FARA SA FIE DEZINFECTATA SI BINENTELES TOT 4 DRUMURI PE ZI CA SOFERUL DIN PLOIESTI NU STIE SA MEARGA CU "MERTANUL " Dn. DINU UNDE SUNT ECONOMIILE ? NEA ENE MATA STII CEVA SAU TE FACI CA PLOUA ? OFFFF MAI AVETI SI UN MESTER EL SARACUL STIE DOAR SA IA COTA IN FIECARE LUNA SI SA PLIMBE 2 FARTII DE COLO - COLO .REPEDE SE UITA ACEST SUBIECT SENSIBIL , PANA CAND SE VA IMBOLNAVI CAREVA SII VA DA IN JUDECATA .DAR VA MERGE TOT ASA , O MINUNE NU TINE DECAT 3 ZILE ,NEA RADU [COMANDANTU ] FA SI MATA NAVETA CU DUBA SA VEZI CUM ESTE ,POATE IEI VREO BOALA SI ATUNCI VEI LUA MASURI , SI VEI DA O MASINA CORESPUNZATOARE PE PLOIESTI , SI BINENTELES CU SOFER DE PLOIESTI SA NU SE MAI FACA 2 DRUMURI IN PLUS. OARE VA PLATI CINEVA ACESTE CURSE IN GOL ? PENIFEST PUTETI DA VOI UN RASPUNS ? CA CEI DE LA CONDUCERE SE VEDE CA NU VOR .ASTEPT DETALII .
SE VEDE CAT DE MULT MAI INTERESEAZA PE CINEVA ACEST SUBIECT !ACUM SE DA BATALIA PENTRU DIRECTORI DAR NE VOM AMAGI DEGEABA . SANSE LA O NAVETA MAI BUNA SUNT ? STIE CINEVA RASPUNSUL ? DOMNULE RADU DUMNEATA STII CEVA ?SAU TE PENSIONEZI ? SI NU TE MAI INTERESEAZA ?OF ! DE MAI ERA ECHIPA LUI CARNARU ERATI HALITI CU TOTII [DINU , ENE , ] .VA BATETI JOC DE PERSONAL SI NICI SINDICATUL NU ZICE NIMIC , DE CE OARE ? NU VA INTREBATI ? NISCAIVA INTERESE ? TREZITIVA BA NU MAI DORMITI PE BANII NOSTRI , FACETI DEMERSURI .VOM VEDEA CE REACTII AU , DAR EU I-AS PUNE SA PLATEASCA TOT CE SE CONSUMA IN PLUS CU ACESTE CURSE .RABDARE SI IAR RABDARE , POATE AUDE CINEVA .

Anonim spunea...

Ce se intampla cu mesajele astea subliminale cu chiloti de dama pe care scrie "I love LIBERALS"?

Anonim spunea...

mie da! mi-a dat...

prin comparatie, desigur.
si cu Macovei si cu Morar - daca asta vreti ...

Anonim spunea...

Textul este "I'm LIBERAL"... Sa inteleg ca va prinsaram cu chilotii liberali in vine?! :D

Mihai Politeanu spunea...

Ce naibii, ca eu scosesem chilotii aia :)) si am pus o poza cu niste parlamentari dormind :)))

Mihai Politeanu spunea...

In leg cu Morar si Macovei. E adevarat ca ii apreciez, dar nu despre ei discutam. In leg cu Predoiu am mai scris si am explicat de ce am si avem (autorii blogului) rezerve mari fata de el. Nu stau sa reiau. Spuneti-ne de ce il considerati un ministru bun.

Anonim spunea...

Yeap!... Still there!!!

Anonim spunea...

Motivul pentru care nu voi vota cu PD-L este Monica Macovei.

Anonim spunea...

Un Chiuariu si un Predoiu care nu au facut nimic, dar absolut nimic pt justitie. Cine si-i va aminti peste un an?
Spuneti Macovei si deja spuneti aderare. E..altceva, nu?!

Anonim spunea...

Da-mi, te rog, voie sa rad, prietene...

Anonim spunea...

Macovei vrea sa scoata preotii din sistem. Sper sa nu mai apara pe la MJ.

Anonim spunea...

Alungati PD-L din parlament!

Anonim spunea...

First of all,
Nu sint nici liberal, nici alt gen de simpatizant partinic.

Ca atare, din politica ii apreciez pe unii, putini, este adevarat, cum ar fi: Cristian, Diaconescu, Crin Antonescu, nimeni dela PDL pt ca sint sisterici pro-basescieni (uneori proboscidieni de cite minciuni trag, nasul le este cit o trompa... nu sint singurii, dar la pdl e caracteristica de partid, altfel nu se inscriu pe linia iubitului lor conducator )
in rest, de ce il apreciez pe D-l Predoiu ca si ministru:
- pentru faptul ca a inteles ca un demnitar nu e nici clown, nici killer, nici isteric, nici ninja, nici atoatestiutor, nici vesnic cu poalele in cap si in cearta cu toata lumea, nici demnitar "jucator" absolut (manele, paharele si alte preocupari "ca din popor") etc etc ci, pur si simplu, un om care gireaza profesoinal o pozitie politica;
- pentru ca a stabilizat putin isteria din Justitie, care a devenit periculoasa : noi contra celorlati ) Macovei contra Stanoiu, Chioariu contra cuplul Morar-Kovesi etc etc )
- pentru ca, venind dintr-un sistem privat, a demarat barem citeva masuri corecte de recrutare pe baza de competenta si credibilitate, nu neaparat pe principiul "sa le-o tragem celor de dinainte"
- pentru ca are o interfata care ma face sa cred in el
- pentru ca apare la TV pe post de razboinucul luminii ( vezi isteriile Macovei, Chiuariu etc )
- pentru ca nu joaca un teatru de prost gust ( Macovei, imaculata (de altfel unealta a lui baselu))
- pt ca a avut curajul s arecunoasca ca premiile lui Chiuariu au fost la limita, dar legal nu paote face nimic - cel putin a stopat fenomenul
- pt ca a fost primul Ministru care a demis din pozitia de Secretar de Stat o muiere josnica si murdara ca si Kibedi Katalin, ceea ce nu au facut nici Macovei, nici Chiuaru - amindoi stiau de idila tomnatica a madamei ciociolina din MJ cu junul ei sofer si au tolerat-o ca sa o foloseasca; il admir ca a facut asta pt ca nu cred in profesonalismul unui om mizerabil uman- dimpotriva, mi se pare nociv , char periculos... in justite, cu atit mai mult ;
- pt ca a dovedit ca ARE BUN SIMT!
nu a incercat sa para ce nu este!


ori eu cred in bunul simt ca si criteriu de evaluare uman .


si pt multe alte punctuale opinii, care sint ale mele si la care tin!


in rest, daca as vedea ca viata politica este populata de multi altii cu profil uman valabil, cu profesionalism dovedit, cu o imagine corecta, poate as admira si pe altii..

pt moment, nu sint prea multi.

iar D-l Predoiu este printre ei.

Last, but not least, ce este rau in a fi "liberal pina la moarte"?

poate este mult mai rau sa fii simulant pina la moarte...
vi l-as da exemplu pe Basescu...

care cin fuse fesenit, cind social-democrat, cind popular si, in general, unul care nu-i respecta nici pe ceilati, dar, dupa cum se manifesta, nici pe el nu se poate respecta.

sa auzim de bine!