Powered By Blogger

Recent Posts

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

duminică, 14 septembrie 2008

Penitenciare de top... la prima vedere

27gogh_the-prison-courtyardLa conferinta de presa de acum câteva zile a fost anuntat un fel de top al penitenciarelor romanesti. Avem asadar penitenciare bune, penitenciare satisfacatoare si penitenciare nesatisfacatoare. Mai jos puteti vedea lista penitenciarelor pe fiecare categorie in parte.

Si de data asta diavolul sta in detalii. La prima vedere o asa clasificare poate fi valida, dar daca luam in calcul conditiile specifice, lucrurile se pot schimba in totalitate. Detalii precum numarul de detinuti, raportul personal - detinuti, raportul finantare - detinuti, rulajul detinutilor, volumul de detinuti escortati, arhitectura sau calitatea managementului conteaza. Orice comparatie care nu tine cont de acest gen de detalii nu este foarte relevanta.

Calificativ acordat

Nesatisfacator

Satisfacator

Bun








Penitenciarul 'evaluat'

Baia Mare
Colibasi
Jilava
Vaslui
Turnu Severin
Târgu Jiu
Aiud
Ploiesti
Codlea
Penitenciarul de Minori si Tineri Craiova

Galati
Braila
Iasi
Tulcea
Giurgiu
Rahova
Pelendava
Deva
Bacau
Satu Mare
Arad
Miercurea Ciuc
Penitenciarul de Minori si Tineri Tichilesti
Centrul de Reeducare Gaesti
Poarta Alba
Spital Jilava

Oradea
Gherla
Botosani
Slobozia
Focsani
Târgsor
Spital Colibasi
Spital Târgu Ocna
Spital Dej
Timisoara
Târgu Mures
Craiova
Bistrita
Centrul de Reeducare Buzias

.
Nu cred insa ca e vorba de o evaluare tehnica. Cred ca acest clasament este rezultatul recentelor vizite ale conducerii ANP prin penitenciarele din sistem. Timpul alocat (2 zile pentru 5 - 8 penitenciare) nu a fost suficient pentru o evaluare completa si serioasa. Insa Ministerul Justitiei spune ca exista si un raport al acestor vizite. Poate ca va fi facut public si atunci ne lamurim.

67 comentarii:

Anonim spunea...

Cand au fost reprezentanti ai conducerii ANP in aceste unitati ??? Asteptam cu nerabdare rapoartele vizitelor mentionate de MJ.

PS. Ar trebui sa-si ascunda bine mata in sac cei de la MJ in situatia de fata si sa priveasca numai inainte (caci din profil li se vede nasul lung de atatea minciuni)

Ori au incurcat vizitele, ori chiar ne cred copii ai lui Mos Craciun...

prisonworker spunea...

Daca ne uitam atent, observam ca penitenciarele evaluate prost sau foarte prost sunt conduse de magistrati. Nu agreez neaparat ideea magistratior, dar e evident ca actuala conducere ii detesta.

La "bun" regasim Timisoara (condus pana nu de mult de actualul director general), Focsani (dl Cel Mare), cateva penitenciare spital si CR Buzias, tot o bijuterie banateana.

Anonim spunea...

Nu cred ca nu sunt agreati de actuala conducere, cred cu tarie ca pur si simplu aceasta categorie nu are habar de specificul muncii in sistemul penitenciar. In asezamintele conduse de magistrati, in fapt, muncesc loctiitorii care probabil in timp se satura vazand ca sunt condusi de magistrati platiti de 2 ori mai mult care cunosc de n ori mai putina "meserie". A nu se intelege gresit, am toata stima pentru magistratii profesionisti, dar nu cred ca este cazul pseudodirectorilor de penitenciare din aceasta categorie. Deci, mult succes domnule Bala ! (primul director selectionat in urma unui concurs, pacat ca s-a asteptat atat de mult)

Anonim spunea...

Scoala incepe si a dat strechea in managerii care isi doresc locuri de top!Dl. Bala a trimis reprezentanti socio in mai toate unitatile si a dezmortit energii deloc miscate-pana in ultimul moment-de inceputul anului scolar!Degeaba!Pudra pe un obraz scorojit, scofalcit, putrezit!Nu ii intereseaza catusi de putin efectul acestui eveniment pt ppl-uri sau efectul pe termen lung al muncii de reintegrare - ci doar sa dea bine in urma acestor vizite! Sunt greu de schimbat aceste mentalitati de dinozauri parveniti -poate imposibil acolo unde mai ai de-a face si cu o formatie rigida, militieneasca, pazista!Nu e un afront pentru aceasta breasla, ci exceptii care confirma regula!Deci, fiti vigilenti dragi vizitatori -sub gardul vopsit este sigur....putregai!

Anonim spunea...

Domnilor ANP-isti,

Vazui aseara un film intitulat "The Green Mile" , tradus la noi "Culoarul mortii",

http://us.imdb.com/title/tt0120689/

la care m-am uitat pt ca rolul principal era jucat de catre preferatul meu, Tom Hanks...

