Powered By Blogger

Recent Posts

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

marți, 2 septembrie 2008

Gaurean, mariusiosiful de la Registrul Comertului

Bogdan Găurean, mariusiosiful de la Registrul Comerţului, trage un vânt mediatic tocmai pe site-ul Ministerului Justiţiei
„Zilele trecute am fost anunţaţi că Oficiul Naţional al Registrului Comerţului (ONRC), în urma eforturilor depuse a reusit să devină membru cu drepturi depline al IAIR. Aceasta reprezintă o recunoaştere a calităţii serviciilor oferite, dar şi a profesionalismului echipei ONRC” a declarat Bogdan Gaurean, director general adj. (sursa: link)
Tânărul, fost consilier al lui Chiuariu, s-aplimbat acum două luni pe la Sankt Petersburg unde a plătit şi taxa de 1000 de euro pentru înscriere. Aşa se face că Registrul Comerţului s-a înscris în International Association of Insolvency Regulators şi în rândul lumii. Banal, dar necesar.
.
Care e informaţia de presă tov. Găureanu? Unde e epocala reuşită şi magnificul efort? Ah, vin alegerile şi ţi-ai aranjat şi matale puţin spaţiu publicitar gratuit pe site-ul MJ. În caz că ai uitat ce spuneai despre "echipa ONRC" acum câteva luni...
„Eu sunt omul de bază al lui Bogdan Olteanu“, „am acces direct la premier dacă e nevoie“, „să nu ai emoţii. Nimeni cât e Tăriceanu premier nu mă poate mişca“. Aşa se laudă, într-o conversaţie pe Messenger, Bogdan Găurean, 28 de ani, director adjunct al Oficiului Naţional al Registrului Comerţului (ONRC). Găurean a fost numit în 2007 de către fostul ministru Tudor Chiuariu şi aprobat de către premierul
Tăriceanu pe postul de consilier personal al ministrului Justiţiei.
El constată, cu cinism, că nu va sări nimeni în apărarea celor concediaţi, întrucât cei rămaşi vor spera că vor fi menţinuţi pe posturi, şi îi explică interlocutorului său că „lumea trebuie să înţeleagă că registrul are şef“.
După ce i s-a atras atenţia că a penalizat Registrul comerţului, Găurean dă un răspuns lămuritor: „Care e problema dacă ar fi aşa? Până acuma sunt zece schimbaţi şi nu a chiţăit nici unul. Zece în patru luni“. (sursa: Cotidianul, 27.05.2008)

7 comentarii:

Anonim spunea...

GAUREANU a gaurit si gaura.
Ne e SILA de broscoiu umflat si ingimfat , pilos,aranjor de concursuri si umflator de cistiguri.
Mina lui spala fundu multora care ar trebui sa fie in penitenciare, nu pe fotoluri de directori.
COSTAS, cateaua lui GAUREANU e la fel de GAURA, ca si STAPINU.

Anonim spunea...

dai gaureanu ,esti consilier
esti iosif ,kibedi sau .....fost devii consilier
sa nu uitam ce misiune are consilieru.....consiliaza,sfaturi din experienta personala

Anonim spunea...

Sila este putin spus de ceea ce fac,inca,oamenii lui Chiuriariu...Uitati-va la Registru Comertului si verificati cine este director la sediu de la Piata Muncii....LIVIU CHIRIC sotul directorului adjunct de la Directia Cetatenie din cadrul Ministerului Justitiei,Director adjunct care este buna prietena cu Iulia Scantei si Bogdan Gaurean....OARE ASTA NU SE NUMESTE CORUPTIE,DOMNILOR/DOAMNELOR?Pana nu pleaca si ultimele ciurucuri din MJ,ale lui Chiuariu...e greu sa se indrepte lucrurile.....poate nici atunci la cate ravagii au facut astia....este fara precedent....

Anonim spunea...

Oficiile Registrului Comerţului

Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Bucureşti
Bucureşti, Intrarea Sectorului nr. 1, sect.3, Cod postal: 030353
Tel. : (+40-21) 316.08.28
Fax : (+40-21) 316.08.25
E-mail: orcb@b.onrc.ro
Director: Liviu CHIRIC

Acesta este dovada,este luata adresa de pe siteul ONRC

Anonim spunea...

Revin din concediu si nu s a schimbat nimic.Bala si CelMare sint deziluzii? sau mariusiosifi in blana lui Chiuriu? imputerniciri pentru definitivari?
Ce mai cauta incompetentii de Costas,Stanciu, Hoblea ?

Anonim spunea...

l-ati uitat pe spaiuc, fratilor. toata gasca adusa de fenechiu la bucuresti ne va influneta destinele in mod profund negativ. singura noastra sansa este votul din noiembrie. daca vom vota iarasi ca oile, ne ducem de rapa.

Anonim spunea...

Da este adevarat ca acest Gaurean e tare periculos,acum l-au dus la BEC,Cei de-acolo ar trebui sa fie foarte atenti cu ce face asta dupa cum spune-am ca e tare periculos.Prin El se poate ajunge la Taricenu e omul lui doar el a spus-o nu?Si sa va mai spun ceva stiti care a fost misiunea acest-ui Gaurean?Ginditi-va citi detinuti sunt in Romanica ei toti acestia vor vota PNL si sti-ti d ce pentru ca acest Gaurean i-a numit si avansat mai pe toti directorii de penitenciare di tara,iar acestia desigur vor plati cu determinarea detinutilor de a vota cu ei.Cit de logic e nu?