Powered By Blogger

Recent Posts

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

luni, 11 august 2008

Şef nou la DNA?


Etichete:

Maine expira mandatul lui Morar. Azi, Predoiu a facut publica propunerea sa: Monica Serbanescu. Sa vedem ce se stie despre ea: E din Buzau si are 47 ani. La 18 ani devine invatator pentru 2 ani. Tot pe atunci isi ia brevet de...parasutist sportiv. In 1990 este sefa de promotie, obtine licenta cu media 10 la Iasi si in acelasi an devine procuror la Bucuresti. In 2003 o regasim in prima echipa a PNA-ului lui Amariei, dupa care Botos o ia in Parchetul General ca si consiliera lui, pentru 3 ani. In aceasta perioada scrie o carte, dar il pune pe coperta si pe seful ei. In oct. 2005 devine doctor in drept pe crima organizata. Kovesi, instalata ca Procuror General, renunta la serviciile ei dupa un an. Are specializare in siguranta nationala si crima organizata. Nici un curs de anticoruptie. Nu a dat niciun interviu, nu are nicio expunere publica.
.
(...) In concluzie: lui Morar nu i se adreseaza nici macar o multumire, i se da cu flit rapid si omul afla din presa ce i se intampla; intre timp, un om din echipa lui Amariei si Botos (re)vine la putere.

Mai multe Jude in Romanica.
.
Link-uri utile:

9 comentarii:

Anonim spunea...

la doi pasi de locuinta mea, niste caini vagabonzi se reped la mine de cate ori trec. e groaznic cand nu poti pur si simplu sa-i ignori si sa treci mai departe, cand sunt doi-trei caini langa tine, fiecare in alta directie in care ai fi putut sa pleci. nu miros urat, nu ii provoc cu absolut nimic. Ii enerveaza probabil faptul ca-i ignor, si-mi vad de drum.
si bineinteles, oamenii de pe strada se uita la mine ca la o nebuna, sunt outsiderul absolut daca pana si cainii astia, dragutii de ei, pupa-i-ar stapanii undeva, se reped la mine, cum, ei, blandetea pamantului.
mi-am sunat familia sa ma plang de problemele mele, inclusiv asta cu cainii comunitari, am rabufnit de nervi si de oboseala, ultimul interlocutor incerca sa ma calmeze, iar cineva de langa aparat ii spunea “inchide-i telefonul, inchide-i telefonul!”. CUM? era ascultat.., asa se intampla dragilor in sistemul anp-ist, cu cat iti faci job-ul mai bine , si-ti vezi de egoul tau, cu atat mai mult vei fi latrat si eventual muscat de cateii,care nu stiu decat sa faca ode sefilor, despre morar duca-se...

Anonim spunea...

Du-te si vezi-ti de ego-ul tau! Ce nevoie ai de noi?

Anonim spunea...

De voi ??, anonimule sunteti mai multi?, lucrati in haita??? ,cine are nevoie de haita ???, va deranjat chestia cu ascultatul telefoanelor,bata-va hingherii..

Anonim spunea...

Tu de unde ai scapat, agramatu' lu' peste?

Anonim spunea...

"v-a deranjat", nu "va deranjat"

Vai de capul tau, amaratule.

Anonim spunea...

In cel mai bun caz te cauta DNA-ul. Vei ajunge vedeta, dar nu te va condamna nimeni. In cel mai rau caz, esti paranoic sadea. Sau o fi pus mama ta pe cineva sa te urmareasca. Oare SIPA? Hai ca esti de belea. Tu chiar crezi ce spui, speriatule de catelusi?

Anonim spunea...

Anonimului de la 21:09:00

Parca totusi rabufnirea fata de familie mi se pare mai justificata si mai de bun gust decat aici pe blog. Nu ca nu simpatizez.

Anonim spunea...

Pentru anonim sau anonima de la ora 21.09.
Frumoasa formulare,iarta cenzura criticilor literari, Atata pot.

Anonim spunea...

Dragilor,

pai daca la PG este BASCHETBALL,

de ce nu ar fi PARASHUTISM la DNA?

cit ca, in caest ultim caz, DNA
daca tot vorbim despre parashute, putea fi numita si... KIBEDI, n'est ce pas?