Domnilor, m-a izbit SOLEMNITATEA cu care oamenii aceia isi faceau meseria.. Stiu ca viata nu este tocmai ca filmul... dar am eu un soi de feeling cum ca tare aproape de film se intimpla lucrurile in penitenciarele din State ...


Raufacatorii sint la fel peste tot,
Insa cei ce asigura functionarea sistemului penitenciarelor, ma tem ca nu... Ma gindesc in primul rind la distinsii nostri, care au responsabilitata sa aduca la standardele mileniului trei o institutie care, dupa cite va inteleg, in Romania functioneaza cam la standardul de Ev Mediu... Exceptind, desigur, citeva device-uri electronice pe care detinutii le au in posesie impotriva regulilor...

o seara buna

Anonim spunea...

Va mirati ca la Deva calificativul este "satisfacator"? Nu ar trebui la asa management defectuos.Bota ,directorul, din pacate inca in functie,este disperat ca ficasa Paula s-a incurcat cu un 'rom' de peste 40 de ani din Timisoara ,un interlop, cu cere vrea sa se si marite ...nu va mai puneti intrebari de ce vin cei de pe Timisoara sa sa libereze la prima la Deva....
Mara se ocupa tot de masini si diverse combinatii la limita legala...si ne mai miram ca ,calificativul este satisfacator...

Anonim spunea...

cum de Focsani se regaseste la"BUN"cind cei de la mediu vor sa-l"inchida"

Anonim spunea...

care au fost criteriile de evaluare? standard sau ochiometric?! evaluarea a fost extrem de subiectiva si potrivita (cu mana) sa justifice alte actiuni. si ma refer la un caz real, unul dintre cele de la nesatisfacator.
pe cand un soi de audit si in ANP? unul cu adevarat.

Anonim spunea...

E facut la misto???, pai :kanalul :de la focsani de care a vorbit si cnn ,e puscarie sigura????puscariile domnilor sunt caracterizate in toata lumea dupa siguranta,nu dupa invatarea abecedarului,si cadrele sunt promovate dupa aceleasi criterii,pacat ca noi nu avem aceleasi criterii,ci doar cele politice

Anonim spunea...

Am dori să fie singurul articol pe această temă pentru a ajuta la lămurirea problemelor Spitalului Penitenciar Poarta Albă, care, din greşeală, lipseşte din lista penitenciarelor de top, unde se afla până nu demult. Oare nu mai are de cine să fie reprezentat?
Speram să fie împuternicit director un doctor şi ne trezim cu un meşteşugar (dentist), care în grandomania lui nu şi-a găsit locul în niciuna din funcţiile medicale de la MApN, din reţeaua sanitară a Ministerului Sănătăţii şi, credem noi, nici de la ANP. Da, aţi ghicit. Este vorba de meşteşugarul Pătraşcu, cel care, pe când profesa, era recunoscut ca folosind, încă primitiv, vata ca pansament la plombe. Îi atragem atenţia că până să ne facă "să mergem pe sârmă", nu lucrăm la cabinetul său privat de pe Bd. Lăpuşneanu (oare o fi voie?) şi că datorită urii lui bolnăvicioase (atenţie psihologi) a dezbinat colectivul.
Ne-ai întrebat dacă te vrem director. Răspunsul este NU, pentru că noi comparându-te cu ceilalţi "foşti", cărora cum îţi plăcea să spui le erai "câine credincios", te dovedeşti a fi cel mai slab şi umil împuternicit de până acum. Sintagma că atunci când nu ştii să faci nimic te faci director a căzut.
Afirmaţia ta că domnul Băla şi o anume doamnă te susţin necondiţionat cade în faţa impresiei pe care ai creat-o Direcţiei Medicale, nouă şi tuturor celor pe unde ai trecut (inclusiv familiei, care s- săturat să te împingă). Ai avut noroc cu foştii directori care, din motive necunoscute, te-au promovat la toate nivelurile, mai mult cu forţa, în condiţiile în care, în mintea ta bolnavă (atenţie la testarea psi), te subordonai doar directorilor sau directorului general.
Vom urmări sigur evoluţia la testarea psihologică, să nu mai fi ajutat ca data trecută (de dl. P), iar examenul să nu-l mai iei fraudulos. Dar parcă tot fraudulos ţi-ai făcut documente de "apt limitat" pentru pensionare, sau în 2-3 luni starea ta de sănătate s-a schimbat în vederea unui post de director?
Apropo, justiţiarule, mai faci igiena capilară a familiei tale pe banii deţinuţilor?(Ştii tu, şampoane, loţiuni, etc.).
Bănuim că medicamentele şi materialele pe care le comandai la cabinetul spitalului nu le duceai la cabinetul particular din oraş...
Scuze, am uitat că tu nu mai profesezi de 2-3 ani!
Norocul tău cu directoarea economică! Altfel ai fi victimă sigură. Învaţă de la deţinuţi să-ţi cunoşti drepturile, că nu se ştie...
Dacă este nevoie, revenim cu ştiri senzaţionale despre acest NIMENI, Pătraşcu. Contăm pe flerul domnului director general Băla, iar dânsul poate conta pe sprijinul colectivului nostru.
Dl. Pătraşcu fiind în concediu, rugăm milogii să transmită.

Anonim spunea...

Nu-l compara tu pe Tom Hanks cu madam Dediu. E cea mai proasta asociere din cate pot gandi. Am vazut si eu filmul pana la sfarsit si la terminarea lui am facut niste evaluari de personaje... Mi-am pus intrebarea fireasca "cum de pot fi unii atat de..." si "altele atat de..."
Daca voi povesti maine la serviciu de acest film mi s-ar raspunde ca sunt niste prostii, asa cum sunt Dediu si Matei, dar voi gasi niste ppl cu care sa impart niste pareri., dar vad eu cum, sa nu ma afle cotofenele...

Fox spunea...

Nu in toate unitatile care au luat nesatisfacator sunt magistrati.
Codlea se afla cu acelasi calificativ, nu are magistrat, dar are un habarnist venit de la M.Ap.N. care confunda agentul de penitenciare cu militarul in termen, iar pe p.p.l-ei prieteni. A crezut directorul Dumitrache Marian ca se poate conduce o unitate de penitenciare asa cum se conduce una de la M.Ap.N.,cu floricele pe alei, dar varza cu celelalte. Ce mai conteaza ca agentul nu are conditii bune de munca de-l trage curentul pe sectie,sau ca sta cate 4 ore in post de paza de ajunge sa vorbeasca singur nu mai sa nu o ia razna? Bine ca are agentul cravata la gat, dar drepturile de pe concedii le primeste dupa 4 luni(sa nu mai vorbim de decontarile de pe medicamente).

Anonim spunea...

FOX ,NU-L CUNOSC PE CONUL DUMITRACHE ,DA E CLAR CA II VREI CIOLANUL,PE TIMPURI SE SPUNEA CA UN CAPORAL MAN FACE CAT UN OFITER DE PUSCARIE, PE TIMPURI.....

Anonim spunea...

Catre anonimul de la 21.48

Ca bine le zici...!

Anonim spunea...

La Tr. Severin, dl. magistrat Stoica (trei case), a fost intampinat de secretare, la revenirea din binemeritatul concediu de 45 zile lucratoare, cu urarea: "bine ati venit la munca sefu' !"
Raspuns: "N-am venit la munca, am venit la serviciu!"
Si a stat pana spre 10:45.
No comment!

Anonim spunea...

Nu stiu astia ce inseamna catanie. Poate domnul Ninosu o sa le explice vreodata, ca eu nu mai stau prin sistemul asta de corupti si lipsiti de onoare.

Anonim spunea...

Vezi ba, Foxule! Si tu te legi de domnul Dumitrache.

Anonim spunea...

Militarule, LASA-NEEEE! Du-te sa nu mai auzim de tine!

Anonim spunea...

Cel care ai scris de Penitenciarul Spital poarta Alba si de doctorul Patrascu, mai ales daca esti doamna doctor P......n care ai relatii intime cu orice agent disponibil si introduci telefoane la ppl..., ai face bine sa spui si cum sustragi tu si alti doctori medicamentele detinutilor, cum dorm nestingheriti si agentii in timpul serviciului, cum se folosesc manusile sau seringile de unica folosinta, cum bolnavii de TBC sint internati in saloane cu cei sanatosi.Ce spune LEGEA despre toate astea.Cred ca doctorul Savu va poate pune la punct aceasta situatie negresit.

Anonim spunea...

pentru anonimul de la 20 44 spui bine...dar de DIR MEDICAL DE LA SPITAL PENIT POARTA ALBA nu spui nimic ..cand se fac sedintele de acordare a sporurilor dumneaei nu-si asuma responsabilitatea ..pai atunci sa vina dansa sa lucreze in contact cu bolnavul de TBC siHIV ca salariul vedem ca si-l asuma nu CONTORIZAT ci luna intrega D-NA DR GRIGORE nu mai fiti asa fricoasa ca nu dati sporurile din salariul d-voastra de DIR MEDICAL Functiile vin si pleaca uitativa la cei care au fost inaintea d-voastra ca s-au facut mici de tot...ca si aceia ne-au umplut de bani taiasera chiriile ca asa vrea muschiul lor ,au fost pe spital bolnavi confirmati cu TBC siHIV sporurile nu le-a mai primit nimeni DE CE ..PANA CAND ..Faceti aceleasi greseli ca inainte cand era NADRAG SI GREACA ...Pe acestia ii interesa cu totul altceva decat interesele subordonatilor iar pe d-voastra va intreseaza scaunul si pozitia pe care ati ocupat-o si de frica sa nu le scapati ati inceput sa ganditi ilogic,nelegal sisa fugiti de raspundere..de ce veniti duminica in unitate ..credeti ca daca nu veniti nu ne facem garda ..s-au va treceti in caietul de ore suplimentare ...S-au va intimideaza D-NA DOBRESCU..APROPO AVETI BANI DE SPORUL DE SPORUL DE CONFIDENTIALITATE ..ca la unitate se da ..d-voastra ce asteptati ..DE CE VA E TEAMA ...Nu ne mai transmiteti ca sa ne multumim daca ne luam salariile ca asta auzim de mult ;nu va jucati cu rabdarea noastra ;faceti platile care trebuiesc facute si lassti politica asta ieftina CA NU SUNT BANI ...Ce inseamna asta ca nu sunteti un bun economist ?...Nu uitati nici d-voastra D-NA DOBRESCU ca poate cu ajutorul nostru NADRAG si GREACA REUSEAU SA VA MAZILEASCA dar noi nu am vrut sa participam ...In concluzie modificativa conduita D-LOR DIRECTORI AI SPITAL PENIT POARTA ALBA fata de NOI...Ca asa cum se spunea si "in timpul lui Nadrag " ne considerati prosti dar nu uitati ca suntem multi ...

Anonim spunea...

Dr Savu ...minunat.. cand o sa vina ,sa speram ca NU ,sa-si lase ideile afara ca daca nu supraveghetorii vor purta halate si masti nu ca sa se protejeze pe ei ci sa nu-i contamineze pe ppl ..astea erau ideile marete ale d-rului Savu ...Si ce a mai renegat acest sistem toti eram niste PROSTI ....dar din acest sistem aREUSIT SA IASA CU O PENSIE FRUMOASA...BRAVO daca il asteptam pe dr Savu sa ne descurce am ajuns RAU DE TOT....

Anonim spunea...

Patrascule, crocodil castrat,crezi ca mai impresionezi pe cineva cu vocea si statura?. Ne-ai pacalit pe noi ca si pe sefii nostri care nu au observat ca nu ai toate cuvintele la tine , eventual cateva onomatopee. Ai dezbinat medicalul de paza si administrativul de cei din interior. Ce i-ai promis doctoritei omocea lider sindical, platita de noi sa ne apere interesele si folosita de tine? Crede-ne ca nu esti bun nici de agent in PC1, ar refuza personalul sa mai vina la lucru. Si asa acum vin cu scarba si apropo sconcsule , mai spala-te ca ai inceput sa te strici!Cine te-a sfatuit sa te porti "pentru moment" frumos cu noi, sau poate doar sa faci frumos(aminteste-ti cand o criticai pe solea pentru asta )nu a stiut ca ai probleme de comportament. Chiar nu-ti sta bine. Vezi ca la examen nu-i suficient sa te prezinti. Eventual plange pe umarul directorului poate a-ti spune ca "nu mai poate dupa tine, esti de neinlocuit" asta pentru psihoterapie, stii tu. Sa nu uitam , vezi in ce stadiu este Grigore cu proiectul! Meseriasule ne-ai scos din top si de la nesatisfacator cu toate ca noi muncim. Multumim blogule!

Anonim spunea...

anonimului dela 11 21
NEGRESIT NA-I LUCRAT CU DR SAVU ca daca lucrai cu el nu ti-l mai doreai atat ...Dar daca ti-l doresti ia-l acasa ...

Anonim spunea...

Asta-i strigator la cer ...am ajuns sa-l regretam si sa-l asteptam pe Savu sa ne descurce ..Nadrag o adusese pe Raluca sa descurce asistentele ..Acum vine Savu sa descurce medicii... JOS PALARIA..De unde va vin ideile astea cand ajungeti DIRECTORI ?cine ne pricopseste cu asa oameni ?DOCTORE STROIESCU UNDE ESTI ?....

Anonim spunea...

S-au adus psihologi de la Bucuresti sa vada daca sintem normali. De ce nu sint testati dar corect si Patrascu cu Grigore care data trecuta au refuzat sa participe la test. Abia cind Nadrag i-a asigurat ca vor primi si raspunsurile au cedat. Acum noi dam teste si ca din gresala ei au plecat amindoi in concediu.

Anonim spunea...

Dar de DIR DE AMBULATOR de la acelasi SPITAL PENIT POARTA ALBA ce stiti.. NU suntem pe lista cu calificative ale ANP\ului dar nu ducem lipsa de DIRECTORI ..NU SUNT BANI ...D-na Dobrescu ?Dar DIR angajam ?..

Anonim spunea...

pt aninim 12:27

"N-ai lucrat"

Anonim spunea...

Exista Penit Spit POARTA ALBA? Fara o conducere manegeriala corecta si profesionista se pare ca nu prea existam .putem sa indeplinim si chiar sa depasim noi "indicii"(termen care a inceput sa=l cunoasca si ppl}, ca tot NU AVEM BANI..zice DIR ECONOMIC.."LA BANII DE HAINE DIN URMA (2005)NICI SA NU VA GANDITI"....DE CE ?

Anonim spunea...

celui de la 11 21 sa intelegem ca esti un /o protejat ?Dar de ce il elogiezi pe Savu ?De ce lovesti in Petrovan?nu inteleg logica...

Anonim spunea...

Cu medicina nu le prea are, cu paza nici atit,socotelile unitatii le tine DD, iar la ce sa-r pricepe nu vrea atunci este bun de director si este Patrascu. Nu va fie teama nu sintem in pericol el sta in poarta pina la controlul pe care cum il cunoastem tot el il cheama. Ce vreti "problema cu capul". Sa nu-l contraziceti ca se razbuna. Fiti fricosi

Anonim spunea...

Noi nu ne vom modifica conduita ca vreti voi asistentele sau paznicii. Va vom scarpina daca trebuie, la evenimente nu raspundem impreuna.

Anonim spunea...

PSPA-DIR si DIR MEDICAL-NU STIU EXACT CE FACE O ASISTENTA...De paza nici nu se mai pune problema..Au acum fixatia pe condica de prezenta De ce oare suntem noi cei mici mai "invoiti "ca ei ?cand a venit acum un an (ca asta este vechimea dir medical in sistem) erau zile la rand cand pleca la 12 sau nu venea deloc ..atunci nu ne luati de fraieri si faceti pe lupii moralisti ca nu va sta bine deloc...nu ca ne-ar incomoda condica de prezenta ..dar sa nu va imaginati ca de aia venim la munca..

Anonim spunea...

A-ti uitat mititeilor, anonimilor ca eu stiu cine sinteti iar voi sinteti fricosi

Anonim spunea...

pentru anonimul de la 14 43La care evenimente raspundeti?Ca daca sunteti chemati la astfel de cazuri , pana veniti tot "paznicii" le rezolva...si la un ppl taiat tot asistenta il sutureaza(coase)...ca voi sunteti dir si aveti responsabilitati mari..si fara "pznici" si asistente NU ATI AVEA CE CONDUCE..

Anonim spunea...

Domnul cu Singe-in-Instalatie-Vitez_nevoie_mare_urechis_sef_de_trib,
matale, cel de la ora 15_06, care le stie pe toate, mai putin gramatica lb romane:

se scrie ATI UITAT, caci este pers II plural, in caz ca-ti suna cunoscute povestile de ti le spui eu...

daca era , de ex. "a-ti da tie raspuns, ma dezgusta, caci esti un viermisor murdarel" se scria despartit..
dar , chiar esti scirbos - ca si atitudine si, mai ales, mod de a gindi ! dar ce vorbesc eu despre "a gindi" , astea-s lucruri sfinte pt unde traiesti matalutza (adica in lingarosenia si delatiunea in care te tirasti gretzos si murdar )

Bleah!

Anonim spunea...

pentru 14 43 ce adresa aveti sa va gasim cand ne manancain in dos ?

Anonim spunea...

ţţţţţţţ....ce sa insemne asta oare? gasca lu' Nadrag scoate capul iarasi? ca daca tot au vazut ca nu li se intampla nimic in urma controlului de la M.J. ( si aici intrebam conducerea Anp-ului de ce oare tin ascunse toate ilegalitatile comise de cei aflati la conducerea spitalului:nadrag,selea,greaca)ce si-au spus...hai sa vina greaca ca ea le are cu pontajele fictive si cu dragostea de sporuri multe date la medici ca asistentele oricum nu fac nimic...si ce daca este demonstrat si a fost chemata la consiliu de judecata?..cineva acolo sus o iubeste si nu i se intampla nimic...ca si lu' nadrag si selea....normal ca oportunistii ii plang cu vorbe si ca nu le place de d-l patrascu...d-sul le pune cu botul pe labe pe doctorite ca stie el ce stie...mai uitati-va doamnelor la cum ati facut facultatea de medicina de care faceti atata caz si la cum ati ocupat posturile ( ce fel de examene ati dat?...cu subiectele stiute sau facute la botul calului...stiu ele cine si stim si noi) si la cat de eficiente sunteti...sau mai bine spus cat de bune profesioniste sunteti....daca nu ar fi asistentele care sunt cu adevarat bune profesioniste ar muri ppl-eii ca mustele de ingramadite ce sunteti dar la functii de conducere si sporuri cat mai multe nu va intrece nici dracu.... ca ce bine este sa incepi munca pe la 11 si sa rupi portile la 2 si toata treaba sa v-o faca asistentele....nici cu dr. savu nu se va face treaba si nu intelegem ce tupeu mai are si ala sa se intoarca cand a plecat asa cum a plecat...d-na grigore sa nu uite ca pe vremea lu' nadrag era tot ofiter si tot medic dar ii tremuraru pantofii in picioare de frica lui si a lu' selea si acum s-au umflat muschii pe ea...oare de ce? aaaaaa....nu era sef! mai sa fie cum sefia schimba oamenii...oamenii de proasta calitate!....si apoi sa nu se uite ca asa cum spunea un alt anonim suntem multi dar nu si prosti si daca pana acum am stat pe margine si am privit cum se impart sporurile si cum se dau inputernicirile s-ar putea sa nu mai stam doar simpli spectatori.
Rugam conducerea ANP-ului sa ne lamureasca si pe noi de ce ii acopera pe cei 3 si toate ilegalitatile comise de ei?????
In rest ce sa mai spunem....doar sa ne aducem aminte de cei care au fost la conducerea spitalului (greaca,voiciloiu,stroescu,teaca,solea,nadrag) si care ne-au adus unde suntem acum: scârbiţi,înrăiţi,dezbinaţi..majoritatea dintre noi...cei cu tupeu au dus-o bine cu oricine a fost la conducere...si o vor duce bine si cu Dr.Patrascu ca doar stiu sa se invarta si mai fac parte si din tot felul de consilii de conducere...alea unde se impart sporurile si imputernicirile pe functii....mai faceti oameni buni si ceva bun pentru toti salariatii spitalului nu numai pentru ifosele unora si altora....PENTRU TOTI CA TOTI MUNCIM IN MEDIUL ALA DE TOT R....TUL!

Anonim spunea...

Credeti ca daca a-ti scris citeva rinduri pe blog aveti putere, mai suntem persoane care nu ne intimidam. Atunci cind facem afirmatii ne consultam cu juristul si cadristul care au participat la expedierea tuturor sefilor de pina acum si sint doi oameni pregatiti si morali

Anonim spunea...

Catre administratorii acestui blogg:in urma cu ceva timp cand salariatii spitalului poarta alba salutau echipa de control a ministrului justitiei, d-voastra ati fost cam sceptici in ceea ce priveste rezultatele....atunci v-am crezut rautaciosi....acum va dam dreptate...NU S-A LUAT NICIO MASURA IMPOTRIVA ILEGALITAILOR COMISE DE NADRAG & COMAPNY. Cum putem sa aflam de ce? Cine tine ascunse dovezile si de ce? Ne-am bucurat de noua conducere a ANP-ului si inca mai asteptam rezultatele....sau hiba este la Minister? D-voastra ce ziceti?

Anonim spunea...

sa-i multumim lu' nadrag & company ca ne-a dezbinat si ne-a inrait in asa hal( cu nenumaratele favoruri si favoriti si care ramasi acum fara tatuca au innebunit de tot) ca nu se stie cand si daca va mai fi liniste in spitalul poarta alba...indiferent cine va veni la conducere!

Anonim spunea...

Hai sa dam mina cu mina, cei cu LIMBA DULCE NADRAG la indemina.
V a aruncat un OS de "reprezentare" si hop ,hop s au gasit hienele.
Lipseste PSI !!
Scopul ? intimidarea directorilor imputerniciti.

Anonim spunea...

pentru 14 43-dar nici salariile de dir nu le luam impreuna...

Anonim spunea...

stam si ne intrebam...ce face liderul de sindicat al spitalului poarta alba?....de ce nu face o sedinta unde sa se spuna lucrurilor pe nume?.....ii convine cumava doar stilul ,,zvonistica,,??? ca ea se lupta pentru toti membrii si ca altii sunt carcotasi??? pffff....nu prea credem.....se lupta doar pentru ce crede ea ca i se cuvine si atat!.....face-ti sedinta doamna ca de aceea v-am ales...cu toata lumea...sefii de sectoare si conducerea.....sa auzim pe fiecare ce are de spus ca doar ceea ce spuneti d-voastra oamenilor pe la colturi ,, ca faceti si dregeti,, ar trebui sa aiba si o confirmare...asa ca: SEDINTA!

Anonim spunea...

Stiti sa cititi ? Uitati va pe fluturasi . Patrascu este corect si ne plateste sporuri ,chirii ,prime de vacanta , pe cind NASUMED NADRAG ,ne taiase tot.

Anonim spunea...

Patrascu e cinstit.
Cind mincati c...t, dovezi!!!
Sintem satui de minciuni. Vrea sa faca treaba si voi ,caratorii de bidoane la Bucuresti , v ati speriat ca fuge ....spaguiala!
Petrache numai fura ceasul la hoti, ca ti sta ora .

Anonim spunea...

blana cu cadristul si juristul dati o altui urs
sa aveti ce plimba
banii de haine pe 2005, i ai primit si nu ti ai luat memorie

Anonim spunea...

Ce sedinta de sindicat?OMOCEA e medic si e cu ei.Noi asistentele muncim si in locul lor .De top,spitalul e si acu,topul ....lipsa de caracter.Putini si prosti,multi si manipulati de 3,4 din umbra lui LIMBADULCE NADRAG.
De ce si a dat demisia AILINCAI din sindicat?

Anonim spunea...

LIMBADULCE NADRAG MANINCA TI PENSIA SI LASA DEZVALUIRILE SENZATIONALE ,CA CINE SAPA GROAPA ....TU AI MAI FACUT O SI AI CAZUT IN EA.
SI VOI,COLEGII MEI , INTREBATI VA DE CE GREACA,SELEA SI IBADULA PRIMESC 50% ?
CE MISIUNI?CE ZVONISTICA?

Anonim spunea...

bai, ala de la 15:06...mare curaj ai de te iscalesti tot anonim....sti tu pe toti ca si tactu nadrag...ca si ala punea MIRA pe noi.....bai, voi astia tari in clont....cum dracu' nu v-a auzit nimeni gura pe vremea lu' nadrag? ca si transportul cu autobuzul penitenciarului il plateati din salariul vostru nu cum este legea care se aplica acum adica din buzunarul unitatii...si cate si mai cate...baiiiiiiiiiiiii unde dracu' erati cand lua turcu' salar de 4200??? noi credem ca voi astia care ziceti de patrascu,dobreasca sunteti pupincuristii care ati ramas fara ciolanul primelor, 50%, promisiunea posturilor s.a......da mai sa castige patrascu si sa fie corect sa se mai termine cu pupincurismul si sa-si faca fiecare treaba fara sa i se para ca munta muntii din loc si ca fara el/ea se inchide puscaria...stiu ei care sunt aia/alea!

Anonim spunea...

rufele murdare nu se spala in public
aveti curaj si dati va jos mastile de anonimi
spune ti adevarul si uitati minciunile
ce angajari de DIRECTORI DE AMBULATORIU?

Anonim spunea...

ce sa caute conducerea la sedinta de sindicat?

Anonim spunea...

sa dea explicatii de ce ,,nu ne da,, ( vorba mulora din unitate)...ca liderul si sefii de compartimente spun ca se lupata cu sabiile pentru oameni ca sa le obtina drepturile si ca aia din conducere nu vor...asa ca sa fie tată fatza in fatza sa vedem de ce se intampla ce se intampla....adica zvonistica de doi lei ca ,, a venit iar dobreasca si se pune contra la toate drepturile oamenilor si ca patrascu nu stiu ce imbârligă,,...sa intrebe oamenii ce si cum si sa primeasca raspunsuri direct de la sursa nu prin intermiediari!

Anonim spunea...

stroescu fie pomenit!
a dat sporuri cuvenite si necuvenite,sa taca boborul
sa nu vada
sa nu auda
nasumed nadrag fie nimerit ...a cintat la toate pomenile ministerului
sporuri la "fruntasii"
plebea sub tiranie
cind patrascu aplica legea ,cine striga?
anonimii

Anonim spunea...

si oare conducerea va fi sincera si va raspunde la intrebari sau vor spune aiureli...cum ne-a citit dr grigore la o sedinta din lege "ca sporurile se acorda pe timpul efectiv lucrat " adica NU CONTORIZAT...se contrazicea cu legea in fata...

Anonim spunea...

"Milogii" cum ne a numit - rezonanta magnetica pentru Nasumed Nadrag.
Fluturasii cu miliarde la rest de plata nu v ar multumi ,fara singe .
Ne sfisiem unii pe altii ,gustul singelui fara victime nu va satisface si inginati minciuni.
Zvonistul sef ....si uite "cautatorii de delatiuni".
Patrascu nu face"frumos" pe linga noi,nu are de ce .E un om corect ,cuvint pe care nu l mai intelegem .
Nu e ciudata campania asta inainte de examene?

Anonim spunea...

Pentru anonima de la 22.26

"Conducerea " esti tu!sintem noi!
Tu trebuie sa ti cunosti drepturile ,dar si obligatiile.
Obligatiile le uitam,legea o uitam, vrem drepturi care nu ne apartin.
Sinceritatea este respect fata de oameni.
Cine te poate minti?
Numai tu!
Ai dreptul la toate informatiile!
Cere!
Intreaba ti liderul de sindicat prezent la toate sedintele !
Minciuna nu e la "conducere", a devenit parte din noi.
Manipularea a fost si este arma mai mult sau mai putin secreta a trio ului Limbadulce Nadrag, Greaca,Selea.
Nu a incetat,continua si efectele se vad.Au pierdut ciolanul si lovesc din nou.
Un colectiv unit se creeaza greu,dar nu cu minciuni ,cu incredere.

Anonim spunea...

Care sint criteriile de evaluare?
Mai intii trebuiau afisate criteriile si apoi ...TOPUL calificativelor.
Daca intii te impusca si pe urma iti spune de ce, e ....degeaba.
Mortul nu aude si publicului nu i pasa.
Triumfa instigatorii si perversii.

Anonim spunea...

Problema acordarii sporurilor in tot sistemul penitenciar romanesc este extrem de deficitara nu se acorda dupa aceleasi criterii in toate unitatile,interpretarea pe care o fac juristii legilor nu coincide cu cea pe care o fac contabilii,toti sefii comisiilor de acordare a sporurilor reactioneaza ca si cind ar face o favoare personala celor carora li se acorda aceste sporuri,cer atit de multe argumente incit ti se face greata,am impresia ca in comisiile respective nu se discuta alceva decit cit sa taie si de unde sa taie,stiti ca nu numai la salvare au asistentii salarii atit de mari,sporurile acordate celor de la urgente[vezi ambulante-internari spitale],ATI,dializa incep de la 50% si nu se dau cu condicuta ca in sistem ANP,la contagioase si TBC este de 100%s.a.m.d.fiti pe faza sa vedeti citi candidati vor fi pentru posturile de asistenti scoase la concurs si mai ales care va fi procentul celor cu ceva experienta in meserie?Deasemenea in MS exista sporuri pentru munca cu persoane cu afectiuni psihice?!exista 1 penitenciar care nu are ppl cu afectiuni psihice?,sigur ca nu,avem cu totii sute de ppl cu afectiuni psihice diagnosticate de medici specialisti si inca pe atitia la care se vede co ohiul liber ca e dus cu sorcova dar nu a fost niciodata la un medic specialist,se acorda undeva aceste sporuri?,nu stiu, la noi in unitate nu se acorda.

Anonim spunea...

ptr cel care se semneaza: "MILITAR"
ce ne-am fi facut noi oare daca nu veneau cei din MApN?

De ce sa explice Ninosu cum sta treaba?
pana pleci poate ne explici tu cum stau lucrurile. eu stiam ca dintre toate sistemele militare dintr-o societate armata este populata cu cei mai necalificati si cei mai neprofesionisti oameni.

daca a fost odata valabila, vorba aia cu caporalul si ofiterul, probabil asa se explica cine au fost tortionarii in inhisorile comuniste. erati buni la injosirea.
acum trebuie sa reparam ceea ce s-a cultivat atunci.

mihai v galati

Anonim spunea...

CINE E CADRIST LA PSPA ?ALA CARE PE VREMEA LUI NADRAG ..SE SCARPINA PE BURTA SI POVESTEA CUM AU INFIINTAT O COMISIE SI AU SUSPENDAT CHIRIILE?CA ASA VREA MUSCHIUL LOR ..ACUM E LEGIST?SI PROFESIONIST?...BRAVO...

Anonim spunea...

mihaita, tot marunt ai ramas. parca te si vad, te salti in doua labe, dai frumos din coada si astepti o bucatica de zahar, sa ai ce rontai. zi-i, ba, si tu, ceva interesant. injura-ne, dar fa-o cu talent.

Anonim spunea...

Ce mare esti tu, caneputa cu tatat!

Anonim spunea...

Top ! de penitenciare. Am venit din concediu si hop! Top! De ce nu e PSPA? in Top?
A fost "reprezentat" de Limba dulce Nadrag si Greaca ! In duo!
Nu au facut nimic, s au laudat cu ce a facut Stroescu.
De dupa gard, am vazut "dragoste mare" intre cei doi, cu nasul nostru regional.

Anonim spunea...

Noi recunoastem in anonima de la 16.56 tupeul directoarei economice care cercetata toata viata pentru frauda si falsuri de parchete critica doctorii care o tin in spate dar se tem ca prin Patrascu sau prin mita data cui trebuie pot sa aiba neplaceri. Ii cerem sa si vada de treaba ei noi nu sintem toate ca Vichi Goiceanca sau Veronica.Patrascu o stie de frica dar noi sintem multe si salariul il luam pe card

Anonim spunea...

celei de la 12 32 sunteti greaca?care e problema ca au scris impotriva d-voastra si a lui nadrag ?doriti sa candidati ptr dir ...ne imaginam cum o sa fie ...ne va conduce nadrag pin d-voastra?ce bine o sa fie ....bravo fetelor continuati ...nu va lasati ..auzi vorba ..noi ne luam banii pe card..ce-ati vrut sa spuneti?ca luati cam multi?...

Anonim spunea...

Foc si apa,cald si rece!
La voi ,e de rau apa si rece!
Pacaliciilor ,nu dati unde trebuie!
Frica nu mai are nimeni, de la plecarea lui Limbadulce Nadrag .
Vrei sa fii director,Ofelio?
Pe noi nu ne pacalesti cu "fata buna" ,de cind erai director si umileai si hotul.
Nu pe toti!
Cine platea bine,avea si vorbitor !

Anonim spunea...

Bai,anonimilor Nadrag si Greaca!
Ati scris de asistente ca au spus adevarul , cum ati pontat ore lui Raluca si ea era pa,pa!
Patrascu nu are frica de nimeni si a aratat o !E corect !
Va asteapta vremuri grele dar ..curate!